KOTIHOITO-OHJEET JA HOITOIHIN VALMISTAUTUMINEN

Ripsien ja kulmien värjäys, kestotaivutus ja kulmien laminointi

Suosittelemme tulemaan hoitoon meikittä ja ilman piilolaseja. Öljypitoisten meikinpuhdistus- ja hoitotuotteiden käyttö tulisi lopettaa 1-2 kk ennen käsittelyä eikä öljypitoisia tuotteita tule käyttää samanaikaisesti taivutusten kanssa. Öljyt heikentävät taivutustulosta ja vähentävät kestoa.

Taivutuksia ja värjäyksiä ei suositella raskaana oleville tai imettäville kemikaalialtistuksen vuoksi, myös hoitotulos voi olla heikompi tai omat karvat voivat vahingoittua. 

Suosittelemme, että ripsiä/kulmia ei pestä tai meikata 24h:iin hoidon tekemisestä. Tämän jälkeen ripsiä ja kulmia kulmia voi puhdistaa öljyttömillä puhdistuaineilla ja meikata voi normaalisti.

Geelilakkaus

Sinun ei tarvitse itse valmistautua lakkaukseen, poistamme tarvittaessa kynsilakan hoitolassa ja kynnet lyhennetään ja muotoillaan hoidon yhteydessä.

 

Geelilakkaukselle luvataan pysyvyyttä n. 2+ viikkoa, mutta usein lakkaus kestää tätä pidempään. Geelilakatuille kynsille on hyvä laittaa päivittäin kynsinauhaöljyä. Kynsien viilaamista ja leikkausta tulee välttää, tämä poistaa kynnen kärjen sinetin ja lakkaus alkaa irrota. Ethän käytä lakattuja kynsiä työkaluina ja suojaa kynnet hansikkailla, kun käsittelet voimakkaita pesuaineita. Käsidesiä kynnet kestävät hyvin. Suosittelemme poistoa hoitolassa, kun haluat luopua lakkauksesta. Geelilakkausta ei saa repiä tai nyppiä kynneltä pois.

Rakennekynnet

Rakennekynsiä varten ei tarvitse kasvattaa pituutta omiin kynsiin, lyhennämme omat kynnet joka tapauksessa aivan lyhyiksi rakennekynsiä tehdessä. Oman kynnen geelauksessa geelaus tehdään asiakkaan kynteen sellaisenaan. Poistamme tarvittaessa kynsilakan hoitolassa.

 

Kynsille on hyvä laittaa päivittäin kynsinauhaöljyä. Kynsien viilaamista suositellaan vain, jos kynnet ovat kasvaneet liian pitkiksi tai jokin kynsi on rikkoutunut. Rakennekynsiä ei saa leikata leikkurilla tai saksilla. Ethän käytä rakennekynsiä työkaluina ja suojaa kynnet hansikkailla, kun käsittelet voimakkaita pesuaineita. Käsidesiä kynnet kestävät hyvin.

 

Rakennekynnet on aina poistettava tai huollettava hoitolassa sinulle määritellyn huoltovälin mukaisesti. Yli huoltovälin kasvaneet kynnet voivat rikkoutua ja repeytyä pahasti. Huoltoväli on tavallisesti n. 4 viikkoa.

Mikroneulaus 

Mikroneulaushoidon jälkeen vältä ihon koskettelemista käsin. Mikäli iho tuntuu kiristävältä, lisää hoitolasta saamaasi hoitovoidetta ihollesi puhtain sormin. Sinun tulisi olla meikittä vähintään 3h hoidon jälkeen, mielellään koko hoitopäivä. Hoitopäivänä ei tule harrastaa hikiliikuntaa, saunoa tms. kuumaa ja kosteaa olosuhdetta (höyrysaunaa, kuumaa suihkua, kylpylää). Ihoa ei tarvitse puhdistaa hoitopäivän iltana, ellet ole meikannut. Seuraavana päivänä saa meikata ja peseytyä normaalisti. Suojaa iho vähintään viikon ajan fysikaalisen aurinkosuojan sisältävällä hoitovoiteella hoitolasta saamasi ohjeen mukaisesti.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste