top of page
VARTALOHOIDOT JA HIERONTA

Saat Susannalta kokonaisvaltaisesti sekä kehoa, että mieltä rentouttavia hoitoja, joissa yhdistyvät länsimaisen lääketieteen tietämys, koulutetun hierojan ja kosmetologin hoitavat kädet sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat hoitotuotteet ja luontaisterapiat. Myös eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti asiakkaan toiveidesi mukaisesti.

 

Veeran palveluihin kuuluvat perinteinen klassinen ja urheiluhieronta, hemmotteuhoidot sekä raskaushieronta.

 

Smartum Hierontaetu ja ePassi Hyvinvointi käyvät maksuvälineenä klassiseen ja urheiluhierontaan sekä raskaushierontaan.

Close up head portrait of young woman having facial massage in spa. Therapist doing head m
Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään decolteen, hartioiden, niskan ja pään sekä kasvojen alueelle ilman hierontaöljyä. Asiakas on hieronnan ajan selinmakuulla, jolloin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja rentoutumiseen. Suosittu myös lahjahoitona.

Misty Forest Reflection
Luonnonkaunis -vartalohoito

Metsän tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoitomme on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hellivä elämyksellinen hierontahoito. Hoito aloitetaan vartaloa virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään syväkosteuttava ja kiinteyttävä vartaloseerumi. Jalkoihin kääritään hoitavat lämpöhaudenaamiot. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen hierontaan lämpimin kivin ja hoito viimeistellään päähieronnalla. Vartalohoito tehdään kotimaisella luonnonkosmetiikalla ja ihoa hellivillä havu- ja marja- ja metsäpölyuuteöljyillä. Vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis -kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen hemmottelupaketin. 

Acupuncture treatment on young attractive female patient
Korva-akupunktio

Korva-akupunktiota käytetään tasapainottamaan kehon häiriötiloja korvalehdissä sijaitsevien akupunktiopisteiden välityksellä. Kiinalaisen lääketieteen käsitys terveydestä eroaa länsimaisesta näkemyksestä. Monien sairauksien synty nähdään johtuvan qi-energian tasapainon häiriöistä ja energiavirran katkeamisesta. Kiinalainen lääketiede painottaa sairauksien ennaltaehkäisyä ja terveyden ylläpidon tärkeyttä. Käytän korva-akpunktiota pääsääntöisesti yhdistettynä muihin hoitomuotoihin, esim vyöhyketerapiaan tai kraniosakraaliterapiaan. Hoitopisteet valitaan aina siten, että hoidolla tuetaan asiakkaan muuta länsimaista sairauden hoitoa ja lääkitystä. 

Tyypillisiä hoitoaiheita, joihin korva-akupunktiota käytetään: unihäiriöihin, rentoutumiseen ja stressin lievittämiseen, lihasjännitysten ja kipujen lievittämiseen, lihas- ja nivelkipuihin sekä tendiniitteihin, päänsärkyjen ja migreenin lievittämiseen​, naisten hormonaalisten ongelmien luontaiseen hoitoon, synnytyksen luonnonmukaiseen stimulointiin ja lapsettomuushoitojen tukena.

Foot massage, Foot reflexology.jpg
Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen täydentävä hoitomuoto, joka tutkitusti vähentää stressiä. Se tasapainottaa kehon toimintoja, poistaa jännityksiä, rentouttaa sekä antaa hyvää oloa luonnollisesti. Klassinen vyöhyketerapia on kivuton hoitomuoto, jossa painottuu jalkojen vyöhykkeiden käsittely. Hoito koostuu jalkapohjien, nilkkojen ja säärten paineluhieronnasta ja hoitoa voidaan täydentää korva-akupuntiolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käytössäni on myös laaja valikoima eteerisiä öljyjä, joita hyödynnän osana hoitoa. 

 

Vauvojen ja pikkulasten hoitoihin suosittelen lasten hoitoon erikoistunutta Hannaa (Hyvinvointipalvelu h.a.n.n.a)

Stack of pebble stones and Plumeria at the beach on a wooden surface. Concept Zen, Spa, Su
Kuumakivihieronta (Veera)

Lämpimin kivin täydennetty aromahieronta, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Hoitoon sisältyy selän ja niska-hartia-alueen kuivaharjaus, kuumakivihierontaa sekä päähierontaa. Osa hoidosta tehdään kivien avulla ja osa käsin klassisen ja urheiluhieronnan otteilla. Hoito helpottaa erityisesti lihasperäisiä kipuja ja jännitystiloja ja soveltuu hoidoksi stressistä, unettomuudesta, verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista, niska-hartiavaivoista sekä päänsäryistä kärsiville. 

Pregnantcy woman with a strong pain massaging her backache - pain in red
Raskaushieronta (Veera)

Raskaushieronta vähentää stressiä ja auttaa tulevaa äitiä rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä. Levollinen mieli raskauden aikana on tärkeää, sillä äidin stressin hormonaaliset vaikutukset kohdistuvat myös vauvaan. Raskausajan hieronta edistää lymfanestekiertoa, vähentää turvotusta, helpottaa lihaskipuja ja lihaskramppeja, vähentää esim. iskiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua sekä helpottaa liitoskipuja. Hieronnan ja kevyen mobilisoinnin lisäksi äidille ohjataan lepoasentoja kotiin. Hoitoa mukautetaan yksilöllisesti raskauden vaiheen ja äidin toiveiden mukaisesti.

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page