RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Käytössämme on laaja värivalikoima (Refectocil, Combinal) ja sekoitamme värit yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4-6 viikoa hiljalleen haalistuen, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen yhteydessä. 

Ripsien kestotaivutus ja värjäys

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta ja tuo lyhyetkin ripset esiin. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä, sillä ripset uusiutuvat jatkuvasti. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos tulee kauniisti esiin. 

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella, kulmien muotoilun ja värjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk.

ALLE 16-VUOTIAIDEN RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄÄMINEN

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei kestovärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme Freyassa  värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla alle 16-v edes vanhempien luvalla. Käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

FREYA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Maksutavat käteinen, kortti & MobilePay

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste