EHOSTUS, RIPSET JA KULMAT

Kauttamme on saatavilla laaja valikoima Bohon, Zuiin, Everyday Mineralsin ja Lily Lolon mineraalimeikkejä. Laadukkaat mineraalimeikit antavat ihon hengittää, tasoittavat ihon sävyä, peittävät tehokkaasti ja antavat kaunista hehkua kasvoille.

Meikkausopastus

Opastan sinut henkilökohtaisesti mineraalimeikkien saloihin, meikkipohjan levittämiseen ja kerrostamiseen, varjostuksiin ja korostuksiin, kulma-, silmä- ja huulimeikkiin, siveltimien käyttöön sekä ennen kaikkea sinulle sopivien tuotteiden ja sävyjen valintaan. Kasvohoitojen yhteyteen on mahdollista varata lyhyt pikameikki (15min) tai päivämeikki (30min). Tämä aika voidaan käyttää myös meikausopastukseen ja sävyjen valintaan iholle sovittaen. Ehostuksia, luonnonkosmetiikkaesittelyjä sekä meikkausopastuksia teen myös erilaisissa tapahtumissa ja pienille ryhmille hoitolassani. Kysy lisää Susannalta!

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella ja värjäyksellä saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta ja tuo lyhyetkin ripset esiin. Taivutus voidaan tehdä joko luonnollisella J- tai voimakkaammalla C-kaarella. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä, sillä ripset uusiutuvat n. 4-8 viikon välein. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutuksen yhteydessä ripset voidaan värjätä, jolloin taivutustulos tulee kauniisti esiin.

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Käytössämme on laaja värivalikoima ja sekoitamme värit yksilöllisesti parhaan lopputuloksen mahdollistamiseksi. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4-6 viikoa hiljalleen haalistuen, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen yhteydessä. 

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste