RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Sekoitamme värit yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4-6 viikoa hiljalleen haalistuen, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen yhteydessä. 

Refectocil Sensitive

Ripsien ja kulmien värjäykset voidaan tehdä myös hellävaraisilla Refectocil Sensitive kasviväreillä, jotka eivät sisällä allergisoivaa PPD:tä (p-Fenyleenidiamiini).

Ripsien kestotaivutus ja värjäys "lashlift"

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta ja tuo lyhyetkin ripset esiin. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä, sillä ripset uusiutuvat jatkuvasti. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos tulee kauniisti esiin. 

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella, kulmien muotoilun ja värjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk.

Alle 16-v ripsien ja kulmien käsittelyt

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei kestovärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme Freyassa värjää ripsiä/kulmia lapsilta kielletyillä väriaineilla edes vanhempien luvalla. Käyttöohjeiden noudattaminen takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta allergisoiville tai voimakkaille kemikaaleille liian varhain. Sovellamme sääntöä myös kestotaivutuksiin, laminointeihin ja raknnekynsiin.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste