RIPSET JA KULMAT

Ripsien kestotaivutus ja värjäys

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta ja tuo lyhyetkin ripset esiin. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä, sillä ripset uusiutuvat n. 4-8 viikon välein. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos tulee kauniisti esiin. 

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Käytössämme on laaja värivalikoima ja sekoitamme värit yksilöllisesti parhaan lopputuloksen mahdollistamiseksi. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4-6 viikoa hiljalleen haalistuen, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen

yhteydessä. 

Meikkausopastus

Opastan sinut henkilökohtaisesti mineraalimeikkien saloihin, meikkipohjan levittämiseen ja kerrostamiseen, varjostuksiin ja korostuksiin, kulma-, silmä- ja huulimeikkiin, siveltimien käyttöön sekä ennen kaikkea sinulle sopivien tuotteiden ja sävyjen valintaan. Kasvohoitojen yhteyteen on mahdollista varata lyhyt pikameikki (15min) tai päivämeikki (30min). Tämä aika voidaan käyttää myös meikausopastukseen ja sävyjen valintaan iholle sovittaen. Ehostuksia, luonnonkosmetiikkaesittelyjä sekä opastuksia teen myös erilaisissa tapahtumissa ja pienille ryhmille hoitolassani. 

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste