RETIPALM MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

Retipalm A-vitamiinikasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille hemmotteluun, ihon hyvinvoinnin edistämiseen sekä erilaisten haastavienkin iho-ongelmien hoitoon. Kasvohoito rakennetaan aina ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan, joten sinun ei tarvitse aikaa varatessasi tietää, mitä ihosi tarvitsee. Hoitoihin sisältyvät kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. A-vitamiinikasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle, rasvaiselle ja sekaiholle, epäpuhtauksista kärsivälle akneiholle sekä arpien ja esteettisten toimenpiteiden jälkihoitoon. 

Hoitovalikoimaan kuuluvat myös ihoa uudistavat kuorintahoidot, mikroneulaus ja yrttisyväkuorinta, joita kosmetologimme suosittelee sinulle tarvittaessa.

Retipalm Therma Vital microsilver -hoidot perustuvat ihotulehduksen eliminointiin mikrohopean (microsilver) ja mineraalisuolojen (therma vital) avulla. Therma Vital -hoidot rauhoittavat ja vahvistavat ihoa sekä sitovat kosteutta ihoon.

 

Hoitoa suositellaan erittäin herkän ihon, atooppisen ihon, couperosan, ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hapot ovat näissä hoidoissa hellävaraisia maitohappoja, joita terveessä ihossa on luonnostaan. Kotihoitoon suosittelemme Retipalmin Therma Vital ja microsilver -hoitotuotteita.

Lue lisää tuotteista.

Retipalm Medical Spa A-vitamiinikasvohoito

Retipalm A-vitamiinikasvohoito koostetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa, vahvistaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa talirauhasen toimintaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, vitamiinien imeytys, erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet ja laitteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Suosittelemme tätä hoitoa ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme. 

Mikroneulaus

MIkroneulaushoidossa imeytetään A-vitamiinia, C-vitamiinia, B-vitamiinia ja hyaluronihappoa sähköisellä mikroneulauslaitetteella, joka takaa hygieenisen, tarkan ja kivuttoman hoidon. Pienet mikrovauriot käynnistävät ihon luonnollisen paranemismekanismin, jonka ansioista iho kosteutuu, tasoittuu ja kiinteytyy. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, Cell Power -soluaktivoija, vitamiinien imeytys, mikroneulaus sekä erikoisnaamio LED -valoterapialla, joka nopeuttaa ihon paranemista toimenpiteiden jälkeen ja tehostaa hoitovaikutusta valitun valon aallonpituuden mukaisesti. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja voit jo seuraavana päivänä peseytyä ja meikata normaalisti. Hoitoa suositellaan 3 tai 6 kerran sarjahoitona 1kk välein.

Retipalm Therma Vital Microsilver-kasvohoito

Retipalm Therma Vital Microsilver-kasvohoito rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Mineraalisuola sitoo kosteutta, vahvistaa sekä tasapainoittaa ihon luonnollista suojamekanismia. Mineraalisuola rauhoittaa ärsyyntyneen ja tulehtuneen ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mineraalien, microsilverin ja hyaluronin imeytys, erikoisnaamio sekä rauhoittava led-valohoito. Hoito soveltuu atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle sekä ruusufinnin ja tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon.

KIS Yrttisyväkuorinta

Yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa iho uudistuu ja vahvistuu viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavia vahvoja happoja. Kuorinta sisältää yhdistelmän yhdeksää erilaista yrttiä, jotka on pakattu mikroskooppisen pieniin yrttilesitiinikuituihin. Hoidon yhteydessä nämä ohuet yrttilesitiinikuidut hierotaan ihoon. Muutaman päivän kuluessä iho kuoriutuu ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, tasaisempi ja vahvempi iho. Kuorintahoito soveltuu epätaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, arpiin sekä juonteisiin. Hoito sisältää kaksi hoitokertaa 5-7 päivän välein. 

Retipalm Medical peel

Medical hedelmähappohoito (AHA) kuorii kuollutta ihosolukkoa, uudistaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Lisäksi AHA-hapot auttavat ihoa sitomaan kosteutta, tuovat apua epäpuhtauksiin sekä auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, yksilöllisesti räätälöity hapotus sekä rauhoittava ja kosteuttava vitamiininaamio LED-valohoidolla, joka tehostaa hoitovaikutusta valitun valon aallonpituuden mukaisesti. Hoitoa suositellaan 3 kerran sarjahoitona.

Retipalm All Inclusive

Huipputehokas, ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, jossa käytettävät hoitotuotteet, menetelmät ja laitehoidot valitaan ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Hoitoon sisältyy kaikki mahdollinen, myös värjäykset, karvanpoistot ja Dual Injector -laitehoito. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon kolmoispuhdistus, kuorinta, hieronta, erikoisnaamiot ja ylelliset Dermal Future Lifting-voiteet. Kasvohieronnassa hyödynnetään korkepitoista A-vitamiiniampullia, joka antaa luksushoidon ihollesi suurimmalla mahdollisella A-vitamiinin pitoisuudella. Hoito kruunataan lasillisella kuplivaa, yrittiteetä tai erikoiskahvia sekä pienellä makealla!

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Liikkeessä toimivat myös:
Tmi Veera Varala

Hyvinvointipalelu h.a.n.n.a

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste