MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

Retipalm Vitamin A Skin Therapy

Retipalm-kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille hemmotteluun, ihon hyvinvoinnin edistämiseen sekä vaativaan ikääntyvän ihon hoitoon. Retipalm -kasvohoidot perustuvat A-, C- ja E-vitamiinien imeyttämiseen ja ihosolujen aktivoimiseen glykolihapon ja ATP:n avulla. Kasvohoidoissa yhdistyy teho ja hemmottelu, hoidot sisältävätkin paljon hierontaa ja ne tehdään solubiologista imeytysmenetelmää hyödyntäen ilman hoitolaitteita.

 

Kasvohoitoihin sisältyy hedelmähappokuorinta sekä biologinen ihonpuhdistus, jota voidaan täydentää mekaanisella ihonpuhdistuksella. Hoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia saat heti ensimmäisellä hoitokerralla. Valikoimaan sisältyy myös yrttisyväkuorinta, jota kosmetologimme suosittelee sinulle tarvittaessa.  

Medikaalista ihonhoitoa

Retipalm on saksalainen ammattikosmetiikkasarja, joka käyttää tuotteissaan vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteiden tuoksut ja väri tulevat luonnollisista raaka-aineista. Tyhjiöpakkausten asiosta säilöntäaineet on voitu jättää minimiin. Retipalm on vegaaninen ihonhoitosarja.

vitaminhydro.jpg

retipalm Vitamin A Skin Therapy

Retipalm A-vitamiinikasvohoito koostetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa tulehdusta, vahvistaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa talirauhasen toimintaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, vitamiinien (A, B, C, E) imeytys, erikoisnaamio sekä tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. LED-valohoito sisätyy hoidon hintaan.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille. Myös akneihon ja ikääntyvän ihon hoitoon.

hyaluron-booster.jpg

retipalm Therma Vital Microsilver Therapy

Therma Vital -kasvohoito perustuu ihotulehduksen eliminointiin mikrohopean (microsilver) ja mineraalisuolojen (therma vital) avulla. Therma Vital -hoidot rauhoittavat ja vahvistavat ihoa sekä sitovat kosteutta ihoon. Mikrohopea rauhoittaa ärsyyntyneen ja tulehtuneen ihon tehokkaasti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen maitohappokuorinta, mineraalien, microsilverin ja hyaluronin imeytys, erikoisnaamio sekä rauhoittava led-valohoito. Therma Vital -kasvohoitoa suositellaan silloin, kun iho ei siedä mitään muuta! Hoito soveltuu atooppiselle, kuivalle ja herkistyneelle iholle sekä couperosan, ruusufinnin, suunympärysihottuman ja muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon. 

retipalm.jpg

KIS Yrttisyväkuorinta

Yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa iho uudistuu ja vahvistuu viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavia vahvoja happoja. Kuorinta sisältää yhdistelmän yhdeksää erilaista yrttiä, jotka on pakattu mikroskooppisen pieniin yrttilesitiinikuituihin. Hoidon yhteydessä nämä ohuet kuidut hierotaan ihoon. Muutaman päivän kuluessä iho kuoriutuu ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, tasaisempi ja vahvempi iho. Hoito sisältää kaksi hoitokertaa 5-7 päivän välein, yrittisyväkuorinnan ja kosteuttavan ja palauttavan jälkihoidon. Kuorintahoito soveltuu epätaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, aknearpiin sekä juonteisiin.

.jpg