MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

retipalm Vitamin A Skin Therapy

retipalm-kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille hemmotteluun, ihon hyvinvoinnin edistämiseen sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon.

 

Kasvohoito rakennetaan aina ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan, joten sinun ei tarvitse aikaa varatessasi tietää, mitä ihosi tarvitsee. Hoitoihin sisältyvät kulmien siistiminen ja värjäys sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. retipalm-kasvohoito sopii erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin, rasvaiselle ja sekaiholle, akneiholle sekä arpien ja esteettisten toimenpiteiden jälkihoitoon. Valikoimaan kuuluu myös yrttisyväkuorinta, jota kosmetologimme suosittelee sinulle tarvittaessa.

retipalm Therma Vital Microsilver Therapy

 

Therma Vital -kasvohoitoa suositellaan silloin, kun iho ei siedä mitään muuta! Se soveltuu ärtyneen ja herkistyneen ihon, atooppisen ihon, couperosan ja ruusufinnin (rosacea), suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti, POD) ja silmienympärysihottuman (perioculaaridermatiitti) hoitoon.

Therma Vital -kasvohoito perustuu ihotulehduksen eliminointiin mikrohopean (microsilver) ja mineraalisuolojen (therma vital) avulla. Therma Vital -hoidot rauhoittavat ja vahvistavat ihoa sekä sitovat kosteutta ihoon. Hapot ovat näissä hoidoissa hellävaraisia maitohappoja, joita terveessä ihossa on luonnostaan. 

retipalm Vitamin A Skin Therapy

Retipalm A-vitamiinikasvohoito koostetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa tulehdusta, vahvistaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa talirauhasen toimintaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, vitamiinien (A, B, C, E) imeytys, erikoisnaamio sekä tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. LED-valohoito sisätyy hoidon hintaan.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille. Myös akneihon ja ikääntyvän ihon hoitoon.

retipalm Therma Vital Microsilver Therapy

Retipalm Therma Vital Microsilver-kasvohoito rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Mineraalisuola sitoo kosteutta, vahvistaa sekä tasapainoittaa ihon luonnollista suojamekanismia. Microsilver on antibakteerinen ja rauhoittaa ärsyyntyneen ja tulehtuneen ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, maitohappokuorinta, mineraalien, microsilverin ja hyaluronin imeytys, erikoisnaamio sekä rauhoittava led-valohoito. 

Hoito soveltuu atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle sekä ruusufinnin, suunympärysihottuman ja muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon.

KIS Yrttisyväkuorinta

Yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa iho uudistuu ja vahvistuu viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavia vahvoja happoja. Kuorinta sisältää yhdistelmän yhdeksää erilaista yrttiä, jotka on pakattu mikroskooppisen pieniin yrttilesitiinikuituihin. Hoidon yhteydessä nämä ohuet kuidut hierotaan ihoon. Muutaman päivän kuluessä iho kuoriutuu ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, tasaisempi ja vahvempi iho. Hoito sisältää kaksi hoitokertaa 5-7 päivän välein, yrittisyväkuorinnan ja kosteuttavan ja palauttavan jälkihoidon. Kuorintahoito soveltuu epätaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, aknearpiin sekä juonteisiin.

Retipalm Derma Cosmetics ihonhoito

Retipalm-tuotteiden teho perustuu AHA-hedelmähappoihin, vitamiinien (A, C, E, B5) imeyttämiseen sekä ihosolujen aktivointiin Retipalmin solubiologista innovaatiota (Cell Power) hyödyntäen. Tuotteiden korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat näkyvät hoitotulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. ​ 

  • A-vitamiini normalisoi talintuotantoa, stimuloi ihon uudistumista ja lisää ihon kykyä sitoa kosteutta. Iho kiinteytyy, tasoittuu ja vahvistuu ja arvet ja näpyt paranevat. Myös Aknen hoitoon määrättävät reseptivalmisteet sisältävät A-vitamiinia (A-vitamiinihappo suurina pitoisuuksina). Retipalm-tuotteisen A-vitamiini on retinyylipalmitaattina sekä kuparipeptikapseloituna retinolina, joka on iholle hellävarainen. Ihanteellinen vitamiini ihon yöhoitoon.

  • C-vitamiini toimii antioksidanttina, vahvistaa ihoa lisäämällä kollageenin ja elastiinin muodostusta sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Ihon punoitus ja kutina vähenevät. Ihanteellinen vitaminiini ihon päivähoitoon.

  • E-vitamiini toimii antioksidanttina lisäten ihon kykyä suojautua ulkoisilta ärsykkeiltä sekä tehostaa C-vitamiinin toimintaa. Se kosteuttaa ja ehkäisee tulehduksia.

  • B5-vitamiini (pantenoli) edistää ihon kosteustasapainoa ja pehmentää ihoa. Sillä on myös ärsytystä lieventäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.​​

  • Beetakaroteeni toimii antioksidanttina ja vahvistaa ihon luonnollista auojaa UV-säteilyä vastaan.

Retipalm-tuotteissa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste