MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

retipalm Vitamin A Skin Therapy

Retipalm-tuotteiden teho perustuu AHA-hedelmähappoihin, vitamiinien (A, C, E, B5) imeyttämiseen sekä ihosolujen aktivointiin retipalmin solubiologista innovaatiota (Cell Power) hyödyntäen. Tuotteiden korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat näkyvät hoitotulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. ​

 

retipalm-kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille hemmotteluun, ihon hyvinvoinnin edistämiseen sekä vaativaan ongelmaihon hoitoon. retipalm-kasvohoitoa suosittelemme erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin, rasvaiselle ja sekaiholle, akneiholle sekä arpien ja esteettisten toimenpiteiden jälkihoitoon. Valikoimaan kuuluu myös yrttisyväkuorinta, jota kosmetologimme suosittelee sinulle tarvittaessa.

 

Kasvohoito rakennetaan aina ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan, joten sinun ei tarvitse aikaa varatessasi tietää, mitä ihosi tarvitsee. Hoitoihin sisältyvät kulmien siistiminen ja värjäys sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

retipalm Therma Vital Microsilver Therapy

 

Therma Vital -kasvohoitoa suositellaan silloin, kun iho ei siedä mitään muuta! Se soveltuu ärtyneen ja herkistyneen ihon, atooppisen ihon, couperosan ja ruusufinnin (rosacea), suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti, POD) sekä silmienympärysihottuman (perioculaaridermatiitti) hoitoon.

Therma Vital -kasvohoito perustuu ihotulehduksen eliminointiin mikrohopean (microsilver) ja mineraalisuolojen (therma vital) avulla. Therma Vital -hoidot rauhoittavat ja vahvistavat ihoa sekä sitovat kosteutta ihoon. Hapot ovat näissä hoidoissa hellävaraisia maitohappoja, joita terveessä ihossa on luonnostaan. 

Retipalm-tuotteissa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia.

retipalm Vitamin A Skin Therapy

Retipalm A-vitamiinikasvohoito koostetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa tulehdusta, vahvistaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa talirauhasen toimintaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, vitamiinien (A, B, C, E) imeytys, erikoisnaamio sekä tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. LED-valohoito sisätyy hoidon hintaan.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille. Myös akneihon ja ikääntyvän ihon hoitoon.

retipalm Therma Vital Microsilver Therapy

Retipalm Therma Vital Microsilver-kasvohoito rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Mineraalisuola sitoo kosteutta, vahvistaa sekä tasapainoittaa ihon luonnollista suojamekanismia. Microsilver on antibakteerinen ja rauhoittaa ärsyyntyneen ja tulehtuneen ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, maitohappokuorinta, mineraalien, microsilverin ja hyaluronin imeytys, erikoisnaamio sekä rauhoittava led-valohoito. 

Hoito soveltuu atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle sekä ruusufinnin, suunympärysihottuman ja muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon.

KIS Yrttisyväkuorinta

Yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa iho uudistuu ja vahvistuu viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavia vahvoja happoja. Kuorinta sisältää yhdistelmän yhdeksää erilaista yrttiä, jotka on pakattu mikroskooppisen pieniin yrttilesitiinikuituihin. Hoidon yhteydessä nämä ohuet kuidut hierotaan ihoon. Muutaman päivän kuluessä iho kuoriutuu ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, tasaisempi ja vahvempi iho. Hoito sisältää kaksi hoitokertaa 5-7 päivän välein, yrittisyväkuorinnan ja kosteuttavan ja palauttavan jälkihoidon. Kuorintahoito soveltuu epätaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, aknearpiin sekä juonteisiin.

.jpg
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Olemme Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimipiste.

Y-tunnus: 2388490-2 I Tietosuojaseloste

Copyright 2021 Ihohoitola Freya