HYDRA VACUUM -SYVÄPUHDISTUS

 

Hydra Vacuum on ihoa syväpuhdistava, kuoriva ja ravitseva laitehoitomenetelmä, jossa tehokkaan alipaineimun avulla iholta poistetaan kuollut ihosolukko, meikinjäämät, liiallinen tali ja lika sekä haitalliset mikrobit. Hoidon avulla puhdistetaan ihohuokoset kivuttomasti ja ihoa vaurioittamatta sekä imeytetään iholle valittuja tehoaineita ja ihovitamiineja. 

Hyrda Vacuum -hoidolla voidaan hoitaa useita tyypillisimpiä iho-ongelmia, kuten tukkeutuneet ja laajentuneet ihohuokoset, ihon liiallinen rasvoittuminen, ihon epäpuhtaudet (mustapäät, valkopäät) ja akne, ihon sävyn ja tekstuurin parantaminen sekä ihon kimmoisuuden ja kirkkauden parantaminen. 

Hydra Vacuum -hoidolla saat välittömiä ja näkyvia tuloksia jokaisen hoitokerran jälkeen. Ainutlaatuinen Hydra Power -teknologia varmistaa sivuvaikutusten puuttumisen, sillä hoito on täysin ihoa läpäisemätön. Tämän vuoksi hoito soveltuukin kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, myös herkkä- ja kuivaihoisille, raskauden ja imetyksen aikana, nuorille sekä miehille. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalon iholle, esim selkään. Rasvainen ja sekaiho hyötyvät säännöllisista ihon Hydra Vacuum -syväpuhdistuksista.

Kun suunnittelet Hydra Vacuum -hoitoa

 

Hydra Vacuum -hoito ei aiheuta kipua eikä vaadi toipumisaikaa, hoidon jälkeen iho tuntuu tasaiselta, pehmeältä, puhtaalta ja kosteutulta. On kuitenkin täysin normaalia, että herkkä iho voi hieman punoittaa. Mahdollinen punoitus tasoittuu tavallisesti n. puolessa tunnissa. Ihoa puhdistavat hoidot voivat ensimmäisillä kerroilla aiheuttaa epäpuhtauksien väliaikaista lisääntymistä ihon uudistumisen ja puhdistumisen vuoksi. ​Kasvohoito onkin hyvä ajoittaa vähintään 1-2 viikkoa ennen tärkeää tapahtumaa tai juhlaa.

Face cleansing, serum vacuum hydro-peeling. young woman enjoys a radiant face in a beauty

Hoidon vasta-aiheet

  • ihovauriot tai haavat hoitoalueella,

  • karvanpoistot (2vkoa)

  • a-vitamiinilääkitys akneen 

  • virusperäiset ihosairaudet (herpes) aktiivisessa vaiheessa,

  • ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa

  • pahanlaatuiset kasvaimet,

  • aktiivinen auringonotto,

  • täyteaine- tai medikaaliset ihonhoidot (2vkoa)

Liquid gel or serum on a screen of microscope white isolated background.jpg

Hydra Vacuum
Hydra Clearing 60min

Puhdistava, kosteuttava ja tasapainottava

Ihoa kosteuttava, puhdistava, heleyttävä sekä talintuotantoa tasapainottava Hydra Vacuum -kasvohoito, jossa tehokkaan alipaineimun avulla iholta poistetaan epäpuhtauksia kivuttomasti ja ihoa vaurioittamatta. Syväpuhdistavaa kasvohoitoa ssuosittelen kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle sekä seka- ja rasvaiselle iholle  epäpuhtauksien hoitoon. Hoito aloitetaan lyhyellä rentouttavalla hieronnalla ja se sisältää ihon alkupuhdistuksen, ihotyypillesi soveltuvan hedelmähappokuorinnan, Hydra Vacuum -laitehoidon sekä yksilöllisesti ihollesi valitun vitamiini- ja antioksidanttitiivisteen. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka hoitovaikutusta tehostaa ihotulehdusta elimininoiva ja ihoa kirkastava LED-valohoito. Suosittelemme hoitoa myös nuorille perinteisen ihonpuhdistuksen sijaan.

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Hydra Vacuum + RF
Hydra Glow 90min

Kiinteyttävä ja uudistava

Ihoa kiinteyttävä, puhdistava, elvyttävä ja uudistava Hydra Vacuum -kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Kiinteyttävä kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hoito aloitetaan lyhyellä rentouttavalla hieronnalla ja se sisältää ihon alkupuhdistuksen, AHA-hedelmähappokuorinnan, Hydra Vacuum -laitehoidon, yksilöllisesti ihollesi valitun vitamiini- ja antioksidanttitiivisteen imeyttämisen sekä ihoa kiinteytyttävän RF-laitehoidon. Tieteellisesti kehitetty BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista, parantaa ihon koostumusta, silottaa näkyviä juonteita ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita hemmottelevaa hierontaa tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon.

Image by Annie Spratt

Lisäpalvelut

Täydennä hoitoa lisäpalveluilla

Kasvohoitosi on kokonaishinnoiteltu ja se sisältää laitehoidon sekä ihonhoidon erikoisterapiat. Voit halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, jotka löydät nettivarauksen "Kasvohoidon Lisäpalvelut" -kategoriasta. 

.jpg