top of page

HYDRA VACUUM -SYVÄPUHDISTUS

Hydra Vacuum on ihoa syväpuhdistava ja kuoriva laitehoito, jossa tehokkaan alipaineimun avulla iholta poistetaan kuollut ihosolukko, meikinjäämät, liiallinen tali ja lika sekä haitalliset mikrobit. Hoidon avulla puhdistan ihosi kivuttomasti ja ihoa vaurioittamatta samalla imeyttäen ihollesi valitut tehoaineet ja ihovitamiinit. 

Hydra Vacuum -hoidolla voidaan hoitaa useita tyypillisimpiä iho-ongelmia, kuten tukkeutuneet ja laajentuneet ihohuokoset, ihon liiallinen rasvoittuminen, ihon epäpuhtaudet (mustapäät, valkopäät) ja akne, ihon sävyn ja tekstuurin parantaminen sekä ihon kimmoisuuden ja kirkkauden parantaminen. Mikäli sinulla on rasvainen tai sekaiho, ihosi hyötyy säännöllisista Hydra Vacuum -syväpuhdistuksista. Suosittelen Hydra Vacuum-hoitoa myös ennen medikaalisia kasvohoitosarjoja (mikroneulaus, PRX-T33)

Hydra Vacuum -hoidolla saat välittömiä ja näkyvia tuloksia jokaisen hoitokerran jälkeen. Ainutlaatuinen teknologia varmistaa sivuvaikutusten puuttumisen, sillä hoito on täysin ihoa läpäisemätön. Tämän vuoksi hoito soveltuukin kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, myös herkkä- ja kuivaihoisille, raskauden ja imetyksen aikana, nuorille sekä miehille. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalon iholle, esim selkään.

Kun suunnittelet Hydra Vacuum -hoitoa

 

Hydra Vacuum -hoito ei aiheuta kipua eikä vaadi toipumisaikaa, hoidon jälkeen ihosi tuntuu tasaiselta, pehmeältä, puhtaalta ja kosteutulta. On kuitenkin täysin normaalia, että herkkä iho voi hieman punoittaa. Mahdollinen punoitus tasoittuu tavallisesti n. puolessa tunnissa. Ihoa puhdistavat hoidot voivat ensimmäisillä kerroilla aiheuttaa epäpuhtauksien väliaikaista lisääntymistä ihon uudistumisen ja puhdistumisen vuoksi. ​Kasvohoito onkin hyvä ajoittaa vähintään 1-2 viikkoa ennen tärkeää tapahtumaa tai juhlaa.

Face cleansing, serum vacuum hydro-peeling. young woman enjoys a radiant face in a beauty

Hoidon vasta-aiheet

  • ihovauriot tai haavat hoitoalueella,

  • karvanpoistot (2 vkoa)

  • a-vitamiinilääkitys akneen 

  • virusperäiset ihosairaudet (herpes) aktiivisessa vaiheessa,

  • ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa

  • pahanlaatuiset kasvaimet,

  • aktiivinen auringonotto,

  • täyteaine- tai medikaaliset ihonhoidot (2 vkoa)

Liquid gel or serum on a screen of microscope white isolated background.jpg

Hydra Clear / Hydra Teen 60min

Puhdistava ja tasapainottava

Ihoa puhdistava, kosteuttava sekä talintuotantoa tasapainottava Hydra Vacuum -kasvohoito, jossa tehokkaan alipaineimun avulla iholta poistetaan epäpuhtauksia kivuttomasti ja ihoa vaurioittamatta. Syväpuhdistavaa Clear -kasvohoitoa suosittelen kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle sekä seka- ja rasvaiselle iholle epäpuhtauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Hydra Teen -hoito sopii nuorille perinteisen ihonpuhdistuksen sijaan. Hoito aloitetaan lyhyellä rentouttavalla hieronnalla ja se sisältää ihon alkupuhdistuksen, ihotyypillesi soveltuvan aktiivihiili- tai salisyylikuorinnan, Hydra Vacuum -laitehoidon sekä yksilöllisesti valitun vitamiini- ja antioksidanttitiivisteen. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka hoitovaikutusta tehostaa ihotulehdusta (aknea) elimininoiva LED-valohoito. Mikäli tarpeen, hoitoajan puitteissa voidaan ihonpuhdistusta täydentää myös mekaanisesti.

Happy teenage girl laughing and breathing fresh air in a park or forest.jpg

Hydra Radiance AHA 60min

Kosteuttava ja heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä Hydra Vacuum -kasvohoito hedelmähappohoidolla. Hoito soveltuu aikuisen ihon hoitoon. Hydra Vacuum on ihoa syväpuhdistava menetelmä, jossa tehokkaan alipaineimun avulla iholta poistetaan kuollut ihosolukko ja puhdistetaan ihohuokoset epäpuhtauksista kivuttomasti ja ihoa vaurioittamatta. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, AHA-hedelmähappokuorinnan, ihon Hydra Vacuum -syväpuhdistuksen sekä ihoa kirkastavan ja kosteuttavan hoitotiivisteen imeyttämisen. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita hemmottelevan hieronnan tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon.

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Hydra Glow AHA+RF 90min

Kiinteyttävä ja uudistava

Ihoa kiinteyttävä ja uudistava Hydra Vacuum -kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Kiinteyttävä kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hoito aloitetaan lyhyellä rentouttavalla hieronnalla ja se sisältää ihon alkupuhdistuksen, AHA-hedelmähappokuorinnan, Hydra Vacuum -laitehoidon, yksilöllisesti ihollesi valitun BTB13 vitamiini- ja antioksidanttitiivisteen imeyttämisen sekä ihoa kiinteytyttävän radiofrekvenssi -laitehoidon. Tieteellisesti kehitetty BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista, parantaa ihon koostumusta, silottaa näkyviä juonteita ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita päähieronnan tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon. 

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page