HYGIENIAOHJEET

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on meille sydämen asia. FREYAssa voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä tarkkaan aseptiseen työskentelyyn. 

Asiakkaiden ja henkilökunnan terveys

 

Olemme avoinna ajanvarauksella pidennetyin asiakasvälein. 

Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä ja pidät ajanvarauksessa 10 päivän varoajan matkan tai tiedossa olevan Covid-19 -altistuksen jälkeen. Siirräthän aikaasi myös, jos joku lähipiirissäsi sairastaa hengitystieinfektiota.

 

Varattua aikaa voi siirtää tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. Mikäli olet epävarma, varmista asia Susannalta ennen hoitolaan tuloasi.

Suojaustoimenpiteet

 

Pidämme hengityssuojaa koko asiakaskohtaamisen ajan. Toivomme myös asiakkaiden käyttävän maskia hoitolaan saapuessa sekä hoidoissa, silloin kun se hoidon toteuttamisen kannalta on mahdollista. 

 

Desinfioimme välineet ja kosketuspinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Välinehuoltoon käytämme ultraäänipesuria desinfioivalla pesunesteellä sekä kuumailmasterilisaattoria. Kynsityöpisteemme on suojattu pleksillä. Lisäksi liikeessä on tehokas Wellisair -ilmanpuhdistuslaite, jonka korkea Covid-19 -suodatusteho on VTT:n toteama.

lipz.jpg
.jpg