HYGIENIAOHJEET

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on meille sydämen asia. FREYAssa voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä tarkkaan aseptiseen työskentelyyn. 

Asiakkaiden ja henkilökunnan terveys

 

Olemme avoinna ajanvarauksella pidennetyin asiakasvälein. 

Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä ja pidät ajanvarauksessa 10 päivän varoajan matkan tai tiedossa olevan Covid-19 -altistuksen jälkeen. Noudathan varoaikaa myös, jos joku lähipiirissäsi sairastaa, vaikka kyse ei olisikaan testillä todetusta koronavirusinfektiosta. 

 

Varattua aikaa voi siirtää tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. Mikäli olet epävarma, varmista asia Susannalta ennen hoitolaan tuloasi.

Suojaustoimenpiteet

 

Pidämme hengityssuojaa ja/tai suojavisiiriä sekä käsineitä koko asiakaskohtaamisen ajan. Toivomme myös asiakkaiden käyttävän maskia hoitolaan saapuessa sekä hoidoissa, silloin kun se hoidon toteuttamisen kannalta on mahdollista. Tarvittaessa saat meiltä maskin hoitolakäynnin ajaksi. 

 

Desinfioimme välineet ja kosketuspinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Välinehuoltoon käytämme ultraäänipesuria desinfioivalla pesunesteellä sekä kuumailmasterilisaattoria. Kynsityöpiste ja kassa on suojattu pleksillä. Lisäksi liikeessä on tehokas Elixair-ilmanpuhdistuslaite, jonka korkea suodatusteho on VTT:n toteama.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste