JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa. Jalkapohjan iho ja kynnet vaativat erityistä huolenpitoa sillä jalkamme joutuvat jatkuvasti altiiksi rasitukselle mm. seisomatyössä tai harrastuksissa. Myös monet sairaudet sekä ikääntyminen aiheuttavat haasteita omahoidolle, jolloin iho- tai kynsimuutokset saattavat jäädä huomaamatta.

 

Teemme Freyassa erikoisjalkahoitoja, kynsiproteeseja, sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoitoa ja geelauksia. Jalkahoitoon sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella hoitotarve määritellään yksilöllisesti. Kosmetologimme ovat myös urheiluhierojia, joten meillä on kokemusta jalkojen tutkimisesta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta. 

Erikoisjalkahoito 

 

Erikoisjalkahoito soveltuu vaativan ihon hoitoon tai jalkahoidon erikoistöihin. Hoitoaiheita ovat mm. kuiva ja halkeillut iho, känsät ja kovettumat, psoriasis tai atooppinen iho, vaurioituneiden tai paksuuntuneiden kynsien hoito ja kynsiproteesin rakentaminen. Kynsiproteesi ohjaa kynnen kasvua oikeaan suuntaan, ehkäisee kynnen sisäänkasvamista sekä auttaa korjaamaan esteettisiä kynsiongelmia. Hoidon sisältöä mukautetaan aina hoitotarpeen mukaisesti. Kaikkiin hoitoihin sisältyy antiseptinen jalkakylpy ja käytettävät erikoishoitotuotteet. Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää myös lakkaukseen tai hierontaan. 

Kynnenoikausuhoidot sisäänkasvaneelle kynnelle

Sisäänkasvanut kynsi on erittäin yleinen ja usein myös kivulias vaiva, jossa varpaankynnen reuna kasvaa kynsivallin sisään aiheuttaen tulehdusta ja pistävää kipua. Sisäänkasvaneen kynnen muotoa voidaan korjata jousi- tai liuskaoikaisuhoidolla. Jousioikaisua suositellaan vaikeimpiin kynsiongelmiin tilanteissa, joissa kynsilevy on voimakkaasti taipunut. Jousioikaisussa kynteen kiinnitetään geelillä yksilöllisesti muotoiltu teräsjousi, joka suoristaa kynsilevyä. Jousioikaisua jatketaan usein muutaman kuukauden ajan ja jousi siirretään n. kerran kuukaudessa hoitolassa. Liuskaoikaisu on helpompi toteuttaa ja soveltuu lieviin tapauksiin. Jos kynsi on leikattu liian lyhyeksi tai se on muuten vaurioitunut tai liian kipeä jousen kiinnittämiseen, voidaan hoito aloittaa rakentamalla kynteen proteesi, joka ohjaa kynnen kasvua oikeaan suuntaan ja ehkäisee kynnen sisäänkasvamista. Kynsiproteesi soveltuu myös korjaamaan esteettisiä kynsiongelmia.

Osajalkahoito

30min osajalkahoito sisältää antiseptisen jalkakylvyn ja jalkojen yksittäisen ongelma-alueen hoidon esim kynsien lyhennys ja ohennus, kovettuman tai känsän poisto tai kynsiliuskojen tai kynsijousen siirto. Lopuksi jalat voidellaan jalkavoiteella.

Perusjalkahoito

 

60min perusjalkahoito, jonka sisältöä mukautetaan hoitotarpeen mukaisesti. Hoidossa voidaan keskittyä jalkojen ihon hoitoon (kuiva iho, kovettumat, känsät) ja/tai kynsien ja kynsinauhojen hoitoon (lyhennys, ohennus, lakkaus). Mikäli aikaa jää, käytämme sen jalkojen hemmottelevaan hierontaan. 

Hemmottelujalkahoito

60min hemmotteleva jalkahoito, johon sisältyy antiseptinen jalkakylpy, jalkojen ihon kuorinta, raspaus, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito, lakkaus ja rentouttava jalkahieronta hoitonaamiolla. Tämä hoito tehdään jalkahoitotuotteiden avulla ilman jalkaporaa tai veistä. Suosittu lahjakorttihoito!

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple