top of page

JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoasi. Monet sairaudet, työ sekä harrastukset voivat aiheuttaa jaloille erityistä hoidontarvetta. Jalkojen omahoito voi olla haastavaa ja ongelmat voivat jäädä huomaamatta. Kipeät känsät, hautumat, kovettumat, kynsivaivat ja syylät olisi hyvä tarkistuttaa ammattilaisella ja hoitaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

 

Saat minulta jalkojenhoidon erikoispalvelut, kuten kynsiproteesien valmistuksen, syylien Verrutop- tai jäädytyshoidon sekä sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidot. Jalkojen hoitotarve ja hoidon sisältö määritellään jokaisella hoitokäynnillä yksilöllisesti, alla olevat hoidot ovat esimerkkikuvauksia. ePassi Hyvinvointi käy vain terveyttä edistäviin jalkahoitoihin, sillä ei voi maksaa hemmotteluhoitoja tai lakkauksia.

wellbeing light.png
Woman relaxing in swimming pool in Bali luxury resort. Foot spa and skin care lifestyle. T

Osahoito/jatkohoito
30min

Osajalkahoito sisältää antiseptisen jalkakylvyn ja ihoanalyysiin perustuvan jalkojen yksittäisen ongelma-alueen hoidon

-kynsien lyhennys ja koneellinen ohennus,

-yksittäisen kovettuman tai känsän hoito,

-syylän Verrutop-jatkohoito, 

-kynnenoikaisujousen siirto tai

-yksittäisen kynsiproteesin huolto. 

Professional pedicure using adhesive corrective brace.Patient visiting podiatrist.Ingrown

Sisäänkasvaneen kynnen hoito (Susanna)

Sisäänkasvanut kynsi on yleinen ja kivulias vaiva. Varpaankynnen reuna kääntyy ja kasvaa ihon sisään muodostaen terävän ja suein näkymättömän kynsipiikin, joka aiheuttaa tulehduksen ja pistävää kipua. Sisäänkasvaneen kynnen muotoa voidaan korjata geelaamalla tai jousioikaisulla, jota suositellaan tilanteissa, joissa kynsi on jo voimakkaasti taipunut.  Jousioikaisussa kynnen päälle kiinnitetään yksilöllisesti muotoiltu teräsjousi, joka suoristaa kynsilevyä. Jousioikaisua jatketaan muutamien kuukausien ajan ja jousi siirretään n. kerran kuukaudessa tai sen irrotessa. Jos kynsi on liian lyhyt tai se on vaurioitunut tai liian kipeä jousen kiinnittämiseen, hoito aloitetaan puhdistamalla ja eristämällä kynnen reuna ja tekemällä kynteen geeliproteesi, joka ohjaa kynnen kasvua. Huom, älä leikkaa itse kynttä ennen hoitokäyntiä!

>>Ensikäynti, varaa: erikoisjalkahoito

>>Jatkohoidot: varaa osajalkahoito

Pedicure

Perusjalkahoito
60min

Perusjalkahoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille terveiden jalkojen ihon ja kynsien hoitoon. Jalkahoito aloitetaan hoitotarpeen kartoituksella ja ihoanalyysillä, jossa hoidon sisältö suunnitellaan yksilöllisesti. Hoidossa voidaan keskittyä jalkojen ihon hoitoon (kuiva iho, kovettumat) ja/tai kynsien ja kynsinauhojen hoitoon hoitotarpeesta riippuen. Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää klassiseen hierontaan. Jalkahoidon yhteyteen voit varata lisäpalveluita, ks. alla.

Relaxing pink manicure and pedicure with a orchid flower.jpg

Hemmottelujalkahoito
60min

Freyan hemmottelujalkahoito tehdään kotimaista luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen ilman jalkaporaa tai veistä. Hoitoon sisältyy antiseptinen tai aromaterapeuttinen jalkakylpy, jalkojen ihon kuorinta, kovettumien raspaus, kynsien lyhennys, kynsinauhojen hoito sekä rentouttava jalkahieronta hoitonaamiolla. Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää myös kynsilakkaukseen. Lisäpalveluna voit valita kynsien geelilakkauksen. 

Peeling feet with special electric device.Professional hardware pedicure using electric ma

Erikoisjalkahoito
75min (Susanna)

Erikoisjalkahoito soveltuu vaativaan ihon hoitoon tai jalkahoidon erikoistöihin. Hoidon sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitotarpeen mukaisesti. Hoitoaiheita ovat mm. kuiva ja halkeillut iho, känsät ja kovettumat, psoriasis tai ihodermatoosit, vaurioituneiden tai paksuuntuneiden kynsien hoito, kynsiproteesin rakentaminen, kynnenoikaisuhoidon aloitus tai Verrutop-syylähoidon aloituskäynti. Hoitoon sisältyy antiseptinen jalkakylpy ja käytettävät erikoistuotteet (esim. Verrutop-ampulli, kynsijousi). Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan.

cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg

Lisäpalveluiden ajanvaraus

Voit yhdistää jalkahoitoon lisäpalveluita mm.

-kynsilakkauksen,

-säärten sokeroinnin/vahauksen tai

-geelilakkauksen.

Lisäpalvelut löytyvät nettiajanvarauksesta + merkillä varustettuna. 

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page