JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jalkojen iho ja kynnet vaativat erityistä huolenpitoa sillä jalat joutuvat päivittäin altiiksi monenlaiselle rasitukselle mm. seisomatyössä tai harrastuksissa. Myös monet sairaudet aiheuttavat haasteita jalkojen ihon hoidolle ja jotkin ihomuutokset saattavat jäädä huomaamatta.

 

Jalkahoitoihin sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella jalkojen hoitotarve määritellään yksilöllisesti. Käytämme hoidossa Ekopharman tuotteita sekä erikoishoituotteita Retipalmilta ja Podocarelta. Jalkahoidon yhteydessä kynnet voidaan lakata omalla lakallasi veloituksetta, lakkoja voi myös ostaa hoitolasta. 

Heleys -perusjalkahoito (60min)

 

Perusjalkahoito, johon sisältyy jalkakylpy, jalkojen ihon hoito (kovettumat, känsät), kynsien ja kynsinauhojen hoito (lyhennys, ohennus) ja hoitovoiteet. Mikäli aikaa jää, käytämme sen jalkojen hierontaan. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi.

Hellä -hemmotteleva jalkahoito (60min)

 

Hemmotteleva jalkahoito, johon sisältyy jalkakylpy, jalkakuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, rentouttava jalkahieronta sekä hoitovoiteet. Tässä hoidossa emme käytä jalkaporaa. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi. Hoito hellii väsyneitä ja turvonneita jalkoja, vähentää turvotusta ja kipuja sekä rentouttaa kehon lihasjännitystä kokonaisvaltaisesti. Soveltuu myös odottaville äideille.

Hehku -erikoisjalkahoito (90min)

 

Erikoisjalkahoidossa on enemmän aikaa käytettävissä jalkojen ongelma-alueiden hoitoon tai täydelliseen hemmotteluun. Soveltuu myös prosiasis- tai atooppiselle iholle sekä kynsivaurioiden geelikorjauksiin. Hoito mukautetaan yksilöllisesti, mm. jalkakylpy, ihon hoito (kuorinta, naamio, kovettumat), kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito sekä voiteet. Halutessasi voimme tehdä vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan tai lakkauksen. 

Varpaankynsien geelilakkaus

 

Varpaankynsien geelilakkaus sisältää lyhyen jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä geelilakkauksen valitsemallasi värillä. Lakkaus voidaan koristella. Geelilakkaus pysyy varpaankynsissä jopa 2kk. Huomioithan, että geelilakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. Saatavilla myös jalkahoidon lisäpaveluna.

Stone Treatment
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna sopimuksesta TI-LA

Maksutavat käteinen, kortti & MobilePay

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Tiloissamme toimivat myös Veera ja Hanna

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste