JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jalkojen iho ja kynnet vaativat erityistä huolenpitoa sillä jalat joutuvat päivittäin altiiksi monenlaiselle rasitukselle mm. seisomatyössä tai harrastuksissa. Myös monet sairaudet aiheuttavat haasteita jalkojen ihon hoidolle ja jotkin ihomuutokset saattavat jäädä huomaamatta.

 

Jalkahoitoihin sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella jalkojen hoitotarve määritellään yksilöllisesti. Käytämme hoidossa Ekopharman tuotteita sekä erikoishoituotteita Retipalmilta ja Podocarelta. Jalkahoidon yhteydessä kynnet voidaan lakata omalla lakallasi veloituksetta, lakkoja voi myös ostaa hoitolasta. 

Perusjalkahoito (60min)

 

Perusjalkahoito, johon sisältyy jalkakylpy, jalkojen ihon hoito (kovettumat, känsät), kynsien ja kynsinauhojen hoito (lyhennys, ohennus) ja hoitovoiteet. Mikäli aikaa jää, käytämme sen jalkojen hierontaan. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi.

Hellä -hemmotteleva jalkahoito (75min)

 

Hemmotteleva jalkahoito, johon sisältyy virkistävä jalkakylpy, Hilla -jalkakuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, ihana rentouttava jalkahieronta hoitavalla naamiolla sekä hoitovoiteet. Tässä hoidossa emme käytä poraa tai muita instrumentteja. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi. Hoito hellii väsyneitä ja turvonneita jalkoja, vähentää turvotusta ja kipuja sekä rentouttaa kehon lihasjännitystä kokonaisvaltaisesti. Soveltuu myös odottaville äideille.

Hehku -täydellinen jalkahoito (90min)

 

Täydellinen yksilöllisesti mukautettava jalkahoito, jossa on enemmän aikaa käytettävissä jalkojen ongelma-alueiden hoitoon tai täydelliseen hemmotteluun ja rentoutumiseen. Hoidon sisältöä voidaan mukauttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, SPA-kuorinta, jalkojen ihon hoito poralla tai käsin (kovettumat, känsät), kynsien ja kynsinauhojen hoito ja hoitovoide. Mikäli aikaa jää, käytämme sen jalkojen hierontaan tai lakkaukseen toiveidesi mukaisesti. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi.

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta (45min)

Nestekiertoa parantava ja jalkoja virkistävä vyöhyketerapeuttinen hieronta. Hoito takaa täydellisen rentoutumisen ja sopii myös odottaville äideille. Hieronnassa yhdistetään klassista hierontaa, vyöhyketerapiaa ja akupainantaa. Hieronta aloitetaan jalkakylvyllä ja hieronnassa käytetään yksilöllisesti sekoitettua aromaöljyä.

Varpaankynsien geelilakkaus

 

Varpaankynsien geelilakkaus sisältää lyhyen jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä geelilakkauksen valitsemallasi värillä. Lakkaus voidaan koristella esim maalauksin tai timanteilla. Geelilakkaus pysyy hyvänä varpaankynsissä jopa 1-2kk. HUomioitha, että geelilakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. Geelilakkaus voidaan tehdä myös lisäpalveluna muun jalkahoidon yhteydessä.

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste