JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jalkojen iho ja kynnet vaativat erityistä huolenpitoa sillä jalat joutuvat päivittäin altiiksi monenlaiselle rasitukselle mm. seisomatyössä tai harrastuksissa. Myös monet sairaudet aiheuttavat haasteita jalkojen ihon hoidolle ja jotkin ihomuutokset saattavat jäädä huomaamatta.

 

Jalkahoitoihin sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella jalkojen hoitotarve määritellään yksilöllisesti ja hoitojen sisältöä mukautetaan hoitotarpeen mukaisesti. Ylijäävä aika käytetään hemmottelevaan jalkahierontaan. Jalkahoidon yhteydessä kynnet voidaan lakata omalla lakallasi veloituksetta. 

Heleys -perusjalkahoito (60min)

 

Perusjalkahoito, jonka sisältöä mukautetaan hoitotarpeen mukaisesti. Hoidossa voidaan keskittyä jalkojen ihon hoitoon (kuiva iho, kovettumat) ja/tai kynsien ja kynsinauhojen hoitoon (lyhennys, ohennus, lakkaus). Ylijäävä aika käytetään hemmottelevaan jalkahierontaan.

Hellä -hemmotteleva jalkahoito (60min)

 

Hemmotteleva jalkahoito, jossa emme käytä jalkaporaa tai instrumentteja. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, jalkakuorinta tai raspaus, kynsien ja kynsinauhojen hoito, rentouttava jalkahieronta sekä hoitovoiteet. 

Hehku -erikoisjalkahoito (90min)

 

Erikoisjalkahoito soveltuu vaativamman ihon hoitoon mm. psoriasis- tai atooppiselle iholle sekä kynsivaurioiden hoitoon ja geelikorjauksiin. Hoidon sisältöä mukautetaan hoitotarpeen mukaisesti. mm. jalkakylpy, ihon hoito (kuiva iho, kovettumat), kynsien ja kynsinauhojen hoito (lyhennys, ohennus, geelikorjaukset, lakkaus), erikoisnaamiot ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta. 
 

Varpaankynsien geelilakkaus


Varpaankynsien geelilakkaus sisältää lyhyen jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä geelilakkauksen valitsemallasi värillä. Lakkaus voidaan myös koristella kevyesti. Geelilakkaus pysyy varpaankynsissä hyvin, jopa 2kk. Huomioithan, että geelilakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin.  Saatavilla myös jalkahoitojen lisäpalveluna. Huomioithan, että geelilakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste