JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa ja hyvinvointia. Jalkojen iho ja kynnet vaativat erityistä huolenpitoa sillä jalkamme joutuvat jatkuvasti altiiksi rasitukselle mm. seisomatyössä tai harrastuksissa. Myös monet sairaudet ja ikääntyminen aiheuttavat haasteita jalkojen omahoidolle ja iho- tai kynsimuutokset saattavat jäädä huomaamatta.

 

Teemme Freyassa jalkojen perushoitoja, erikoisjalkahoitoja, kynsiproteeseja, sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoitoa ja geelauksia. Jalkahoitoon sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella hoitotarve määritellään yksilöllisesti. Kaikkiin hoitoihin sisältyy antiseptinen jalkakylpy, käytettävät erikoishoitotuotteet ja kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla

Perusjalkahoito

 

Perusjalkahoito, jonka sisältöä mukautetaan hoitotarpeen mukaisesti. Hoidossa voidaan keskittyä jalkojen ihon hoitoon (kuiva iho, kovettumat, känsät) ja/tai kynsien ja kynsinauhojen hoitoon (lyhennys, ohennus, lakkaus). Mikäli aikaa jää, käytämme sen jalkojen hemmottelevaan hierontaan. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan. Hoitolasta voit myös ostaa laadukkaita lakkoja!

Hemmottelujalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito, johon sisältyy aromaterapeuttinen jalkakylpy, jalkojen ihon kuorinta, raspaus, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, rentouttava jalkahieronta sekä hoitovoiteet. Tämä hoito tehdään jalkahoitotuotteiden avulla ilman jalkaporaa tai veistä. Lisäpalveluksi suosittelemme varpaankynsien geelilakkausta tai säärten sokerointia!

Erikoisjalkahoito 

 

Erikoisjalkahoito soveltuu vaativan ihon hoitoon tai jalkahoidon erikoistöihin. Hoitoaiheita ovat mm. kuiva ja halkeillut iho, isot känsät ja kovettumat, psoriasis tai atooppinen iho, vaurioituneiden tai paksuuntuneiden kynsien hoito ja kynsiproteesin rakentaminen. Hoidon sisältöä mukautetaan aina hoitotarpeen mukaisesti. Hoitoon sisältyy antiseptinen jalkakylpy ja käytettävät erikoishoitotuotteet. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan. Hoitolasta voit myös ostaa laadukkaita lakkoja!

Kynnenoikausuhoidot sisäänkasvaneelle kynnelle

Sisäänkasvanut kynsi on erittäin yleinen ja usein myös kivulias vaiva, jossa varpaankynnen reuna kasvaa kynsivallin sisään aiheuttaen tulehdusta ja pistävää kipua. Sisäänkasvaneen kynnen muotoa voidaan korjata jousi- tai liuskaoikaisuhoidolla. Jousioikaisua suositellaan vaikeimpiin kynsiongelmiin tilanteissa, joissa kynsilevy on voimakkaasti taipunut. Jousioikaisussa kynteen kiinnitetään geelillä yksilöllisesti muotoiltu teräsjousi, joka suoristaa kynsilevyä. Jousioikaisua jatketaan usein muutaman kuukauden ajan ja jousi siirretään n. kerran kuukaudessa hoitolassa. Liuskaoikaisu on helpompi toteuttaa ja soveltuu lieviin tapauksiin. Jos kynsi on leikattu liian lyhyeksi tai se on muuten vaurioitunut tai liian kipeä jousen kiinnittämiseen, voidaan hoito aloittaa rakentamalla kynteen proteesi, joka ohjaa kynnen kasvua oikeaan suuntaan ja ehkäisee kynnen sisäänkasvamista. Kynsiproteesi soveltuu myös korjaamaan esteettisiä kynsiongelmia.

.jpg