JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa. Jalkojen iho ja kynnet vaativat huolenpitoa sillä jalkamme joutuvat jatkuvasti altiiksi kuormitukselle sekä työssä, että vapaa-ajan harrastuksissa. Myös monet sairaudet sekä ikääntyminen aiheuttavat haasteita jalkojen omahoidolle, jolloin iho- tai kynsimuutokset saattavat jäädä huomaamatta tai niitä on vaikea hoitaa omatoimisesti.

 

Huolehdimme jalkaterveydestäsi sekä teemme hemmotteluhoitoja, hierontaa ja geelauksia. Saat meiltä myös vaativat jalkahoidot kuten kynsiproteesien valmistuksen, syylien jäädytyshoidon sekä sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidon. Jalkahoitoihin sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella hoitotarve ja jalkahoidon sisältö määritellään yksilöllisesti. 

ePassi Hyvinvointi käy maksuvälineenä terveyttä edistäviin osa-, perus- ja erikoisjalkahoitoihin, lakkauksia tai hemmotteluhoitoja sillä ei voi maksaa.

wellbeing light.png
Woman relaxing in swimming pool in Bali luxury resort. Foot spa and skin care lifestyle. T

Osajalkahoito
30min

Osajalkahoito sisältää antiseptisen jalkakylvyn ja jalkojen yksittäisen ongelma-alueen hoidon esim kynsien lyhennys ja ohennus, yksittäisen kovettuman tai känsän hoito tai kynsijousen siirto. Palvelun voit varata myös 30min jalkahierontaan!

Professional pedicure using adhesive corrective brace.Patient visiting podiatrist.Ingrown

Sisäänkasvaneen kynnen hoito

Sisäänkasvanut kynsi on hyvin yleinen ja usein hyvin kivulias vaiva, jossa varpaankynnen reuna kasvaa kynsivallin ihon sisään aiheuttaen tulehduksen ja pistävää kipua. Sisäänkasvaneen kynnen muotoa voidaan korjata kynsiproteesilla tai jousioikaisulla, jota suositellaan tilanteissa, joissa kynsi on jo voimakkaasti taipunut ja paksuuntunut. Jousioikaisussa kynteen kiinnitetään yksilöllisesti muotoiltu teräsjousi, joka suoristaa kynsilevyä. Jousioikaisua jatketaan muutamien kuukausien ajan ja jousi siirretään n. kerran kuukaudessa tai sen irrotessa. Jos kynsi on leikattu liian lyhyeksi tai se on muuten vaurioitunut tai liian kipeä jousen kiinnittämiseen, hoito aloitetaan puhdistamalla ja eristämällä kynnen reuna ja tekemällä kynteen geeliproteesi, joka ohjaa kynnen kasvua ja ehkäisee ongelman pahenemista. Huom, ethän lyhennä kynttä, johon on tarkoitus laittaa jousi.

>>Ensikäynti, varaa: Erikoisjalkahoito

>>Jatkohoidot: Osajalkahoito

Pedicure

Perusjalkahoito
60min

Perusjalkahoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille jalkojen ihon ja kynsien hoitoon. Jalkahoito aloitetaan hoitotarpeen kartoituksella ja hoidon sisältöä mukautetaan yksilöllisesti. Hoidossa voidaan keskittyä jalkojen ihon hoitoon (kuiva iho, kovettumat, känsät) ja/tai kynsien ja kynsinauhojen hoitoon (lyhennys, ohennus). Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää klassiseen hierontaan tai vyöhyketerapeuttiseen hierontaan. Vyöhyketerapeuttista hierontaa hoitolassamme tekee Susanna. 

Lisäpalveluista voit varata kynsilakkauksen, geelilakkauksen, syylän hoidon tai säärten vahauksen.

 

Relaxing pink manicure and pedicure with a orchid flower.jpg

Hemmottelujalkahoito 60min

Freyan hemmottelujalkahoito tehdään jalkahoitotuotteiden avulla ilman jalkaporaa tai veistä. Hoitoon sisältyy antiseptinen tai aromaterapeuttinen jalkakylpy, jalkojen ihon kuorinta, raspaus, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito sekä rentouttava klassinen jalkahieronta tai vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta hoitonaamiolla. Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää myös lakkaukseen. Suosittu lahjahoito!

Peeling feet with special electric device.Professional hardware pedicure using electric ma

Erikoisjalkahoito
75min

Erikoisjalkahoito soveltuu vaativan ihon hoitoon tai jalkahoidon erikoistöihin. Hoitoaiheita ovat mm. kuiva ja halkeillut iho, känsät ja kovettumat, psoriasis tai atooppinen iho, vaurioituneiden tai paksuuntuneiden kynsien hoito, kynsiproteesin rakentaminen tai kynnenoikaisuhoidon aloitus. Hoidon sisältöä mukautetaan aina hoitotarpeen mukaisesti. Kaikkiin hoitoihin sisältyy antiseptinen jalkakylpy ja käytettävät erikoishoitotuotteet. Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää klassiseen hierontaan tai vyöhyketerapeuttiseen hierontaan. Vyöhyketerapeuttista hierontaa hoitolassamme tekee Susanna. 

cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg

Lisäpalvelut

Voit yhdistää jalkahoitoon lisäpalveluna mm. kynsilakkauksen, geelilakkauksen, säärten sokeroinnin tai vahauksen sekä syylien jäädytyshoidon. Lisäpalvelut löytyvät nettiajanvarauksesta  + merkillä varustettuna. 

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple