JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa sillä jalkamme joutuvat altiiksi jatkuvalle kuormitukselle. Myös monet sairaudet, työ sekä harrastukset voivat aiheuttaa jaloille erityistä hoidontarvetta. Kipeät känsät, kovettumat, kynsivaivat ja syylät onkin hyvä tarkistuttaa ammattilaisella ja hoitaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

 

Huolehdin jalkaterveydestäsi sekä teen hemmotteluhoitoja, vyöhyketerapeuttista hierontaa ja kynsien geelauksia. Saat meiltä vaativat jalkahoidot kuten kynsiproteesien valmistuksen, syylien Verrutop- tai jäädytyshoidon sekä sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidon. Jalkojen ihoa hoidamme medikaalisilla hoitotuotteilla sekä kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Jalkojen hoitotarve ja hoidon sisältö määritellään jokaisella hoitokäynnillä yksilöllisesti. Alla olevat hoidot ovat esimerkkikokonaisuuksia.

wellbeing light.png
Woman relaxing in swimming pool in Bali luxury resort. Foot spa and skin care lifestyle. T

Osahoito/jatkohoito
30min

Osajalkahoito sisältää antiseptisen jalkakylvyn ja ihoanalyysiin perustuvan jalkojen yksittäisen ongelma-alueen hoidon tai jatkohoidon esim.

-kynsien lyhennys ja koneellinen ohennus,

-yksittäisen kovettuman tai känsän hoito,

-syylän Verrutop-jatkohoito, 

-kynnenoikaisujousen siirto tai

-yksittäisen kynsiproteesin huolto. 

Professional pedicure using adhesive corrective brace.Patient visiting podiatrist.Ingrown

Sisäänkasvaneen kynnen hoito

Sisäänkasvanut kynsi on yleinen ja kivulias vaiva, jossa varpaankynnen reuna kääntyy ja kasvaa ihon sisään aiheuttaen tulehduksen ja pistävää kipua. Sisäänkasvaneen kynnen muotoa voidaan korjata kynsiproteesilla tai jousioikaisulla, jota suositellaan tilanteissa, joissa kynsi on jo voimakkaasti taipunut.  Jousioikaisussa kynnen päälle kiinnitetään yksilöllisesti muotoiltu teräsjousi, joka suoristaa kynsilevyä. Jousioikaisua jatketaan muutamien kuukausien ajan ja jousi siirretään n. kerran kuukaudessa tai sen irrotessa. Jos kynsi on leikattu liian lyhyeksi tai se on muuten vaurioitunut tai liian kipeä jousen kiinnittämiseen, hoito aloitetaan puhdistamalla ja eristämällä kynnen reuna ja tekemällä kynteen geeliproteesi, joka ohjaa kynnen kasvua. Huom, älä leikkaa itse kynttä ennen hoitokäyntiä.

>>Ensikäynti, varaa: erikoisjalkahoito

>>Jatkohoidot: varaa osajalkahoito

Pedicure

Perusjalkahoito
60min

Perusjalkahoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille terveiden jalkojen ihon ja kynsien hoitoon. Jalkahoito aloitetaan hoitotarpeen kartoituksella ja  ihoanalyysillä, jossa hoidon sisältö suunnitellaan yksilöllisesti. Hoidossa voidaan keskittyä jalkojen ihon hoitoon (kuiva iho, kovettumat) ja/tai kynsien ja kynsinauhojen hoitoon hoitotarpeesta riippuen. Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää klassiseen hierontaan. Lisäpalveluista voit varata kynsilakkauksen tai säärten sokeroinnin.

Relaxing pink manicure and pedicure with a orchid flower.jpg

Hemmottelujalkahoito
60min

Freyan hemmottelujalkahoito tehdään kotimaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden avulla ilman jalkaporaa tai veistä. Hoitoon sisältyy antiseptinen tai aromaterapeuttinen jalkakylpy, jalkojen ihon kuorinta, raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen hoito sekä rentouttava klassinen tai vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta hoitonaamiolla. Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää myös lakkaukseen. 

Peeling feet with special electric device.Professional hardware pedicure using electric ma

Erikoisjalkahoito
75min

Erikoisjalkahoito soveltuu vaativaan ihon hoitoon tai jalkahoidon erikoistöihin. Hoidon sisältö suunnitellaan aina yksilöllisesti hoitotarpeen mukaisesti. Hoitoaiheita ovat mm. kuiva ja halkeillut iho, känsät ja kovettumat, psoriasis tai atooppinen iho, vaurioituneiden tai paksuuntuneiden kynsien hoito, kynsiproteesin rakentaminen, kynnenoikaisuhoidon aloitus tai Verrutop-syylähoidon aloituskäynti. Hoitoon sisältyy antiseptinen jalkakylpy ja käytettävät erikoishoitotuotteet ( esim. Verrutop, kynsijousi). Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan.

cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg

Lisäpalveluiden ajanvaraus

Voit yhdistää jalkahoitoon lisäpalveluna mm.

-kynsilakkauksen,

-säärten sokeroinnin/vahauksen tai

-geelilakkauksen.

Lisäpalvelut löytyvät nettiajanvarauksesta + merkillä varustettuna. Huomioithan, että geelilakkausta ja vyöhyketerapeuttista hierontaa tekee vain Susanna, joten varaa tällöin jalkahoito lisäpalveluineen Susannalle.

.jpg