JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jalkojen iho ja kynnet vaativat erityistä huolenpitoa sillä jalat joutuvat päivittäin altiiksi monenlaiselle rasitukselle mm. seisomatyössä tai harrastuksissa. Myös monet sairaudet aiheuttavat haasteita jalkojen ihon hoidolle ja jotkin ihomuutokset saattavat jäädä huomaamatta.

 

Jalkahoitoihin sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella jalkojen hoitotarve määritellään yksilöllisesti. Käytämme hoidossa Ekopharman tuotteita sekä erikoishoituotteita Retipalmilta ja Podocarelta. Jalkahoidon yhteydessä kynnet voidaan lakata omalla lakallasi veloituksetta, lakkoja voi myös ostaa hoitolasta. 

Heleys -perusjalkahoito (60min)

 

Perusjalkahoito, johon sisältyy jalkakylpy, jalkojen ihon hoito (kovettumat, känsät), kynsien ja kynsinauhojen hoito (lyhennys, ohennus) ja hoitovoiteet. Mikäli aikaa jää, käytämme sen jalkojen hierontaan. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi.

Hellä -hemmotteleva jalkahoito (60min)

 

Hemmotteleva jalkahoito, johon sisältyy jalkakylpy, jalkakuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, rentouttava jalkahieronta sekä hoitovoiteet. Tässä hoidossa emme käytä jalkaporaa. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi. Hoito hellii väsyneitä ja turvonneita jalkoja, vähentää turvotusta ja kipuja sekä rentouttaa kehon lihasjännitystä kokonaisvaltaisesti. Soveltuu myös odottaville äideille.

Hehku -täydellinen jalkahoito (90min)

 

Täydellinen jalkahoito, jossa on enemmän aikaa käytettävissä jalkojen ongelma-alueiden hoitoon tai täydelliseen hemmotteluun ja rentoutumiseen. Hoidon sisältöä mukautetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, SPA-kuorinta, jalkojen ihon (kovettumat), kynsien hoito ja hoitovoide. Mikäli aikaa jää, käytämme sen jalkojen hierontaan tai lakkaukseen. Kynsilakkaus asiakkaan omalla lakalla sisältyy hoidon hintaan, voit myös ostaa lakan hoitolasta mukaasi.

Varpaankynsien geelilakkaus

 

Varpaankynsien geelilakkaus sisältää lyhyen jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon sekä geelilakkauksen valitsemallasi värillä. Lakkaus voidaan koristella. Geelilakkaus pysyy varpaankynsissä jopa 2kk. Huomioithan, että geelilakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. Saatavilla myös jalkahoidon lisäpaveluna.

FREYA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste