JALKAHOIDOT

Jalkojen hoito on tärkeä osa päivittäistä terveydenhoitoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jalkojen iho ja kynnet vaativat erityistä huolenpitoa sillä jalat joutuvat päivittäin altiiksi monenlaiselle rasitukselle mm. seisomatyössä tai harrastuksissa. Myös monet sairaudet aiheuttavat haasteita jalkojen ihon hoidolle ja jotkin ihomuutokset saattavat jäädä huomaamatta.

 

Jalkahoitoon sisältyy jalkojen tutkimus ja ihoanalyysi, joiden perusteella hoitotarve määritellään yksilöllisesti ja hoitojen sisältöä mukautetaan tarpeen mukaisesti. Ylijäävä aika käytetään jalkahierontaan. Jalkahoidon yhteydessä kynnet voidaan lakata omalla lakallasi veloituksetta. 

FREYAn -erikoisjalkahoito (90min)

 

Erikoisjalkahoito soveltuu vaativan ihon hoitoon mm. psoriasiksen tai atooppisen ihon hoitoon sekä kynsivaurioiden hoitoon ja geelikorjauksiin. Hoidon sisältöä mukautetaan jalkojen hoitotarpeen mukaisesti. mm. jalkakylpy, ihon hoito (kuiva iho, kovettumat), kynsien ja kynsinauhojen hoito (lyhennys, ohennus, geelikorjaukset, lakkaus), erikoisnaamiot ja  vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta. Hoidossa hyödynnetään  medikaalista ihonhoitotuotteita ja laitteita.

Varpaankynsien geelilakkaus


Varpaankynsien geelilakkaus sisältää lyhyen jalkakylvyn, kynsien lyhennyksen ja kynsinauhojen hoidon sekä geelilakkauksen valitsemallasi värillä. Lakkaus voidaan myös koristella. Geelilakkaus pysyy varpaankynsissä hyvin, jopa 2kk. Huomioithan, että geelilakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. 

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste