KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Palveluihini kuuluvat käsihoidot, luonnonkynnen korjaukset (IBX), rakennekynnet sekä geelilakkaus koristeluineen. Korjaan myös sairauden tai tapaturman vuoksi vaurioituneita kynsiä mm. psorikynsiä tai pureskeltuja kynsiä sekä hoidan monipuolisesti käsien iho-ongelmia. Kysy lisää!

 

Minulla on laaja koulutus ja yli 10-vuoden kokemus rakennekynsipalveluista. Olen toiminut kynsikouluttajana, mikä haastaa myös omia työntekentelytapojani. Käytössäni ovat vain ammattilaisille suunnattut laadukkaat tuotemerkit (Mosaic, CND, Light Elegance) ja teen kynsityöt aina huolellisesti, hygienisesti ja turvallisesti asiakkaan omaa luonnonkynttä vahingoittamatta. Tarjolla on runsas ja jatkuvasti uudistuva valikoima värejä ja koristeluvaihtoehtoja. 

sky.jpg

Erikoiskäsihoito

Erikoiskäsihoito soveltuu kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle, kynsivaurioiden korjaukseen tai käsi-ihottuman hoitoon. Hoidon sisältö koostetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan mm. seuraavista terapioista: kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynnen korjaus kynsiproteesilla, IBX-hoito, parafiinihoito, käsien ihon hoito (kuorinta, naamio) ja hieronta. Hoito päätetään probioottiseen käsivoiteeseen ja kynsinauhaöljyyn. Hoidossa hyödynnetään medikaalisia ihonhoitotuotteita.

herukkabalmit_kori.jpg

Hemmottelukäsihoito

Hemmotteleva käsihoito sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, valintasi mukaan joko lakkauksen tai hieronnan sekä voiteet ja kynsinauhaöljyn. Hoito tehdään ekologisilla ihonhoitotuotteilla. Hoito voidaan tehdä omalla lakallasi tai voit ostaa kynsilakan hoitolasta.

Manicure

IBX-hoito

IBX System on luonnonkynttä korjaava hoitomenetelmä, joka muodostaa suojakerroksen kynteen korjaten kynsivaurioita mm. hauras ja liuskottunut kynsi. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla, luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen ja geelien poistamisen yhteydessä. IBX ei jätä näkyvää kerrosta kynnen pintaan, eikä sitä tarvitse huoltaa. Siten se soveltuu myös esim terveydenhuollossa tai ravintolassa työskenteleville. Parhaat tulokset saadaan 2-5 kerran sarjahoitona.

CND_SS_20_SPRING.png

Geelilakkaus

​Geelilakkaus on ohut led-valolla kovetettava kestolakkaus, jolla saat huolitellut kynnet useiden viikkojen ajaksi. Suositeltu huoltoväli on n. 2-4 viikkoa. Huolto sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden lakkauksen. Geelilakkaus voidaan tehdä värilakkauksena tai ranskalaisena lakkauksena ja se voidaan koristella kuten rakennekynnet. Varaa koristelut lisäpalveluna.

IMG_1385_edited.jpg

Rakennekynnet 

Rakennekynsillä saat kestävyyttä ja lisäpituutta kynsiin heti laiton yhteydessä. Pidennys tehdään muottitekniikalla geelillä rakentaen. Tekniikka soveltuu myös pureskeltuihin luonnonkynsiin. Rakennekynnet tulee aina huoltaa tai poistaa hoitolassa. Suositeltu huoltoväli on n. 4 viikkoa kynnen kasvuvauhdista riippuen (pureskellut 2 viikkoa), varaathan myös ensimmäisen huoltoajan aikaa varatessasi.

logo.png
lightelegance.png
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple