top of page
KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Käsihoitopalveluihini kuuluvat käsien ihonhoito sekä luonnonkynnen hoidot. Korjaan sairauden, lääkehoitojen tai tapaturman vuoksi vaurioituneita kynsiä sekä hoidan monipuolisesti hankaliakin iho-ongelmia kuten atopia ja ekseemat, psoriasis sekä käsien syylät. Käsihoidot teen käyttäen kotimaista luonnonkosmetiikkaa, medikaalista dermakosmetiikkaa sekä lääkinnällisiä hoitolaitteita

 

Teen kynsityöt aina huolellisesti, hygienisesti ja turvallisesti asiakkaan omaa luonnonkynttä vaalien. Minulla on yli 10-vuoden kokemus rakennekynsiteknikkona. Olen toiminut myös rakennekynsi- ja geelilakkauskouluttajana. Käytössäni ovat vain alan koulutetuille ammattilaisille suunnatut laadukkaat tuotemerkit.

 

Tarjoan myös ammattilaisille suunnattuja koulutuksia kynsivaurioiden hoitoon.

kädet.jpg
sky.jpg

Erikoiskäsihoito

Iholle tai kynsille

Erikoiskäsihoito soveltuu kuivalle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle, vaurioituneiden kynsien korjaukseen, käsi-ihottuman hoitoon sekä käsien syylien hoitoon. Hoidon sisältö koostetaan yksilöllisesti hoitotarpeen mukaisesti esim. seuraavista terapioista: käsien ihon hoito (kuorinta, naamio, hieronta), kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien ohennus ja korjaus geelillä, IBX-hoito, tulehtuneen ihon hoito LED-valoterapialla sekä ihomuutosten poisto elektrokoagulaatiolla.

ibx-window-sticker.png

Luonnonkynnen hoito (IBX-hoito)

Kynsivaurioita korjaava ja ehkäisevä

IBX System on luonnonkynttä hoitava ja korjaava hoitomenetelmä, joka muodostaa vahvistavan ja suojaavan kerroksen luonnonkynteen. IBX estää ja korjaa kynsivaurioita kuten liuskottumat, kynnen pystyhalkeamat sekä pureskelun aiheuttamat vauriot. IBX ei jätä kynteen näkyvää tai lohkeavaa kerrosta, eikä sitä tarvitse huoltaa. Sitä voidaan käyttää myös kynsilakan alla suojaamassa kynttä lakan kuivattavalta vaikutukselta. IBX ei jätä kynnen pintaan näkyvää tai lohkeavaa kerrosta, eikä sitä tarvitse huoltaa. Siten se soveltuu myös esim terveydenhuollossa tai ravintolassa työskenteleville.

 

Parhaat tulokset hoidolla saadaan 2-4 kerran sarjahoitona n. 2 viikon välein. Hankalien vaurioiden hoitoon sekä solunsalpaajahoitojen aikana suosittelemme säännöllistä IBX-hoitoa 1-2 kertaa kuukaudessa.

020C79CA-D992-407C-B9AE-B161F0356254.jpeg

Geelilakkaus 

Kynsiä vahvistava ja kaunistava

Geelilakkauksella saat kauniit ja huolitellut kynnet useiden viikkojen ajaksi. Lakkaukseen käytetään ohutta, joustavaa ja poisliuotettavaa geelilakkaa, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka mutta kovetetaan LED-valossa. Geelilakkaus vahvistaa ja suojaa omaa kynttä. Suositeltu huoltoväli lakkaukselle on 2-4 viikkoa.

 

Geelilakkaushuolto sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden värilakkauksen. Geelilakkaus voidaan koristella samaan tapaan kuin rakennekynnet. 

En enää ota uusia rakennekynsiasiakkaita, mutta suosittelen kokeilemaan geelilakkausta rakennekynsien sijaan. Ikäraja palvelulle on 16-vuotta.

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page