KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Palveluihimme kuuluvat käsien ihonhoito, hemmottelukäsihoidot, luonnonkynnen IBX- ja geelikorjaukset sekä kaunistavat kynsien geelilakkaukset koristeluineen. Korjaan sairauden tai tapaturman vuoksi vaurioituneita kynsiä mm. psorikynsiä tai pureskeltuja kynsiä sekä hoidan monipuolisesti käsien iho-ongelmia. 

 

Minulla on laaja koulutus ja yli 10-vuoden kokemus rakennekynsipalveluista. Olen toiminut myös rakennekynsi- ja geelilakkauskouluttajana. Käytössäni ovat vain ammattilaisille suunnatut laadukkaat tuotemerkit ja teen kynsityöt aina huolellisesti, hygienisesti ja turvallisesti asiakkaan omaa luonnonkynttä vaalien. 

020C79CA-D992-407C-B9AE-B161F0356254.jpeg
sky.jpg

Erikoiskäsihoito

Iholle tai kynsille

Erikoiskäsihoito soveltuu kuivalle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle, kynsivaurioiden korjaukseen tai käsi-ihottuman hoitoon. Hoidon sisältö koostetaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti mm. seuraavista terapioista: käsien ihon hoito (kuorinta, naamio), kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynnen korjaus kynsiproteesilla, IBX-hoito, tulehtuneen ihon LED-valoterapia, parafiinihoito ja hieronta. Hoito päätetään probioottiseen käsivoiteeseen ja kynsinauhaöljyyn. Hoidossa hyödynnetään medikaalisia dermakosmetiikkatuotteita ja kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

ibx-window-sticker.png

IBX-hoito
Luonnonkynnelle

Kynsivaurioita korjaava

IBX System on luonnonkynttä korjaava hoitomenetelmä, joka muodostaa suojakerroksen kynteen korjaten kynsivaurioita mm. hauras ja liuskottunut kynsi. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla, luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen ja geelien poistamisen yhteydessä. IBX ei jätä näkyvää kerrosta kynnen pintaan, eikä sitä tarvitse huoltaa. Siten se soveltuu myös esim terveydenhuollossa tai ravintolassa työskenteleville. Parhaat tulokset liuskottumiseen ja ohuiden kynsien vahvistamiseen saadaan 2-4 kerran sarjahoitona. Hankalien halkeamien hoitoon suosittelemme säännöllistä IBX-hoitoa kuukausittain.

020C79CA-D992-407C-B9AE-B161F0356254.jpeg

Geelilakkaus

Kynsiä vahvistava ja kaunistava

Geelilakkauksella saat kauniit ja huolitellut kynnet useiden viikkojen ajaksi. Lakkaukseen käytetään ohutta, joustavaa ja poisliuotettavaa geelilakkaa, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka mutta kovetetaan LED-valossa. Geelilakkaus vahvistaa ja suojaa mutta sillä ei voi pidentää kynsiä. Tarvittaessa lisävahvistusta voidaan tehdä manikyyrigeelillä, jolloin palveluna on "oman kynnen vahvistus". Suositeltu huoltoväli lakkaukselle on n. 2-4 viikkoa. Geelilakkaushuolto sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden värilakkauksen. Geelilakkaus voidaan koristella samaan tapaan kuin rakennekynnet. Ikärajasuositus geelilakkaukselle on 16-vuotta.

.jpg