top of page

KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Freyan kokeneet kosmetologit tarjoavat sekä rentouttavia, että käsien ja kynsien terveyttä edistäviä käsihoitopalveluita. 

 

Luonnonkynttä voidaan hoitaa mm. sairauden, lääkehoidon (esim. sytostaatit), tapaturman, kynsien pureskelun tai hauraan kynsilaadun aiheuttamien vaurioitden ennaltaehkäisyyn ja korjaamiseen. Myös pahoin vaurioituneita tai pureskeltuja kynsiä voidaan hoitaa IBX-hoidolla.

 

Käsihoidot teemme hyödyntäen kotimaista ekologista luonnonkosmetiikkaa. Tarvittaessa otamme avuksi medikaalisia hoitoteuotteita sekä lääkinnällisiä hoitolaitteita, kuten LED- ja laserterapiaa. Hoidan monipuolisesti hankaliakin käsien iho-ongelmia kuten atooppinen ihottuma ja ekseemat sekä psoriasis.

kädet.jpg
ibx-window-sticker.png

Luonnonkynnen hoito (IBX-hoito)

Kynsivaurioita korjaava ja ehkäisevä

IBX System on hoitomenetelmä, jolla korjataan, vahvistetaan ja suojataan luonnonkynttä. Palvelu soveltuu sekä sormien että varpaiden kynsille.

 

IBX korjaa kynsivaurioita kuten kynnen liuskottuminen, pystyhalkeamat sekä pureskelun aiheuttamat vauriot. Solunsalpaajahoitojen aikana IBX estää kynsien vaurioitumista ja irtoamista. Sitä voidaan käyttää myös lakkausten alla suojaamassa kynttä lakan kuivattavalta vaikutukselta.

IBX ei jätä kynnen pintaan näkyvää tai lohkeavaa kerrosta, eikä sitä tarvitse huoltaa. Siten se soveltuu myös esim terveydenhuollossa tai ravintolassa työskenteleville.

 

Suosittelen IBX-hoitoa 2-5 kerran sarjahoitona n. 1-2 viikon välein. Hankalien vaurioiden hoitoon sekä solunsalpaajahoitojen aikana suosittelemme säännöllistä IBX-hoitoa 1-2 kertaa kuukaudessa.

sky.jpg

Erikoiskäsihoito

Iholle tai kynsille

Erikoiskäsihoito on yksilöllisesti mukautettava hoito, joka soveltuu kuivalle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle, vaurioituneiden kynsien korjaukseen, käsi-ihottuman hoitoon sekä käsien syylien hoitoon.

 

Hoidon sisältö koostetaan hoitotarpeen mukaisesti esim. seuraavista terapioista: käsien ihon hoito (kuorinta, naamio, hieronta), kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien ohennus, kynnen korjaus, IBX-hoito, tulehtuneen ihon hoito LED-valoterapialla tai laserilla sekä ihomuutosten poisto elektrokoagulaatiolla tai jäädyttämällä.

Manicure

Hemmottelukäsihoito

Käsille ja kynsille

Hemmotteleva käsihoito sisältää käsien kylvetyksen, Hilla Berry Scrub -kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, valintasi mukaan joko lakkauksen tai hieronnan sekä voiteet ja Tyrni Nail Repair -kynsiöljyn. Hoito tehdään kotimaisella Ekopharma -luonnonkosmetiikalla.

Kesto n. 45min.

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page