KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Palveluihin kuuluvat manikyyrit, hemmottelukäsihoidot, erikoiskäsihoidot, luonnonkynnen vahvistus IBX-hoidolla, CND Shellac ja Creative Play geelilakkaus, oman kynnen geelivahvistukset sekä rakennekynnet (Light Elegance, Mosaic NS).

 

Minulla on 10-vuoden kokemus kynsiteknikkona ja toimin myös rakennekynsikouluttajana. Teen kynnet aina huolellisesti, hygienisesti ja hellävaraisesti asiakkaan omaa luonnonkynttä kunnioittaen.

 

Tarjolla on runsas valikoima värejä ja koristeluvaihtoehtoja, joten saat myös monipuoliset koristelut kynsiin. Korjaamme kynsivaurioita sekä hoidamme käsien iho-ongelmia. Lisää kynsikuviani löydät Instasta.

Rakennekynnet 

 

Rakennekynnet ovat kaunein ja kestävin menetelmä silloin kun omiin kynsiin halutaan lisäpituutta. Rakennekynsissä oma kynsi viilataan lyhyeksi ja tehdään pidennys muottitekniikalla geelillä rakentaen. Tekniikka soveltuu myös pureskeltuihin luonnonkynsiin. Rakennekynnet tulee aina huoltaa tai poistaa hoitolassa. Suositeltu huoltoväli on tavallisesti n. 4 viikkoa. 

Geelilakkaus

 

​Geelilakkaus on ohut uv/led-valolla kovetettava kestolakkaus, jolla saat huolitellut kynnet useiden viikkojen ajaksi. Suositeltu huoltoväli on n. 2-4 viikkoa. Huolto sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden lakkauksen. Geelilakkaus voidaan tehdä värilakkauksena tai ranskalaisena lakkauksena ja se voidaan koristella kuten rakennekynnet.

Oman kynnen geelivahvistus

 

Oman kynnen geelivahvistus on geelilakkausta kestävämpi ja vahvempi vaihtoehto ilman kynsien pidennystä. Geelivahvistus voidaan koristella kuten rakennekynnet. Geelivahvistusta ei voi poistaa itse, suositeltu huoltoväli on n. 4 viikkoa.

Erikoiskäsihoito

 

Hoito soveltuu esim kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle tai käsi-ihottumien kosmetologiseen hoitoon. Teemme tämän hoidon kasvojen iho-ongelmien hoitoon tarkoitetuilla ihonhoitotuotteilla. Hoito sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan, erikoisnaamion sekä voiteet.

Manikyyri 

 

Manikyyri sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kynsien hoitolakkauksen tai värilakkauksen, hoitoöljyn ja käsivoiteen. Värilakkaus tehdään ammattilaislakoilla, joilla on erinomainen kesto ja kaunis kiilto. Lakkaus voidaan koristella leimaustekniikalla, varaa koristelut lisäpalvelulla: Salonkikoristelu.

IBX-manikyyri

 

IBX System on hoitomenetelmä, joka muodostaa suojakerroksen luonnonkynteen korjaten mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. IBX ei jätä näkyvää kerrosta kynnen pintaan, eikä sitä tarvitse huoltaa. Parhaat tulokset saadaan 2-5 kerran sarjahoitona.

Hemmottelukäsihoito 

 

Hemmotteleva käsihoito sisältää käsien kylvetyksen, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan, valintasi mukaan joko lakkauksen, parafiinihoidon tai hieronnan sekä voiteet ja kynsinauhaöljyn.

Stone Treatment
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna sopimuksesta TI-LA

Maksutavat käteinen, kortti & MobilePay

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Tiloissamme toimivat myös Veera ja Hanna

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste