KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Palveluihimme kuuluvat käsihoidot, luonnonkynnen korjaukset (IBX), geelilakkaukset ja rakennekynsipalvelut koristeluineen. Korjaan myös sairauden tai tapaturman vuoksi vaurioituneita kynsiä mm. psorikynsiä tai pureskeltuja kynsiä sekä hoidan monipuolisesti käsien iho-ongelmia. Kysy lisää!

 

Minulla on laaja koulutus ja yli 10-vuoden kokemus rakennekynsipalveluista. Olen toiminut myös kynsikouluttajana. Käytössäni ovat vain ammattilaisille suunnattut laadukkaat tuotemerkit ja teen kynsityöt aina huolellisesti, hygienisesti ja turvallisesti asiakkaan omaa luonnonkynttä vahingoittamatta. 

CND_SS_20_SPRING.png
sky.jpg

Erikoiskäsihoito

Erikoiskäsihoito soveltuu kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle, kynsivaurioiden korjaukseen tai käsi-ihottuman hoitoon. Hoidon sisältö koostetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan mm. seuraavista terapioista: kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynnen korjaus kynsiproteesilla, IBX-hoito, parafiinihoito, käsien ihon hoito (kuorinta, naamio) ja hieronta. Hoito päätetään probioottiseen käsivoiteeseen ja kynsinauhaöljyyn. Hoidossa hyödynnetään medikaalisia dermakosmetiikkatuotteita.

Manicure

IBX-hoito

IBX System on luonnonkynttä korjaava hoitomenetelmä, joka muodostaa suojakerroksen kynteen korjaten kynsivaurioita mm. hauras ja liuskottunut kynsi. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla, luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen ja geelien poistamisen yhteydessä. IBX ei jätä näkyvää kerrosta kynnen pintaan, eikä sitä tarvitse huoltaa. Siten se soveltuu myös esim terveydenhuollossa tai ravintolassa työskenteleville. Parhaat tulokset saadaan 2-5 kerran sarjahoitona.

CND_SS_20_SPRING.png

Geelilakkaus

​Geelilakkauksella saat kauniit ja huolitellut kynnet useiden viikkojen ajaksi. Lakkaukseen käytetään ohutta, joustavaa ja helposti poistettavaa (liuotettavaa) geelilakkaa, joka kovetetaan UV/LED-valossa. Geelilakkauksesta käytetään myös nimitystä kestolakkaus. Suositeltu huoltoväli on n. 2-3 viikkoa. Geelilakkaushuolto sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden lakkauksen. Geelilakkaus voidaan koristella kuten rakennekynnet.

 

Teemme Geelilakkauksia Mosaic NS, CND Shellac, CND Creative Play sekä Light Elegance (HEMA free) ammattilaistuotesarjoilla. Ikärajasuositus geelilakkaukselle on 16-vuotta.

IMG_20210210_080341.jpg

Oman kynnen geelivahvistus ja rakennekynnet

Oman kynnen geelivahvistus ja rakennekynnet tehdään UV/LED-kovetettavalla rakennegeelillä, joka on kestävin ja vahvin vaihtoehto kynsipalveluihin. Oman kynnen geelivahvistus tehdään kynnen omaan pituuteen, rakennekynsissä kynnet pidennetään muottitekniikalla rakennegeelillä rakentaen. Tekniikka soveltuu myös pureskeltuihin luonnonkynsiin ja kynsitraumojen korjauksiin. Rakennekynnet tulee aina huoltaa tai poistaa hoitolassa. Suositeltu huoltoväli on n. 4 viikkoa kynnen kasvuvauhdista riippuen.

 

Teemme rakennekynsipalveluita Mosaic NS, CND ja Light Elegance ammattilaistuotesarjoilla, joihin meillä on laaja koulutus. Rakennekynsipalveluiden ikäraja on 18-vuotta. 

 

Tällä hetkellä emme ota uusia huoltoasiakkaita rakennekynsiin, suosittelemme kokeilemaan geelilakkausta tai oman kynnen geelivahvistusta! 

maxresdefault.jpg
CND_PlexiGEL_Nails_FI_1080x600.jpg
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple