KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Palveluihin kuuluvat käsihoidot, luonnonkynnen korjaukset, geelilakkaus sekä rakennekynsipalvelut. Korjaan myös sairauden tai tapaturman vaurioittamia kynsiä mm. psorikynsiä ja pureskeltuja kynsiä sekä hoidan käsien iho-ongelmia kuten atopia, ekseemat ja psoriasis. Kysy lisää!

 

Minulla on 10-vuoden kokemus kynsipalveluiden parissa. Teen kynsityöt huolellisesti, hygienisesti ja hellävaraisesti asiakkaan omaa luonnonkynttä kunnioittaen. Suosin ohuita ja kauniita muotoja. Tarjolla on runsas valikoima värejä ja koristeluvaihtoehtoja.

En ota tällä hetkellä uusia rakennekynsiasiakkaita, jotta pystyn tarjoamaan huoltoaikoja nykyisille huolto- ja sarjahoitoasiakkailleni! Hääkynsiaikoja voit tiedustella  sähköpostitse!

sky.jpg

Erikoiskäsihoito

Erikoiskäsihoito soveltuu kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle, kynsivaurioiden korjaukseen tai käsi-ihottuman hoitoon. Hoidon sisältö koostetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan mm. seuraavista terapioista: kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynnen korjaus kynsiproteesilla, IBX-hoito, parafiinihoito, käsien ihon hoito (kuorinta, naamio) ja hieronta. Hoito päätetään probioottiseen käsivoiteeseen ja kynsinauhaöljyyn. Hoidossa hyödynnetään medikaalisia ihonhoitotuotteita.

herukkabalmit_kori.jpg

Hemmottelukäsihoito

Hemmotteleva käsihoito sisältää käsien kylvetyksen, käsien kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, valintasi mukaan joko lakkauksen tai hieronnan sekä voiteet ja kynsinauhaöljyn. Hoito tehdään ekologisella kotimaisella ihonhoitosarjalla.

Manicure

IBX-hoito

IBX System on hoitomenetelmä, joka muodostaa suojakerroksen luonnonkynteen korjaten mahdollisia vaurioita mm. hauras ja liuskottunut kynsi. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. IBX ei jätä näkyvää kerrosta kynnen pintaan, eikä sitä tarvitse huoltaa. Parhaat tulokset saadaan 2-5 kerran sarjahoitona.

CND_SS_20_SPRING.png

Geelilakkaus

​Geelilakkaus on ohut uv/led-valolla kovetettava kestolakkaus, jolla saat huolitellut kynnet useiden viikkojen ajaksi. Suositeltu huoltoväli on n. 2-4 viikkoa. Huolto sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden lakkauksen. Geelilakkaus voidaan tehdä värilakkauksena tai ranskalaisena lakkauksena ja se voidaan koristella kuten rakennekynnet.

IMG_20210210_080341_edited.jpg

Rakennekynnet (ei uusia huoltoasiakkaita!)

Rakennekynsillä saat kestävyyttä ja lisäpituutta kynsiin heti laiton yhteydessä. Rakennekynsissä oma kynsi viilataan aivan lyhyeksi ja pidennys tehdään muottitekniikalla geelillä rakentaen. Tekniikka soveltuu myös pureskeltuihin luonnonkynsiin. Geelaus voidaan tehdä rakennegeeleillä myös ilman pidennyksiä (oman kynnen geelaus). Rakennekynnet tulee aina huoltaa tai poistaa hoitolassa. Suositeltu huoltoväli on 4 viikkoa, pureskelluille kynsille aluksi 2 viikkoa. Koristelut varataan lisäpalvelulla!

logo.png
lightelegance.png
.jpg