KAUNIIT KÄDET JA KYNNET

Käsi- ja kynsipalveluihini kuuluvat käsien ihonhoito, luonnonkynnen IBX- ja geelikorjaukset sekä kynsien geelilakkaukset ja oman kynnen geelivahvistukset koristeluineen. Korjaan sairauden tai tapaturman vuoksi vaurioituneita kynsiä mm. psorikynsiä tai pureskeltuja kynsiä sekä hoidan monipuolisesti hankaliakin käsien iho-ongelmia. 

 

Minulla on laaja koulutus ja yli 10-vuoden kokemus rakennekynsipalveluista. Olen toiminut myös rakennekynsi- ja geelilakkauskouluttajana. Käytössäni ovat vain ammattilaisille suunnatut laadukkaat tuotemerkit ja teen kynsityöt aina huolellisesti, hygienisesti ja turvallisesti asiakkaan omaa luonnonkynttä vaalien.

020C79CA-D992-407C-B9AE-B161F0356254.jpeg
sky.jpg

Erikoiskäsihoito

Iholle tai kynsille

Erikoiskäsihoito soveltuu kuivalle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle, atooppiselle iholle, psoriaatikolle, kynsivaurioiden korjaukseen tai käsi-ihottuman hoitoon. Hoidon sisältö koostetaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti mm. seuraavista terapioista: käsien ihon hoito (kuorinta, naamio), kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynnen korjaus kynsiproteesilla, IBX-hoito, tulehtuneen ihon LED-valoterapia, naamio ja hieronta. Hoito päätetään probioottiseen käsivoiteeseen ja kynsinauhaöljyyn. Hoidossa hyödynnetään medikaalisia dermakosmetiikkatuotteita ja kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

ibx-window-sticker.png

IBX-hoito

Kynsivaurioita korjaava

IBX System on luonnonkynttä suojaava ja korjaava hoitomenetelmä, joka muodostaa näkymättömän suojakerroksen luonnonkynteen estäen ja korjaten kynsivaurioita mm. hauras ja liuskottunut kynsi, kynnen pystyhalkeamat ja uurteet sekä kynsien pureskelun aihuettamat vauriot. Sitä voidaan käyttää myös geelilakkausten alla sekä geelien poistamisen yhteydessä. IBX ei jätä näkyvää tai lohkeavaa kerrosta kynnen pintaan, eikä sitä tarvitse huoltaa. Siten se soveltuu myös esim terveydenhuollossa tai ravintolassa työskenteleville. Parhaat tulokset hoidolla saadaan 2-4 kerran sarjahoitona. Hankalien vaurioiden hoitoon sekä solunsalpaajahoitojen aikana suosittelemme säännöllistä IBX-hoitoa 1-2 kertaa kuukaudessa.

020C79CA-D992-407C-B9AE-B161F0356254.jpeg

Geelilakkaus 

Kynsiä vahvistava ja kaunistava

Geelilakkauksella saat kauniit ja huolitellut kynnet useiden viikkojen ajaksi. Lakkaukseen käytetään ohutta, joustavaa ja poisliuotettavaa geelilakkaa, joka levitetään kynnelle kuten kynsilakka mutta kovetetaan LED-valossa. Geelilakkaus vahvistaa ja suojaa kynttä mutta sillä ei voi pidentää kynsiä. Suositeltu huoltoväli lakkaukselle on 2-4 viikkoa. Geelilakkaushuolto sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden värilakkauksen. Geelilakkaus voidaan koristella samaan tapaan kuin rakennekynnet. Ikäraja palvelulle on 16-vuotta.

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg