KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI

Kestopigmentoinnilla tarkotetaan kulmien värin, pituuden tai muodon vahvistamista ja korjaamista pigmenttivärien avulla. Toimenpiteessä pigmenttiväriä viedään ihon uloimpaan kerrokseen SofTap-terän avulla. Teriä on eri mallisia eri käyttötarkoituksiin ja niillä voidaan vahvistaa kulmien sävyä ns. puuteritekniikalla. Kulmat voidaan tehdä myös täysin karvattomalle iholle. Pigmentoinnin kesto on yksilöllinen, tavallisesti pigmentointia tulee vahvistaa 1-2 vuoden kuluttua pigmentoinnista.

 

Kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat näyttää huolitellulta kaikissa tilanteissa. Pigmentoinnista on erityisesti apua, kun lähinäön heikentyminen hankaloittaa meikkaamista tai sinulla on hyvin vaaleat tai harventuneet kulmakarvat. Kestopigmentointia ei tehdä alle 18-vuotiaille.

Pigmentointi aloitetaan kulmien huolellisella suunnitellulla, valitsemme ihosi sävyyn sopivan värin ja piirrämme mallin iholle, jotta voit varmistua siitä, että kulmat ovat mieleiset. Pigmentointia tehdessä käytetään puudutetta, mutta täysin kivuton toimenpide ei ole. Paraneminen kestää noin viikon verran. Tänä aikana ei voi saunoa, uida tai harrastaa hikiliikuntaa. Kulmien jälkihoitoon kannattaa varata kotiin valmiiksi Bebanthen voide. Tarkat jälkihoito-ohjeet saat hoitolassa.

 

Freyassa pigmentoinnit tekee terveydenhuollon ammattihenkilö. Mikäli kulmat kiinnostavat, mutta sinulla joitain huolenaiheita tai kysymyksiä pigmentointiin liittyen, voit tulla ilmaiseen konsultaatiokäyntiin hoitolaan.
Kysy lisää Susannalta!

SofTap FAQ (eng.)

SofTap-jälkihoito (eng.)

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste