RAVINTO ON AVAIN HYVÄÄN OLOON
Voisiko hyvinvointivalmennus auttaa Sinua?

Ravintoterapia tukee hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään monia kroonisia sairauksia. Se toimii myös tukihoitona erilaisissa jo puhjenneissa sairauksissa ja oireissa sekä tuo vireyttää ja hyvää oloa.

Tyypillisiä esimerkkejä ovat mm.

  • atopia, yliherkkyydet, iho-ongelmat ja akne

  • hormonaaliset ongelmat mm. kilpirauhasen vajaatoiminta, pms, vaihdevuodet, pcos, endometrioosi

  • ruoansulatuskanavan häiriötilat (ärtynyt suoli, refluksi, ilmavaivat, turvotus, ummetus)

  • toistuvat tulehdusssairaudet

  • stressi, väsymys ja masennus

  • migreeni ja krooniset päänsäryt

  • fibromyalgia, niveloireet ja kivut

Hyvinvointivalmennuksen lähtökohtana on tukea hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti funktionaalisen lääketieteen periaatteiden mukaisesti. Tarkastelen hyvinvointiasi ravinnon, levon ja unen, liikunnan, stressitekijöiden sekä erilaisten kuormittavien tekijöiden kautta.

 

Asiakkaan tarpeet huomioidaan yksilöllisesti ja suunnitelma perustuu huolelliseen haastatteluun ja laajaan terveyskartoitukseen. Kartoituksen apuna voidaan käyttää mm. aktiivisuutta, unen laatua ja sykettä mittaavaa OURA-sormusta tai aktiivuusrakenneketta. 

Ajanvaraus (nyt myös etävastaanotot)


Hyvinvointivalmennuksen aloituskartoituksen voi varata Susannalta henkilökohtaisesti. Ennen ensimmäistä vastaanottokäyntiä toimitan esitietolomakkeita, joiden avulla kartoitetaan yleistä terveydentilaa, elämäntapoja, sairauksia, lääkitystä sekä mahdollisia stressitekijöitä. 

Ensimmäinen vastaanottokäynti ja seuranta

Valmennus aloitetaan n. 1,5h mittaisella alkukeskustelulla, jonka aikana käydään läpi lähtötilanne, terveyshistoria, tavoitteet sekä yhdessä sovittavia keinoja tavoitteisiin pääsemiseksi. 

Seurantaa voimme tehdä muiden hoitokäyntien yhteydessä tai erillisillä seurantakäynneillä. Seuraamme tehtyjen muutosten vaikutusta hyvinvointiisi sekä käsittelemme yksityiskohtaisemmin ravitsemukseen, hyvinvointiin ja muutosten toteuttamiseen liittyviä tekijöitä. Myös seurantakäynnit voidaan toteuttaa etävastaanottoina. Tyypillinen seurantakäyntien määrä on n. 1-4 käyntiä muutaman kuukauden aikana. Myös sähköpostituki on mahdollista.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste