RAVINTO ON AVAIN HYVÄÄN OLOON
Voisiko ravintoterapia auttaa Sinua?

Ravintoterapia tukee hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään monia kroonisia sairauksia. Se toimii myös tukihoitona erilaisissa jo puhjenneissa sairauksissa ja oireissa.

Tyypillisiä esimerkkejä ovat mm.

  • atopia, yliherkkyydet, iho-ongelmat ja akne

  • hormonaaliset ongelmat mm. kilpirauhasen vajaatoiminta, pms, vaihdevuodet, pcos, endometrioosi

  • ruoansulatuskanavan häiriötilat (ärtynyt suoli, refluksi, ilmavaivat, turvotus, ummetus, ripuli)

  • toistuvat tulehdusssairaudet

  • stressi, väsymys ja masennus

  • migreeni ja krooniset päänsäryt

  • fibromyalgia, niveloireet ja kivut

Ravintoterapiassa keskitytään tukemaan terveyttä funktionaalisen lääketieteen periaatteiden mukaisesti. Asiakkaan tarpeet huomioidaan yksilöllisesti ja hoitosuunnitelma perustuu huolelliseen haastatteluun ja laajaan terveyskartoitukseen. 

Ravintoterapian lähtökohtana on tukea asiakkaan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Tarkastelen hyvinvointiasi ravinnon, levon ja unen, liikunnan, stressitekijöiden sekä erilaisten kuormittavien tekijöiden kautta. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle.

Ajanvaraus


Ajan vastaanotolle voi varata Susannalle henkilökohtaisesti. Ennen ensimmäistä vastaanottokäyntiä toimitan esitietolomakkeita, joiden avulla kartoitetaan yleistä terveydentilaa, elämäntapoja, sairauksia, lääkitystä sekä mahdollisia stressitekijöitä. 

Ensimmäinen vastaanottokäynti ja seuranta


Ravintoterapia alkaa n. 1,5h mittaisella alkutapaamisella, jonka aikana käydään läpi lähtötilanne, terveyshistoria, tavoitteet sekä keinoja tavoitteisiin pääsemiseksi. Apuna käytetään etukäteen täytettyjä esitietolomakkeita sekä erilaisia oirekartoituslomakkeita. 

Seurantaa voimme tehdä muiden hoitokäyntien yhteydessä tai erillisillä seurantakäynneillä. Seuraamme tehtyjen muutosten vaikutusta hyvinvointiisi sekä käsittelemme yksityiskohtaisemmin ravitsemukseen, hyvinvointiin ja muutosten toteuttamiseen liittyviä tekijöitä.

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste