RAVINTO ON AVAIN HYVÄÄN OLOON JA TERVEESEEN IHOON

Healthy Breakfast

Voisiko ravintoterapia auttaa Sinua?

Ravintoterapia tukee hyvinvointia ja auttaa ehkäisemään monia kroonisia sairauksia. Se toimii myös tukihoitona jo puhjenneissa sairauksissa sekä tuo lisää vireyttää ja hyvää oloa arkeen.

Tyypillisiä ravinterapiaan hakemutumisen syitä ovat mm.

  • atopia, yliherkkyydet, iho-ongelmat ja akne

  • hormonaaliset ongelmat mm. kilpirauhasen vajaatoiminta, vaihdevuodet, pcos, endometrioosi

  • ruoansulatuskanavan häiriöt (ärtynyt suoli, refluksi, ilmavaivat, turvotus, ummetus)

  • toistuvat tulehdusssairaudet

  • stressi, väsymys ja masennus

  • migreeni ja krooniset päänsäryt

  • fibromyalgia, niveloireet ja kivut

logo.png

Ravintoterapiassa lähtökohtana on tukea asiakkaan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti funktionaalisen lääketieteen periaatteiden mukaisesti. Ravintoterapiasta saat konkreettisia ja henkilökohtaisesti sinulle laadittuja suosituksia terveyttäsi edistävään ruokavalioon, lisäravinteisiin, elintapoihin, liikuntaan ja stressinhallintaan liittyen. 

Tarkastelemme hyvinvointiasi ravinnon, levon ja unen, liikunnan, stressitekijöiden sekä erilaisten kuormittavien tekijöiden kautta. Kartoituksen apuna voidaan käyttää mm. aktiivisuutta, unen laatua ja sykettä mittaavia laitteita. Asiakkaan tarpeet huomioidaan yksilöllisesti ja suunnitelma perustuu huolelliseen haastatteluun ja laajaan terveyskartoitukseen.

Ajanvaraus (myös etävastaanotot)


Aloituskartoituksen voi varata Susannalta henkilökohtaisesti. Ennen ensimmäistä vastaanottokäyntiä täytetään esitietolomakkeita ja ruokavalion arviointilomakkeita, joiden avulla kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne.

Ensimmäinen vastaanottokäynti ja seuranta

Valmennus aloitetaan n. 1,5h mittaisella alkukeskustelulla, jonka aikana käydään läpi esitietolomakkeet, lähtötilanne, terveyshistoria, asiakkaan toiveet ja tavoitteet sekä mietitään yhdessä elämäntilanteesi soveltuvia keinoja tavoitteisiin pääsemiseksi.

Seurantaa voimme tehdä muiden hoitokäyntien yhteydessä tai erillisillä seurantakäynneillä. Seuraamme tehtyjen muutosten vaikutusta hyvinvointiisi sekä käsittelemme yksityiskohtaisemmin ravitsemukseen, hyvinvointiin ja muutosten toteuttamiseen liittyviä tekijöitä. Tyypillinen seurantakäyntien määrä on n. 1-4 käyntiä muutaman kuukauden aikana. Myös sähköpostituki ja videovastaanotot ovat mahdollista.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple