MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

 

Medical SPA -kasvohoidoissa yhdistyy hemmotteleva kokonaisvaltainen SPA-elämys medikaalisen tason hoitotehoon. Kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös vaativan ihon hoitoon sekä ihosairauksien lääkehoitojen tueksi.

 

Tuotteiden teho perustuu mietoihin hedelmähappoihin, vitamiinien (A, C, E, B5) imeyttämiseen ja ihosolujen aktivointiin Retipalmin solubiologista innovaatiota (Cell Power) hyödyntäen. Tuotteiden korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat näkyvät hoitotulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. ​ 

  • A-vitamiini normalisoi talintuotantoa, stimuloi ihon uudistumista ja lisää ihon kykyä sitoa kosteutta. Iho kiinteytyy, tasoittuu ja vahvistuu ja arvet ja näpyt paranevat. Myös Aknen hoitoon määrättävät reseptivalmisteet sisältävät A-vitamiinia (A-vitamiinihappo suurina pitoisuuksina).

  • C-vitamiini toimii antioksidanttina, vahvistaa ihoa lisäämällä kollageenin ja elastiinin muodostusta ja kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Ihon punoitus ja kutina vähenevät.

  • E-vitamiini toimii antioksidanttina lisäten ihon kykyä suojautua ulkoisilta ärsykkeiltä sekä tehostaa C-vitamiinin toimintaa. Se kosteuttaa ja ehkäisee tulehduksia.

  • B5-vitamiini (pantenoli) edistää ihon kosteustasapainoa ja pehmentää ihoa. Sillä on myös ärsytystä lieventäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.​​

  • Beetakaroteeni toimii antioksidanttina ja vahvistaa ihon luonnollista auojaa UV-säteilyä vastaan.

Retinoli vaativan ihon hoidossa

Erittäin herkän, atooppisen ihon, ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoidot perustuvat ihotulehduksen eliminointiin microhopean ja mineraalisuolojen avulla. Hapot ovat näissä hoidoissa hellävaraisia maitohappoja, joita terveessä ihossa on luonnostaan. B-ryhmän vitamiinit rauhoittavat ja sitovat kosteutta ihoon. Couperosaiho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät hellävaraisesti tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä. 

 

Retipalm-tuotteissa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia.

Retipalm Fresh Up - Virkistävä kasvohoito

Kaikki ihotyypit, kosteutasapainon parantaminen, ihon virkistäminen, tuotesarjaan tutustuminen

Fresh Up virkistävä kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, puhdistavan ja ihon sävyä tasoittavan maitohappokuorinnan, ihon rakennetta korjaavien vitamiinien (A, C, E) sekä kosteuttavan seerumin imeyttämisen. Kasvohoito tehdään yksilöllisesti kunkin asiakkaan ihon mukaisesti. Hoitoteho perustuu käytettävien Retipalm-tuotteiden korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen.

Retipalm Vitamin Classic - Vitamiinikasvohoito

Kaikki ihotyypit

Retipalm Vitamin Classic-kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja se toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan ihon mukaan. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoito sisältää kolmoispuhdistuksen, glykolihappokuorinnan, ihoa uudistavan soluaktivoijan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinihoidon (A, C ja E), hierontaa ja naamion. Hoitoaineet vaikuttavat välittömästi ihon pintaa syvemmällä, minkä vuoksi vaikutukset ovat silminnähtävät heti hoidon jälkeen. Iho tuntuu puhtaalta, kiinteämmältä ja ravitulta. Lämmin tunne kasvoilla jatkuu hoidon jälkeen ihosoluja aktivoivan vaikutuksen ansiosta. 

Retipalm Akne Purifiant - Puhdistava ja rauhoittava

Sekaiho, rasvainen iho, tulehtunut iho, akne, hormonaalinen akne, mustapäät, aknearvet

​Retipalm Akne Purifiant -kasvohoito soveltuu rasvoittuvalle, tulehtuneelle ja epäpuhtaalle iholle sekä aknen hoitoon. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– ja antioksidanttipitoisuuksiin, talirauhasen toiminnan tasapainottamiseen retinolilla sekä tulehduksen rauhoittamiseen microsilverin avulla. Hoito sisältää antibakteerisen kolmoispuhdistuksen, ihoa tasoittavan ja puhdistavan hedelmähappokuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, soluaktivoijan, A-vitamiinin imeyttämisen, naamion sekä microsilvervoiteen.  

Retipalm Therma Vital Sensitive - Rauhoittava ja tulehdusta vähentävä

Kaikki ihotyypit, herkkä iho, ärtynyt iho, atooppinen iho, kosteusköyhä iho, couperosa, ruusufinni, prosiasis

Therma Vital Sensitive -kasvohoito sopii kaikkein herkimmälle iholle, erityisesti atooppiselle, kuivalle ja ärtyneelle iholle sekä ruusufinnin, psoriasiksen ja suunympärysihottuman hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hoitonesteen sekä rauhoittavien mineraalien ja kosteutta sitovan seerumin imeyttämisen. Hellävarainen kasvo- ja hartiahieronta tehdään hoitavalla mineraaliemulsiolla. Hoito päätetään Therma Vital okkluusionaamioon, jonka sisältämät mineraalit sitovat kaikki tehoaineet ihoon rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa. Hoidon jälkeen voit meikata normaalisti.

Retipalm Dermal Future Lifting - Kiinteyttävä

Kaikki ihotyypit, ikääntyvä iho 40+, juonteet, kimmoisuuden parantaminen, kosteuttaminen, pigmenttimuutokset, valovauriot

Dermal Future Lifting -kasvohoito on ylellinen kiinteyttävä kasvohoito 40+ ihon hoitoon. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– , proteiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoito sisältää kolmoispuhdistuksen, happokuorinnan, uudistavan Cell Power -soluaktivoijan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinihoidon (A, C ja E), hierontaa ja naamion. Hoitoaineet vaikuttavat välittömästi ihon pintaa syvemmällä, minkä vuoksi vaikutukset ovat silminnähtävät heti hoidon jälkeen. Iho tuntuu puhtaalta, kiinteämmältä ja ravitulta. Myös pigmenttimuutokset vaalenevat asteella. Lämmin tunne kasvoilla jatkuu hoidon jälkeen ihosoluja aktivoivan vaikutuksen ansiosta. 

Retipalm Fresh Up for men - Miehille

Kaikki ihotyypit, suunnattu miesten ihon hoitoon

Miehen iholle suunnattu kasvohoito, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä hoitaa mahdollisia iho-ongelmia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoa tasoittavan ja puhdistavan kuorinnan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinihoidon ja naamion. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoitoaineet vaikuttavat välittömästi pintaa syvemmällä, jonka vuoksi vaikutukset ovat silminnähtävät heti hoidon jälkeen. Siistimme myös kulmat halutessasi.

Mikro-mesoterapia (mikroneulaus tai neulaton mesoterapia)

Kaikki ihotyypit, ikääntyvä iho, kosteusköyhä iho, ohut couperosaiho, juonteet, arvet, pigmenttimuutokset, ihon veltostuminen, suurentuneet huokoset, epäpuhtaudet

Tehosta valitsemalla mikroneulaus. Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan ja kivuttoman hoidon. Pienet mikrovauriot käynnistävät ihon luonnollisen paranemismekanismin, jonka ansioista iho kosteutuu, silenee ja napakoituu. Lisäksi neulaus avaa hoitotuotteille suoran pääsyn ihon pintaa syvemmälle, mikä moninkertaistaa hoidon vaikuttavuuden ihossa. Hoidossa imeytetään retinyylipalmitaattia, retinolia, C-vitamiinia ja/tai hyaluronia ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, Cell Power -soluaktivoija, mikroneulaus tai mesoterapia hoitonesteellä sekä tehokas Bio Cell -erikoisnaamio. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja voit jo seuraavana päivänä meikata normaalisti. Mikroneulaushoitoja tehdään sarjahoitona, minimi sarjan pituus on 3 hoitoa.

Ihoterapiakonsultaatio

Iho-ongelmien kokonaisvaltainen hoito, ruokavaliosuositus, lisäravinnesuositus, hoito-ohjeet

​Ihoterapia on terveydenhuollon, ravitsemuksen sekä ihonhoidon ammattilaisen antamaa ohjausta ihoon liittyvissä ongelmissa (atopia, akne, aurinkoihottuma, couperosa, rosacea, psoriasis, suunympärysihottuma, häiritsevä karvoitus). Saat konsultaatiokäynnillä henkilökohtaisia ravinto-, lisäravinne-, kotihoito- sekä hoitolahoitosuosituksia. 

Ihoterapiohjelma

Iho-ongelmien kokonaisvaltainen hoito, ravintosuositus, lisäravinnesuositus, sarjahoito, kotihoitosuositus

Ihoterapia on terveydenhuollon, ravitsemuksen sekä ihonhoidon ammattilaisen antamaa ohjausta ihoon liittyvissä ongelmissa (atopia, akne, aurinkoihottuma, couperosa, rosacea, psoriasis, suunympärysihottuma, häiritsevä karvoitus). Saat konsultaatiosta ravinto-, lisäravinne-, kotihoito- sekä hoitolahoitosuositukset. Ihonterapiapaketti sisältää kolme räätälöityä 75min vitamiinikasvohoitoa sarjahoitona. 

Please reload

Medical Spa

Tieteellisesti todistettua ihon terveyttä edistävää kokonaisvaltaista hoitoa, hemmottelevaa SPA-elämystä unohtamatta. Hoidot tehdään tuotteilla, joilla pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmällä, jolloin ihosta tulee kirkas, kuulas, tasaisen värinen ja ihanan pehmeä. Spa-elementit syntyvät rauhallisesta hoitoympäristöstä, sekä useimmat kasvohoitomme sisältävät hemmottelevat hieronnat.

Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Siksi jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sinun ihosi tarpeiden mukaan. Ammatillinen osaamisemme ihon hoidosta, sairaanhoidosta sekä funktionaalisesta lääketieteestä mahdollistavat tuloksellisen ja turvallisen hoidon. FREYAssa sinua palvelevat terveydenhuollon ammattilaiset ja hoitola on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimintayksikkö.

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste