MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

 

Retipalm Medical Spa -kasvohoidot perustuvat hedelmähappoihin, vitamiinien (A, C, E, B5) imeyttämiseen sekä ihosolujen aktivointiin solubiologista innovaatiota hyödyntäen. Tuotteiden korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat näkyvät hoitotulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. 

  • A-vitamiini normalisoi talintuotantoa, stimuloi ihon uudistumista ja lisää ihon kykyä sitoa kosteutta. Iho kiinteytyy, tasoittuu ja vahvistuu ja arvet ja näppylät paranevat nopeasti.

  • C-vitamiini toimii antioksidanttina, vahvistaa ihoa lisäämällä kollageenin ja elastiinin muodostusta ja kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. 

  • E-vitamiini toimii antioksidanttina lisäten ihon kykyä suojautua ulkoisilta ärsykkeiltä sekä tehostaa C-vitamiinin toimintaa. 

  • B5-vitamiini (pantenoli) edistää ihon kosteustasapainoa ja pehmentää ihoa. Sillä on myös ärsytystä lieventäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.

Retipalm-kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös erittäin vaativalle iholle. Tyypillisiä hoitoaiheita ovat:

  • herkkä, ärtynyt ja atooppinen iho,

  • akne ja epäpuhdas iho sekä nuorilla, että aikuisilla

  • couperosa tai ruusufinni,

  • psoriasis,

  • ikääntyvä iho,

  • ihon sävyn ja rakententeen parantaminen​.

Pysäytä aika puhtaalla retinolilla 

Kasvohoidoissa yhdistyy hemmotteleva hieronta ja SPA-elämys medikaalisen tason hoitotehoon. Hoitoihin sisältyy biologinen ihonpuhdistus jota voidaan tarvittaessa täydentää mekaanisella tai ultraääni-ihonpuhdistuksella.​ 

 

Erittäin herkän atooppisen ihon, ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoidot perustuvat ihotulehduksen eliminointiin microhopean ja mineraalisuolojen avulla. Hapot ovat näissä hoidoissa hellävaraisia maitohappoja, joita terveessä ihossa on luonnostaan. B-ryhmän vitamiinit rauhoittavat ja sitovat kosteutta ihoon. Couperosaiho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä. 

 

Retipalm-tuotteissa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia.

Retipalm Fresh Up

Kaikki ihotyypit, kosteutasapainon parantaminen, ihon virkistäminen, tuotesarjaan tutustuminen

Fresh Up virkistävä kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, puhdistavan ja ihon sävyä tasoittavan maitohappokuorinnan, ihon rakennetta korjaavien vitamiinien (A, C, E) sekä kosteuttavan seerumin imeyttämisen. Kasvohoito tehdään yksilöllisesti kunkin asiakkaan ihon mukaisesti. Hoitoteho perustuu käytettävien Retipalm-tuotteiden korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen.

Retipalm Medical SPA Purifiant

Sekaiho, rasvainen iho, akne, hormonaalinen akne, mustapäät, aknearvet

Retipalm Medical SPA.Purifiant-kasvohoito soveltuu pintakuivalle sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle, jossa on epäpuhtauksia. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– ja antioksidanttipitoisuuksiin, talirauhasen toiminnan tasapainottamiseen retinolilla sekä tulehduksen rauhoittamiseen microsilverin avulla. Hoito sisältää antibakteerisen kolmoispuhdistuksen, ihoa tasoittavan ja puhdistavan hedelmähappokuorinnan, soluaktivoijan, A-vitamiinin imeyttämisen, naamion sekä microsilvervoiteen.  

Retipalm Medical SPA Anti-age

Kaikki ihotyypit, juonteet, ikääntyvä iho, kimmoisuuden parantaminen, pigmenttimuutokset, valovauriot

​Retipalm Medical SPA -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja se toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan ihon mukaan. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoito sisältää kolmoispuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, uudistavan Cell Power -soluaktivoijan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinihoidon (A, C ja E), hierontaa ja naamion. Hoitoaineet vaikuttavat välittömästi ihon pintaa syvemmällä, minkä vuoksi vaikutukset ovat silminnähtävät heti hoidon jälkeen. Iho tuntuu puhtaalta, kiinteämmältä ja ravitulta. Myös pigmenttimuutokset vaalenevat asteella. Lämmin tunne kasvoilla jatkuu hoidon jälkeen ihosoluja aktivoivan vaikutuksen ansiosta. Hoidon jälkeen voi meikata ja saunoa normaalisti.

Retipalm Therma Vital Sensitive

Kaikki ihotyypit, herkkä iho, ärtynyt iho, atooppinen iho, kosteusköyhä iho, couperosa, ruusufinni, prosiasis

Therma Vital Sensitive -kasvohoito sopii kaikkein herkimmälle iholle, erityisesti atooppiselle, kuivalle ja ärtyneelle iholle sekä ruusufinnin, psoriasiksen ja suunympärysihottuman hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hoitonesteen sekä rauhoittavien mineraalien ja kosteutta sitovan seerumin imeyttämisen. Hellävarainen kasvo- ja hartiahieronta tehdään hoitavalla mineraaliemulsiolla. Hoito päätetään Therma Vital okkluusionaamioon, jonka sisältämät mineraalit sitovat kaikki tehoaineet ihoon rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa. Hoidon jälkeen voit meikata normaalisti.

Retipalm Fresh Up for men

Kaikki ihotyypit, suunnattu miesten ihon hoitoon

Miehen iholle suunnattu kasvohoito, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä hoitaa mahdollisia iho-ongelmia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoa tasoittavan ja puhdistavan kuorinnan sekä ihon rakennetta korjaavan vitamiinihoidon ja naamion. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoitoaineet vaikuttavat välittömästi pintaa syvemmällä, jonka vuoksi vaikutukset ovat silminnähtävät heti hoidon jälkeen. Siistimme myös kulmat halutessasi.

Ihoterapiakonsultaatio

Iho-ongelmien kokonaisvaltainen hoito, ruokavaliosuositus, lisäravinnesuositus, hoito-ohjeet

​Ihoterapia on terveydenhuollon, ravitsemuksen sekä ihonhoidon ammattilaisen antamaa ohjausta ihoon liittyvissä ongelmissa (atopia, akne, aurinkoihottuma, couperosa, rosacea, psoriasis, suunympärysihottuma, häiritsevä karvoitus). Saat konsultaatiokäynnillä henkilökohtaisia ravinto-, lisäravinne-, kotihoito- sekä hoitolahoitosuosituksia. 

Ihoterapiohjelma

Iho-ongelmien kokonaisvaltainen hoito, ravintosuositus, lisäravinnesuositus, sarjahoito, kotihoitosuositus

Ihoterapia on terveydenhuollon, ravitsemuksen sekä ihonhoidon ammattilaisen antamaa ohjausta ihoon liittyvissä ongelmissa (atopia, akne, aurinkoihottuma, couperosa, rosacea, psoriasis, suunympärysihottuma, häiritsevä karvoitus). Saat konsultaatiosta ravinto-, lisäravinne-, kotihoito- sekä hoitolahoitosuositukset. Ihonterapiapaketti sisältää kolme räätälöityä 75min vitamiinikasvohoitoa sarjahoitona. 

Please reload

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Veera Varala

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste