SUSANNA RINNE

Ihohoitola Freya on saanut nimensä skandinaavisen taruston kauneuden ja hedelmällisyyden jumalattaren Freyan mukaan. Freya oli myös koiramme kennelnimi, mistä idea yrityksen nimeen alunperin saikin alkunsa. Yritykseni olen perustanut Nokialle vuonna 2011.

 

Ammatillisen osaamiseni perustan muodostavat terveydenhuollon ammatit, joiden antama ymmärrys kehon anatomiasta, fysiologiasta ja sairauksista mahdollistaa terveyttä edistävän ja kokonaisvaltaisen hoidon sekä ohjauksen. Olen Valviran rekisteröimä laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö ja kouluttaudun jatkuvasti, jotta voin tarjotan alan uusimpaan tietoon perustuvaa luotettavaa hoitoa. Olen Tehyn ja SKY-kosmetologien yhdistyksen jäsen.

 

Hoitolatyöni ohella autan kauneusalan yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä ja digitaalisessa markkinoinnissa. Olen työskennellyt Tamperelaisen Insta Group Oy:n kyberturvayksikössä 20 vuoden ajan tietoturvapalveluasiantuntija-, kehittämis- sekä esimiestehtävissä, mikä antaa hyvät valmiudet yrittäjäkollegoiden mentorointiin, koulutukseen sekä opiskelijoiden ohjaamiseen.

headpic_edited_edited.jpg
sky_a.jpg

Ihonhoito & kauneus

Kauneudenhoitoalan ammattitutkinto (kosmetologi)

Sertifioitu PRX-T33 -kosmetologi

BTB13, Ekopharma, Schrammek ja retipalm -koulutukset

Pronails -rakennekynsimuotoilija

Lukuisia alan jatko- ja täydennyskoulutuksia

Doctor Operating CT Scanner

Terveys & hyvinvointi

Röntgenhoitaja

Koulutettu hieroja

Ravintoneuvoja

Vyöhyketerapeutti

DIY Plant Hanger

Liiketalous

Liiketalouden EAT, 
(Digitaalinen markkinointi)

Liiketalouden tradenomi,

(Tietojenkäsittely)

ITIL Expert-koulutus

Lukuisia esimies- ja  johtamiskoulutuksia

.jpg