IHOHOITOLA FREYA

Perustin hoitolani Nokialle vuonna 2011. Yritykseni on nimetty skandinaavisen taruston kauneuden ja hedelmällisyyden jumalattaren Freyan mukaan. Freya oli myös perheemme lapinkoiran kennelnimi, mistä idea saikin alkunsa. Vapaa-ajalla luen, opiskelen, harrastan luontokuvausta sekä reissaamme pohjoisen tuntureilla, mukana tassuttelee paimensukuinen lapinkoiramme Viehhka. 

 

Ammatillisen osaamiseni perustan muodostavat terveydenhuollon ammatit, joiden antama ymmärrys kehon toiminnasta, rakenteesta ja sairauksista mahdollistaa terveyttä edistävän kokonaisvaltaisen hoidon. Kouluttaudun jatkuvasti sekä kauneus-, että terveysalalla tarjotakseni alan uusimpaan tietoon perustuvaa hoitoa. Olen Valviran rekisteröimä laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Käytössäni ovat medikaaliset ihonhoitosarjat retipalm Derma Cosmetics ja BTB13. Lisäksi käytän valikoituja luonnonkosmetiikan tuotteita useilta eri tuotemerkeiltä. Kerron mielelläni hoidoissa käyttämistäni tuotteista, raaka-aineista ja menetelmistä sekä kerron, miten hoito vaikuttaa ihoosi. 

 

Olen työskennellyt Tamperelaisessa tietoturva-alan yrityksessä lähes 20-vuotta IT-asiantuntija- ja esimiestehtävissä, tämä mahdollistaa hyvät valmiudet myös opiskelijoiden ohjaukseen, mentorointiin ja pienyrittäjien liiketoiminnan kehittämiseen.

Ihonhoito & kauneus

SKY-kosmetologi

Pronails rakennekynsiteknikko

Ihohoitola Freya omistaja

Terveys & hyvinvointi

Röntgenhoitaja

Koulutettu hieroja

Ravintoneuvoja

Vyöhyketerapeutti

Korva-akupunktiohoitaja

Vauvahieronnan ohjaaja

Liiketalous

Liiketalouden tradenomi, tietojenkäsittely.

ITIL Expert-koulutus

Senior Service Specialist, Insta DefSec Oy

.jpg
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Olemme Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimipiste.

Y-tunnus: 2388490-2 I Tietosuojaseloste

Copyright 2021 Ihohoitola Freya