SUSANNA

Perustin hoitolani Nokialle vuonna 2011. Yritykseni on nimetty skandinaavisen taruston kauneuden ja hedelmällisyyden jumalattaren Freyan mukaan. Freya oli myös perheemme lapinkoiran kennelnimi, mistä idea alunperin saikin alkunsa. Vapaa-ajalla luen, opiskelen ja valokuvaan. Luonto ja erityisesti pohjoisen tunturierämäät ovat vieneet sydämemme, joten lomilla suuntaamme pohjoiseen, mukana tassuttelee paimensukuinen lapinkoiramme Viehhka. 

 

Ammatillisen osaamiseni perustan muodostavat terveydenhuollon ammatit, joiden antama ymmärrys kehon toiminnasta, rakenteesta ja sairauksista mahdollistaa terveyttä edistävän kokonaisvaltaisen hoidon. Olen Valviran rekisteröimä laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Käytössäni ovat medikaaliset ihonhoitosarjat retipalm Derma Cosmetics ja BTB13. Lisäksi käytän valikoituja luonnonkosmetiikan tuotteita useilta eri tuotemerkeiltä. Kerron mielelläni hoidoissa käyttämistäni tuotteista, raaka-aineista ja menetelmistä sekä hoidon vaikutuksista ihoosi. 

 

Olen työskennellyt Tamperelaisessa tietoturva-alan yrityksessä lähes 20-vuotta IT-asiantuntija- ja esimiestehtävissä, tämä mahdollistaa hyvät valmiudet myös opiskelijoiden ohjaukseen, mentorointiin ja pienyrittäjien liiketoiminnan kehittämiseen.

sky.jpg

Ihonhoito & kauneus

Freyan yrittäjä v. 2011 ->

SKY-kosmetologi

Pronails rakennekynsiteknikko

Doctor Operating CT Scanner

Terveys & hyvinvointi

Röntgenhoitaja v. 1999

Koulutettu hieroja

Ravintoneuvoja

Vyöhyketerapeutti

Korva-akupunktiohoitaja

Vauvahieronnan ohjaaja

DIY Plant Hanger

Liiketalous

Liiketalouden tradenomi, tietojenkäsittely.

ITIL Expert-koulutus

Senior Service Specialist,
Insta DefSec Oy 2003->

.jpg