HYVÄÄ OLOA VARTALOHOIDOISTA

FREYA tarjoaa rentouttavia, kehoa ja mieltä hoitavia vartalohoitoja, joissa yhdistyvät koulutetun hierojan osaavat otteet kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin hoitotuotteisiin ja luontaisterapioihin. Erityisen hyvin hoidot soveltuvat pitkittyneestä kivusta ja stressistä kärsiville asiakkaille. Eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Susanna ei ota tällä hetkellä vastaan klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan asiakkaita. Varaathan ajan Veeralle!

Klassinen hieronta

Freyasta saat yksilöllistä ja ammattitaitoista hierontaa tuki- ja liikuntaelinten kipujen hoitoon sekä rentoutumiseen. 

Hieronnassa käytettävät menetelmät valitaan aina asiakaskohtaisesti.

Hieronta sopii kaikenikäisille.

Aromahieronta

Aromahieronnassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia ja hoitovaikutus määräytyy valitun öljyn mukaan. Eteerinen hoitoöljy sekoitetaan toiveidesi mukaisesti. Vaikutus voi olla esim. virkistävä, rentouttava, nestekiertoa parantava tai kipua ja jännitystä lievittävä. Hoito aloitetaan virkistävällä vartalon kuivaharjauksella, jonka jälkeen tehdään hieronta. Hoito soveltuu erinomaisesti stressin ja jännittyneisyyden lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään hartioiden, niskan ja pään alueelle ilman hierontaöljyä. Asiakas on hieronnan ajan selinmakuulla, jolloin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Kuumakivihieronta

Lämpimin kivin tehtävä aromahieronta, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Hieronta aloitetaan jalkakylvyllä ja päätetään päähierontaan. Osa hoidosta tehdään kivien avulla hieroen ja osa käsin klassisen hieronnan otteilla. Hoito helpottaa erityisesti lihasperäisiä kipuja ja jännitystiloja ja soveltuu hoidoksi stressistä, unettomuudesta, verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista, niska-hartiavaivoista sekä päänsäryistä kärsiville.

Rentouttava Hilla- vartalohoito

Rentouttava Hilla-vartalohoito sisältää kehoa virkistävän kuivaharjauksen aromaöljyllä, rauhoittavan ja syväkosteuttavan Hilla Hellä -vartaloseerumin, niska-hartia-alueen ja pään hieronnan sekä jalkojen lämpöhaudenaamion. 

Stressiniskahieronta

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen lihasjännityksiä tehokkaasti hoitava vartalohoito. Hoitokäynti sisältää tutkimuksen, selän rentouttavan kuivaharjauksen, niska-hartian, pään, kasvojen ja purentalihasten hierontaa, akupainantaa ja/tai kraniosiosakraaliterapiaa. Hieronta tehdään lihaksia rentouttavalla öljyllä ja se sopii erityisesti päätteellä työskenteleville ja päänsäryistä, migreenistä ja hampaiden yhteen puremisesta aiheutuvista pitkäaikaisista lihasjännityksistä kärsiville.

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Nestekiertoa parantava hieronta väsyneille ja raskaille jaloille. Hieronnassa yhdistetään klassista hierontaa, vyöhyketerapiaa ja akupainantaa. Hieronta soveltuu rentoutukseen ja hoidoksi erilaisiin jalkojen kiputiloihin. Hieronta aloitetaan aromaattisella jalkakylvyllä ja tarvittaessa jalat kuoritaan. Hieronnassa käytetään jalkoja virkistävää Frantsilan jalkahoitoöljyä ja hoidon päätteeksi jalat voidellaan hoitovoiteella. Tämän hoidon saat Susannalta.

Please reload

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste