top of page

VARTALOHOIDOT JA HIERONTA

Saat meiltä klassista ja urheiluhierontaa, luontaisterapiahoitoja sekä kokonaisvaltaisesti kehoa, että mieltä hoitavia vartalohoitoja, joissa yhdistyvät koulutetun hierojan hoitavat kädet kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin hoitotuotteisiin ja terapioihin. Myös eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

 

Smartum hierontaetu käy maksuvälineenä klassiseen ja urheiluhierontaan ja ePassi Hyvinvointi käy maksuvälineenä klassiseen ja urheiluhierontaan sekä terveydenhuollon jalkahoitoihin. Vartalohoitoja voit varata tällä hetkellä nettiajanvarauksen kautta vain Veeralle.

Close up head portrait of young woman having facial massage in spa. Therapist doing head m

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään decolteen, hartioiden, niskan ja pään sekä kasvojen alueelle ilman hierontaöljyä. Asiakas on hieronnan ajan selinmakuulla, jolloin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja rentoutumiseen. Suosittu myös lahjahoitona.

Stack of pebble stones and Plumeria at the beach on a wooden surface. Concept Zen, Spa, Su

Kuumakivihieronta

Lämpimin kivin täydennetty aromahieronta, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Hoitoon sisältyy selän ja niska-hartia-alueen kuivaharjaus, kuumakivihierontaa sekä päähierontaa. Osa hoidosta tehdään kivien avulla ja osa käsin klassisen ja urheiluhieronnan otteilla. Hoito helpottaa erityisesti lihasperäisiä kipuja ja jännitystiloja ja soveltuu hoidoksi stressistä, unettomuudesta, verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista, niska-hartiavaivoista sekä päänsäryistä kärsiville. 

Misty Forest Reflection

Luonnonkaunis -vartalohoito

Metsän tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoitomme on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hellivä elämyksellinen hierontahoito. Hoito aloitetaan vartaloa virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään syväkosteuttava ja kiinteyttävä vartaloseerumi. Jalkoihin kääritään hoitavat lämpöhaudenaamiot. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen hierontaan lämpimin kivin ja hoito viimeistellään päähieronnalla. Vartalohoito tehdään kotimaisella luonnonkosmetiikalla ja ihoa hellivillä havu- ja marja- ja metsäpölyuuteöljyillä. Vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis -kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen hemmottelupaketin. 

wellbeing light.png
Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page