VARTALOHOIDOT JA HIERONTA

FREYA tarjoaa hemmottelevia sekä kokonaisvaltaisesti kehoa, että mieltä hoitavia vartalohoitoja, joissa yhdistyvät koulutetun hierojan hoitavat kädet kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin hoitotuotteisiin ja terapioihin.

 

Eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoitotuotteina käytämme pääosin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. ePassi Hyvinvointi käy maksuvälineenä vain klassiseen ja urheiluhierontaan sekä terveydenhuollon jalkahoitoihin.

Oil Bottle

Aromahieronta

Aromahieronnassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia ja hoitovaikutus määräytyy valitun öljyn mukaan. Eteerinen hoitoöljy sekoitetaan toiveidesi mukaisesti. Vaikutus voi olla esim. virkistävä, rentouttava, nestekiertoa parantava tai kipua ja jännitystä lievittävä. Hieronta on kevyttä ja hoito aloitetaan virkistävällä kuivaharjauksella. Hoito soveltuu erinomaisesti stressin ja jännittyneisyyden lievittämiseen sekä yleiseen hyvinvoinnin edistämiseen. 

Close up head portrait of young woman having facial massage in spa. Therapist doing head m

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään decolteen, hartioiden, niskan ja pään sekä kasvojen alueelle ilman hierontaöljyä. Asiakas on hieronnan ajan selinmakuulla, jolloin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja rentoutumiseen. Suosittu myös lahjahoitona.

Misty Forest Reflection

Luonnonkaunis -vartalohoito

Metsän rauhoittavilla tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hellivä elämyksellinen ekohoito. Hoito aloitetaan vartalon virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja syväkosteuttava vartaloseerumi. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen ja pään hieronnan pariin. Hieronnan yhteydessä jalkoihin kääritään hellivät lämpöhaudenaamiot. Vartalohoito tehdään kotimaisella luonnonkosmetiikalla ja aisteja hellivillä havu- ja marjaöljyillä. Taustalla soi rauhoittava musiikki. Voit yhdistää Luonnonkaunis -kasvohoidon ja vartalohoidon täydelliseksi hemmottelupaketiksi. 

Stack of pebble stones and Plumeria at the beach on a wooden surface. Concept Zen, Spa, Su

Kuumakivihieronta

Lämpimin kivin täydennetty aromahieronta, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Hoitoon sisältyy selän ja niska-hartia-alueen kuivaharjaus, kuumakivihierontaa sekä päähierontaa. Osa hoidosta tehdään kivien avulla ja osa käsin klassisen ja urheiluhieronnan otteilla. Hoito helpottaa erityisesti lihasperäisiä kipuja ja jännitystiloja ja soveltuu hoidoksi stressistä, unettomuudesta, verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista, niska-hartiavaivoista sekä päänsäryistä kärsiville. 

Massage

Stressiniskahieronta

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen niska-hartia-alueen lihasjännityksiä tehokkaasti hoitava vartalohoito. Hoitokäynti sisältää selän rentouttavan kuivaharjauksen sekä niska-hartian, pään, kasvojen ja purentalihasten hierontaa. Hieronta tehdään lihaksia rentouttavalla aromaterapeuttisella öljyllä ja se sopii erityisesti päätteellä työskenteleville ja päänsäryistä, migreenistä ja hampaiden yhteen puremisesta aiheutuvista pitkäaikaisista lihasjännityksistä kärsiville. 

wellbeing light.png
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple