top of page

HIERONTA JA VARTALOHOIDOT

Hoitolamme valikoimaan kuuluvat laadukkaat ja räätälöidyt vartalohoidot, jotka on suunniteltu hoitamaan kehoasi kokonaisvaltaisesti. Haluamme tarjota sinulle yksilöllisen elämyksen, joka yhdistää kotimaisen luonnonkosmetiikan hyvää tekevät raaka-aineet sekä innovatiiviset hoitomenetelmät ja laitehoidot. Olipa toiveenasi vartalon ihonhoito, hemmotteleva hieronta, lämpimät kivet tai tehokkaat kiinteyttävät hoidot, meillä on ratkaisu sinulle. 

 

Hierontapalveluihimme kuuluvat perinteinen klassinen ja urheiluhieronta, raskausajan hieronta sekä hemmotteluhieronnat. Hieronnan vaikutukset ovat monipuolisia ja kohdistuvat sekä kehon, että mielen hyvinvointiin. Hieronta lievittää lihasjännitystä ja kipua, edistää aineenvaihduntaa, parantaa unenlaatua sekä tarjoaa sinulle hetken irrottautumisen arjen kiireestä ja stressistä. Hierontapalveluita hoitolassamme tekee Veera, jolla on sekä urheiluhierojan, että kosmetologin koulutus. Lisäksi Veera on kouluttautunut raskaushierontaan.

 

Smartum Hierontaetu ja ePassi Hyvinvointi käyvät maksuvälineenä vain klassiseen ja urheiluhierontaan, stressiniskahierontaan sekä raskaushierontaan. Hemmotteluhoitoja tai vartalohoitoja ei voi maksaa hyvinvointieduilla.

Close up head portrait of young woman having facial massage in spa. Therapist doing head m
Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään decolteen, hartioiden, niskan ja pään sekä kasvojen alueelle ilman hierontaöljyä. Asettelemme sinut hieronnan ajaksi selinmaakuulle pehmeälle hoitopedille, jolloin pääset rentoutumaan hieronnassa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja rentoutumiseen. Suosittu lahjahoito!

Acupressure Neck Massage
Stressiniskahieronta

Stressiniskahieornta on kokonaisvaltainen ja yksilöllisesti mukautettava lihasjännityksiä tehokkaasti vähentävä ja rentouttava hierontapalvelu. Hoitokäynti sisältää selän rentouttavan kuivaharjauksen, niska-hartian, pään, rintalihasten, kasvojen ja purentalihasten hierontaa. Hieronta tehdään lihaksia rentouttavalla aromaterapeuttisella öljyllä ja se sopii erityisesti päätteellä työskenteleville ja päänsäryistä, migreenistä ja hampaiden yhteen puremisesta aiheutuvasta lihasjännityksestä kärsiville.

Stack of pebble stones and Plumeria at the beach on a wooden surface. Concept Zen, Spa, Su
Kuumakivihieronta

Lämpimin kivin täydennetty aromahieronta, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Hoitoon sisältyy selän ja niska-hartia-alueen kuivaharjaus, kuumakivihierontaa sekä päähierontaa. Osa hoidosta tehdään kivien avulla ja osa käsin klassisen hieronnan otteilla. Hoito helpottaa erityisesti lihasperäisiä kipuja ja jännitystiloja ja soveltuu hoidoksi stressistä, unettomuudesta, verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista, niska-hartiavaivoista sekä päänsäryistä kärsiville. 

Pregnantcy woman with a strong pain massaging her backache - pain in red
Raskaushieronta

Raskaushieronta vähentää stressiä ja auttaa tulevaa äitiä rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä. Levollinen mieli raskauden aikana on tärkeää, sillä äidin stressin hormonaaliset vaikutukset kohdistuvat myös vauvaan. Raskausajan hieronta edistää lymfanestekiertoa, vähentää turvotusta, helpottaa lihaskipuja ja lihaskramppeja, vähentää esim. iskiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua sekä helpottaa liitoskipuja. Hieronnan ja kevyen mobilisoinnin lisäksi äidille ohjataan lepoasentoja kotiin. Hoitoa mukautetaan yksilöllisesti raskauden vaiheen ja äidin toiveiden mukaisesti.

Misty Forest Reflection
Luonnonkaunis -vartalohoito

Metsän tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoitomme on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hoitava elämyksellinen hierontahoito. Hoito aloitetaan vartaloa virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään syväkosteuttava ja kiinteyttävä vartaloseerumi. Jalkoihin kääritään lämpimät haudenaamiot. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen hierontaan lämpimin kivin ja hoito viimeistellään päähieronnalla. Vartalohoito tehdään kotimaisella luonnonkosmetiikalla ja ihoa hellivillä havu- ja marja- ja metsäpölyöljyillä. Vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis -kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen koko kehon hemmottelupaketin. 

Radiofrekvenssihoito
Erikoisvartalohoito

Tarjoamme laajan valikoiman tuloksellisia hoitomenetelmiä, joilla voimme hoitaa ja kiinteyttää vartalon ihoa sekä häivyttää pigmenttimuutoksia ja arpia. Vartalohoito aloitetaan henkilökohtaisella konsultaatiolla, jossa käymme läpi toiveesi ja tavoitteesi. Laadimme yhdessä hoitosuunnitelman, joka kohdistuu juuri niihin alueisiin, joilla haluat saavuttaa tuloksia. Hoito alkaa kevyellä hoidettavan alueen puhdistuksella ja kuorinnalla, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja valmistelee ihosi vastaanottamaan tehokkaat kiinteyttävät ainesosat. Voimme hyödyntää hoidossa tavoitteestasi riippuen esim Green Peel, PRX-T33, mikroneulaus- tai radiofrekvenssimenetelmiä tai näiden yhdistelmiä. Nämä menetelmät ovat tutkitusti tehokkaita ja turvallisia keinoja saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia. Hoidon toistaminen sarjahoitona yhdessä terveellisten elämäntapojen kanssa voi auttaa ylläpitämään saavutettuja tuloksia pitkäaikaisesti.

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page