VARTALOHOIDOT JA HIERONTA

FREYA tarjoaa rentouttavia sekä kokonaisvaltaisesti kehoa, että mieltä hoitavia vartalohoitoja, joissa yhdistyvät koulutetun hierojan osaavat otteet kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin hoitotuotteisiin ja luontaisterapioihin. Eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoitotuotteina käytämme kotimaista luonnonkosmetiikkaa. ePassi Hyvinvointi käy maksuvälineenä vain klassiseen ja urheiluhierontaan, sillä ei voi maksaa vartalo- ja hemmotteluhoitoja.

Misty Forest Reflection

Luonnonkaunis -vartalohoito

Metsän tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoitomme on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hellivä elämyksellinen ekohoito. Hoito aloitetaan vartalon virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään syväkosteuttava Hilla-vartaloseerumi. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen ja pään hieronnan pariin. Selän hieronta aloitetaan lämpimin kivin ja hieronnan yhteydessä jalkoihin kääritään ihoa kosteuttavat lämpöhaudenaamiot. Vartalohoito tehdään kotimaisilla luonnonkosmetiikalla ja aisteja hellivillä havu- ja marjaöljyillä. Taustalla soi rauhoittava musiikki ja renoutumisen varmistaa lämmitetty hoitopetimme. Vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis -kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen hemmottelupaketin koko keholle.

Close up head portrait of young woman having facial massage in spa. Therapist doing head m

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään decolteen, hartioiden, niskan ja pään sekä kasvojen alueelle ilman hierontaöljyä. Asiakas on hieronnan ajan selinmakuulla, jolloin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja rentoutumiseen. Suosittu myös lahjahoitona.

Massage

Stressiniskahieronta

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen niska-hartia-alueen lihasjännityksiä tehokkaasti hoitava vartalohoito. Hoitokäynti sisältää haastattelun ja tutkimuksen, selän rentouttavan kuivaharjauksen, niska-hartian, pään, kasvojen ja purentalihasten hierontaa. Hieronta tehdään lihaksia rentouttavalla öljyllä ja se sopii erityisesti päätteellä työskenteleville ja päänsäryistä, migreenistä ja hampaiden yhteen puremisesta aiheutuvista pitkäaikaisista lihasjännityksistä kärsiville. 

Oil Bottle

Aromahieronta

Aromahieronnassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia ja hoitovaikutus määräytyy valitun öljyn mukaan. Eteerinen hoitoöljy sekoitetaan toiveidesi mukaisesti. Vaikutus voi olla esim. virkistävä, rentouttava, nestekiertoa parantava tai kipua ja jännitystä lievittävä. Hieronta on kevyttä ja hoito aloitetaan virkistävällä kuivaharjauksella. Hoito soveltuu erinomaisesti stressin ja jännittyneisyyden lievittämiseen sekä yleiseen hyvinvoinnin edistämiseen. 

Stack of pebble stones and Plumeria at the beach on a wooden surface. Concept Zen, Spa, Su

Kuumakivihieronta

Lämpimin kivin tehtävä aromahieronta, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Hoitoon sisältyy selän ja niska-hartia-alueen kuivaharjaus, kuumakivihierontaa sekä päähierontaa. Osa hoidosta tehdään kivien avulla ja osa käsin klassisen hieronnan otteilla. Hoito helpottaa erityisesti lihasperäisiä kipuja ja jännitystiloja ja soveltuu hoidoksi stressistä, unettomuudesta, verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista, niska-hartiavaivoista sekä päänsäryistä kärsiville. 

wellbeing light.png
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple