HYVÄÄ OLOA VARTALOHOIDOISTA

FREYA tarjoaa rentouttavia, kehoa ja mieltä hoitavia vartalohoitoja, joissa yhdistyvät koulutetun hierojan osaavat otteet kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin hoitotuotteisiin ja luontaisterapioihin. Erityisen hyvin hoidot soveltuvat pitkittyneestä kivusta ja stressistä kärsiville asiakkaille. Eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Aromahieronta

Aromahieronnassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia ja hoitovaikutus määräytyy valitun öljyn mukaan. Eteerinen hoitoöljy sekoitetaan toiveidesi mukaisesti. Vaikutus voi olla esim. virkistävä, rentouttava, nestekiertoa parantava tai kipua ja jännitystä lievittävä. Hoito aloitetaan virkistävällä vartalon kuivaharjauksella. Hoito soveltuu erinomaisesti stressin ja jännittyneisyyden lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään hartioiden, niskan ja pään alueelle ilman hierontaöljyä. Asiakas on hieronnan ajan selinmakuulla, jolloin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Puhdistava selkähoito

Selän puhdistava hoito tehdään samoin menetelmin kuin hoitolamme kasvohoidot. Hoito mukautetaan ihon tarpeiden mukaisesti ja siihen kuuluu selän alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä tai mekaanisesti sekä naamion tai hoitoöljyn hieronta. 

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on hellävaraista, kivutota ja kokonaisvaltaista käsin tehtävää hierontaterapiaa. Hoito pohjautuu asiakkaan haastatteluun ja oireiden kartoitukseen. Hieronnasta kraniosakraaliterapia eroaa mm. siinä, että otteet ovat kevyempiä ja niitä pidetään pehmeästi paikallaan antaen kehon vapautua jännityksestä omaan tahtiinsa. Kraniosakraaliterapia voi tarjota apua mm. jännitykseen, unettomuuteen, kroonisiin kiputiloihin, päänsärkyihin, vatsavaivoihin, stressiin ja purentaongelmiin. Suosittelen hoitoa erityisesti pikäaikaisten kipu- ja jännitystilojen hoitoon pään, niskan, selän ja lantion alueella.

Kuumakivihieronta

Lämpimin kivin tehtävä aromahieronta, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa, että mieltä. Hieronta aloitetaan kuivaharjauksella ja päätetään päähierontaan. Osa hoidosta tehdään kivien avulla hieroen ja osa käsin klassisen hieronnan otteilla. Hoito helpottaa erityisesti lihasperäisiä kipuja ja jännitystiloja ja soveltuu hoidoksi stressistä, unettomuudesta, verenkierto- ja aineenvaihduntaongelmista, niska-hartiavaivoista sekä päänsäryistä kärsiville.

Rentouttava Hilla- vartalohoito

Rentouttava Hilla-vartalohoito aloitetaan kehoa virkistävällä kuivaharjauksella. Kuivaharjauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja syväkosteuttava Hilla Hellä -vartaloseerumi. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen ja pään hieronnan pariin ja hoito päätetään jalkojen lämpöhaudenaamioon. Hilla Vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis-kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen hemmottelupaketin (Hilla Hemmottelupaketti).

Stressiniskahieronta

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen lihasjännityksiä tehokkaasti hoitava vartalohoito. Hoitokäynti sisältää tutkimuksen, selän rentouttavan kuivaharjauksen, niska-hartian, pään, kasvojen ja purentalihasten hierontaa. Hieronta tehdään lihaksia rentouttavalla öljyllä ja se sopii erityisesti päätteellä työskenteleville ja päänsäryistä, migreenistä ja hampaiden yhteen puremisesta aiheutuvista pitkäaikaisista lihasjännityksistä kärsiville.

Please reload

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Liikkeessä toimivat myös:
Tmi Veera Varala

Hyvinvointipalelu h.a.n.n.a

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste