HYVÄÄ OLOA VARTALOHOIDOISTA

FREYA tarjoaa rentouttavia, kehoa ja mieltä hoitavia vartalohoitoja, joissa yhdistyvät koulutetun hierojan osaavat otteet kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviin hoitotuotteisiin ja luontaisterapioihin. Erityisen hyvin hoidot soveltuvat pitkittyneestä kivusta ja stressistä kärsiville asiakkaille. Eri hoitomuotoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Korva-akupunktio

Korva-akupunktiota käytetään tasapainottamaan kehon häiriötiloja korvalehdissä sijaitsevien akupunktiopisteiden välityksellä. Hoitoa voidaan käyttää itsenäisenä hoitomuotona tai yhdistettynä muihin hoitoihin esim vyöhyketerapiaan tai kraniohoitoihin. Hoitopisteet valitaan aina siten, että hoidolla tuetaan asiakkaan muuta länsimaista sairauden hoitoa. Tyypillisiä hoitoaiheita ovat unihäiriöt, rentoutuminen ja stressin lievittäminen, lihasjännityksen ja nivelkipujen lievittäminen, tendiniitit, päänsäryt ja migreeni sekä naisten hormonaalisten ongelmien täydentävä hoito mm. PMS ja vaihdevuodet, synnytyksen luonnonmukaiseen stimulointi ja lapsettomuushoitojen tukena.​

Intialainen pää- ja kasvohieronta

Intialainen päähieronta tehdään decolteen, hartioiden, niskan ja pään alueelle ilman hierontaöljyä. Asiakas on hieronnan ajan selinmakuulla, jolloin hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito elvyttää pään ja hartiaseudun verenkiertoa sekä kiihdyttää aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta sopii erityisesti stressin, migreenin, päänsäryn ja jännitystilojen lievittämiseen sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on hellävaraista, kivutota ja kokonaisvaltaista koulutetun hierojan antamaa hierontaterapiaa. Hieronnasta kraniosakraaliterapia eroaa mm. siinä, että otteet ovat kevyempiä ja niitä pidetään pehmeästi paikallaan antaen kehon vapautua jännityksestä omaan tahtiinsa. Kraniosakraaliterapia voi tarjota apua mm. jännitykseen, unettomuuteen, kroonisiin kiputiloihin, päänsärkyihin, vatsavaivoihin, stressiin ja purentaongelmiin. Suosittelen hoitoa erityisesti pikäaikaisten kipu- ja jännitystilojen hoitoon pään, niskan, selän ja lantion alueella.

Puhdistava selkähoito

Selän puhdistava hoito tehdään samoin menetelmin kuin hoitolamme kasvohoidot. Hoito mukautetaan ihon tarpeiden mukaisesti ja siihen kuuluu selän alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä tai mekaanisesti sekä naamion tai hoitoöljyn hieronta. 

Rentouttava Hilla- vartalohoito

Rentouttava Hilla-vartalohoito aloitetaan kehoa virkistävällä selän kuivaharjauksella. Kuivaharjauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja syväkosteuttava Hilla Hellä -vartaloseerumi. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen ja pään hieronnan pariin ja hoito päätetään jalkojen lämpöhaudenaamioon. Hilla vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis-kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen hemmottelupaketin (Hilla Hemmottelupaketti).

Stressiniskahieronta

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen lihasjännityksiä tehokkaasti hoitava vartalohoito. Hoitokäynti sisältää tutkimuksen, selän rentouttavan kuivaharjauksen, niska-hartian, pään, kasvojen ja purentalihasten hierontaa. Hieronta tehdään lihaksia rentouttavalla öljyllä ja se sopii erityisesti päätteellä työskenteleville ja päänsäryistä, migreenistä ja hampaiden yhteen puremisesta aiheutuvista pitkäaikaisista lihasjännityksistä kärsiville.

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Nestekiertoa parantava hieronta väsyneille ja raskaille jaloille. Hieronnassa yhdistetään klassista hierontaa, vyöhyketerapiaa ja akupainantaa. Hieronta soveltuu rentoutukseen ja hoidoksi erilaisiin jalkojen kiputiloihin. Hieronta aloitetaan aromaattisella jalkakylvyllä ja tarvittaessa jalat kuoritaan. Hieronnassa käytetään jalkoja virkistävää lymfaattista hoitoöljyä ja hoidon päätteeksi jalat voidellaan hoitovoiteella. 

Please reload

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple