MEILLE ON HELPPO TULLA

Freya sijaitsee Nokian ydinkeskustassa Pirkkalaistorilla (Pirkkalaistori 4). Meidät löytää Siisonin naapurista "kulman takaa". Ulko-ovessa on ovikello, jota voit soittaa jos ovemme on lukossa. Sisäänkäynti liikkeeseen on esteetön. 

Myymälä


Löydät myymälästämme ekologisia ja luonnonllisiin raaka-ainesiin pohjautuvia ihonhoito-, hiustenhoito- ja kosmetiikkatuotteita. Tuotesarjoinamme ovat retipalm, BTB13, Ekopharma ja Jane Iredale. Olemme paikalla tavallisesti arkisin 9-17 välillä, maanantaisin olemme suljettu. Seuraa tiedotustamme somesta! Tuotevalikoimamme löydät myös verkkokaupastamme.

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunalla Härkitiellä. 

Saapuminen

Kun saavut varatulle hoitoajalle, ole täsmällinen, jotta tarpeettomia kontakteja asiakkaidemme kesken ei syntyisi ja ehdimme tuulettamaan ja siivoamaan työtilat. WC ja käsienpesupiste löytyvät käytävän päästä ja käsidesiä on tarjolla aulan automaatissa. Pesethän kädet heti hoitolaan saapuessasi.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä ja pidät ajanvarauksessa 10 päivän varoajan matkan tai tiedossa olevan Covid-19 (tai muu hengitystieinfektio) -altistuksen jälkeen. Käytäthän maskia hoitolan aulatiloissa.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste

Myymälä