YRTTISYVÄKUORINTA

Yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa iho uudistuu ja vahvistuu viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavia vahvoja happoja.

Kuorinta sisältää yhdistelmän yhdeksää erilaista yrttiä, jotka on pakattu
mikroskooppisen pieniin yrttilesitiinikuituihin. Hoidon yhteydessä nämä ohuet yrttilesitiinikuidut hierotaan ihoon. Muutaman päivän kuluessä iho kuoriutuu ja hilseilee ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, tasaisempi ja vahvempi iho. Kuorintahoito soveltuu erityisesti epätaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, väsyneen ja elottoman ihon virkistämiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, arpiin, ikääntymismuutoksiin sekä juonteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut hoidosta, ota yhteyttä! Käydään läpi hoidon toteutus ja varataan sinulle sopiva ajankohta, sillä hoidossa on muutaman päivän toipumisaika. Tänä aikana voi työskennellä normaalisti, mutta ihoa ei voi meikata. Hoidon seurauksena iho voi hilseillä voimakkaastikin. Viiden päivän kuluttua kuorinnasta tehdään Retipalm-kasvohoito, tämän hoidon jälkeen voi jälleen meikata normaalisti. Molemmat hoidot sekä kotihoitotuote sisältyvät yrittisyväkuorinnan hintaan.

Medical Spa

Tieteellisesti todistettua ihon terveyttä edistävää kokonaisvaltaista hoitoa, hemmottelevaa SPA-elämystä unohtamatta. Hoidot tehdään tuotteilla, joilla pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmällä, jolloin ihosta tulee kirkas, kuulas, tasaisen värinen ja ihanan pehmeä. Spa-elementit syntyvät rauhallisesta hoitoympäristöstä, sekä useimmat kasvohoitomme sisältävät hemmottelevat hieronnat.

Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Siksi jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sinun ihosi tarpeiden mukaan. Ammatillinen osaamisemme ihon hoidosta, sairaanhoidosta sekä funktionaalisesta lääketieteestä mahdollistavat tuloksellisen ja turvallisen hoidon. FREYAssa sinua palvelevat terveydenhuollon ammattilaiset ja hoitola on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimintayksikkö.

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste