top of page

ARPIHOIDOT

Tarjoamme yksilöllisiä, laadukkaita ja viimeisimpiin hoitoteknologioihin perustuvia hoitokokonaisuuksia aknearpien sekä leikkausten ja traumojen seurauksena syntyneiden arpien hoitoon.

Jokaisella arvella on oma tarinansa. Suunnittelemme hoitokonaisuudet aina yksilöllisesti kullekin asiakkaalle. Käytämme hoidoissa laserhoitoteknologiaa yhdistettynä muihin laite- ja erikoishoitomenetelmiin. Nämä hoidot auttavat vaalentamaan arpea, stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja edistämään ihon uusiutumista. 

Hoidamme arpia kaikkialla kehossa. Olipa kyseessä uusi tai vanhempi arpi, pieni arpi tai laajempi arpialue, meillä on sinulle hoitovaihtoehto.

 

Parhaat hoitotulokset arpihoidossa saadaan, kun arpi on mahdollisimman uusi. Voit aloittaa hoidot heti kun leikkauksesta tai vammasta toipuminen mahdollistaa hoitolaan saapumisen ja haavasidokset on poistettu. Tikit tai haavateippi eivät ole esteenä hoidolle.

Arven hoito ei ole vain esteettistä hoitoa! Hyvin parantuva arpi sulautuu ihoon sallien liikkeen kaikkiin suuntiin. Laserhoidon avulla  vamma-alue paranee nopeammin ja syntyvä arpi on joustavampi ja pehmeämpi. Arven laserhoito voi estää kiinnikkeiden muodostumista ja arpialueen toiminnallisia ongelmia sekä niistä johtuvia oireita.

 

Suosittelemme ottamaan yhteyttä hoitolaan heti kun suunniteltu leikkausajankohta on selvillä, jotta saamme hoitokertoja varattua aikataulusi mukaisesti. 

Miten arpien laserhoito vaikuttaa?

  • Laser vähentää leikkausalueen tulehdustilaa, punoitusta ja turvotusta. 

  • Laser nopeuttaa haavojen, traumojen ja vamma-alueiden paranemista.

  • Laser tehostaa ja nopeuttaa arpikudoksen korjaantumista. 

  • Laser lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa mikä kiinteyttää ja silottaa ihoa.

  • Laser vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja ravinnonsaantia.

  • Laser vaalentaa arpia.

Mikroneulaus ja PRX-T33-terapia arpien hoidossa

Mikroneulauksessa ihoon aiheutettu mikrovaurio edistää ihon omia paranemismekanismeja mikä parantaa ihon pinnallista tekstuuria, sävyä ja ulkonäköä sekä vähentää arpeutumista. Neulauksen avulla syvemmälle ihoon imeytetty BTB13 -seerumi tuo iholle bioidenttisiä rakennusaineita ja kollageenisynteesiä aktivoivia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa, peptidejä ja C-vitamiinia.

 

PRX-T33 on CE -sertifioitu lääkinnällinen laite. PRX-T33 -liuoksen uniikki ja kansainvälisesti patentoitu koostumus vaikuttaa syvällä ihon dermiksessä vaurioittamatta ihon pintakerrosta. PRX-T33 vaalentaa ja häivyttää arpea pinnallisesti. PRX-T33-hoito yhdistetään mikroneulaukseen, jotta saadaan hoitomenetelmistä mahdollisimman suuri yhteisvaikutus.

Tulokselliset sarjahoidot

Parhaat tulokset arpien hoidossa saavutetaan sarjahoitona mahdollisimman usein toteutettuna. Laserhoitoa voidaan antaa jopa päivittäin, yksilöllinen tilanteesi ja vapaiden aikojen saatavuus vaikuttavat sarjahoidon toteutukseen. Tyypillisin hoitoväli on 1-3 hoitoa viikossa. Saat meiltä valmiiksi hinnoitellut 5 hoitokerran sarjahoitopaketit. Lasersarjahoitoon voit yhdistää myös yhden tai useamman yhdistelmähoidon.


Laserhoito on nopea, helppo ja kivuton hoito, etkä tarvitse hoidon jälkeen sairaslomaa, kuten kirurgisessa laserhoidossa. Hoidon jälkeen iho ei punoita eikä jälkihoidolle ole tarvetta.

Konsultaatio

 

Arpihoitoja hoitolassamme antaa Susanna. Olen traumainformoituun työskentelytapaan erikoistunut terveydenhuollon ammattihenkilö ja varmistan, että jokainen hoitokokemus on asiakkaalleni miellyttävä ja turvallinen.

Annan mielelläni lisätietoa arpihoidosta ja vastaan kaikkiin kysymyksiisi. Voit varata minulle veloituksettoman konsultaatioajan hoitolaan tai ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Woman is applying patch with a silicone sheeting on her scar after C-section surgery. Ther
Putting on Gloves
Kirurgisten leikkausten jälkihoito laserilla

Kesto 15min

Laserhoito on tehokas ja turvallinen laitehoito, joka nopeuttaa leikkausalueen paranemista, leikkauksesta toipumista sekä edesauttaa syntyvän arven paranemista mahdollisimman näkymättömäksi.

Suosittelemme ottamaan yhteyttä heti kun suunniteltu leikkausajankohta on selvillä, jotta saamme hoitokertoja varattua aikataulusi mukaisesti. 

DSCF7396E.jpg
Arpihoito laserilla

Kesto 15min

Vanhempien arpien pehmentäminen ja kevyt häivyttäminen on mahdollista arven manuaalisen käsittelyn ja laserhoidon yhteistyöllä.

 

Hoitotulos riippuu iholaadusta, arven iästä sekä sen sijainnista kehossa. Mitä uudempi arpi, sen parempi esteettinen hoitotulos mutta vanhaakin arpea kannattaa hoitaa, erityisesti jos se on näkyvällä paikalla tai aiheuttaa oireita.

Close up of woman face has problems with skin on her face. Problems with acne and scar on
Arpihoito yhdistelmähoitona (PRX-T33, mikroneulaus)

Kesto 30min

Arpihoito PRX-T33-terapian ja mikroneulauksen yhdistelmähoitona vastaa teholtaan fraktionaalista laserhoitoa. Käytetään osana yksilöllistä arpihoidon sarjahoitoa yhdistämällä DitLaser-hoitoon.

Toipuminen hoidosta vie noin 5-7 vrk, minkä aikana iho voi hilseillä ja kuoriutua. Tänä aikana tulee välttää saunomista sekä runsasta hikoilua.

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page