MEDIKAALISTA HOITOA HIUSPOHJAN ONGELMIIN

 

BTB13™ on kotimainen medikaalinen ammattikäyttöön tarkoitettu tuotesarja, jossa yhdistyvät tiede sekä puhtaat ja tutkitusti tehokkaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet. BTB13™ hiustenhoitotuotteissa on patentoitua BTB13™-yhdistettä, jonka ainutlaatuinen teho hoitaa ja tasapainottaa hiuspohjaa sekä tukee luonnollista hiustenkasvua. 

Hiuspohjan hoito mikroneulauksella aktivoi tutkitusti hiustenkasvua

 

Hiuspohjan mikroneulaus sopii sekä hiustenlähdöstä, että hiusten ohentumisesta kärsiville naisille ja miehille. Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jossa ihoon muodostetaan mikrokanavia sähköisellä mikroneulauslaitteella. Näiden kanavien kautta saadaan imeytettyä aktiiviainetta juuri sinne, missä iho niitä hyödyntää. Lisäksi hoidossa syntyvä hallittu trauma käynnistää ihon paranemisprosessin, mikä aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua. 

 

Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Hoitoon sisältyy hiuspohjan mikroneulaus ja led-valohoito. Hiukset ja päänahka tulee pestä hyvin ennen hoitoa mutta hoitopäivänä hoidon jälkeen hiuksia ei saa pestä. Mikroneulaushoitoja tehdään vain joko 3 x tai 6 x sarjahoitona. Freyassa mikroneulaushoitoja tekee rekisteröity terveydenhuollon ammattilainen.

Hiuspohjan hoito LED-valoterapialla

LED-valohoito soveltuu erinomaisesti medikaalisten hoitolahoitojen, kuten mikroneulauksen yhteyteen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoidon vaikutusta ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia. LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily.

 

Punainen led-valo on tutkimuksissa havaittu tehokkaaksi hoidoksi hidastamaan hiustenlähtöä ja edistämään hiuspohjan hyvinvointia. Led-valo tunkeutuu syvälle ihoon karvatupen pohjaan asti stimuloiden karvanystyn aineenvaihduntaa. Tämä saa aikaan hiusten kasvun elpymistä ja tehostumista. 

Hiustenlähtö on yleinen ongelma

Hiuksia on n. 100 000–250 000. Niiden kasvu noudattaa sykliä, jonka pituus on lapsilla jopa 6–7 vuotta, myöhemmässä keski-iässä enää 6–12 kuukautta. Hiusten kasvuvaihetta seuraa lepovaihe, jonka aikana hius lakkaa kasvamasta, sitten irtoaa. Hiuksia irtoaa tasaisesti eri puolilta hiuspohjaa n. 100–150 päivässä. 

Mies- ja naistyyppistä hormonaalista hiustenlähtöä esiintyy n. puolella miehistä ja 30% naisista. Tällöin hiuksia lähtee ensin ohimoilta ja/tai päälaelta ja miehet voivat kaljuuntua kokonaan. Vaihdevuosi-iässä naisen estrogeenituotanto alenee, mikä lisää mieshormonien suhteellista osuutta ja heikentää ihon ja hiuspohjan toimintaa sekä ohentaa hiuksia. Myös raskaus ja imetys lisäävät hiuslähtöä vähentämällä estrogeenin määrää synnytyksen jälkeen.

Tasainen hiustenlähtö eri puolilta päänahkaa on tyypillisintä keski-ikäisillä naisilla. Akuuttia hiustenlähtöä voi aiheuttaa tavallisesti 6–16 viikkoa aiemmin tapahtunut voimakas stressitilanne, esimerkiksi synnytys, vakava infektio tai vamma. Hiustenlähtö voi jatkua vuosia ja sitä voivat aiheuttaa myös päänahan tulehdukselliset sairaudet (tali-ihottuma, atooppinen ekseema, psoriasis), stressi, muut sairaudet ja lääkitykset, alkoholi ja tupakka, monet ympäristötekijät mm. ilmansaasteet, voimakkaat usein toistuvat hiuskäsittelyt, yksipuolinen ravitsemus tai laihduttaminen.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste