BTB13 - Medikaalista hoitotehoa hiuspohjan ongelmiin

 

BTB13 on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät tiede sekä puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet. BTB13-tuotesarjassa on tehokkaat menetelmät ja tuotteet hiuspohjan ongelmien, kuten hiustenlähdön, hiuspohjan kutinan, atopian ja psoriasiksen hoitoon.

Patentoitu BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet - mm. antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat, prebiootit ja probiootit. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu kokonaan suomessa suomalaisen ihon tarpeisiin. 

BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Sillä on tutkitusti ihon hyvinvointiin vaikuttavia ominaisuuksia, joista tärkein on kyky aktivoida solujen uusiutumista. 

BTB13 -Probioottinen vitamiinikasvohoito

BTB13 Probioottinen Vitamiinikasvohoito rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoito soveltuu myös ikääntymismuutosten hoitoon. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, probioottinen erikoisnaamio sekä tarvittavat hoitotuotteet ja laitteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Suosittelemme tätä hoitoa ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille.

BTB13 Medical Skin peel

Medical Skin peel kemiallinen kuorintahoito on tehokas hedelmähappokuorinta, joka kirkastaa ihoa ja edistää ihosolujen uudistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona se häivyttää ihon pieniä juonteita, aknearpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, Medical Skin peel -kuorinta, rauhoittava ja kosteuttava BTB13-seerumi sekä erikoisnaamio. Skin Peel kuorintahoitoja suositellaan sarjahoitona joko 3 tai 6 kertaa.

BTB13 Micro-Meso Therapy

Mikroneulausta ja mesoterapiaa yhdistävä menetelmä avaa BTB13-yhdisteelle suoran tien syvemmälle ihoon. Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Tulokset tehostuvat, mutta hoito on hellävaraisempi kuin rullan avulla tehtävä käsittely. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat kuten herkät silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy ihon puhdistus, kevyt happokuorinta, mikroneulaus, BTB13-seerumin imeytys sekä erikoisnaamio. Hoidossa on lyhyt toipumisaika, hoitopäivänä iho saattaa punoittaa mutta jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Mikroneulaushoitoja tehdään vain sarjahoitona joko 3 tai 6 kertaa n. 1kk välein.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste