top of page

HIUSPOHJAN HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN JA HIUSTENLÄHDÖN HOITO

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen on monia koskettava ongelma. Mikroneulaus ja Green Peel Hair Boost ovat tutkitusti tehokkaita hoitomenetelmiä hoitaa ja ennaltaehkäistä hiuspohjan ongelmia, hiustenlähtöä sekä hiusten ohenemista. Hoidot soveltuvat kaikenikäisille naisille ja miehille.

Hiuspohjan hoito mikroneulauksella aktivoi tutkitusti hiustenkasvua

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jossa ihoon muodostetaan pieniä mikrokanavia sähköisellä mikroneulauslaitteella. Näiden kanavien kautta saadaan imeytettyä BTB13-yhdistettä juuri sinne, missä iho sitä hyödyntää. Lisäksi hoidossa syntyvä hallittu trauma käynnistää ihon luonnollisen paranemisprosessin, mikä aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua. 

 

Sähköinen mikroneulauslaite takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Hoitoon sisältyy hiuspohjan desinfiointi, AHA-kuorinta, mikroneulaus BTB13-seerumilla ja naamio. Hiukset ja erityisesti päänahka tulee pestä hyvin ennen hoitoa mutta hoitopäivänä hoidon jälkeen hiuksia ei saa pestä. Hiuspohjaan jätetään naamio, jonka voi pestä pois seuraavana aamuna.

BTB13-yhdiste on patentoitu suomalainen innovaatio, joka vaikuttaa hiuspohjan kantasolujen uusiutumiseen ja aktiivisuuteen vahvistaen ja aktivoiden karvan kasvua ja hyvää rakennetta. Hoitomenetelmässä viedään mikroneulauslaitteen avulla soluja aktivoivaa BTB13-yhdistettä syvälle dermiksen tasolle, missä karvatupet sijaitsevat.

Hoidon toteutus sarjahoitona

 

Mikroneulaushoitoja voidaan tehdä yksittäisinä hiuspohjaa hoitavina ja tehokosteuttavina hoitoina mutta hiustenlähdön hoitamiseen vaaditaan aina hoidon toistamista sarjahoitona. Tyypillisesti hoitokertojen määrä on n. 4-10 kertaa. Akuutissa hiustenlähdössä hoidon vaste on nopein, tällöin hoitokertoja tarvitaan tyypillisesti 1-3.

Green Peel Hair Boost hoitaa hiustenlähtöä

GREEN PEEL® Hair Boost -hoito on luonnollinen dermatologisesti kehitetty hoito hiusten laadun parantamiseen sekä hiustenlähdön hoitoon. Hoito on saatavilla  ainoastaan sertifioiduilta ammattilaisilta. 

 

Hoito perustuu GREEN PEEL® -yrttien uudistavaan vaikutukseen yhdistettynä hiuspohjaa aktivoivaan hierontaan. Hoidossa GREEN PEEL -yrttiseos levitetään hiuspohjaan jakauksittain hieroen. Hieronta ja yrtit edistävät hiuspohjan verenkiertoa, hapen- ja ravinteidensaantia sekä stimuloivat karvatuppeja tehden hiuksista vahvat, pehmeät ja sileät. Hoidon lopuksi hiuspohjaan levitetään aktiiviaineampulli, joka parantaa hiusjuurien ravinteidensaantia sekä aktivoi hiusten kasvua. Hoitoon ei liity toipumisaikaa ja voit jo seuraavana päivänä pestä hiukset normaalisti. 

Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan vähintään kolmea hoitokertaa. Hiustenlähdön hoidossa suosisitus on 4-6 hoitokertaa n. 1kk välein. Tulosten ylläpitämiseksi voidaan suorittaa ylläpitohoito n. 3-6 kuukauden kuluttua viimeisestä hoitokerrasta.

Yhdistä hoitoon LED-valoterapia

LED-valohoito soveltuu erinomaisesti medikaalisten hoitolahoitojen, kuten mikroneulauksen yhteyteen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoitovaikutusta.

 

Punainen led-valo on tutkimuksissa havaittu tehokkaaksi hoidoksi edistämään hiuspohjan hyvinvointia. Led-valo tunkeutuu syvälle ihoon karvatupen pohjaan asti stimuloiden karvanystyn aineenvaihduntaa. Tämä saa aikaan hiusten kasvun elpymistä ja tehostumista. 

Hiustenlähtö on yleinen ongelma

Hiuksia on n. 100 000–250 000. Niiden kasvu noudattaa sykliä, jonka pituus on lapsilla jopa 6–7 vuotta, myöhemmässä keski-iässä enää 6–12 kuukautta. Hiusten kasvuvaihetta seuraa lepovaihe, jonka aikana hius lakkaa kasvamasta, sitten irtoaa. Hiuksia irtoaa tasaisesti eri puolilta hiuspohjaa n. 100–150 päivässä. 

Mies- ja naistyyppistä hormonaalista hiustenlähtöä esiintyy n. puolella miehistä ja 30% naisista. Tällöin hiuksia lähtee ensin ohimoilta ja/tai päälaelta ja miehet voivat kaljuuntua kokonaan. Vaihdevuosi-iässä naisen estrogeenituotanto alenee, mikä lisää mieshormonien suhteellista osuutta ja heikentää ihon ja hiuspohjan toimintaa ohentaen hiuksia. Myös raskaus ja imetys lisäävät hiuslähtöä vähentämällä estrogeenin määrää synnytyksen jälkeen.

Tasainen hiustenlähtö eri puolilta päänahkaa on tyypillisintä keski-ikäisillä naisilla. Akuuttia hiustenlähtöä voi aiheuttaa tavallisesti 6–16 viikkoa aiemmin tapahtunut voimakas stressitilanne, esimerkiksi synnytys, vakava infektio tai vamma. Hiustenlähtö voi jatkua vuosia ja sitä voivat aiheuttaa myös päänahan tulehdukselliset sairaudet (tali-ihottuma, atooppinen ekseema, psoriasis), stressi, muut sairaudet ja lääkitykset, alkoholi ja tupakka, monet ympäristötekijät mm. ilmansaasteet, voimakkaat usein toistuvat hiuskäsittelyt, yksipuolinen ravitsemus tai laihduttaminen.

Brown hair in shape of heart isolated on
Hiuspohjan mikroneulaus
Green Peel hair Boost

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page