BTB13™ - VIIMEISIN TIEDE JA LUONNOLLINEN PUHTAUS

BTB13™-hoitotuotteet sisältävät ihon normaalille toiminnalle tärkeitä vaikuttavia aineita. Sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen, couperosa tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumiselle ja arpien ehkäisyyn sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Seerumit ja hoitovoiteet sisältävät ihon suojausta lisääviä prebiootteja sekä ihoa kiinteyttäviä ja vahvistavia peptidejä.

- Kaikissa BTB13™-hoitotuotteissa on BTB13™-yhdistettä. 
- Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia bioaktiivisia ihosolujen ravintoaineita
- Sisältää hoitavia luonnon kasviöljyjä ja – uutteita
- Tuotteiden koostumusta on vahvistettu prebiooteilla, probiooteilla, peptideillä ja vitamiineilla.

- Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Patentoitu suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä BTB13™-yhdiste koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Se vahvistaa ihoa ja aktivoi ihoa tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Oroottihappo ehkäisee hilseilyä ja lievittää kutinaa samalla kun hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa. BTB13™-yhdisteen kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865).

BTB13™ Pro-age 

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan ympäristön rasitustekijöitä vastaan. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Parhaan hoitotuloksen savuttamiseksi BTB13-kasvohoitoa suositellaan sarjahoitona kerran kuukaudessa. Ihon uusiutumisaika on n. 4-6 viikkoa, jonka aikana uudet ihosolut ovat saavuttaneet ihon pintakerroksen. Hoitolahoidossa aktivoidaan ikääntymisen, stressitekijöiden ja ympäristön kuormituksesta rasittuneen ihon toimintoja. 

 

Asiakkaan ihon kotihoito BTB13- kotihoitotuotteilla on tärkeä osa ihon hoidossa. Kotihoitoon suositellaan aamuin ja illoin BTB13-seerumia ja asiakkaalle hoidossa valittua hoitovoidetta. Kotihoidon tehoa täydentävät BTB13-pudistusemulsio, kasvovesi, silmänympärysvoide, kuorinta ja naamio yksilöllisen tarpeen mukaan.

EKOPHARMA LUONNONKOSMETIIKKA - ihosi terveyden ja kauneuden tueksi

FI-NATURA Sertifikaatti

Kaikille EKOPHARMA tuotteille on myönnetty suomalainen FI-NATURA Sertifikaatti joka takaa tuotteiden korkean laadun, ja että tuotteet ovat valmistettu vähintään 95% luonnollisista raaka-aineista. Lisäksi EKOPHARMA –tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on 60-100%.

1 / 4

Please reload

EKOPHARMA Helsinki on suomalainen ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka hoitoteho perustuu kotimaisten luomumarjojen uutteisiin ja öljyihin. Se on kehitetty suomessa, suomalaiselle iholle ja suomalaisiin olosuhteisiin.

Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat ihonhoitosarjan kulmakiviä. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä hoitotuotteiden pohjana ovat marja- ja kasviuutteet veden sijasta. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Kaikki tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita. Ekopharman tuotteita myyvät vain kauneushoitolat. Ekopharma on hoidollisilta ominaisuuksiltaan ensiluokkainen, herkkäihoisille sopiva kotimainen ihonhoitosarja. 

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste