TUOTESARJAT

Hoitolani tuotesarjat on valittu laajan ja iho-ongelmien hoitoon soveltuvan tuotevalikoiman, tuotteiden ekologisuuden ja eläinkokeettomuuden, valmistajien tekemän laajan kliinisen tutkimustyön sekä suomalaiselle herkälle iholle soveltuvan koostumuksen perusteella. Kaikki tuotesarjamme sisältävät hajusteettomia ja vegaanisia tuotteita.

Testaamme kaikki käyttämämme tuotteet huolellisesti ja meillä on vuosien kokemus sarjojen parissa sekä henkilökohtaisessa käytössä, että ammattikäytössä hoitolatyössä. Näin pystymme auttamaan myös sinua ihohoidollisten tavoitteiden saavuttamisessa parhaalla mahdollisella tavalla. 

TIME-CONTROL.jpg
1_loiskismoisturizer_edited.jpg

BTB13

BTB13 on kotimainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät tieteellisen tutkimustyön tuloksena kehitetty BTB13-yhdiste ja puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet, kuten kotimaiset marjauutteet ja öljyt. BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja se on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa. BTB13-yhdiste on patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja. Sarjalla saadaan hyviä tuloksia vaativienkin iho-ongelmien hoidossa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu herkän, aikuisen ja ikääntyvän ihon tarpeisiin Helsingissä Naviterilla. 

ekoparma_uusi_edited.jpg

Ekopharma Berries & Science

Ekopharma on laaja kotimainen herkälle iholle kehitetty ekologinen ammattikosmetiikkasarja, jonka teho perustuu kotimaisiin lähituotettuihin marjoihin ja kasviuutteisiin. Kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan alusta loppuun Helsingissä. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja tai keinotekoisia hajusteita. Tuotesarja koki ison uudistuksen syksyllä 2021, jossa päivitettiin sekä pakkausten ulkoasu, että tuotteiden sisältöjä vastaamaan viimeisintä tutkittua tietoa luonnonkosmetiikan raaka-aineista.

Sensitive-web-pienempi.jpg

Dr. Med. Christine Schrammek

Schrammek derma.cosmetics-ihonhoitosarja on ensimmäinen lääketieen innoittama hoitosarja Saksassa. Schrammek on toiminut dermakosmetiikan pioneerina jo 60 vuoden ajan. Tuotesarjassa yhdistyy lääketieteen dermatologian kokemus ja tutkimustieto viimeisimpiin raaka-aineinnovaatioihin ja jatkuvaan lääketieteelliseen kehitystyöhän. Derma.cosmetics-ihonhoitosarja käsittää seitsemän eri hoitolinjaa eri ihotyypeille sekä iho-ongelmien hoitoon. Linjan tuotteisiin kuuluvat mm. aito ja alkuperäinen BB-voide Blemish Balm sekä täysin hajusteeton Sensitive-linja. Tuote-esite

vitaminhydro.jpg

retipalm derma cosmetic

Retipalm on saksalainen ammattikosmetiikkasarja, joka käyttää tuotteissaan raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Retipalm -tuotteeet perustuvat A-vitamiinin sekä muiden ihovitamiinien tehokkaaseen vaikutukseen. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteiden tuoksut ja väri tulevat luonnollisista raaka-aineista. Retipalm on vegaaninen ihonhoitosarja.

prxt33.jpg

WiQo PRX-T33

PRX-T33 on tehokas ihoa solutasolla uudistava, syväkosteuttava ja korjaava hoitomenetelmä. PRX-T33 on CE -sertifioitu lääkinnällinen laite, jonka on kehittänyt italialainen WiQo Cosmeceuticals. Tuote on kansainvälisesti patentoitu ja sen koostumus perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja vetyperoksidin (H2O2) ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutuksen syvällä ihon dermiksessä. PRT-T33 -hoidon kotihoitotuotteina käytetään WiQon ihonhoitotuotteita hoitosarjan toteuttamisen ajan. Tuote-esite

simildiet.jpg

Simildiet

Simildiet Laboratories perustettiin vuonna 1993 Espanjassa. Simildiet on erikoistunut mesoterapian ja lääkinnällisen kosmetiikan tuotekehitykseen ja valmistukseen. Korkealaatuisen tutkimuksen ja tuotekehityksen ansiosta Simildiet -tuotteet ovat käytössä turvallisia sekä tehokkaita. Laajan tuotevalikoiman ansiosta Simildiet tarjoaa ratkaisun moniin esteettisiin ongelmiin. Käytössämme ovat Simildietin esteettisiin hoitoihin  tarkoitetut kemialliset kuorintahapot.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple