top of page

TIETEELLISTÄ IHONHOITOA KAUNIISEEN IKÄÄNTYMISEEN

Hoitolassa käyttämissäni tuotteissa minulle on tärkeää ekologisuus ja kotimaisuus sekä raaka-aineiden, että valmistuksen osalta. Käyttämiemme tuotesarjojen tuotteet on suunniteltu toimimaan herkällä suomalaisella iholla sekä niiden teho iho-ongelmien hoidossa on tieteellisesti todistettu. Pääosa hoitolassa tehtävistä hoidoista tehdään BTB13- ja Ekopharma-tuotesarjoilla muutamia erikoishoitoja (Green Peel-hoitoja ja PRX-T33) lukuunottamatta.

Olen kouluttautunut laajasti käyttämiemme tuotteiden parissa. Minulla on BTB13- ja Ekopharma-sarjoista 10-vuoden kokemus sekä henkilökohtaisessa käytössä, että ammattikäytössä hoitotyössä. Näin pystymme auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ihohoidollisten tavoitteiden saavuttamisessa. BTB13 ja Ekopharma ovat saman valmsitajan tuotesarjojoja, joten ne toimivat hienosti myös yhdessä.

mustikka.JPG
Ekopharma Berries & Science

EKOPHARMA perustuu parhaisiin luonnonkosmetiikan aktiiviaineisiin ja suomalaisten marjauutteiden ja marjojen siemenöljyjen ravintorikkauteen. Herkälle iholle kehitetyt tuotteet ovat ratkaisu myös kuivan ja reaktiivisen ihon vaativaan hoitoon. EKOPHARMA on sitoutunut ekologisuuteen, korkeaan ihosiedettävyyteen ja erinomaiseen hoitotehoon.

 

Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai synteettisiä hajusteita. Ekopharman tuoksumaailma on hillitty ja miellyttävä. Tuotesarja koki uudistuksen syksyllä 2021, jolloin päivitettiin sekä pakkausten ulkoasu, että tuotteiden sisältöjä vastaamaan viimeisintä tutkittua tietoa luonnonkosmetiikan raaka-aineista. Käytämme hoitolassa sarjan tuotteita osana kaikkia hoitojamme ja pääosassa ne ovat Luonnonkaunis- kasvo- ja vartalohoidoissa sekä käsi- ja jalkahoidoissa.

firming.jpg
BTB13

BTB13 on kotimainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät tieteellisen tutkimustyön tuloksena kehitetty BTB13-yhdiste ja puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet, kuten kotimaiset marjauutteet ja öljyt. BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja se on pääasiallinen vaikuttava aine kaikissa BTB13-hoitolinjoissa. BTB13-yhdiste on patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja. BTB13-sarjan tuotteilla saadaan hyviä tuloksia vaativienkin iho-ongelmien hoidossa.

 

Tuotteet on kehitetty ja valmistettu herkän, aikuisen ja ikääntyvän ihon tarpeisiin Helsingissä.Ekopharma ja BTB13 ovat smaan valmistajan sarjaoja, joten niiden tuotteet soveltuvat myös Käytämme hoitolassa sarjan tuotteita erikoiskasvo- ja vartalohoidoissa, kemiallisissa kuorinnoissa, micro-mesoterapiassa (mikroneulaus) sekä medikaalisten hoitojen jälkihoidossa. Tuotesarja sisältää täydellisen valikoiman tuotteita ihon kotihoitoon. Tuotteita voit ostaa hoitolasta sekä verkkokaupastamme.

GreenPeel-purkki-some.jpg
Dr. Med. Christine Schrammek Green Peel

Schrammek derma.cosmetics -ihonhoitosarja on ensimmäinen lääketieteen innoittama hoitosarja Saksassa. Schrammek on toiminut dermakosmetiikan pioneerina jo yli 60 vuoden ajan. Tuotesarjassa yhdistyy lääketieteen dermatologian kokemus ja tutkimustieto viimeisimpiin raaka-aineinnovaatioihin ja jatkuvaan kehitystyöhän. Käytämme hoitolassa sarjan tuotteita Green Peel-hoidossa. Tuote-esite.

foundation.jpg
Jane Iredale - Clean Beauty meikit ihonhoitoon

Hoitolamme meikit ja meikkiopastustukset tehdään pääosin ekologisilla Jane Iredalen mineraalimeikkituotteilla. Jane Iredale -tuotteet eivät kuivata tai tuki ihoa sillä ne eivät sisällä täyteaineena yleisesti käytettävää talkkia. Tuotteiden ihoa hoitava koostumus tukee muuta hoitolassa ja kotona tehtävää ihonhoitoa.

Jane Iredale on ollut edelläkävijä jo yli 25:n vuoden ajan luonnollisiin ja puhtaisiin mineraaleihin perustuvissa meikeissä. Tuotteet on valmistettu farmakologisen tason puhdistetuista epäorgaanisista mineraaleista, jolloin niissä ei kasva taudinaiheuttajia. Tästä syystä tuotteet sopivat hyvin myös haasteelliselle iholle, esim akneiholle sekä hoitolassa tehtävien medikaalisten hoitoojen mm. kemiallisten kuorintojen, PRX-T33-hoidon sekä mikroneulauksen jälkeen käytettäviksi. Mineraalipohjaa voi kerrostaa, joten voit tehdä samalla tuotteella sekä voimakasta peittoa, että kevyen läpikuultavaa lopputulosta.

 

Hoitolassa on runsas valikoima testereitä ja suoraan hyllystä sekä verkkokaupastamme löytyvät yleisimmät meikkipohjasävyt. Koko Jane Iredale valikoima on saatavilla kauttamme tilaustuotteina. ​

prxt33.jpg
WiQo PRX-T33

PRX-T33 on tehokas ihoa solutasolla uudistava, syväkosteuttava ja korjaava hoitomenetelmä. PRX-T33 on CE -sertifioitu lääkinnällinen laite, jonka on kehittänyt italialainen WiQo Cosmeceuticals. Tuote on kansainvälisesti patentoitu ja sen koostumus perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja vetyperoksidin (H2O2) ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutuksen syvällä ihon dermiksessä. PRT-T33 -hoidon kotihoitotuotteina käytetään WiQon ihonhoitotuotteita hoitosarjan toteuttamisen ajan. Tuote-esite

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page