top of page
TIETEELLISTÄ IHONHOITOA KAUNIISEEN IKÄÄNTYMISEEN

Hoitolassa käyttämissäni tuotteissa minulle on tärkeää ekologisuus ja kotimaisuus sekä raaka-aineiden, että valmistuksen osalta. Käyttämiemme tuotesarjojen tuotteet on suunniteltu toimimaan herkällä suomalaisella iholla sekä niiden teho iho-ongelmien hoidossa on tieteellisesti todistettu. Pääosa hoitolassa tehtävistä hoidoista tehdään BTB13- ja Ekopharma-tuotesarjoilla.

Olen kouluttautunut laajasti käyttämiemme tuotteiden parissa. Minulla on BTB13- ja Ekopharma-sarjoista lähes 10-vuoden kokemus sekä henkilökohtaisessa käytössä, että ammattikäytössä hoitolatyössä. Näin pystymme auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ihohoidollisten tavoitteiden saavuttamisessa.

 

Kotimaisia tuotesarjoja täydentämään on valittu muutama erikoistuotesarja, joilla teemme hoitolassa medikaalisia kasvohoitoja kuten Green Peel-hoitoja ja PRX-T33-hoitoja.

derma.cosmetics-Probio1_web.jpg
1_loiskismoisturizer_edited.jpg
BTB13

BTB13 on kotimainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät tieteellisen tutkimustyön tuloksena kehitetty BTB13-yhdiste ja puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet, kuten kotimaiset marjauutteet ja öljyt. BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja se on pääasiallinen vaikuttava aine kaikissa BTB13-hoitolinjoissa. BTB13-yhdiste on patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja. Sarjalla saadaan hyviä tuloksia vaativienkin iho-ongelmien hoidossa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu herkän, aikuisen ja ikääntyvän ihon tarpeisiin Helsingissä. Käytämme hoitolassa sarjan tuotteita erikoiskasvo- ja vartalohoidoissa, kemiallisissa kuorinnoissa, micro-mesoterapiassa sekä medikaalisten hoitojen jälkihoidossa. Tuotesarja sisältää täydellisen valikoiman tuotteita ihon kotihoitoon. Tuotteita voit ostaa hoitolasta sekä verkkokaupastamme.

ekoparma_uusi_edited.jpg
Ekopharma Berries & Science

Ekopharma on laaja herkälle iholle kehitetty ekosertifioitu ammattikosmetiikkasarja, jonka teho perustuu kotimaisiin lähituotettuihin marjoihin ja kasviuutteisiin. Kaikki tuotteet kehitetään ja valmistetaan alusta loppuun Helsingissä. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai systeettisiä hajusteita. Tuotesarja koki ison uudistuksen syksyllä 2021, jolloin päivitettiin sekä pakkausten ulkoasu, että tuotteiden sisältöjä vastaamaan viimeisintä tutkittua tietoa luonnonkosmetiikan raaka-aineista. Käytämme hoitolassa sarjan tuotteita osana kaikkia hoitojamme.

Sensitive-web-pienempi.jpg
Dr. Med. Christine Schrammek

Schrammek derma.cosmetics -ihonhoitosarja on ensimmäinen lääketieteen innoittama hoitosarja Saksassa. Schrammek on toiminut dermakosmetiikan pioneerina jo 60 vuoden ajan. Tuotesarjassa yhdistyy lääketieteen dermatologian kokemus ja tutkimustieto viimeisimpiin raaka-aineinnovaatioihin ja jatkuvaan lääketieteelliseen kehitystyöhän. Käytämme hoitolassa sarjan tuotteita Green Peel-hoidossa. Tuote-esite.

vitaminhydro.jpg
retipalm derma cosmetic

Retipalm on saksalainen ammattikosmetiikkasarja, joka käyttää tuotteissaan raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Retipalm -tuotteet perustuvat A-vitamiinin sekä muiden ihovitamiinien tehokkaaseen vaikutukseen. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia, joten ne sopivat kaikkein herkimmälle iholle. Tuotteiden tuoksut ja väri tulevat luonnollisista raaka-aineista. Retipalm on vegaaninen ihonhoitosarja. Käytämme hoitolassa sarjan tuotteita kasvo- ja jalkahoidoissa.

Teemme yhteistyötä retipalmin maahantuojan, Majo-tukun kanssa. Voit ostaa tuotteita  suoraan maahantuojan verkkokaupasta ja me saamme pienen provision myyneistä. Näin toimimme mahdollisimman tehokkaasti ja kuluttajaystävällisesti. Ostoksille pääset tästä

foundation.jpg
Jane Iredale - Clean Beauty meikit ihonhoitoon

Hoitolamme meikit ja meikkiopastustukset tehdään ekologisilla Jane Iredalen mineraalimeikkituotteilla. ane Iredale -tuotteet eivät kuivata tai tuki ihoa sillä ne eivät sisällä täyteaineena yleisesti käytettävää talkkia. Tuotteiden ihoa hoitava koostumus tukee muuta hoitolassa ja kotona tehtävää ihonhoitoa.

Jane Iredale on ollut edelläkävijä jo yli 25:n vuoden ajan luonnollisiin ja puhtaisiin mineraaleihin perustuvissa meikeissä. Tuotteet on valmistettu farmakologisen tason puhdistetuista epäorgaanisista mineraaleista, jolloin niissä ei kasva taudinaiheuttajia. Tästä syystä tuotteet sopivat hyvin myös haasteelliselle iholle, esim akneiholle sekä hoitolassa tehtävien kemiallisten kuorintojen, PRX-T33-hoidon sekä mikroneulauksen jälkeen käytettäviksi. Mineraalipohjaa voi kerrostaa, joten voit tehdä samalla tuotteella sekä voimakasta peittoa, että kevyen läpikuultavaa lopputulosta.

 

Hoitolassa on runsas valikoima testereitä ja suoraan hyllystä sekä verkkokaupastamme löytyvät yleisimmät meikkipohjasävyt. Koko Jane Iredale valikoima on saatavilla kauttamme tilaustuotteina. ​

prxt33.jpg
WiQo PRX-T33

PRX-T33 on tehokas ihoa solutasolla uudistava, syväkosteuttava ja korjaava hoitomenetelmä. PRX-T33 on CE -sertifioitu lääkinnällinen laite, jonka on kehittänyt italialainen WiQo Cosmeceuticals. Tuote on kansainvälisesti patentoitu ja sen koostumus perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja vetyperoksidin (H2O2) ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutuksen syvällä ihon dermiksessä. PRT-T33 -hoidon kotihoitotuotteina käytetään WiQon ihonhoitotuotteita hoitosarjan toteuttamisen ajan. Tuote-esite

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page