HOITOLAN TUOTEVALIKOIMA

Hoitolamme tuotevalikoimaan kuuluvat Retipalm Derma Cosmetics, BTB13 sekä Ekopharma HELSINKI ihonhoitosarjat. Toimimme myös Jane Iredalen meikkituotteiden ja Hopea-Puro hopeakorujen jälleenmyyjinä.

Retipalm Derma Cosmetics

Retipalm-tuotteiden teho perustuu AHA-hedelmähappoihin, vitamiinien (A, C, E, B5) imeyttämiseen ja ihosolujen aktivointiin Retipalmin solubiologista innovaatiota (Cell Power) hyödyntäen. Tuotteiden korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat näkyvät hoitotulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. ​ 

 • A-vitamiini normalisoi talintuotantoa, stimuloi ihon uudistumista ja lisää ihon kykyä sitoa kosteutta. Iho kiinteytyy, tasoittuu ja vahvistuu ja arvet ja näpyt paranevat. Myös Aknen hoitoon määrättävät reseptivalmisteet sisältävät A-vitamiinia (A-vitamiinihappo suurina pitoisuuksina).

 • C-vitamiini toimii antioksidanttina, vahvistaa ihoa lisäämällä kollageenin ja elastiinin muodostusta ja kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Ihon punoitus ja kutina vähenevät.

 • E-vitamiini toimii antioksidanttina lisäten ihon kykyä suojautua ulkoisilta ärsykkeiltä sekä tehostaa C-vitamiinin toimintaa. Se kosteuttaa ja ehkäisee tulehduksia.

 • B5-vitamiini (pantenoli) edistää ihon kosteustasapainoa ja pehmentää ihoa. Sillä on myös ärsytystä lieventäviä ja ihoa rauhoittavia ominaisuuksia.​​

 • Beetakaroteeni toimii antioksidanttina ja vahvistaa ihon luonnollista auojaa UV-säteilyä vastaan.

Retipalm-tuotteissa käytetään vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on tieteellisesti todistettu. Tuotteet valmistetaan Saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia, kuten synteettisiä hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja, haitallisia säilöntäaineita tai eläinperäisiä ainesosia.

BTB13™ - VIIMEISIN TIEDE JA LUONNOLLINEN PUHTAUS

BTB13™-hoitotuotteet sisältävät ihon normaalille toiminnalle tärkeitä vaikuttavia aineita. Sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen, couperosa tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumiselle ja arpien ehkäisyyn sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Seerumit ja hoitovoiteet sisältävät ihon suojausta lisääviä prebiootteja sekä ihoa kiinteyttäviä ja vahvistavia peptidejä.

- Kaikissa BTB13™-hoitotuotteissa on BTB13™-yhdistettä. 
- Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia bioaktiivisia ihosolujen ravintoaineita
- Sisältää hoitavia luonnon kasviöljyjä ja – uutteita
- Tuotteiden koostumusta on vahvistettu prebiooteilla, probiooteilla, peptideillä ja vitamiineilla.

- Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Patentoitu suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä BTB13™-yhdiste koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Se vahvistaa ihoa ja aktivoi ihoa tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. Oroottihappo ehkäisee hilseilyä ja lievittää kutinaa samalla kun hyaluronihappo parantaa ihon kosteustasapainoa. BTB13™-yhdisteen kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865).

BTB13™ Hoitolinjat 

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan ympäristön rasitustekijöitä vastaan. BTB Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

BTB13™ Sensitive - hoitolinja on kehitetty rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihon rakennetta.

BTB13 Medical - hoitolinja korjaa ja uudistaa ihoa. Hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.

Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
 

 • BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää

 • Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää

 • A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit

 • Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa

 • Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita

 • Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta

EKOPHARMA LUONNONKOSMETIIKKA - ihosi terveyden ja kauneuden tueksi

EKOPHARMA Helsinki on suomalainen ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka hoitoteho perustuu kotimaisten luomumarjojen uutteisiin ja öljyihin. Se on kehitetty suomessa, suomalaiselle iholle ja suomalaisiin olosuhteisiin.

Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat ihonhoitosarjan kulmakiviä. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä hoitotuotteiden pohjana ovat marja- ja kasviuutteet veden sijasta. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Kaikki tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita. Ekopharman tuotteita myyvät vain kauneushoitolat. Ekopharma on hoidollisilta ominaisuuksiltaan ensiluokkainen, herkkäihoisille sopiva kotimainen ihonhoitosarja. 

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste