top of page

FREYAN TARINA

Freya on saanut nimensä skandinaavisen taruston kauneuden ja hedelmällisyyden jumalattaren Freyan mukaan. Freya oli myös rakkaan lapinkoiramme kennelnimi, mistä idea yrityksen nimeen alunperin saikin.

 

Jo nuorena tyttönä kiinnostuin kosmetiikasta. Jossain vaiheessa muistan myös haaveilleeni omasta kauniista liikkeestä. Tämä ei konkretisoitunut tarkemmin, mutta lienee toiminut jonkinlaisena ohjaavana taustavoimana. Lukion jälkeen valmistuin röntgenhoitajaksi ja jonkin aikaa alalla työskenneltyäni lähdin opiskelemaan aikuispuolelle tietojenkäsittelyn tradenomiksi, mikä johti minut jo opintojen aikana kyberturva-alan yritykseen, Instaan. Kauneudenhoitoalan yrittäjänä aloitin vuonna 2011, toiveenani oli ainakin osittain palata terveyspalveluiden pariin päätoimen ohella. Koin, että oltuani niinkin kauan sairaalatyöstä pois, piti myös lähteä opiskelemaan lisää ja löytää uusi polku ammatilliselle matkalleni. 

 

Yritykseni toiminnan laajentuessa siirryin päätoimiseksi hoitolayrittäjäksi Nokian keskustaan. Veeraan tutustuin kosmetologi-opintojen parissa ja hän astui mukaan yritykseni toimintaan n. 5 vuotta sitten ottaen vastuulleen yritykseni hieronta-asiakkaat. Tällöin toimimme Hallitien uudessa kiinteistössä ja mukanamme oli myös vyöhyketerapeutti Hanna.

 

Nykyiseen Pirkkalaistorin liiketilaan muutimme vuodenvaihteessa 2020. Hanna jatkoi omassa yrityksessään Tampereella ja vuoden 2023 lopussa Johanna otti hoitaakseen kynsipalvelut minun keskittyessä terveys- ja hoitopalveluihin. Johannaan ja Hannaan tutustuin Frantsilan Vyöhyketerapeuttiopintojen parissa. Jatkuvan opiskelun myötä osaamiseni on vahvistunut ja monipuolistunut sekä yhteistyöverkostoni on kasvanut laajaksi. Ihanaa, että saa tehdä töitä huipputyyppien kanssa! 

Kotimaisuus, kestävä kehitys ja vastuullisuus

Toimintamme on kasvanut vuosien saatossa oman liiketilan, uusien hoitomenetelmien ja laitehankintojen myötä sekä jatkuvan kouluttautumisen tuoman ammatillisen kasvun mahdollistamana. Arvostamme kotimaisuutta, kestävää kehitystä sekä vastuullisuutta myös käytännön toiminnassamme. Hoitolan tuotesarjoina käytämme pääosin kotimaista luonnonkosmetiikkaa sekä ostamme hoitolaitteet kotimaiselta laitetoimittajalta. Kertakäyttötuotteiden asemasta olemme ahkeria pyykinpesijöitä ja hoitolan siivopuspalvelut toimittaa meille Väliasema. Tunnemme vastuumme myös tulevaisuuden ammattilaisten kouluttajina, joten aika ajoin tapaat meillä opiskelijoita työharjoittelussa.

Ammattitaito ja monialainen osaaminen

 

Ammatillisen osaamiseni perustan muodostavat terveydenhuollon ammatit, joiden antama ymmärrys kehon anatomiasta, fysiologiasta sekä sairauksista mahdollistaa terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävän hoidon. 

 

Olen Valviran rekisteröimä laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö ja kouluttaudun jatkuvasti, jotta voin tarjotan alan uusimpaan tietoon perustuvaa luotettavaa hoitoa. Tällä hetkellä opiskelen erikoisammattitutkintoa suuntautuen kosmetologina toimimiseen sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristössä (social beautican -hanke). Lisäksi täydennän osaamistani haavanhoidoista Lapin AMK:ssa sekä jalkojenhoidosta TAKK:issa.

 

Palvelut yrityksille

Tarjoan palveluita myös kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjille liiketoiminnan kehittämiseen, palvelumuotoiluun, asiakaskokemuksen hallintaan sekä sähköiseen markkinointiin. Toimin yrittäjien Hyvä Diili -oppisopimusmentorina. Olen työskennellyt Tamperelaisen Insta Advance Oy:n kyberturvayksikössä mm. tietoturvapalveluasiantuntija-, kehittämis-, projektinhallinta sekä esimiestehtävissä, mikä antaa hyvät valmiudet yrittäjämentorointiin.

1_SKY-1024x1024.jpg

Ihonhoito & kauneus

Hius- ja kauneudenhoitoalan EAT, Social Beautician.
Suomen Diakoniaopisto (käynnissä)

Hius- ja kauneudenhoitoalan AT,
kosmetologi (Tredu)

Advanced BTB13 Skin Therapist

Sert. Green Peel -kosmetologi

Sert. PRX-T33 -kosmetologi

Lukuisia alan tuote-, laite- ja menetelmäkoulutuksia

Image by Owen Beard

Terveys & hyvinvointi

Haavanhoidon perusteet,
Lapin AMK

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja (PUHK)

Röntgenhoitaja,
(Tampereen Terveydenhuolto-oppilaitos)

Mielenterveyden Ensiapu (MTEA1)

Vyöhyketerapeutti, Frantsila

Ravintoneuvoja, Salus

Lukuisia alan täydennyskoulutuksia.

Doctor's Desk

Liiketalous

Liiketalouden tradenomi,

(Tietojenkäsittely TAMK)

Hyvä Diili -oppisopimusmentori,

Työpaikkaohjaaja,

ITIL Expert-koulutus ja useita setifiointeja

Lukuisia esimies-, johtamis-, ja sähköisen markkinoinnin koulutuksia

Galanthus nivalis or common snowdrop - blooming white flowers in early spring in the fores

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page