top of page
PRX-T33 BIOREVITALISAATIO

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka korjaa ja syväkosteuttaa ihoa sekä stimuloi ihon kasvutekijöiden ja kollageenin muodostumista ilman neuloja, tehokkaasti sekä kivuttomasti. 

PRX-T33 on CE -sertifioitu lääkinnällinen laite. PRX-T33 -liuoksen uniikki ja kansainvälisesti patentoitu koostumus vaikuttaa syvällä ihon dermiksessä vaurioittamatta ihon pintakerrosta.

Miten PRX-T33 -hoito vaikuttaa ihoon?

 

Hoidolla on lukuisia positiivisia vaikutuksia ihoon, mm

 • ihon syväkosteutus,

 • ihon heleytyminen ja sävyn paraneminen,

 • tulehduksen ja punoituksen rauhoittuminen,

 • pigmenttimuutosten vaaleneminen,

 • ihon tasoittuminen ja ihohuokosten pieneneminen,

 • kiinteyttävä lifting-vaikutus ja juonteiden madaltuminen,

 • arpien häivyttyminen (arpia voidaan hoitaa myös paikallishoitona).

Hoitoon valmistautuminen

PRX-T33 -hoitoa voidaan tehdä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle, yksittäisiin arpiin sekä vartalolle. Hoito on asiakkaalle nopea, miellyttävä ja kivuton eikä se vaadi toipumisaikaa. Hoitoa voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina, myös kesällä, mutta aktiivista auringonottoa tulee välttää.

Mikäli ihoa ei ole aiemmin hoidettu esteettisillä tai lääketieteellisillä hoidoilla, suosittelen ennen PRX-T33 hoitosarjaa "Uuden asiakkaan erikoiskasvohoitoa" tai veloituksetonta konsultaatiokäyntiä. Mikäli sinulla on atooppinen, herkkä tai reaktiivinen iho, WiQo-kotihoitotuotteiden käyttö tulee aloittaa jo 1-2 viikkoa ennen ensimmäistä PRX-T33 -hoitokertaa. Pakkauksen voi ostaa hoitolasta tai verkkokaupastamme.

 

A-vitamiinia (retinolihappo (lääke), retinyylipalmitaatti, retinoliasetaatti, retinaldehydi) sisältävien ihonhoitotuotteiden käyttö tulee lopettaa kaksi viikkoa ennen hoitosarjan aloitusta. Kun sarja on ohi, tuotteisiin voi jälleen palata normaalisti n. viikon kuluttua viimeisestä hoidosta.

PRX-T33 -hoidon sisältö sarjahoitona

Hoitosarjan aloituskäynti sisältää laiteihoanalyysin, PRX-T33 -hoidon (2ml) sekä loppuvoiteen. 

 

Lisäpalveluna voit varata

 • PRX-T33 2.0 AHA Fruit Mask-hoitona

 • lisähoitoalueen (2ml) esim decoltee tai kämmenselät,

 • laitehoidon (radiofrekvenssi, LED-valohoito).

 • Myös mikroneulaus voidaan yhdistää PRX-T33-hoitoon syvempiä arpia, pigmenttimuutoksia tai ikääntynyttä ihoa hoidettaessa.

 

Jo ensimmäisen hoidon jälkeen näet välittömiä kirkastavia ja kosteuttavia vaikutuksia ihollasi mutta ihon rakennetta korjaava vaikutus (ihon kimoisuus, juonteet, pigmenttimuutokset) syvenee kumulatiivisesti useiden viikkojen kuluessa hoitosarjan edetessä ja sen jälkeen.

 

Hoito tehdään tyypillisesti vain 4-6 kerran sarjahoitona n. 1-2 viikon välein riippuen ihon lähtötilanteesta ja hoidon tavoitteesta. Hoitosarja voidaan tehdä 1-2 kertaa vuodessa ja sarjojen välissä voidaan tehdä hoitotulosta ylläpitäviä yksittäisiä ylläpitohoitoja. PRX-T33 2.0 -tutustumishoidon voit varata myös yksittäisenä ihoa syväkosteuttavana hoitona.

Tehosta hoitoa PRX-T33 2.0 hoitokokonaisuutena

PRX-T33 2.0 hoito sisältää perushoidon lisäksi AHA Fruit Mask -hoidon, joka sisältää luonnollisia hedelmähappoja (kurkku, mansikat ja banaanit) sekä manteli­happoa. Hedelmien tärkeät antioksidanttiset ominaisuudet yhdistettynä alfahydroksihappojen (AHA) lievään keratolyyttiseen vaikutukseen tuovat ihollesi kiinteyttävään ja kirkastavaan vaikutukseen, jättäen ihosi vieläkin hehkuvammaksi ja sileämmäksi. Fruit Mask -hoidon vaikutukset näkyvät ihollasi välittömästi, kun taas biorevitalisaation ihon rakennetta uudistava ja kiinteyttävä vaikutus tulee näkyviin hitaammin hoitosarjan edetässä.

"Ice Mask™ – Anti-Aging" on esteettisten hoitojen yhteydessä, erityisesti PRX-T33:n ja kemiallisten kuorintojen jälkeen käytettävä kangasnaamio, joka tarjoaa kaksinkertaisen kylmävaikutuksen kosteuttaen, rauhoittaen ja tarjoten ylimääräistä viilennystä aiheuttamatta verisuonten supistumista. Ice Mask™ rauhoittaa ihoa tulehdusta ehkäisevillä ominaisuuksilla, lisää ihon kimmoisuutta ja vahvistaa kollageenia, vähentäen luonnollisesti juonteiden näkyvyyttä C-vitamiinin ja aloeveran ansiosta. Käytön jälkeen ihosolujen uusiutuminen kiihtyy, kollageenia vahvistetaan, juonteet ja rypyt vähenevät, turvotus ja punoitus vähenevät, iho kosteutuu jopa 500 %, kapillaarit vahvistuvat, mikroverenkierto paranee ja talineritys vähenee jopa 62 %.

Ihon jälkihoito kotihoitotuotteilla

 

​PRX-T33-hoitosarjan aikana on välttämätöntä hoitaa ihoa kotona hoitoon sisältyvillä kotihoitotuotteilla (WiQo-hoitovoide ja seerumi). Yksilölliset ohjeet saat hoitokäyntisi yhteydessä. Lue lisää jälkihoidosta.

PRX-T33 -esite
prxt33.jpg
auktorisoitu.png
Hoidon vasta-aiheet

 • Aknelääkitys 

 • Allergia tuotteen ainesosille,

 • Ihovauriot tai haavat hoidettavalla alueella,

 • Ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa, seborrea (tali-ihottuma)

 • Virusperäiset ihosairaudet (herpes) aktiivisessa vaiheessa,

 • Aktiivinen auringonotto sekä

 • Raskaus ja imetys.

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page