KASVOHOIDOT 

Kasvohoitoon voit tulla ottamaan hetken irtioton arjesta tai saamaan tehokasta apua ihosi ongelmiin. Säännöllinen ihon hoito vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin, sillä vain terve iho on kaunis ja voi hyvin. Toisinaan ihon tasapaino saattaa häiriintyä, myös tällöin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. 

 

Kasvohoito mukautetaan aina yksilöllisesti. Otan huomioon omat toiveesi ja teen huolellisen ihoanalyysin. Näiden sekä esitietojen kartoituksen perusteella valitsemme sopivimman hoitokokonaisuuden. Saat tarkat kotihoito-ohjeet ja suositukseni sinulle soveltuvista kotihoitotuotteista. Halutessasi syvennymme kokonaisvaltaiseen ihon ja terveyden tukemiseen ravintoterapian keinoin.

Hyvä siedettävyys, erinomainen hoitoteho sekä puhtaat ja tutkitut raaka-aineet ovat käyttämieni ihonhoitotuotteiden kulmakiviä. Hoitosarjoina käytössäni ovat Retipalm Derma Cosmetics, ekosertifioitu Ekopharma sekä kotimainen BTB13. Hoitomme soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja vaativalle iholle sekä ihosairauksien lääkehoitojen tueksi.

Kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, yksilöllisesti valitut terapiat hoitoajan puitteissa (kuorinta, laitehoito, tehoaineiden imeytys, erikoisnaamio, hieronta), kulmien siistimisen sekä loppuvoiteet. Lisäpalveluna voit varata pidennetyn hoitoajan ripsien ja kulmien värjäyksiin, karvanpoistoihin, mekaaniseen ihonpuhdistukseen sekä ehostuksiin. Valitsemme hoitoon ihollesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja kaikki hoidot voimme toteuttaa sertifioidulla luonnonkosmetiikalla. Kun varaat palvelun nettiajanvarauksesta, tärkeintä on valita haluamasi hoidon pituus, sisältöä voimme aina mukauttaa!

FREYAn Hetki -kasvohoito

Kaikki ihotyypit, nopea täsmähoito, ihon kosteutus ja virkistys, jatkohoidot

Yksilöllisesti mukautettava täsmähoito, jossa keskitytään ihosi tärkeimpään huolenaiheeseen. Hoito antaa pikaista virkistystä iholle ja soveltuu myös muiden hoitojen jatkohoitokäynniksi. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu terapia (kuorinta, laitehoito tai erikoisnaamio), seerumi sekä hoitovoiteet. Kesto n. 30min. 

FREYAn Hellä -syväpuhdistava hoito

Rasvainen tai sekaiho, ihon kiiltely, mustapäät, akne

Syväpuhdistava kasvohoito rasvoittuvalle, epäpuhtaalle tai akneiholle puhdistaa, tasapainottaa talintuotantoa ja rauhoittaa tulehdusta. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, syväpuhdistava ultraääni ja/tai tulehdusta rauhoittava korkeataajuushoito, tasapainottava naamio sekä hoitovoiteet. Hoito on kivuton, lisäpalveluna voit varata mekaanisen ihonpuhdistuksen. Kesto n. 60min. 

FREYAn Heleys -tehokosteuttava kasvohoito

Kaikki ihotyypit, pintakuiva, herkkä tai ärtynyt iho, miliumit, couperosa

Yksilöllisesti mukautettava tehokosteuttava kasvohoito tuo iholle tervettä hehkua raviten ihoa sen tarvitsemilla vitamiineilla. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ultraäänipuhdistus tarvittaessa, naamio, tehoaineet ja hoitovoiteet. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Kesto n. 60min.

FREYAn Hehku -kasvohoito aikuiselle iholle

Ikääntyvä iho, ihon sameus, veltostuminen, pigmenttimuutokset, juonteet

Täydellinen yksilöllisesti mukautettava kasvohoito aikuiselle iholle heleyttää, kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä aktivoi ihon uudistumista. Soveltuu erityisesti ihon sameuden, juonteiden ja pigmenttimuutosten hoitoon sekä ihon toimintojen elvyttämiseen. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, hedelmähappokuorinta, hieronta, erikoisnaamio, seerumi sekä hoitovoiteet. Kesto n. 75min.

FREYAn TALVI-kasvohoito

Pintakuiva iho, ärtynyt iho, pigmenttimuutokset, epätasainen tai samea iho

FREYAN TALVI-kasvohoito uudistaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Kasvohoito vahvistaa talven ohentamaa ihoa sekä hoitaa kesäajan aiheuttamia valovaurioita antioksidanttien, hyvää tekevien rasvahappojen ja vitamiinien voimalla. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoa kirkastava kevyt hedelmähappokuorinta, marjaisa kasvohieronta, tehokosteuttava ja rauhoittava probioottinaamio, seerumi sekä hoitovoiteet. Laitehoito sisältyy hintaan tarvittaessa.

FREYAn Luonnonkaunis -kasvohoito

Kaikki ihotyypit, rentoutuminen, hemmottelu, ihon kosteutus ja virkistys

Rentouttava ja elämyksellinen Ekopharma Marjamatka-kasvohoito kotimaisten marjojen voimalla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä. Hoito on uniikki elämys, joka joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, pitkän hieronnan, seerumin ja hoitovoiteet. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ultraäänikuorinta. Kesto n. 75min.

FREYAn Luxus -laitekasvohoito

Ikääntyvä, veltostunut, samea iho, stressi-iho, ihon toimintojen elvyttäminen ja kiinteyttäminen

Huipputehokas ja ylellinen laitekasvohoito, jossa käytettävät hoitotuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, puhdistava ultraäänikuorinta tai timanttihionta, aineenvaihduntaa tehostava hieronta, seerumin imeytys mesoterapiahoitolaitteella sekä probioottinen vitamiininaamio. Kasvohieronnassa hyödynnetään kotimaisten arktisten marjojen siemenöljyjä, jotka antavat arjen luksusta ihollesi. Kesto n. 90min.

Nuorten kasvohoito

Nuoren ihon hoito, ihonhoidon ohjaus, mustapäät, akne, rasvoittuminen

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito alle 18v tytöille ja pojille. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä ja/tai tulehdusta rauhoittava korkeataajuushoito, tasapainottava naamio sekä hoitovoiteet. Hoito on kivuton, lisäpalveluna varattavissa mekaaninen ihonpuhdistus. Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

Ihoanalyysi

Hoito- ja tuotesuositukset

​Kartoitamme huolellisesti ihotyyppisi ja ihosi tämänhetkiset erityistarpeet. Saat analyysiin pohjautuvat hoito- ja tuotesuositukset jotta ihosi voisi hyvin myös jatkossa. Ihoanalyysin jälkeen on varattu aikaa hoitotuotteisiin sekä ekomeikkeihin tutustumiseen kosmetologin opastuksella. Palvelun hinta hyvitetään tuoteostoista.

Please reload

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste