HEMMOTTELEVAT EKOKASVOHOIDOT 

Kasvohoitoon voi tulla rentoutumaan, ottamaan hetken irtioton arjesta ja nauttimaan hemmottelusta kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Säännöllinen ihonhoito vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin sillä terve iho on kaunis ja voi hyvin. 

Elämykselliset ekokasvohoidot teemme kotimaisella serfitioidulla luonnonkosmetiikalla ja hoidot soveltuvat kaiken ikäisille terveen ihon hoitoon. Kasvohoito räätälöidään aina yksilöllisesti, alla muutamia esimerkkikokonaisuuksia. Myös nuorten ensimmäiset kasvohoidot teemme luonnonkosmetiikkatuotteilla.

 

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihotyypillesi soveltuvan kuorinnan (entsyymi tai hedelmähappo), ultraäänen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Lisäpalveluna voi varata kulmien ja ripsien kestovärjäyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen.

 

Erikoiskasvohoitoja suosittelemme silloin, kun hoitotuotteilta vaaditaan medikaalista hoitotehoa. Tällaisia ovat esim aknen, couperosan, ruusufinnin tai suunympärysihottuman hoito. Lue lisää erikoiskasvohoidoistamme seuraavilta sivuilta:

BTB13 -kasvohoidot 

Retipalm Medical SPA.

Helmi - herkän ihon marjamatka

Hajusteeton Herukka soveltuu kuivan, herkän ja ärtyneen ihon hoitoon. Mustaherukan vitamiinit ja siemenöljyn omega -rasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa. Herukka-hoitolinja sisältää ihoa vahvistavaa ja sen sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. Luonnolliset, kasviperäiset peptidit vahvistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa ja edesauttaa prebioottien toimintaa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

Nuorten kasvohoito 11-18 -vuotiaille

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito alle 18v tytöille ja pojille. Hoito puhdistaa, tasapainottaa talintuotantoa ja rauhoittaa ärtynyttä ja tulehtunutta ihoa. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, laitehoito (ultraääni, korkeataajuushoito tai led-valohoito), naamio sekä hoitovoiteet. Hoidossa nuori saa opastuksen ihon kotihoitoon ja suositukset jatkohoitoihin sekä hoitotuotteisiin. Hoito on kivuton, lisäpalveluna voidaan tehdä mekaaninen ihonpuhdistus (kosmetologi arvioi tarpeen aina tapauskohtaisesti hoitolassa).

Hehku - kiinteyttävä marjamatka

Antioksidanttinen Tyrni kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeä ainesosa nuorekkaan ihon ylläpidossa. Tyrni-hoitolinjan anti-age -peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, ne lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Luonnonkaunis - hemmottelukasvohoito

Rentouttava ja elämyksellinen kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoito mukautetaan yksilöllisesti ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito aloitetaan ihon mikrobiflooraa tukevalla Infinity-puhdistuskakulla, jonka Reconnecting nature -uute antaa ihollesi ihanan metsäkylvyn. Hoitoon sisältyy myös ihotyypillesi räätälöity kuorinta, pitkä gua sha tai lämminkivi -hieronta, probioottinaamio, seerumi ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä.  Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ultraäänikuorinta. 

EKOPHARMA LUONNONKOSMETIIKKA - ihosi terveyden ja kauneuden tueksi

EKOPHARMA Helsinki on suomalainen ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka hoitoteho perustuu kotimaisten luomumarjojen uutteisiin ja öljyihin. Se on kehitetty suomessa, suomalaiselle iholle ja suomalaisiin olosuhteisiin.

Hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho ovat ihonhoitosarjan kulmakiviä. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä hoitotuotteiden pohjana ovat marja- ja kasviuutteet veden sijasta. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Kaikki tuotteet ovat hyvin siedettyjä eivätkä sisällä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä, mykerökukkaisia kasveja tai ihoa herkistäviä tuoksuaineita. Ekopharman tuotteita myyvät vain kauneushoitolat. Ekopharma on hoidollisilta ominaisuuksiltaan ensiluokkainen, herkkäihoisille sopiva kotimainen ihonhoitosarja. Tuotteet valmistetaan Helsingissä ja toimitetaan ilman välikäsiä suoraan hoitoiloihin.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste