FREYA MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

Kasvohoitoon voit tulla ottamaan hetken irtioton arjesta tai saamaan tehokasta apua ihosi haasteisiin. Säännöllinen ihonhoito vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin, sillä vain terve iho on kaunis ja voi hyvin. Toisinaan ihon tasapaino saattaa häiriintyä, tällöin kannattaa kääntyä meidän puoleemme.

 

Olemme erikoistuneet tulokselliseen ihon hoitoon. Kasvohoitomme soveltuvat kaikille ihotyypeille, myös ihosairauksien lääkehoitojen tueksi. Hoitomme mukautetaan aina yksilöllisesti esitietojen kartoituksen, toiveidesi sekä huolellisen ihoanalyysin perusteella. Saat tarkat kotihoito-ohjeet ja suosituksemme sinulle soveltuvista ihonhoitotuotteista. Halutessasi syvennymme kokonaisvaltaiseen ihon ja terveyden tukemiseen ravintoterapian keinoin.

Medical SPA -kasvohoidoissa yhdistyy hemmotteleva kokonaisvaltainen SPA-elämys medikaalisen tason hoitotehoon. Hyvä siedettävyys, hajusteettomuus sekä puhtaat ja tutkitut raaka-aineet ovat käyttämiemme ihonhoitotuotteiden kulmakiviä. Hoitosarjoina käytössämme on Retipalm Derma Cosmetics sekä kotimainen ekosertifioitu Ekopharma, joista valitsemme sinun ihollesi parhaiten soveltuvat tuotteet hoitoihin.

Kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, yksilöllisesti valitut terapiat hoitoajan puitteissa (kuorinta, laitehoito, tehoaineiden imeytys, erikoisnaamio, hieronta), kulmien siistimisen sekä loppuvoiteet. Lisäpalveluna voit varata pidennetyn hoitoajan ripsien ja kulmien värjäyksiin, karvanpoistoihin, mekaaniseen ihonpuhdistukseen, silmänympäryshoitoon tai mikroneulaukseen. Kaikki hoidot voimme toteuttaa sertifioidulla luonnonkosmetiikalla. Kun varaat palvelun nettiajanvarauksesta, tärkeintä on valita haluamasi hoidon pituus, sisältöä voimme aina mukauttaa!

FREYAn Hetki -kasvohoito

Kaikki ihotyypit, nopea täsmähoito, ihon kosteutus ja virkistys, jatkohoidot

Yksilöllisesti mukautettava täsmähoito, jossa keskitytään ihosi tärkeimpään huolenaiheeseen. Hoito antaa pikaista virkistystä iholle ja soveltuu myös muiden hoitojen jatkohoitokäynniksi. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu terapia (kuorinta, laitehoito tai erikoisnaamio), seerumi sekä hoitovoiteet. Kesto n. 30min. 

FREYAn Heleys -Kosteuttava vitamiinikasvohoito

Kaikki ihotyypit, pintakuiva, herkkä tai ärtynyt iho, miliumit, couperosa

Yksilöllisesti mukautettava tehokosteuttava vitamiinikasvohoito tuo iholle tervettä hehkua raviten ihoa sen tarvitsemilla vitamiineilla. Hoito sisältää ihoanalyysin, kolmoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kosteuttavan ja/tai ihon rakennetta korjaavien vitamiinien imeytyksen (A, B, C ja E),  erikoisnaamion ja hoitovoiteet. Kesto n. 60min. 

FREYAn Hellä - Syväpuhdistava kasvohoito

Rasvoittuva tai sekaiho, nuorten iho, mustapäät, akne

Syväpuhdistava kasvohoito rasvoittuvalle, epäpuhtaalle tai tulehtuneelle akneiholle sekä nuorten ihon hoitoon. Hoidon teho perustuu hedelmähappoihin, korkeisiin vitamiini– ja antioksidanttipitoisuuksiin, talirauhasen toiminnan tasapainottamiseen A-vitamiinilla sekä tulehduksen rauhoittamiseen mikrohopean avulla. Hoito sisältää kolmoispuhdistuksen, ihoa tasoittavan ja puhdistavan hedelmähappokuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, A-vitamiinin imeyttämisen, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet. Lisäpalveluna voit varata mekaanisen ihonpuhdistuksen.

FREYAn Helmi - Herkän ihon kasvohoito

Herkkä iho, atooppinen, kuiva ja ärtynyt iho, tulehtunut iho, couperosa, ruusufinni, psoriasis, suunympärysihottuma

Hajusteeton ja herkkää ihoa rauhoittava kasvohoito atooppisen, kuivan ja ärtyneen ihon sekä couperosan, ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (POD) hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, hoitonesteen sekä rauhoittavien mineraalien ja kosteutta sitovan seerumin imeyttämisen sekä erikoisnaamion. Hellävarainen kasvo- ja hartiahieronta tehdään hoitavalla mineraaliemulsiolla. Kesto n. 75min.

FREYAn Hehku -Kiinteyttävä kasvohoito

Ikääntyvä iho 40+, juonteet, kimmoisuuden parantaminen, kosteuttaminen, pigmenttimuutokset, valovauriot

Täydellinen yksilöllisesti mukautettava kasvohoito aikuiselle iholle heleyttää, kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä aktivoi ihon uudistumista. Soveltuu erityisesti ihon sameuden, juonteiden ja pigmenttimuutosten hoitoon sekä ihon toimintojen elvyttämiseen. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– , proteiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, hedelmähappokuorinta, ihon rakennetta korjaavan vitamiinihoidon (A, C ja E), hierontaa, erikoisnaamion sekä hoitovoiteet. Kesto n. 90min.

FREYAn Kesä -kasvohoito

Kesäihon hoito, pigmenttimuutokset, pintakuivuus, ihon suojaaminen, kosteutus

KESÄ-kasvohoitomme uudistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se suojaa ihoa sekä hoitaa auringon aiheuttamia valovaurioita antioksidanttien, hyvää tekevien rasvahappojen ja C-vitamiinin voimalla. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoa kirkastava kuorinta, kosteuttavan vitamiinigeelin imeytys hieronnalla sekä virkistävä erikoisnaamio. Halutessasi hoitoon sisältyy itseruskettava hoitoneste, joka tuo iholle kauniin luonnollisen päivetyksen.

FREYAn Luonnonkaunis -hemmotteluhoito

Kaikki ihotyypit, rentoutuminen, hemmottelu, ihon kosteutus ja virkistys

Rentouttava ja elämyksellinen Ekopharma Marjamatka-kasvohoito kotimaisten marjojen voimalla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä. Hoito on uniikki elämys, joka joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, pitkän hieronnan, seerumin ja hoitovoiteet. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ultraäänikuorinta. Kesto n. 75min.

Nuorten kasvohoitopaketti 3x60min

Nuoren ihon hoito, ihonhoidon ohjaus, mustapäät, akne, rasvoittuminen

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito alle 18v tytöille ja pojille. Hoito puhdistaa, tasapainottaa talintuotantoa ja rauhoittaa tulehdusta. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, puhdistava ultraääni ja/tai tulehdusta rauhoittava korkeataajuushoito, erikoisnaamio sekä hoitovoiteet. Hoito on kivuton, lisäpalveluna voit varata mekaanisen ihonpuhdistuksen. 

Ihoanalyysi

Hoito- ja tuotesuositukset

​Kartoitamme huolellisesti ihotyyppisi ja ihosi tämänhetkiset erityistarpeet. Saat analyysiin pohjautuvat hoito- ja tuotesuositukset jotta ihosi voisi hyvin myös jatkossa. Ihoanalyysin jälkeen on varattu aikaa hoitotuotteisiin tutustumiseen kosmetologin opastuksella. Palvelun hinta hyvitetään tuoteostoista.

Please reload

ERIKOISKASVOHOIDOT

 

Medical Peel -happokuorinta

Juonteet, aknearvet, pigmenttimuutokset, ihon sävyn tasoittaminen

Kuorintahoito edistää ihosolujen uudistumista, elastiini- ja kollageenisäikeet saavat vahvistusta, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona se häivyttää ihon pieniä juonteita, aknearpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen happokuorinta ja rauhoittava ja kosteuttava erikoisnaamio. Kesto n 30min. Hoitoa suositellaan 3-5 kerran sarjahoitona.

Mikroneulaus tai neulaton mesoterapia

Kaikki ihotyypit, ikääntyvä iho, kosteusköyhä iho, ohut couperosaiho, juonteet, arvet, pigmenttimuutokset, ihon veltostuminen, suurentuneet huokoset, epäpuhtaudet

Hoidossa imeytetään retinyylipalmitaattia, retinolia, C-vitamiinia ja/tai hyaluronia sähköisellä mikroneulauslaitetteella, joka takaa tarkan ja kivuttoman hoidon. Pienet mikrovauriot käynnistävät ihon luonnollisen paranemismekanismin, jonka ansioista iho kosteutuu, silenee ja napakoituu. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, Cell Power -soluaktivoija, mikroneulaus tai mesoterapia sekä Bio Cell -erikoisnaamio. Mikroneulaushoitoja tehdään sarjahoitona, minimi sarjan pituus on 3 hoitoa. Eri kehonosien hoitojen hinnat löydät hinnastosta.

Retipalm KIS -yrttisyväkuorinta

epätaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittaminen, pigmenttimuutokset, akne ja epäpuhtaudet, aknearvet

Yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa iho uudistuu ja vahvistuu viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavia vahvoja happoja. Kuorinta sisältää yhdistelmän yhdeksää erilaista yrttiä, jotka on pakattu mikroskooppisen pieniin yrttilesitiinikuituihin. Hoidon yhteydessä nämä ohuet yrttilesitiinikuidut hierotaan ihoon. Muutaman päivän kuluessä iho kuoriutuu ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, tasaisempi ja vahvempi iho. Kuorintahoito soveltuu epätaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, arpiin sekä juonteisiin. Hoito sisältää kaksi hoitokertaa 5-7 päivän välein. Palvelu on varattavissa vain Susannalle, ota yhteyttä puhelimitse tai viestillä.

Ihoterapiapaketti

Iho-ongelmien kokonaisvaltainen hoito, ravintosuositus, lisäravinnesuositus, sarjahoito, kotihoitosuositus

Ihoterapia on terveydenhuollon, ravitsemuksen sekä ihonhoidon ammattilaisen antamaa ohjausta ihoon liittyvissä ongelmissa (atopia, akne, aurinkoihottuma, couperosa, rosacea, psoriasis, suunympärysihottuma). Saat konsultaatiosta henkilökohtaiset ravinto-, lisäravinne-, kotihoito- sekä hoitolahoitosuositukset. Ihonterapiapaketti sisältää konsultaatiokäynnin sekä kaksi yksilöllistä 75min Medical SPA-kasvohoitoa sarjahoitona. Tällä palvelulla voit varata konsultaatiokäynnin.

Please reload

Medical Spa

Tieteellisesti todistettua ihon terveyttä edistävää kokonaisvaltaista hoitoa, hemmottelevaa SPA-elämystä unohtamatta. Hoidot tehdään tuotteilla, joilla pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmällä, jolloin ihosta tulee kirkas, kuulas, tasaisen värinen ja ihanan pehmeä. Spa-elementit syntyvät rauhallisesta hoitoympäristöstä, sekä useimmat kasvohoitomme sisältävät hemmottelevat hieronnat.

Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Siksi jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sinun ihosi tarpeiden mukaan. Ammatillinen osaamisemme ihon hoidosta, sairaanhoidosta sekä funktionaalisesta lääketieteestä mahdollistavat tuloksellisen ja turvallisen hoidon. FREYAssa sinua palvelevat terveydenhuollon ammattilaiset ja hoitola on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimintayksikkö.

FREYA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste