HEMMOTTELEVAT EKOKASVOHOIDOT 

Elämykselliset ekokasvohoidot teemme pääosin kotimaisella serfitioidulla EKOPHARMA -luonnonkosmetiikalla. Hoidot soveltuvat kaiken ikäisille asiakkaille terveen ihon hoitoon ja hemmotteluun. Kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan ja ne sisältävät myös rentouttavaa hierontaa.

 

EKOPHARMAn tuotteet sisältävät runsaasti iholle hyvää tekeviä raaka-aineita, sillä hoitotuotteiden pohjana ovat kotimaiset marja- ja kasviuutteet veden sijasta. Tehokkuutta hoitoihin tuovat mm. peptidit, prebiootit, probiootit, vitamiinit, hyaluronihappo sekä kallisarvoiset arktiset marja- ja kasviöljyt.

 

Kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihotyypillesi soveltuvan kuorinnan (entsyymi tai hedelmähappo), ultraäänipuhdistuksen, hierontaa, naamion ja hoitovoiteet. Lisäpalveluna voi varata kulmien ja ripsien kestovärjäyksen sekä mekaanisen ihonpuhdistuksen.

 

Erikoiskasvohoitoja suosittelemme silloin, kun tuotteilta vaaditaan medikaalista hoitotehoa. Lue lisää erikoiskasvohoidoistamme seuraavilta sivuilta:

BTB13 -kasvohoidot I Retipalm Medical SPA I Biorevitalisaatio

FREYAn EKOPHARMA ekokasvohoito

Elämykselliset ekokasvohoidot teemme kotimaisella serfitioidulla luonnonkosmetiikalla ja hoidot soveltuvat kaiken ikäisille terveen ihon hoitoon ja hemmotteluun. Kasvohoidot räätälöidään aina yksilöllisesti ja ne sisältävät rentouttavaa hierontaa. Hoidot teemme Ekopharman tuotteilla. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, hierontaa, naamion ja hoitovoiteet. Lisäpalveluna voi varata kulmien ja ripsien kestovärjäyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen. 

Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Nuorten kasvohoito alle 18 -vuotiaille

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito alle 18v tytöille ja pojille. Hoito puhdistaa, tasapainottaa talintuotantoa ja rauhoittaa ärtynyttä ja tulehtunutta ihoa. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, laitehoito (ultraääni, korkeataajuushoito tai led-valohoito), naamio sekä hoitovoiteet.

Hoidossa nuori saa opastusta ihon kotihoitoon ja suositukset omalle iholle soveltuviin hoitotuotteisiin. Hoito on kivuton, lisäpalveluna voidaan tehdä mekaaninen ihonpuhdistus (kosmetologi arvioi tarpeen aina tapauskohtaisesti hoitolassa).

Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja tulehtuneelle iholle.

Luonnonkaunis - hemmottelukasvohoito

Rentouttava ja elämyksellinen kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoito koostetaan yksilöllisesti ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito aloitetaan lyhyellä päähieronnalla. Kasvojen iho puhdistetaan ihon mikrobiflooraa tukevalla Luonkos Infinity-kakkupuhdistuksella, jonka Reconnecting nature -uute antaa ihollesi ihanan metsäkylvyn. Hoitoon sisältyy kulmien siistiminen, ihotyypillesi räätälöity kuorinta, pitkä gua sha -hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ultraäänipuhdistus. Lisäpalveluna voi varata myös kulmien ja ripsien kestovärjäyksen. 

Soveltuu hyvin myös lahjaksi!

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste