ELÄMYKSELLISET EKOKASVOHOIDOT

Elämykselliset ekokasvohoidot soveltuvat kaiken ikäisille asiakkaille terveen ihon hoitoon ja hemmotteluun. Kasvohoitomme sisältävät runsaasti rentouttavaa hierontaa, joten hoidon jälkeen iho on kirkas ja kuulas ja olo on ihanan rentoutunut. Hoidot teemme kotimaisella luonnonkosmetiikalla (Ekopharma, BTB13).

Ekokasvohoito on aina uniikki hoito, joka räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys, naamio, hoitovoiteet sekä runsaasti hemmottelevaa hierontaa. Lisäksi voimme täydentää hoitoa mm. kulmien siistimisellä, värjäyksillä, karvanpoistoilla ja ihon ultraäänipuhdistuksella. 

 

Erikoiskasvohoitoja suosittelemme silloin, kun haluat apua johonkin ihosi haasteeseen ja käytettäviltä hoitotuotteilta vaaditaan medikaalista hoitotehoa. Lue lisää seuraavilta sivuilta:

Erikoiskasvohoidot I Medikaaliset hoidot

"Syksy" -Syväpuhdistava probioottikasvohoito

Syksyn ja alkutalven hemmotteleva kampanjahoito on valmiiksi suunniteltu kokonaisuus syysihon tarpeisiin kaikille ihotyypeille. Syksy-kasvohoito kirkastaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa sekä hoitaa auringon aiheuttamia valovaurioita tehokkaiden antioksidanttien avulla. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, kirkastava maitohappokuorinta, ihon atraumaattinen puhdistus ultraäänellä tehostaen, C-vitamiinin ja hyaluronihapon imeytys, probioottinaamio sekä hoitovoiteet. Lisäksi siistimimme ja värjäämme kulmat sekä teemme rentouttavaa kasvo- ja päähierontaa. Halutessassi viimeistelemme hoidon kosteuttavalla itseruskettavalla hoitonesteellä. Kesto n. 75min. 

Soveltuu kaikille ihotyypeille syksyn täsmäkasvohoidoksi!

Nuorten kivuton kasvohoito 

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito 12-18v nuorille. Hoito tehdään ekologisella luonnonkosmetiikalla, jonka hoitoteho perustuu kotimaisiin marja- ja kasviuutteisiin sekä arktisiin marjaöljyihin. Hoito puhdistaa ihoa, tasapainottaa talintuotantoa ja kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, entsymaattinen kuorinta, laitehoito (ultraäänipuhdistus tai led-valohoito), naamio sekä hoitovoiteet. Hoidossa nuori saa opastuksen ihon kotihoitoon ja suositukset jatkohoitoihin sekä hoitotuotteisiin. Hoito on kivuton, eikä siihen sisälly mekaanista ihonpuhdistusta. Kesto n. 60min. Hoitoa suositellaan 3 x sarjahoitona.

Soveltuu nuoren ensimmäiseksi hoitolakasvohoidoksi.

Luonnonkaunis - hemmottelukasvohoito

Rentouttava ja elämyksellinen kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoito koostetaan yksilöllisesti ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito aloitetaan lyhyellä rentouttavalla päähieronnalla. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypillesi räätälöity kuorinta, kulmien siistiminen, hemmotteleva hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät runsaasti ihoa hoitavia raaka-aineita, sillä tuotteiden pohjana ovat kotimaiset marja- ja kasviuutteet sekä marja- ja kasviöljyt. Tuotteissa on miedot tuoksut ja tarvittaessa voimme toteuttaa myös hajusteettoman hoidon. Kesto n. 60min.

Soveltuu ihon hoitoon ja hemmotteluun, suosituin lahjahoito!

Nuorten mekaaninen ihonpuhdistus 

Syväpuhdistava kasvohoito alle 20v nuorille. Hoito tehdään ekologisella luonnonkosmetiikalla, jonka hoitoteho perustuu kotimaisiin marja- ja kasviuutteisiin sekä arktisiin marjaöljyihin. Hoidossa puhdistetaan ihoa, tasapainotetaan talintuotantoa ja kosteutetaan ja rauhoitetaan ärtynyttä ihoa vitamiineilla ja probiooteilla. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, AHA/BHA-kuorinta, hoitonesteen imeytys ultraäänellä, ihon mekaaninen puhdistus, rauhoittava probioottinaamio sekä hoitovoiteet. Hoidossa nuori saa opastuksen ihon kotihoitoon ja suositukset jatkohoitoihin sekä hoitotuotteisiin. Kesto n. 75 min. Hoitoa suositellaan 3 x sarjahoitona.

Relaxing Luxus - kasvohoito

Ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan hoidon ihollesi. Käytettävät hoitotuotteet, menetelmät ja laitehoidot valitaan ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Hoitoon sisältyy myös värjäykset, karvanpoistot ja tehokkaimmat hoitolaitteet. Hoito aloitetaan kasvojen ja pään akupaineluhieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään kolmoispuhdistus, kuorinta ja tehoaineiden imeytys. Kasvoille ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttava hieronta, jossa hyödynnetään kotimaisten arktisten marjojen siemenöljyjä sekä gua sha tai lämminkiviä. Hieronnan jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti joko probioottinen erikoisnaamio tai ihastuttava kultanaamio. Myös käsien parafiinihoito sisältyy hoidon hintaan, lisää tämä lisäpalveluista varaukselle mikäli haluat sen mukaan hoitokokonaisuuteen. Hoito kruunataan lasillisella kotimaista luomukuohuvaa (alkoholiton) ja pienellä herkkupalalla! Kesto n. 90min. 

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple