top of page

LUONNONKAUNIS -EKOKASVOHOIDOT

Valitse Freyan Luonnonkaunis -kasvohoito, kun haluat kasvohoidon yhteydessä nauttia hemmottelusta ja pitkästä hieronnasta. Elämyksellinen ja yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille ihon hoitoon ja hemmotteluun. Halusimme tehdä valinnan sinulle helpoksi, joten valitse vain mieluisa hoidon pituus ja me hoidamme loput.

Koet hemmottelevan kasvohoidon aikana suomalaisen luonnon marjaiset ja metsäiset tuoksut sekä tehokkaasti ihoa hoitavan luonnonkosmetiikan vaikutuksen. Hoidossa käytämme kotimaisen ekosertifioidun Ekopharman sekä Moi Forestin tuotteita ihosi tarpeiden mukaisesti. Toiveestasi hoito voidaan toteuttaa hajusteettomana. Lue lisää tuotesarjoistamme.

Hoitoon sisältyy täydellinen ihonhoito: ihoanalyysi, ihon alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys, naamio sekä hierontaa. Hoidon jälkeen ihosi on kirkas, heleä ja kosteutettu.

 

Hoitoa voidaan täydentää ultraäänipuhdistuksella, ripsien ja kulmien värjäyksillä sekä karvanpoistoilla. Hoitoon ei sisälly mekaanista ihonpuhdistusta, joten voit nauttia kivuttomasta ja miellyttävästä hoitokokemuksesta. Mikäli ihosi kaipaa mekaanista puhdistusta, suosittelemme varaamaan erikoiskasvohoidon tai laitehoidon.

_E9A8198.jpg
Natural herbal skin care cosmetic setting with accessories and facial calming sheet mask o

Luonnonkaunis -  ekokasvohoito

Kesto 60min tai 90min

Rentouttava yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoito voidaan toteuttaa 60min tai 90min kestolla. 90min hoitoon sisältyy niska-hartia ja decolteehierontaa. Kasvohoidon sisältö ja käytettävät tuotteet valitaan kosmetologin toimesta asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu kuorinta, hemmotteleva hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Luonnonkaunis -hoito sisältää runsaasti hierontaa ja se tehdään ilman hoitolaitteita.  Luonnonkaunis kasvohoidon ja vartalohoidon voi myös yhdistää täydelliseksi hemmottelupaketiksi. 

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Blue Cosmetic setting for facial skin care with white orchid flowers, homemade mask tools

Luonnonkaunis - "Relaxing Luxus"

Kesto 90min, kampanjahoito

Relaxing Luxus on ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan hoidon ihollesi. Hoidon hintaan sisältyvät myös laitehoidot, värjäykset ja karvanpoistot. Hoito aloitetaan rentouttavalla kasvojen ja pään akupistehieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta ja tehoaineiden imeytys laitteella. Kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttavaa hierontaa, jonka jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti sekoitettu erikoisnaamio. Hoitokononaisuus voidaan toteuttaa joko luonnonkosmetiikalla tai erikoiskasvohoitona medikaalisella dermakosmetiikalla. Hoitoon sisältyy pieni yllätyslahja <3

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Image by Juan Davila

Luonnonkaunis -
vartalohoito 

Kesto 60min

Metsän tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoitomme on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hellivä elämyksellinen hoito. Hoito aloitetaan virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään syväkosteuttava ja kiinteyttävä vartaloseerumi. Jalkoihin kääritään pehmentävät lämpöhaudenaamiot. Seuraavaksi hierotaan lämpimin kivin selkää ja niskä-hartia-aluetta ja hoito päätetään ihanaan päähierontaan. Hoidossa käytetään kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja aisteja helliviä marja-, havu ja metsäpölyöljyjä. Vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis -kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen hemmottelupaketin.

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page