FREYAN LUONNONKAUNIS -EKOKASVOHOIDOT

Valitse Freyan Luonnonkaunis -ekokasvohoito, kun haluat nauttia hemmottelusta ja pitkästä hieronnasta. Elämyksellinen yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille terveen ihon hoitoon ja hemmotteluun. Halusimme tehdä valinnan sinulle helpoksi, joten valitse vain mieluisa hoidon pituus ja me hoidamme loput.

Koet hemmottelevan kasvohoidon aikana suomalaisen luonnon marjaiset ja metsäiset tuoksut sekä tehokkaasti ihoa hoitavan luonnonkosmetiikan vaikutuksen. Hoidossa käytämme kotimaisen ekosertifioidun Ekopharma -tuotesarjan tuotteita ihosi tarpeiden mukaisesti. Toiveestasi teemme hoidon hajusteettomana. Lue lisää tuotesarjoistamme.

Hoitoon sisältyy täydellinen ihonhoito: ihoanalyysi, ihon alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys, naamio sekä hierontaa. Hoidon jälkeen ihosi on kirkas, heleä ja kosteutettu. Hoitoa voidaan täydentää lisäpalveluilla esim. ultraäänipuhdistuksella, ripsien ja kulmien värjäyksillä, karvanpoistoilla sekä mekaanisella puhdistuksella. 

_E9A6493.jpg
Natural herbal skin care cosmetic setting with accessories and facial calming sheet mask o

Luonnonkaunis -  ekokasvohoito

Kesto 30min, 60min tai 90min

Rentouttava yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoito voidaan toteuttaa 30min, 60min tai 90min kestolla. 90min hoitoon sisältyy niska-hartiahieronta. Kasvohoidon sisältö ja käytettävät tuotteet valitaan kosmetologin toimesta asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu kuorinta, hemmotteleva hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Luonnonkaunis -hoito sisältää runsaasti hierontaa ja se tehdään ilman hoitolaitteita. Halutessasi voit yhdistää Luonnonkaunis kasvohoidon ja vartalohoidon täydelliseksi hemmottelupaketiksi. 

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Blue Cosmetic setting for facial skin care with white orchid flowers, homemade mask tools

Luonnonkaunis - "Relaxing Luxus"

Kesto 90min, kampanjahoito

Relaxing Luxus kausihoito on ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan hoidon ihollesi. Hoitoon sisältyy myös laitehoidot, värjäykset ja karvanpoistot tai pitkä hieronta. Hoito aloitetaan rentouttavalla kasvojen ja pään akupistehieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään kaksoispuhdistus, kuorinta ja tehoaineiden imeytys laitteella. Kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttavaa hierontaa, jonka jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti sekoitettu erikoisnaamio. Hoitokononaisuus voidaan toteuttaa joko luonnonkosmetiikalla tai medikaalisella dermakosmetiikalla. Hoitoon sisältyy pieni yllätyslahja <3

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Image by Juan Davila

Luonnonkaunis -
vartalohieronta 

Kesto 60min

Metsän rauhoittavilla tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hellivä elämyksellinen ekohoito. Hoito aloitetaan vartalon virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja syväkosteuttava vartaloseerumi. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen ja pään hieronnan pariin. Hieronnan yhteydessä jalkoihin kääritään hellivät lämpöhaudenaamiot. Vartalohoito tehdään kotimaisella luonnonkosmetiikalla ja aisteja hellivillä havu- ja marjaöljyillä. Taustalla soi rauhoittava musiikki. Voit yhdistää Luonnonkaunis kasvohoidon ja vartalohoidon täydelliseksi hemmottelupaketiksi. 

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple