top of page
LUONNONKAUNIS -EKOKASVOHOIDOT

Freyan Luonnonkaunis -kasvohoito on elämyksellinen ja yksilöllisesti räätälöitävä ekokasvohoito, jonka yhteydessä voit nauttia hemmottelusta ja pitkästä hieronnasta. 

Hoidoissa yhdistyvät kotimaisten marjojen ravintorikkaat aktiiviaineet edistyksellisiin kemiallisiin kuorintoihin, jotka hoitavat ihon ikämuutoksia, silottavat juonteita, vaalentavat pigmenttimuutoksia, tasoittavat ihon pintaa ja sävyä sekä puhdistavat ihoa epäpuhtauksista. Lisäksi kuorinnat lisäävät ihon kykyä sitoa kosteutta ja tekevät ihosta kimmoisamman, nuorekkaamman ja raikkaamman näköisen. 

Luonnonkaunis-kasvohoidot sopivat kaikenikäisille asiakkaille ja hoito voidaan toteuttaa hajusteettomana. 

Lisäpalvelut

 

Hoidon hintaan sisältyy täydellinen kasvohoitorutiini kivuttomalla ultraäänipuhdistuksella. Voit täydentää hoitoa ripsien ja kulmien värjäyksillä sekä kasvojen karvanpoistoilla. Mikäli ihosi kaipaa tehokkaampaa  ihonpuhdistusta, suosittelen Green Peel-hoitoa tai erikoiskasvohoitoa.

karpalo-naamio.jpg
_TB_7878.jpg
Luonnonkaunis -  ekokasvohoito

Kesto 45min, 60min tai 90min

Hemmotteleva yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito kotimaisella sertifioudulla luonnonkosmetiikalla. Kasvohoidon sisältö ja käytettävät tuotteet valitaan kosmetologin toimesta asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti.

 

Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu kuorinta, hemmotteleva hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Luonnonkaunis -kasvohoito sisältää runsaasti hierontaa ja se tehdään ilman mekaanista ihonpuhdistusta.

 

Luonnonkaunis kasvohoidon voit myös yhdistää täydelliseksi hemmottelupaketiksi yhdessä hemmottelujalkahoidon tai vartalohoidon kansssa. 

Vacuum cups of different sizes for lymphatic drainage facial massage.jpg
Luonnonkaunis Natural Facelift -kasvohoito 

Kesto 60min

Palvelu sisältää Luonnonkaunis -kasvohoidon Freya Natural Facelift -hoitomenetelmällä, jossa yhdistyy perinteinen imukuppihierontatekniikka parhaisiin luonnonkosmetiikan aktiiviaineisiin ja suomalaisten marjauutteiden ja marjojen siemenöljyjen ravinteisiin.

 

Imukuppien luoma alipaine vaikuttaa syvälle kudokseen miellyttävällä tavalla mahdollistaen syväkudoshieronnan, lymfahieronnan sekä klassisen hieronnan lukuisat positiiviset vaikutukset ihoon. Ihon aineenvaihdunta, verenkierto ja lymfanestekierto tehostuvat, turvotus vähenee, jännitys lihaksistossa ja sidekudoksissa vähenee, ihon kollageeninmuodostus paranee ja kasvonpiirteet napakoituvat.

 

Hoito pyyhkii iholta pois kaiken kuivuuden ja elottomuuden sekä tuo ihon kauniin hehkun esiin! Hoito voidaan toteuttaa 30min hierontana tai täydellisenä 60min Luonnonkaunis-kasvohoitona.

_TB_8095.jpg
Luonnonkaunis Relax -elämyskasvohoito 

Kesto 90min

Luonnonkaunis Relax on ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan hoidon ihollesi.

 

Hoidon hintaan sisältyvät laitehoidot, kestovärjäykset ja kasvojen alueen karvanpoistot.

 

Hoito aloitetaan rentouttavalla kasvojen ja pään akupistehieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään monivaiheinen puhdistus, hedelmähappokuorinta ja tehoaineiden imeytys laitteella. Kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttavaa hierontaa, jonka jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti sekoitettu erikoisnaamio.

 

Hoito soveltuu kaikille, myös herkälle iholle ja se voidaan toteuttaa joko Ekopharma- tai BTB13 -hoitokokonaisuutena, myös hajusteettomasti. Hoitoon sisältyy pieni yllätyslahja <3

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page