FREYAN RÄÄTÄLÖIDYT EKOKASVOHOIDOT

Elämyksellinen yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille terveen ihon hoitoon ja hemmotteluun. Halusimme tehdä valinnan sinulle mahdollisimman helpoksi, joten valitse vain mieluisa hoidon pituus ja me hoidamme loput.

Hoitoon sisältyy täydellinen ihonhoito: ihoanalyysi, ihon alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys, naamio sekä hierontaa. Mitä pidempi hoitoaika, sitä enemmän rentouttavaa hierontaa. Hoidon jälkeen ihosi on kirkas, kuulas ja kosteutettu. Hoitoa voidaan täydentää lisäpalveluilla esim. kulmien siistimisellä ja värjäyksillä, karvanpoistoilla sekä ihon mekaanisella tai ultraäänipuhdistuksella. 

Koet hemmottelevien hoitojemme aikana suomalaisen luonnon marjaiset ja metsäiset tuoksut sekä tehokkaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet. Lue lisää hoitotuotteistamme.

unnamed.jpg
Natural herbal skin care cosmetic setting with accessories and facial calming sheet mask o

Luonnonkaunis -  kasvohoito (30/60min)

Rentouttava ja yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoidon sisältö ja käytettävät tuotteet valitaan kosmetologin toimesta asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu kuorinta, hemmotteleva hieronta naamiolla, seerumi ja hoitovoiteet. Hoito tehdään hemmotteluhoitona ilman hoitolaitteita. Kesto n. 30min tai 60min.

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Blue Cosmetic setting for facial skin care with white orchid flowers, homemade mask tools

Luonnonkaunis (90min) - "Relaxing Luxus"

Ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan hoidon ihollesi. Hoitoon sisältyy myös laitehoidot, värjäykset ja karvanpoistot. Hoito aloitetaan rentouttavalla kasvojen ja pään akupistehieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään kaksoispuhdistus, kuorinta ja tehoaineiden imeytys laitteella. Kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttavaa hierontaa, jonka jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti sekoitettu erikoisnaamio. Myös käsien parafiinihoito sisältyy hoitoon, lisää tämä lisäpalveluista varaukselle mikäli haluat sen mukaan hoitokokonaisuuteen. Hoito kruunataan lasillisella kotimaista luomukuohuvaa (alkoholiton) ja pienellä herkkupalalla! Kesto n. 90min. 

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Misty Forest

Luonnonkaunis -vartalohoito 

Metsän tuoksuilla hemmotteleva Luonnonkaunis -vartalohoitomme on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja ihoa hellivä elämyksellinen ekohoito. Hoito aloitetaan vartalon virkistävällä kuivaharjauksella, jonka jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja syväkosteuttava Hilla -vartaloseerumi. Seuraavaksi siirrymme niska-hartia-alueen ja pään hieronnan pariin. Selän hieronta aloitetaan lämpimin kivin ja hieronnan yhteydessä jalkoihin kääritään hellivät lämpöhaudenaamiot. Vartalohoito tehdään kotimaisella luonnonkosmetiikalla ja aisteja hellivillä havu- ja marjaöljyillä. Taustalla soi rauhoittava musiikki. Vartalohoito voidaan yhdistää Luonnonkaunis -kasvohoitoon, jolloin saat täydellisen hemmottelupaketin. 

Suosittu lahjahoito, tilattavissa lahjakorttina!

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple