ELÄMYKSELLISET EKOKASVOHOIDOT

Elämykselliset ekokasvohoidot teemme pääosin kotimaisella luonnonkosmetiikalla (Ekopharma, BTB13) ja ne soveltuvat kaiken ikäisille terveen ihon hoitoon ja hemmotteluun. Kasvohoitomme sisältävät runsaasti hemmottelevaa hierontaa, joten hoidon jälkeen iho on kirkas ja kuulas ja olo on ihanan rentoutunut. 

Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys, naamio, hoitovoiteet sekä runsaasti hemmottelevaa hierontaa. Lisäksi hintaan sisältyy hoitoja, joista voit valita mieleisesi käytettävissä olevan hoitoajan puitteissa mm. kulmien siistiminen ja ihon puhdistus ultraäänellä. Hoitoon voit myös valita lisäpalveluita.

 

Erikoiskasvohoitoja suosittelemme silloin, kun haluat apua johonkin ihosi haasteeseen ja käytettäviltä hoitotuotteilta vaaditaan medikaalista hoitotehoa. Lue lisää erikoiskasvohoidoistamme seuraavilta sivuilta:

BTB13 -kasvohoidot I Retipalm Medical SPA I Esteettiset hoidot

tyrni.jpg
117983535_3795651047114905_8325249751985

Kesä - Kirkastava C-vitamiinikasvohoito

Kesäajan hemmotteleva kausihoito on valmiiksi suunniteltu hoitokokonaisuus kesäihon tarpeisiin kaikille ihotyypeille. Kesä-kasvohoito kirkastaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä hoitaa auringon aiheuttamia valovaurioita tehokkaiden antioksidanttien avulla. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, kirkastava hedelmähappokuorinta, C-vitamiinin ja hyaluronihapon imeytys laitehoidolla, vitamiininaamio ja hoitovoiteet. Lisäksi siistimimme ja värjäämme kulmat sekä teemme rentouttavaa kasvo- ja päähierontaa. Halutessassi viimeistelemme hoidon kosteuttavalla itseruskettavalla hoitonesteellä. Kesto n. 75min. 

Soveltuu kaikille ihotyypeille kesän ja syksyn täsmäkasvohoidoksi!

materiaalipankki_Ekopharma_Prebioottinaa

Nuorten mekaaninen ihonpuhdistus 

Syväpuhdistava kasvohoito alle 20v nuorille. Hoito tehdään ekologisella luonnonkosmetiikalla, jonka hoitoteho perustuu kotimaisiin marja- ja kasviuutteisiin sekä arktisiin marjaöljyihin. Hoidossa puhdistetaan ihoa, tasapainotetaan talintuotantoa ja kosteutetaan ja rauhoitetaan ärtynyttä ihoa vitamiineilla ja probiooteilla. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, AHA/BHA-kuorinta, hoitonesteen imeytys ultraäänellä, ihon mekaaninen puhdistus, rauhoittava probioottinaamio sekä hoitovoiteet. Hoidossa nuori saa opastuksen ihon kotihoitoon ja suositukset jatkohoitoihin sekä hoitotuotteisiin. Kesto n. 75 min. Hoitoa suositellaan 3 x sarjahoitona.

Luonnonkaunis - ekokasvohoito

Rentouttava ja elämyksellinen kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoito koostetaan yksilöllisesti ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito aloitetaan lyhyellä rentouttavalla päähieronnalla. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypillesi räätälöity kuorinta, kulmien siistiminen, hemmotteleva hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet. Hoidossa käytettävät Ekopharma-tuotteet sisältävät runsaasti ihoa hoitavia raaka-aineita, sillä tuotteiden pohjana ovat kotimaiset marja- ja kasviuutteet sekä marja- ja kasviöljyt. Tuotteissa on miedot tuoksut ja Herukka-linjalla voimme toteuttaa myös hajusteettoman hoidon. Kesto n. 75min.

Soveltuu ihon hoitoon ja hemmotteluun, suosituin lahjahoito!

vitaminhydro.jpg

Luxus -hemmottelukasvohoito

Ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan hoidon ihollesi. Käytettävät hoitotuotteet, menetelmät ja laitehoidot valitaan ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti. Hoitoon sisältyy myös värjäykset, karvanpoistot ja tehokkaimmat hoitolaitteet. Hoito aloitetaan kasvojen ja pään akupaineluhieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään kolmoispuhdistus, kuorinta ja tehoaineiden imeytys. Kasvoille ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttava hieronta, jossa hyödynnetään kotimaisten arktisten marjojen siemenöljyjä sekä gua sha tai lämminkiviä. Hieronnan jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti joko probioottinen erikoisnaamio tai ihastuttava kultanaamio. Myös käsien parafiinihoito sisältyy hoidon hintaan, lisää tämä lisäpalveluista varaukselle mikäli haluat sen mukaan hoitokokonaisuuteen. Hoito kruunataan lasillisella kotimaista luomukuohuvaa (alkoholiton) ja pienellä herkkupalalla! Kesto n. 90min. 

materiaalipankki_Ekopharma_Prebioottinaa

Nuorten kivuton kasvohoito 

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito 12-18v nuorille. Hoito tehdään ekologisella luonnonkosmetiikalla, jonka hoitoteho perustuu kotimaisiin marja- ja kasviuutteisiin sekä arktisiin marjaöljyihin. Hoito puhdistaa ihoa, tasapainottaa talintuotantoa ja kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, entsymaattinen kuorinta, laitehoito (ultraäänipuhdistus tai led-valohoito), naamio sekä hoitovoiteet. Hoidossa nuori saa opastuksen ihon kotihoitoon ja suositukset jatkohoitoihin sekä hoitotuotteisiin. Hoito on kivuton, eikä siihen sisälly mekaanista ihonpuhdistusta. Kesto n. 60min. Hoitoa suositellaan 3 x sarjahoitona.

Soveltuu nuoren ensimmäiseksi hoitolakasvohoidoksi.

.jpg