top of page
LUONNONKAUNIS -EKOKASVOHOIDOT

Freyan Luonnonkaunis -kasvohoito on elämyksellinen ja yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito, jonka yhteydessä voit nauttia hemmottelusta ja pitkästä hieronnasta. Koet kasvohoidon aikana suomalaisen luonnon marjaiset ja metsäiset tuoksut sekä kotimaisen luonnonkosmetiikan aktiiviaineiden voiman ihonhoidossa.

 

Hoitoon sisältyy täydellinen ihonhoitorutiini hedelmähappokuorinnalla sekä tehotiivisteillä täydennettynä. Hoidon jälkeen ihosi hehkuu täydellisen ravittuna ja kosteutettuna.

Halusimme tehdä valinnan sinulle helpoksi, joten valitse vain mieluisa hoidon pituus ja me hoidamme loput.

 

Hoitoa voidaan täydentää kivuttomalla ultraäänipuhdistuksella, ripsien ja kulmien värjäyksillä sekä karvanpoistoilla. Mikäli ihosi kaipaa mekaanista puhdistusta, suosittelemme ihollesi puhdistavaa erikoiskasvohoitoa tai laitekasvohoitoa.

_E9A8198.jpg
Natural herbal skin care cosmetic setting with accessories and facial calming sheet mask o
Luonnonkaunis -  ekokasvohoito

Kesto 60min tai 90min

Rentouttava yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito kotimaisella luonnonkosmetiikalla tehtynä. Kasvohoidon sisältö ja käytettävät tuotteet valitaan kosmetologin toimesta asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu kuorinta, hemmotteleva hieronta, naamio ja hoitovoiteet. Luonnonkaunis -kasvohoito sisältää runsaasti hierontaa ja se tehdään ilman hoitolaitteita. Luonnonkaunis kasvohoidon ja vartalohoidon voi myös yhdistää täydelliseksi hemmottelupaketiksi. Hoito voidaan toteuttaa 30min, 60min tai 90min kestolla. 

Tilaa lahjakorttina!

Blue Cosmetic setting for facial skin care with white orchid flowers, homemade mask tools
Luonnonkaunis - "Relaxing Luxus"

Kesto 90min

Relaxing Luxus on ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan hoidon ihollesi. Hoidon hintaan sisältyvät myös laitehoidot, kestovärjäykset ja kasvojen karvanpoistot. Hoito aloitetaan rentouttavalla kasvojen ja pään akupistehieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta ja tehoaineiden imeytys laitteella. Kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttavaa hierontaa, jonka jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti sekoitettu erikoisnaamio. Hoitokononaisuus voidaan toteuttaa joko luonnonkosmetiikalla tai erikoiskasvohoitona medikaalisella dermakosmetiikalla. Hoitoon sisältyy pieni yllätyslahja <3

Tilaa lahjakorttina!

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page