HEMMOTTELEVAT EKOKASVOHOIDOT 

Kasvohoitoon voi tulla rentoutumaan, ottamaan hetken irtioton kiireisestä arjesta ja nauttimaan ihosi hemmottelusta kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Säännöllinen ihonhoito vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin terve iho on kaunis ja voi hyvin. 

Elämykselliset ekokasvohoidot teemme kotimaisella serfitioidulla luonnonkosmetiikalla ja nämä hoidot soveltuvat kaiken ikäsisille terveen ihon hoitoon, hemmotteluun ja rentoutumiseen. Kasvohoito voidaan toteuttaa yksilöllisesti Helmi, Hehku tai Luonnonkaunis -hoitokokonaisuutena. 

 

Marjamatka-kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, ihotyypillesi soveltuvan kuorinnan (entsyymi tai hedelmähappo), ultraäänen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Lisäpalveluna voit varata kulmien ja ripsien värjäyksen. 

 

Erikoiskasvohoitomme ovat hyvä valinta silloin, kun ihossasi esiintyy jokin haaste, johon kaipaat apua tai hoitotuotteilta vaaditaan medikaalista tehoa. Lue lisää erikoiskasvohoidoistamme seuraavilta sivuilta: Retipalm Medical SPA tai BTB13 -kasvohoidot.

Helmi - herkän ihon marjamatka

Hajusteeton Herukka soveltuu kuivan, herkän ja ärtyneen ihon hoitoon. Mustaherukan vitamiinit ja siemenöljyn omega -rasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa. Herukka-hoitolinja sisältää ihoa vahvistavaa ja sen sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. Luonnolliset, kasviperäiset peptidit vahvistavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa ja edesauttaa prebioottien toimintaa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

Hehku - kiinteyttävä marjamatka

Antioksidanttinen Tyrni kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeä ainesosa nuorekkaan ihon ylläpidossa. Tyrni-hoitolinjan anti-age -peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, ne lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyttä. C-vitamiini parantaa ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinjan antioksidanttisia vaikutuksia. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia.

Luonnonkaunis - hemmottelukasvohoito

Rentouttava ja elämyksellinen kasvohoito kotimaisen luonnonkosmetiikan voimalla. Hoito mukautetaan yksilöllisesti ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito aloitetaan ihon mikrobiflooraa tukevalla Infinity-puhdistuskakulla, jonka Reconnecting nature -uute antaa ihollesi ihanan metsäkylvyn. Hoitoon sisältyy myös ihotyypillesi räätälöity kuorinta, pitkä gua sha -hieronta, probioottinaamio, seerumi ja hoitovoiteet. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä.  Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ultraäänikuorinta. 

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

(Sisäänkäynti lasiovesta)

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste