top of page

LUONNONKAUNIS -EKOKASVOHOIDOT

Freyan Luonnonkaunis -kasvohoito on elämyksellinen ja yksilöllisesti mukautettava ekokasvohoito, jonka yhteydessä voit nauttia hemmottelusta ja pitkästä hieronnasta. 

Hoidossa yhdistyvät kotimaisten marjojen ravintorikkaat aktiiviaineet edistyksellisiin kemiallisiin kuorintoihin, jotka hoitavat ihon ikämuutoksia, silottavat juonteita, vaalentavat pigmenttimuutoksia, tasoittavat ihon pintaa ja sävyä sekä puhdistavat ihoa epäpuhtauksista. Lisäksi kuorinnat lisäävät ihon kykyä sitoa kosteutta ja tekevät ihosta kimmoisamman, nuorekkaamman ja raikkaamman näköisen. 

Luonnonkaunis-kasvohoidot soveltuvat kaikenikäisille asiakkaille ja hoito voidaan toteuttaa myös hajusteettomana. 

Lisäpalvelut

 

Hoidon hintaan sisältyy täydellinen kasvohoitorutiini kivuttomalla ultraäänipuhdistuksella ja/tai imeytyksellä. Voit täydentää hoitoa ripsien ja kulmien värjäyksillä sekä kasvojen karvanpoistoilla. Mikäli ihosi kaipaa tehokkaampaa ihonpuhdistusta, suosittelen Green Peel-hoitoa tai  erikoiskasvohoitoa.

karpalo-naamio.jpg
_TB_7878.jpg
Luonnonkaunis -  ekokasvohoito

Kesto 45min, 60min tai 75min

Hemmotteleva yksilöllisesti räätälöitävä kasvohoito kotimaisella sertifioidulla luonnonkosmetiikalla. Kasvohoidon sisältö ja käytettävät tuotteet valitaan kosmetologin toimesta asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti.

 

Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu kuorinta, hemmotteleva hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

 

Luonnonkaunis -kasvohoito sisältää runsaasti hierontaa ja se tehdään ilman mekaanista ihonpuhdistusta.

 

Luonnonkaunis kasvohoidon voit myös yhdistää täydelliseksi hemmottelupaketiksi yhdessä hemmottelujalkahoidon tai vartalohoidon kansssa. 

Vadelma Hydrate 24h Kasvovoide.jpg
Luonnonkaunis - Nuorten kivuton ekokasvohoito

Kesto 50min

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito ihonhoidon opastuksella 10-18v nuorille. Hoito soveltuu nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi kauneushoitolassa.

 

Hoidon teemme ihoa hellävaraisesti hoitavalla ja tasapainottavalla kotimaisella luonnonkosmetiikalla, jonka hoitoteho perustuu marja- ja kasviuutteisiin sekä arktisiin marjaöljyihin. Herkälle iholle kehitetyt tuotteet ovat ratkaisu myös kuivan ja epäpuhtaan nuoren ihon hoitoon.

 

Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, ihon alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, kivuton ihonpuhdistus ultraäänellä, probioottinaamio sekä hoitovoiteet. Hoidossa nuori saa opastuksen ihon kotihoitoon ja suositukset omalle iholle soveltuviin tuotteisiin. Hoito on täysin kivuton, eikä siihen sisälly mekaanista ihonpuhdistusta. 

_TB_8095.jpg
Luonnonkaunis Relax -elämyskasvohoito 

Kesto 90min

Luonnonkaunis Relax on ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito, joka tarjoaa sekä elämyksiä, että tehokkaan yksilöidyn hoidon ihollesi.

 

Hoidon hintaan sisältyy1-3 laitehoitoa, kestovärjäykset ja kasvojen alueen karvanpoistot.

 

Hoito aloitetaan rentouttavalla kasvojen ja pään akupistehieronnalla, jonka jälkeen kasvoille tehdään monivaiheinen puhdistus, hedelmähappokuorinta ja tehoaineiden imeytys laitteella.

 

Kasvoille, decolteelle ja niska-hartiaseudulle tehdään rentouttavaa hierontaa, jonka jälkeen iholle levitetään ihosi tarpeiden mukaisesti sekoitettu erikoisnaamio.

 

Hoito soveltuu kaikille, myös herkälle iholle ja se voidaan toteuttaa joko Ekopharma- tai BTB13 -hoitokokonaisuutena, myös hajusteettomasti. 

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page