KASVOHOIDOT

Kasvohoitoon voit tulla ottamaan hetken irtioton arjesta tai saamaan tehokasta apua ihosi ongelmiin. Säännöllinen ihon hoito vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin, sillä vain terve iho on kaunis ja voi hyvin. Toisinaan ihon tasapaino saattaa häiriintyä, myös tällöin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. 

 

Kasvohoito mukautetaan aina yksilöllisesti. Otan huomioon omat toiveesi ja teen huolellisen ihoanalyysin. Näiden sekä esitietojen kartoituksen perusteella laadimme hoitosuunnitelman ja valitsemme yhdessä sopivimman hoitokokonaisuuden. Saat tarkat kotihoito-ohjeet ja suositukseni sinulle soveltuvista hoitotuotteista. Halutessasi syvennymme kokonaisvaltaiseen ihon ja terveyden tukemiseen ravintoterapian keinoin (ihoterapia).

Hyvä siedettävyys, erinomainen hoitoteho sekä puhttaat raaka-aineet ovat käyttämieni ihonhoitotuotteiden kulmakiviä. Hoitosarjoina on ekosertifioitu Ekopharma sekä erikoiskasvohoidossa BTB13. Kaikki hoidot soveltuvat herkälle ja atooppiselle iholle ja ne voidaan tehdä hajusteettomasti. Käytössäni ovat myös yleisimmät hoitolaitteet kasvojen ihon hoitoon.

KASVOHOITOJEN SISÄLTÖ

Freyan kasvohoidot sisältävät kaksoispuhdistuksen, ihoanalyysin, terapiat varatun hoitoajan puitteissa (kuorinta, laitehoito, erikoisnaamio, hieronta), kulmien siistimisen sekä tehoaineet ja hoitovoiteet. Lisäpalveluna voit varata pidennetyn hoitoajan hierontaan, ripsien ja kulmien värjäyksiin, karvanpoistoihin, mekaaniseen ihonpuhdistukseen sekä ehostuksiin. Kun varaat palvelun nettiajanvarauksesta, tärkeintä on valita haluamasi hoidon pituus, sisältöä voimme aina mukauttaa!

Freyan Hetki -kasvohoito

Kaikki ihotyypit, nopea täsmähoito, ihon kosteutus ja virkistys, jatkohoito

Yksilöllisesti mukautettava täsmähoito, jossa keskitytään ihosi tärkeimpään huolenaiheeseen. Hoito antaa pikaista virkistystä iholle ja soveltuu myös muiden hoitojen jatkohoitokäynniksi. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, yksilöllisesti valittu terapia (kuorinta, laitehoito tai erikoisnaamio), seerumi sekä hoitovoiteet. Kesto n. 30min. 

Freyan Hellä -syväpuhdistava hoito

Rasvainen tai sekaiho, ihon kiiltely, mustapäät, akne

Syväpuhdistava kasvohoito rasvoittuvalle, epäpuhtaalle tai akneiholle puhdistaa, tasapainottaa talintuotantoa ja rauhoittaa tulehdusta. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, syväpuhdistava ultraääni ja/tai tulehdusta rauhoittava korkeataajuushoito, tasapainottava naamio sekä hoitovoiteet. Hoito on kivuton, lisäpalveluna voit varata mekaanisen ihonpuhdistuksen. Aikuisen akneihon hoitoon suosittelemme myös BTB13 erikoiskasvohoitoa ongelmaiholle. Kesto n. 60min. 

Freyan Heleys -tehokosteuttava kasvohoito

Kaikki ihotyypit, pintakuiva, herkkä tai ärtynyt iho, miliumit, couperosa

Yksilöllisesti mukautettava tehokosteuttava kasvohoito tuo iholle tervettä hehkua raviten ihoa sen tarvitsemilla vitamiineilla. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ultraäänipuhdistus tarvittaessa, naamio, tehoaineet ja hoitovoiteet. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Kesto n. 60min.

Freyan Hehku -kasvohoito aikuiselle iholle

Ikääntyvä iho, ihon sameus, veltostuminen, pigmenttimuutokset, juonteet

Täydellinen yksilöllisesti mukautettava kasvohoito aikuiselle iholle heleyttää, kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä aktivoi ihon uudistumista. Soveltuu erityisesti ihon sameuden, juonteiden ja pigmenttimuutosten hoitoon sekä ihon toimintojen elvyttämiseen. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, hedelmähappokuorinta, hieronta, erikoisnaamio, seerumi sekä hoitovoiteet. Kesto n. 75min.

Freyan SYKSY-kasvohoito

Pintakuiva iho, ärtynyt iho, valovaurioiden korjaaminen, pigmenttimuutokset, epätasainen iho

Freyan SYKSY-kasvohoito uudistaa, kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Kotimaisten marjojen hoitaviin ainesosiin perustuva hoito vahvistaa ihoa sekä hoitaa kesäajan aiheuttamia valovaurioita antioksidanttien, hyvää tekevien rasvahappojen ja vitamiinien voimalla. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoa kirkastava hedelmähappokuorinta, marjaisa kasvohieronta, kosteuttava ja ihon sävyä tasoittava C-vitamiininaamio, seerumi sekä hoitovoiteet. Kesto n. 75min.

Freyan Luonnonkaunis -kasvohoito

Kaikki ihotyypit, rentoutuminen, hemmottelu, ihon kosteutus ja virkistys

Rentouttava ja elämyksellinen Ekopharma Marjamatka-kasvohoito kotimaisten marjojen voimalla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä. Hoito on uniikki elämys, joka joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, pitkän hieronnan, seerumin ja hoitovoiteet. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ultraäänikuorinta. Kesto n. 75min.

Nuorten kasvohoito

Nuoren ihon hoito, ihonhoidon ohjaus, mustapäät, akne, rasvoittuminen

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito alle 18v tytöille ja pojille. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, ihonpuhdistus ultraäänellä ja/tai tulehdusta rauhoittava korkeataajuushoito, tasapainottava naamio sekä hoitovoiteet. Hoito on kivuton, lisäpalveluna varattavissa mekaaninen ihonpuhdistus.

Freyan Luxus -laitekasvohoito

Ikääntyvä, veltostunut, samea iho, stressi-iho, ihon toimintojen elvyttäminen ja kiinteyttäminen

Huipputehokas ja ylellinen laitekasvohoito, jossa käytettävät hoitotuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, puhdistava ultraäänikuorinta tai timanttihionta, aineenvaihduntaa tehostava kuumakivihieronta kasvoille, seerumin imeytys hoitolaitteella sekä probioottinen vitamiininaamio. Kasvohieronnassa hyödynnetään kotimaisten arktisten marjojen siemenöljyjä, jotka antavat arjen luksusta ihollesi. Kesto n. 90min.

Ihoanalyysi

Hoito- ja tuotesuositukset

​Kartoitamme huolellisesti ihotyyppisi ja ihosi tämänhetkiset erityistarpeet. Saat analyysiin pohjautuvat hoito- ja tuotesuositukset jotta ihosi voisi hyvin myös jatkossa. Ihoanalyysin jälkeen on varattu aikaa hoitotuotteisiin sekä ekomeikkeihin tutustumiseen kosmetologin opastuksella. Palvelun hinta hyvitetään tuoteostoista.

Please reload

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Veera Varala

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste