FREYA MEDICAL SPA KASVOHOIDOT

Kasvohoitoon voit tulla ottamaan hetken irtioton arjesta tai saamaan tehokasta apua ihosi haasteisiin. Säännöllinen ihonhoito vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin, sillä vain terve iho on kaunis ja voi hyvin. 

Medical SPA -kasvohoidoissa yhdistyy hemmotteleva kokonaisvaltainen SPA-elämys medikaalisen tason hoitotehoon. Hyvä siedettävyys, hajusteettomuus sekä puhtaat ja tutkitut raaka-aineet ovat käyttämiemme ihonhoitotuotteiden kulmakiviä. Hoitosarjoina käytössäni on Retipalm Derma Cosmetics sekä kotimainen ekosertifioitu Ekopharma ja BTB13. Näistä vlitsemme sinun ihollesi parhaiten soveltuvat tuotteet hoitoihin ja kotihoitoon.

Tuotteiden teho perustuu mietoihin hedelmähappoihin, vitamiinien (A, C, E, B5) imeyttämiseen ja ihosolujen aktivointiin Retipalmin solubiologista innovaatiota (Cell Power) hyödyntäen. Tuotteiden korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat näkyvät hoitotulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. ​ ​

Erittäin herkän, atooppisen ihon, ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoidot perustuvat ihotulehduksen eliminointiin microhopean ja mineraalisuolojen avulla. Hapot ovat näissä hoidoissa hellävaraisia maitohappoja, joita terveessä ihossa on luonnostaan. B-ryhmän vitamiinit rauhoittavat ja sitovat kosteutta ihoon. Couperosaiho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät hellävaraisesti tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä. 

Susanna Rinne
SKY-Kosmetologi

Heleys -kosteuttava vitamiinikasvohoito

Uusi asiakas, kaikki ihotyypit, hemmottelu, pintakuiva, herkkä tai ärtynyt iho, miliumit, couperosa

Yksilöllisesti mukautettava tehokosteuttava vitamiinikasvohoito tuo iholle tervettä hehkua raviten ihoa sen tarvitsemilla vitamiineilla. Hoito sisältää ihoanalyysin, kolmoispuhdistuksen, kuorinnan, ihoa kosteuttavan ja/tai ihon rakennetta korjaavien vitamiinien imeytyksen (A, B, C ja E),  erikoisnaamion ja hoitovoiteet. Kesto n. 60min. 

Hellä - syväpuhdistava kasvohoito

Rasvoittuva tai sekaiho, nuorten ihonpuhdistus, mustapäät, akne

Syväpuhdistava kasvohoito rasvoittuvalle, epäpuhtaalle tai tulehtuneelle akneiholle sekä nuorten ihon hoitoon. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin, talirauhasen toiminnan tasapainottamiseen A-vitamiinilla sekä tulehduksen rauhoittamiseen mikrohopean avulla. Hoito sisältää kolmoispuhdistuksen, ihoa tasoittavan ja puhdistavan hedelmähappokuorinnan, ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen, A-vitamiinin imeyttämisen, erikoisnaamion sekä loppuvoiteet. Ultraäänipuhdistus on kivuton. Kesto n. 75min.

Helmi - herkän ihon kasvohoito

Herkkä iho, atooppinen, kuiva ja ärtynyt iho, tulehtunut iho, couperosa, ruusufinni, psoriasis, suunympärysihottuma

Hajusteeton ja herkkää ihoa rauhoittava kasvohoito atooppisen, kuivan ja ärtyneen ihon sekä couperosan, ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (POD) hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, hoitonesteen sekä rauhoittavien mineraalien ja kosteutta sitovan seerumin imeyttämisen sekä erikoisnaamion. Hellävarainen kasvo- ja/tai hartiahieronta tehdään hoitavalla mineraaliemulsiolla. Kesto n. 75min.

Hehku -kiinteyttävä kasvohoito

Ikääntyvä iho 40+, juonteet, kimmoisuuden parantaminen, kosteuttaminen, pigmenttimuutokset, valovauriot

Täydellinen yksilöllisesti mukautettava kasvohoito aikuiselle iholle heleyttää, kiinteyttää, parantaa ihon kosteustasapainoa sekä aktivoi ihon uudistumista. Soveltuu erityisesti ihon sameuden, juonteiden ja pigmenttimuutosten hoitoon sekä ihon toimintojen elvyttämiseen. Hoidon teho perustuu AHA-happoihin, korkeisiin vitamiini– , proteiini- ja antioksidanttipitoisuuksiin sekä ihosoluja uudistavaan vaikutukseen. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, hedelmähappokuorinta, ihon rakennetta korjaavan vitamiinihoidon (A, C ja E), hierontaa, erikoisnaamion sekä hoitovoiteet. Kesto n. 90min.

Luonnonkaunis -hemmotteluhoito

Kaikki ihotyypit, rentoutuminen, hemmottelu, ihon kosteutus ja virkistys

Rentouttava ja elämyksellinen Ekopharma Marjamatka-kasvohoito kotimaisten marjojen voimalla. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Hoidon jälkeen iho on heleä, kosteutettu ja pehmeä. Hoito on uniikki elämys, joka joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, pitkän hieronnan, seerumin ja hoitovoiteet. Halutessasi hoitoon voidaan yhdistää ultraäänikuorinta. Kesto n. 60min.

Nuorten kasvohoito

Nuoren ihon hoito, ihonhoidon ohjaus, mustapäät, akne, rasvoittuminen

Syväpuhdistava, kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito alle 18v tytöille ja pojille. Hoito puhdistaa, tasapainottaa talintuotantoa ja rauhoittaa tulehdusta. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, puhdistava ultraääni ja/tai tulehdusta rauhoittava korkeataajuushoito, erikoisnaamio sekä hoitovoiteet. Hoito on kivuton, lisäpalveluna voit varata mekaanisen ihonpuhdistuksen. Saatavilla myös 3 x sarjahoitona.

Ihoanalyysi

Hoito- ja tuotesuositukset

Selvitä ihosi kunto ammattilaisen avustamana! ​​Kartoitamme huolellisesti ihotyyppisi, teemme ihollesi kosteusmittauksen ja arvioimme ihosi talipitoisuuden. Selvitämme ihosi tarpeet ja saa suositukset ihollesi soveltuvista hoitomuodoista ja ihonhoitotuotteista.

Please reload

Tutustu myös erikoiskasvohoitoihin

Freya Medical Spa

Tieteellisesti todistettua ihon terveyttä edistävää kokonaisvaltaista hoitoa, hemmottelevaa SPA-elämystä unohtamatta. Hoidot tehdään tuotteilla, joilla pystytään vaikuttamaan ihoon pintaa syvemmällä, jolloin ihosta tulee kirkas, kuulas, tasaisen värinen ja ihanan pehmeä. Spa-elementit syntyvät rauhallisesta hoitoympäristöstä, sekä useimmat kasvohoitomme sisältävät hemmottelevat hieronnat.

Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Siksi jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sinun ihosi tarpeiden mukaan. Ammatillinen osaamisemme ihon hoidosta, sairaanhoidosta sekä funktionaalisesta lääketieteestä mahdollistavat tuloksellisen ja turvallisen hoidon. FREYAssa sinua palvelevat terveydenhuollon ammattilaiset ja hoitola on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimintayksikkö.

Stone Treatment
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna sopimuksesta TI-LA

Maksutavat käteinen, kortti & MobilePay

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Tiloissamme toimivat myös Veera ja Hanna

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste