KANTA-ASIAKKUUS 

FREYA tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita kauneuteen ja hyvinvointiin. Kanta-asiakkaanamme pääset nauttimaan näistä palveluista saaden rahanarvoisia etuja. Kanta-asiakkuusohjelma sisältää palvelukohtaisen leimapassin sekä kanta-asiakkaille suunnattuja tuotetarjouksia, etuhoitoja ja -tuotteita. 

Kanta-asiakasedut 2020
  • Täydellä kanta-asiakaskortilla (6 leimaa) seuraava hoitokäynti -30%  tai 30min veloitukseton etuhoito. Etuhoito vaihtuu kuukausittain ja edun voi käyttää klo 8-14:00 varattuihin hoitoaikoihin. Hoito on varattavissa nettiajanvarauksen kategoriassa "Kanta-asiakashoidot ja ostoskäynnit"

  • Tuoteostot -10%, kun ostat vähintään 3 normaalihintaista Ekopharma-,  BTB13-tai Retipalm-ihonhoitotuotetta.

  • Suosittelijakortti: kun annat kortin uudelle hoitolaan tulevalle asiakkaalle, saatte molemmat -10% edun seuraavasta hoidosta.

Kanta-asiakkuuden ehdot

-Kanta-asiakkuus on veloitukseton eikä sido käytäjää ostoihin.

-Kanta-asiakasohjelma on henkilökohtainen, FREYA pidättää oikeuden hyväksyä asiakkaan liittymisen ohjelmaan.

-Kanta-asiakaspassi on palvelukohtainen, asiakkaalla voi olla useita passeja eri palveluihin. Passi on voimassa vuoden aloituspäivämäärästä.

-FREYA voi muuttaa ohjelman sisältöä tai päättää kanta-asiakkuusohjelman ilmoittamalla muutoksesta vähintään 1kk etukäteen. Edut päivitetään vuosittain.

-Kanta-asiakaseduista voidaan tiedottaa asiakkaita sähköpostitse (sähköpostimarkkinointilupa)

-Kanta-asiakkaan henkilötietoja käsittelee vain FREYAn henkilöstö voimassaolevan tietosuojaselosteen mukaisesti. Osoitetietoja ei luovuteta Freyan ulkopuolelle.

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste