top of page
IHOMUUTOSTEN POISTO 

Tyypillisiä hoitolassa poistettavia ihomuutoksia ovat kasvojen alueen luomet, rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet esim kaulassa), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset eli "donitsiluomet", couperosasuonet, hämähäkkiluomet, kirsikkaluomet ja syylät. Poistamme vain hyvälaatuisia ihomuutoksia, joten huolestuttavat ihomuutokset tulee olla ensin lääkärin tarkistamia.


CryoAlfa on lääkinnällisiin toimenpiteisiin kehitetty jäädytyshoitomenetelmä, jossa käytetään nestemäistä -89C typpioksidia. Yhden hoitokerran kesto on vain sekunteja ja hoito tuntuu pienenä nipistyksenä. Typpioksidilla tehtävä luomenpoisto ei aiheuta arpea, joten menetelmä sopii erityisen hyvin kasvojen alueen iholle. 

 

Tavallisesti ihomuutoksen poistoon tarvitaan 2-4 käyntiä muutoksen koosta ja paksuudesta riippuen. Isompia rasvaluomia (>1cm) voidaan poistaa osissa useammalla hoitokerralla.

Cryo-hoidon voit varata nettiajanvarauksestamme Susannalle. Mikäli haluat arvion poistosta/hoitokertojen määrästä, voit tulla näyttämään poistettavaa muutosta varaamalla veloituksettoman ostos/ajanvarauskäynnin tai lähettää valokuvan sähköpostilla.

 

Jälkihoito

Noudatathan ensisijaisesti hoitolasta saamiasi kotihoito-ohjeita.

 

Hoidon jälkeen hoidettu ihoalue voi turvota, kutista, punoittaa ja tihkuttaa kudosnestettä. Hoitoalueelle voi nousta nesterakkula, jota ei pidä puhkaista.

 

Jäädytyskohtaan kehittyy tavallisesti rupi, joka irtoaa itsestään n. viikossa. Rupea ei saa repiä vaan ihon tulee antaa rauhassa parantua. Kotihoitona käsiteltyä aluetta saa suihkutella ja puhdistaa hellävaraisella puhdistustuotteella sekä hoitaa kosteuttavalla hoitovoiteella. Älä laita laastaria tai sidosta arpikohtaan jos poistokohta ei vuoda.

Mikäli muutos ei lähtenyt kokonaan ensimmäisellä käsittelykerralla, vaan jaltkohoito hoitolasta.

 

Huomioithan, että iho tulee suojata fysikaalisella aurinkosuojalla poiston jälkeen. 

cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page