top of page
IHOMUUTOSTEN POISTO 

Tyypillisiä hoitolassa poistettavia ihomuutoksia ovat kasvojen alueen luomet, rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet esim kaulassa), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset eli "donitsiluomet", couperosasuonet, hämähäkkiluomet, kirsikkaluomet ja syylät. Poistamme vain hyvälaatuisia ihomuutoksia, joten huolestuttavat ihomuutokset tulee olla lääkärin tarkistamia.


CryoAlfa on lääkinnällisiin toimenpiteisiin kehitetty jäädytyshoitomenetelmä, jossa käytetään nestemäistä -89C typpioksidia. Yhden hoitokerran kesto on vain sekunteja ja hoito tuntuu pienenä nipistyksenä. Typpioksidilla tehtävä luomenpoisto ei aiheuta arpea, joten menetelmä sopii erityisen hyvin kasvojen alueen iholle. 

 

Tavallisesti ihomuutoksen poistoon tarvitaan 2-4 käyntiä muutoksen koosta ja paksuudesta riippuen. Isompia rasvaluomia (>1cm) voidaan poistaa osissa useammalla hoitokerralla.

Cryo-hoidon voit varata nettiajanvarauksestamme Susannalle. Mikäli haluat tulla ensin näyttämään poistettavaa muutosta, voit varata veloituksettoman ostos/ajanvarauskäynnin.

 

Jälkihoito

Noudatathan ensisijaisesti hoitolasta saamiasi kotihoito-ohjeita.

 

Hoidon jälkeen hoidettu ihoalue voi turvota, kutista ja punoittaa ja  hoitoalueelle voi nousta nesterakkula, jota ei pidä puhkaista. Jäädytyskohtaan kehittyy usein rupi, joka irtoaa itsestään n. 1-2 viikossa. Hoitoaluetta ei saa käsitellä vaan ihon tulee antaa rauhassa parantua. Kotihoitona käsiteltyä aluetta saa suihkutella ja puhdistaa hellävaraisella puhdistustuotteella sekä hoitaa kosteuttavalla hoitovoiteella. Älä laita laastaria tai sidosta arpikohtaan.

 

Huomioithan, että iho tulee suojata fysikaalisella aurinkosuojalla poiston jälkeen. 

cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page