IHOMUUTOSTEN POISTO CRYO-HOIDOLLA

Meillä kaikilla on ihollamme hyvälaatuisia ihomuutoksia, kuten luomia tai maksaläiskiä. Nämä muutokset voivat olla kosmeettisesti häiritseviä tai sijaita hankalassa paikassa. Hyvälaatuisia ihomuutoksia voidaan poistaa CryoAlfa-jäädytyshoidon avulla. On kuitenkin tärkeää, että huolestuttavat ihomuutokset on lääkärin tarkistamia ja hyvänlaatuiseksi todettuja ennen jäädytyshoitoa. 

 

Tyypillisiä jäädytyshoidolla poistettavia ihomuutoksia ovat rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset, hämähäkkiluomet, kirsikkaluomet ja syylät. Miliumit poistetaan joko mekaanisesti tai cryo-hoidon avulla.

 

Luomien poistoja voidaan tehdä erillisinä hoitoina tai kasvohoitojen lisäpalveluna. Mikäli poistettava muutos sijaitsee auringolle altistuvassa kohdassa, suosittelemme poistoa syksyllä tai talvella. Hoitolassamme poistoja tekee Susanna, joka on laillistettu terveydenhuollon ammattilainen.

Cryo-jäädytyshoito

CryoAlfa on lääkinnällisiin toimenpiteisiin kehitetty jäädytyshoitomenetelmä, jossa käytetään nestemäistä -89C typpioksidia. Yhden jäädytyskerran kesto on vain joitakin sekunteja ja tulos on useimmiten hyvä jo yhden hoitokerran jälkeen. Isompia rasvaluomia (>1cm) voidaan poistaa osissa useammalla hoitokerralla. Typpiopksidilla tehtynä poisto ei aiheuta arpea ja hoito on lähes kivutonta. 

 

Jälkihoito

Noudatathan ensisijaisesti hoitolasta saamiasi kotihoito-ohjeita. Hoidon jälkeen hoidettu ihoalue voi turvota, kutista ja punoittaa ja  hoitoalueelle voi nousta nesterakkula, jota ei pidä puhkaista. Jäädytyskohtaan kehittyy rupi, joka irtoaa itsestään n. 1-4 viikossa. Hoitoaluetta ei saa käsitellä vaan ihon tulee antaa rauhassa parantua. Kotihoitona käsiteltyä aluetta voi suihkutella ja puhdistaa hellävaraisella puhdistustuotteella sekä hoitaa kosteuttavalla hoitovoiteella. Lisäksi iho tulee suojata fysikaalisella aurinkosuojalla poiston jälkeen. 

Mikäli poistotulos ei ole ollut täydellinen, voit varata seurantakäynnin, jolloin uusimme käsittelyn. Seurantakäynti on veloitukseton kun se tehdään 2-4 viikon kuluessa poistosta. 

cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple