top of page
IHOMUUTOSTEN POISTO 

Tyypillisiä hoitolassa poistettavia hyvälaatuisia ihomuutoksia ovat kasvojen alueen miliumit, luomet, rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet esim kaulassa), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset eli "donitsiluomet", kirsikkaluomet, couperosamuutokset sekä käsien ja jalkojen syylät. 

CryoAlfa -jäädytyshoito

 

Miliumit poistetaan neulalla tai lansetilla. Muiden ihomuutosten poistamiseen käytämme CryoAlfa-jäädytyslaitetta sekä sähkövirtaan perustuvaa elektrokoagulaatiolaitetta. CryoAlfa on erityisesti lääketieteellisiin toimenpiteisiin suunniteltu jäädytysmenetelmä, joka hyödyntää nestemäistä -89°C typpioksidia.

 

Luomenpoisto typpioksidilla ei jätä arpia, joten menetelmä sopii hyvin kasvojen alueelle. Yksi hoitokerta kestää vain muutamia sekunteja ja hoito tuntuu lievänä nipistyksenä.

 

Luomien poistoon tarvitaan yleensä 1-4 käyntiä riippuen sen koosta ja paksuudesta. Jäädytys voi aiheuttaa hoitokohtaan rakkulan ja/tai ruven, joka paranee yleensä 1-2 viikossa. Uusi hoitokerta voidaan tehdä vasta, kun arpi on täysin parantunut, yleensä noin 2-3 viikkoa edellisestä käsittelystä. Isompia rasvaluomia voidaan poistaa useammalla hoitokerralla.

Huomioithan, että poistamme vain hyvälaatuisia ihomuutoksia, joten poistettavien luomien tulee olla lääkärin tarkistamia.

Cryo-hoidon voit varata nettiajanvarauksestamme. Mikäli haluat arvion poistosta tai hoitokertojen määrästä, voit varata veloituksettoman ajanvarauskäynnin tai lähettää valokuvan sähköpostitse.

Erityisesti lapsille suosittelemme laittamaan apteekista ilman reseptiä saatavan Emla-puudutteen ennan hoitoon tuloa.

Jalkapohjien syylänpoistoon tulee varata Erikoisjalkahoito 60min.

 

Jälkihoito-ohjeet
cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page