PUHDASTA KAUNEUTTA HERKÄLLE IHOLLE

 

Iho altistuu jatkuvasti erilaisille ärsykkeille, kuten UV-säteilylle ja ilmansaasteille. Myös stressi, pesu sopimattomilla tuotteilla, tietyt ruoka-aineet ja allergiat voivat ärsyttää ihoa. Ärsykkeiden seurauksena ihon mikrobitasapaino voi joutua epätasapainoon, jolloin taudinaiheuttajat lisääntyä iholla. Tämä voi pahentaa esimerkiksi atooppista ihottumaa, rosaceaa ja aknea.

BTB13 on kotimainen medikaalinen hoitolakosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät tieteellinen tutkimus ja puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet. Pantentoitu ja hyödyllisyysmallisuojattu BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat sekä probiootit. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu suomessa herkän, ikääntyvän ja vaativan ihon tarpeisiin. ​

BTB13-kasvohoidot soveltuvat ihon terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen kaikille ihotyypeille, myös silloin kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. Tyypillisiä hoitoaiheita ovat mm. herkän, ärtyvän ja punoittavan ihon hoito, atopia, couperosa, akne, ruusufinni (rosacea) ja suunympärysihottuma (perioraalidermatiitti). BTB13-kasvohoidot soveltuvat myös vaurioituneelle iholle, kuten esteettisten toimenpiteiden ja kirurgian jälkihoitoon, arpien hoitoon sekä uudistamaan ikääntyvää ihoa. 

Intense Hydration Therapy

Intense Hydration Therapy kasvohoito kirkastaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä ennalta hoitaa auringon aiheuttamia valovaurioita tehokkaiden antioksidanttien ja probioottien avulla. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen ja värjäys, ultraäänipuhdistus, tehoaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio sekä led-valohoito. Hoidon jälkeen iho on kirkas, kuulas ja kosteutettu. 

Kesän kampanjahoitona sisältää myös päähieronnan ja itseruskettavan hoitonesteen! Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille. 

BTB13 Medical Skin peel kuorintahoito

Medical Skin peel kemiallinen kuorintahoito on tehokas hedelmähappokuorinta, joka kirkastaa ihoa ja edistää ihosolujen uudistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona se häivyttää ihon pieniä juonteita, aknearpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, Medical Skin peel -hedelmähappokuorinta, rauhoittava ja kosteuttava BTB13-seerumi sekä erikoisnaamio.

Suositellaan 3x tai 6x sarjahoitona hoitoaiheesta riippuen.

Skin Relief Probiotic Therapy

Skin Relief Probiotic Therapy -kasvohoito herkistyneelle ja ärtyneelle iholle mm. atooppisen ihon, couperosan, ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen ja värjäys, aktiiviaineiden imeytys, probioottinen erikoisnaamio, led-valohoito sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. 

Probioottinen kasvohoito iho-ongelmien hoitoon, suositellaan sarjahoitona.

BTB13 Micro-Meso Therapy (mikroneuaus)

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia syvemmälle ihoon. Näiden mikrokanavien kautta saadaan imeytettyä  aktiiviainetta juuri sinne, missä ihon kollageeni ja elastiinisäikeet muodostuvat. Myös hyaluronihapolla saadaan välitön täyteläistäviä vaikutus. Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Tulokset tehostuvat, mutta hoito on hellävarainen. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, myös silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy huolellinen kolmoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, mikroneulaus BTB13-seerumilla, seerumin imeytys sekä erikoisnaamio led-valohoidolla. Hoidossa on lyhyt toipumisaika, jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti.

Tehokas hoito ihon uudistamiseen ja arpien ja juonteiden hoitoon. Vain 3x tai 6x sarjahoitona n. 1kk välein. 

Effective lifting Therapy

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava Effective lifting therapy kasvohoito aikuiselle iholle. Hoitaa ja ennaltaehkäisee ihon ikääntymismuutoksia, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa ja aktivoi ihon uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä sekä iholle välttämättömiä ihovitamiineja (A, C, B, E) ja peptidejä, jotka tasoittavat ihon sävyä, kosteuttavat ihoa sekä palauttavat ihon nuorekkaan hehkun. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen ja värjäys, radiofrekvenssihoito, erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Kiinteyttävä radiofrekvenssihoito ikääntymismuutosten hoitoon ja ihon uudistamiseen. 

.jpg
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Olemme Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimipiste.

Y-tunnus: 2388490-2 I Tietosuojaseloste

Copyright 2021 Ihohoitola Freya