top of page
ERIKOISKASVOHOIDOT AIKUISELLE IHOLLE

 

Ihomme altistuu jatkuvasti erilaisille sisäisille ja ulkoisille ärsykkeille. Esimerkiksi säätila, stressi, ravinto, sairaudet, hormonaaliset tekijät sekä virheellinen ihon kotihoito voivat häiritä ihon omaa suojakerrosta ja aiheuttaa mm. pintakuivuutta, ärtyvyyttä ja ihodermatoosien pahenemista.

Erikoiskasvohoidot soveltuvat ihosi hyvinvoinnin edistämiseen silloin, kun toivot tuloksia iho-ongelmien tai ikääntyvän ihon hoidossa sekä haluat tietoa ihostasi ja sille soveltuvista hoitotuotteista.

 

Valitsen hoidossa käytettävät tuotteet, hoitolaitteet sekä hoidon sisällön yksilöllisesti sinulle, ihoasi kunnioittaen ja hemmottelua unohtamatta. Hoidon hintaan sisältyvät LED-valoterapia, ultraäänipuhdistus, ihon kiinteytys radiofrevenssilaitteella sekä ihon kosteutus ja tehoaineiden imeytys elektroporaatiolaitteella. Lue lisää hoitolaitteista.

Ihon mikrobiomin vahvistaminen probioottihoidon avulla on avainasemassa useimpien iho-ongelmien hoidossa. Hoidoissa pyrin palauttamaan ihosi kosteustasapainon sekä parantamaan ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista toimintaa. Tulehduksellisten ihosairauksien hoidossa tärkein hoitomenetelmä on LED-valoterapia, jota suosittelen myös käynnissä olevien lääkehoitojen aikana (esim. isotretinoiinihoidot). 

Hoidon voit varata Erikoiskasvohoitokategoriasta joko 30min, 60min tai 90min kestolla. Hoidot soveltuvat myös kaikkein herkimmälle iholle, synteettisille hajusteille herkistyneille sekä ihosairauksien lääketieteellisen hoidon tueksi. 

derma.cosmetics-VitaminC1_web.jpg
Spring border background with beautiful white flowering branches. Blue background, bloom d

Freyan Heleys 
Intense Hydration Therapy 

Kosteuttava & heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Hoito aloitetaan ihon alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Tämän jälkeen ihoon imeytetään laitehoidon avulla ihoa hoitavia ja suojaavia antioksidantteja sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita hemmottelevan hieronnan tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon. Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme kaikille ihotyypeille sekä ihon kosteustasapainon parantamiseen ympäri vuoden. 

Image by Krystal Ng

Freyan Hehku (RF)
Pro-Age Vitamin Therapy 

Kiinteyttävä ja uudistava

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä, kosteuttava ja kirkastava kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Hoito aloitetaan kasvojen ja decolteen rentoutushieronnalla ja hoitoon sisältyy ihon kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, radiofrekvenssihoito sekä ihosi tarpeiden mukaisesti valitun BTB13 -seerumin imeytys hoitolaitteella. Naamion aikana rentoudut hemmotelevassa hieronnassa ja hoito päätetään hoidon kiinteyttävää vaikutusta tehostavaan LED-valoterapiaan. Parhaat tulokset ikääntymismuutosten hoidossa saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon. 

Ikääntyvälle iholle suosittelen myös Green Peel ja PRX-T33.

Image by Tom Dahm

Freyan Helmi
Medical Skin Relief Therapy

Rauhoittava probioottikasvohoito

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä probioottikasvohoito ärtyneelle ja herkistyneelle iholle. Hoito soveltuu mm. atooppisen ihon, couperosan, aktiivisessa vaiheessa olevan ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito rauhoittaa ihoa, vähentää ihon punoitusta, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolustuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio sekä ihon inflammaatiota vähentävä LED-valoterapia. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta herkityneen ihon hoidossa tuloksia saavutetaan yleensä vain toistamalla hoitoa useamman kerran. 

Image by SUN STUDIO CREATIVE

Hoidon jälkeen

Kemialliset kuorinnat ja laitehoidot

Osana erikoiskasvohoitoa tehdään usein kemiallinen kuorinta ja/tai tehokas laitehoito sekä käytetään ihoa uudistavia aktiiviaineita, kuten a-vitamiinia. Kasvohoidon jälkeen iho tavallisesti tuntuu kosteutetulta ja näyttää kauniin heleältä ja tasaiselta. On kuitenkin täysin normaalia, että uudistavien hoitojen jälkeen iho voi hieman kihelmöidä tai punoittaa. Ihoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja tavallisimmin niitä tulee herkälle, atooppiselle iholle tai ruusufinnin hoidon yhteydessä. Parin päivän päästä käsittelystä ihossa voi tuntua pintakuivuutta tai näkyä lievää hilseilyä, tämä on normaali osa ihon uusiutumisprosessia ja menee nopeasti ohi. Huolehdi hoidon jälkeen ihon kosteutuksesta ja suojauksesta hoitolan ohjeistuksen mukaisesti. Vältä saunaa ja runsasta hikoilua vähintään hoitopäivän ajan.

Image by Evie S.

Freyan Hellä
Clarifying Skin Therapy

Syväpuhdistava & tasapainottava

Syväpuhdistava, kosteuttava ja talintuotantoa tasapainottava probioottikasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle sekä epäpuhtauksien, aknen ja rauhallisessa vaiheessa olevan ruusufinnin hoitoon. Hoito eliminoi ihotulehdusta yhdessä antioksidanttien, BTB13-yhdisteen, probioottien sekä ihoa uudistavan A-vitamiinin kanssa. Hoitoon sisältyy aktiivihiili- & salisyylihappokuorinta, ultraääni-ihonpuhdistus sekä aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla. Hoidon päättää ihoa rauhoittava probioottinaamio LED-valoterapialla. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon.

Aknen hoitoon suosittelen myös: Green Peel-hoitoa tai atselaiinihappokuorintaa

Image by Annie Spratt

Lisäpalvelut

Täydennä hoitoa lisäpalveluilla

Kasvohoito on kokonaishinnoiteltu ja se sisältää laitehoidon (ultraääni, RF, elektroporaatio, LED) ja ihonhoidon erikoisterapiat. Voit kuitenkin halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, jotka löydät nettivarauksen "Kasvohoidon Lisäpalvelut" -kategoriasta. 

Voimme halutessasi myös suunnitella sinulle täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden, johon yhdistämme muita palveluita. Kysy lisää!

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page