ERIKOISKASVOHOIDOT AIKUISELLE IHOLLE

 

Ihomme altistuu jatkuvasti erilaisille ärsykkeille. Vuodenajat, stressi, sairaudet ja allergiat, hormonaaliset tekijät sekä virheelliset ihonhoitotottumukset voivat häiritä ihon luonnollista suojakerrosta ja sen mikrobiomia eli hyvää bakteerikantaa. Ihon tasapainon heikkeneminen voi näkyä aluksi pintakuivuutena ja myöhemmin ärtyvyytenä, punoittamisena, epäpuhtauksina tai ihodermatoosien pahenemisena. 

Erikoiskasvohoitoni soveltuvat ihosi hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen silloin, kun hoidolta edellytetään medikaalista hoitotehoa. Valitsen käytettävän ihonhoitosarjan ja suunnittelen jokaisen hoidon sisällön yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeet huomioiden, hemmottelua unohtamatta. Kauniissa ja rauhallisessa hoitolassa voit unohtaa arjen kiireet ja nauttia kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä. Saat myös vastaanotollani runsaasi tietoa ihostasi ja suosituksia sen kotihoidosta. Kaikki erikoiskasvohoidot soveltuvat myös herkälle iholle, hajusteallergisille sekä ihosairauksien hoidon tueksi. -Susanna

Erikoiskasvohoito on täydellinen ihonhoitokonaisuus, jossa tehdään kaikki, mitä ihosi tarvitsee. Hoito aloitetaan ihoanalyysillä ja ihon kosteuden mittauksella. Iholle tehdään alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, laitehoito, erikoisnaamio sekä imeytetään kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Myös kulmien siistiminen vahalla sisältyy hintaan, värjäykset ja karvanpoistot voit varata lisäpalveluna. Tutustu hoitosarjoihimme tästä.

derma.cosmetics-VitaminC1_web.jpg
Spring border background with beautiful white flowering branches. Blue background, bloom d

Freyan Heleys
Intense Hydration Therapy 

Kosteuttava & heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Hoito aloitetaan ihon alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Tämän jälkeen ihoon imeytetään laitehoidon avulla ihoa hoitavia ja suojaavia antioksidantteja sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita hemmottelevan hieronnan tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi ultraäänipuhdistus ja aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme kaikille ihotyypeille sekä ihon hyvinvoinnin ylläpitoon ympäri vuoden. Hoito saatavilla 30min ja 60min hoitoajalla.

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Freyan Hehku (RF+LED)
Pro-Age Vitamin Therapy 

Kiinteyttävä ja elvyttävä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä, elvyttävä ja uudistava kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Hoito soveltuu myös ihon kirkastamiseen sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Hoito aloitetaan kasvojen ja decolteen rentoutushieronnalla. Hoitoon sisältyy ihon kaksoispuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava radiofrekvenssihoito LED-valolla sekä ihovitamiinien ja patentoidun BTB13 Pro-Age seerumin imeytys. Käytettävä kuorinta ja ihovitamiinit (A, B, C, E) räätälöidään ihollesi yksilöllisesti. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusaika yhdistetään LED-valohoitoon, joka tehostaa hoidon kiinteyttävää vaikutusta merkittävästi. Parhaat tulokset ikääntymismuutosten hoidossa saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon. 

Suosittelen myös: PRX-T33

Image by SUN STUDIO CREATIVE

Hoidon jälkeen

Kemialliset kuorinnat ja laitehoidot

Useimmissa erikoiskasvohoidoissa tehdään osana hoitoa kemiallinen kuorinta ja/tai tehokas laitehoito sekä käytetään ihoa uudistavia aktiiviaineita, kuten ihovitamiineja. Kasvohoidon jälkeen iho tavallisesti tuntuu kosteutetulta ja näyttää kauniin heleältä ja tasaiselta. On kuitenkin  täysin normaalia, että uudistavien hoitojen jälkeen iho voi hieman kihelmöidä tai punoittaa. Ihoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja tavallisimmin niitä tulee herkälle tai atooppiselle iholle. Parin päivän päästä käsittelystä ihossa voi tuntua pintakuivuutta tai näkyä lievää hilseilyä, tämä on normaali osa ihon uusiutumisprosessia ja menee nopeasti ohi. Hoidon jälkeen on hyvä huolehtia ihon runsaasta kosteutuksesta hoitovedellä ja/tai seerumilla sekä huolellisesta aurinkosuojauksesta. Vältä myös saunaa ja runsasta hikoilua vähintään hoitopäivän ajan. Erikoiskasvohoito on hyvä tehdä vähintään viikkoa ennen tärkeää tapahtuma tai juhlaa.

Gypsophila Baby breath flowers, light, airy masses of small white flowers on white texture

Freyan Helmi
Medical Skin Relief Therapy

Rauhoittava probioottikasvohoito

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä probioottikasvohoito ärtyneelle ja herkistyneelle iholle. Hoito soveltuu mm. atooppisen ihon, couperosan, aktiivisessa vaiheessa olevan ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito vähentää ihon punoitusta, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolustuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio sekä ihotulehdusta vähentävä LED-valoterapia. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon.

Close-up of a beautiful woman receiving a head massage in a Spa center.jpg

Freyan Heleys
Energizing De-Stress Vitamin Treatment kasvoille ja vartalolle

Rentouttava ja virkistävä

Tämä kasvoille ja vartalolle suunnattu hoitoelämys auttaa eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta sekä rentouttaa ja virkistää kokonaisvaltaisesti. Hoito alkaa kevyellä kehon nestekiertoa edistävällä ja lihasjännitystä lievittävällä vartalohieronnalla. Tämän jälkeen tehdään kasvojen ihon puhdistus sekä ihon uusiutumista edistävä kuorinta. Rentouttava kasvohieronta kirkastaa ja virkistää ilmettä edistäen kasvojen, kaulan ja decolteen nestekiertoa. Hoidon päätteeksi teemme ihollesi räätälöidyn erikoisnaamion, jonka aikana hoito viimeistellään stressiä lievittävällä päänhieronnalla.

>>Ihana lahjahoito, paljon hierontaa!

soft feather luxurious color turquoise emerald green texture background.jpg

Freyan Hellä
Clarifying Skin Treatment

Syväpuhdistava & tasapainottava

Syväpuhdistava, kosteuttava ja talintuotantoa tasapainottava kasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle sekä epäpuhtauksien, aknen ja rauhallisessa vaiheessa olevan ruusufinnin hoitoon. Hoito eliminoi ihotulehdusta yhdessä antioksidanttien, BTB13-yhdisteen sekä ihoa uudistavan A-vitamiinin kanssa. Hoitoon sisältyy aktiivihiili- & salisyylihappokuorinta, ultraääni- tai mekaaninen ihonpuhdistus sekä aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla. Hoidon päättää ihoa rauhoittava ja virkistävä hoitonaamio LED-valoterapialla, joka parantaa tulehtunutta ihoa sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon.

Aknen hoitoon katso myös: Hydra Vacuum, Green Peel

Image by Annie Spratt

Lisäpalvelut

Täydennä hoitoa lisäpalveluilla

Kasvohoitosi on kokonaishinnoiteltu ja se sisältää laitehoidon (ultraääni, RF, elektroporaatio, LED) ja ihonhoidon erikoisterapiat. Voit kuitenkin halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, jotka löydät nettivarauksen "Kasvohoidon Lisäpalvelut" -kategoriasta. 

Voimme halutessasi myös suunnitella sinulle täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden!

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple