PUHDASTA KAUNEUTTA HERKÄLLE IHOLLE

 

Iho altistuu jatkuvasti ulkoisille ärsykkeille, kuten UV-säteilylle ja ilmansaasteille. Myös esim. stressi, pesu sopimattomilla tuotteilla, tietyt ruoka-aineet ja allergiat voivat ärsyttää ihoa. Ärsykkeiden seurauksena ihon mikrobitasapaino voi häiriintyä, jolloin haitallisten bakteerien määrä lisääntyy. Tämä voi pahentaa esimerkiksi atooppista ihottumaa, rosaceaa ja aknea.

BTB13-kasvohoidot soveltuvat ihon terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen kaikille ihotyypeille, myös silloin kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. Tyypillisiä hoitoaiheita ovat mm. herkän, ärtyvän ja punoittavan ihon hoito, atopia, couperosa, akne, ruusufinni (rosacea) ja suunympärysihottuma (perioraalidermatiitti). BTB13-kasvohoidot soveltuvat myös esteettisten toimenpiteiden ja kirurgian jälkihoitoon, arpien hoitoon sekä uudistamaan ikääntyvää ihoa. Hoitojen hintaan sisältyy laitehoito.

BTB13 on kotimainen tuotesarja, jossa yhdistyvät tieteellinen tutkimus ja puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet. Pantentoitu ja hyödyllisyysmallisuojattu BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat sekä probiootit. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu herkän, ikääntyvän ja vaativan ihon tarpeisiin Helsingin Herttoniemessä Naviterilla. 

Three white delicate snowdrops against blue background. Delicate first spring flowers Gala

Intense Hydration Therapy

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kuivalle, auringon rasittamalle ja kosteusköyhälle iholle. Hoito sisältää kirkastavaa C-vitamiinia, kosteuttavaa ja rauhoittavaa B5-vitamiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja BTB13-yhdistettä, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, Medical Skin Peel -hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen, ultraäänipuhdistus, aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, hieronta, erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille. 

Portrait%20%20girl%20cosmetic%20procedur

Effective lifting Therapy (RF + LED)

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja uudistava kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Radiofrekvenssi hoitaa ja ennaltaehkäisee ihon ikääntymismuutoksia, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon sävyä ja aktivoi ihon uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä sekä iholle välttämättömiä ihovitamiineja (A, C, B, E), jotka palauttavat ihon nuorekkaan hehkun. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, Medical Skin Peel -hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen, radiofrekvenssihoito, aktiiviaineiden imeytys laitteella, erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Kiinteyttävä radiofrekvenssihoito ikääntymismuutosten hoitoon ja ihon uudistamiseen. 

A-pullot.jpg

Clarifying Skin Treatment

Ihoa puhdistava, uudistava ja tasapainottava kasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle sekä aknen ja rosacean oireiden hoitoon ja ennaltahkäisyyn. Hoito sisältää BTB13-yhdistettä, joka eliminoi ihotulehdusta yhdessä antioksidanttien sekä ihoa korjaavan A-vitamiinin kanssa. Tuotteissa on myös ihon hyödyllistä mikrobikantaa vahvistavia prebiootteja. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, Medical Skin Peel -kuorinta, ultraääni tai mekaaninen ihonpuhdistus, vitamiinien imeytys laitehoidolla, erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Täydennä hoitoa halutessasi pidennetyllä mekaanisella ihonpuhdistuksella.
Syksyn kampanjahoitona sisältää myös kulmien värjäyksen, päähieronnan ja itseruskettavan hoitonesteen! Puhdistava ja tasapainottava hoito kaikille ihotytypeille.

Spring border background with beautiful white flowering branches. Blue background, bloom d

Skin Relief Probiotic Therapy

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja uudistava probioottinen kasvohoito herkistyneelle ja ärtyneelle iholle mm. atooppisen ihon, couperosan, aktiivisessa vaiheessa olevan ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, entsymaattinen kuorinta, kulmien siistiminen, aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio, led-valohoito sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. 

Probioottinen led-kasvohoito herkistyneelle iholle, suositellaan sarjahoitona.

.jpg