top of page
ERIKOISKASVOHOIDOT AIKUISELLE IHOLLE

 

Ihomme altistuu jatkuvasti erilaisille sisäisille ja ulkoisille ärsykkeille. Esimerkiksi ympäristötekijät, stressi, ravinto, sairaudet, hormonaaliset tekijät sekä virheellinen ihon kotihoito voivat häiritä ihon omaa suojakerrosta ja aiheuttaa pintakuivuutta, herkistymistä sekä ihodermatoosien pahenemista.

Erikoiskasvohoidot soveltuvat ihosi hyvinvoinnin edistämiseen silloin, kun toivot tuloksia iho-ongelmien tai ikääntyvän ihon hoidossa sekä haluat tietoa ihostasi ja sille soveltuvista hoitotuotteista.

 

Valitsen hoidossa käytettävät tuotteet, hoitolaitteet sekä hoidon sisällön yksilöllisesti sinulle, ihoasi kunnioittaen ja hemmottelua unohtamatta. Hoidon hintaan sisältyvät LED-valoterapia, ultraäänipuhdistus, ihon kiinteytys radiofrevenssilaitteella sekä ihon kosteutus ja tehoaineiden imeytys elektroporaatiolaitteella. Lue lisää hoitolaitteista.

Ihon mikrobiomin vahvistaminen probioottihoidon avulla on avainasemassa useimpien iho-ongelmien hoidossa. Hoidoissa pyrin palauttamaan ihosi kosteustasapainon sekä parantamaan ihon omaa suojakerrosta ja sen luonnollista toimintaa. Tulehduksellisten ihosairauksien hoidossa tärkein yksittäinen hoitomenetelmä on LED-valohoito, jota suosittelen myös käynnissä olevien (ei-valoherkistävien) lääkehoitojen aikana. 

Hoidon voit varata Erikoiskasvohoitokategoriasta joko 45min, 60min tai 90min kestolla. Hoidot soveltuvat myös kaikkein herkimmälle iholle, synteettisille hajusteille herkistyneille sekä ihosairauksien lääketieteellisen hoidon tueksi. 

_TB_0415p.jpg
Spring border background with beautiful white flowering branches. Blue background, bloom d
Freyan Heleys 
Intense Hydration Therapy 

Kosteuttava & heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle.

 

Hoito aloitetaan ihon alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Tämän jälkeen ihoon imeytetään laitehoidon avulla ihoa hoitavia ja suojaavia antioksidantteja sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voidaan valita hemmotteleva hieronta tai hoitovaikutusta tehostava LED-valoterapia.

 

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme kaikille ihotyypeille sekä ihon kosteustasapainon ylläpitämiseen ympäri vuoden. 

Image by Krystal Ng
Freyan Hehku (RF)
Pro-Age Vitamin Therapy 

Kiinteyttävä ja uudistava

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä, kosteuttava ja kirkastava kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle.

 

Hoito aloitetaan kasvojen ja decolteen rentoutushieronnalla sekä alkupuhdistuksella. Tämän jälkeen tehdään yksilöllisesti valittu hedelmähappo-, tai entsyymikuorinta, BTB13 -seerumin imeytys sekä kiinteyttävä radiofrekvenssihoito.

 

Naamion vaikutusaikana hierotaan kasvot, kaula ja decoltee ja hoito päätetään ihon kiinteyttävää ja kirkastavaa vaikutusta tehostavaan LED-valoterapiaan.

 

Parhaat tulokset ikääntymismuutosten hoidossa saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon. Hoidon voi valita joko 60min tai 90min kokonaisuutena.

Ikääntyvälle iholle suosittelen myös Green Peel ja PRX-T33-hoitoja sekä BTB13 Mikroneulausta.

Image by Tom Dahm
Freyan Helmi
Medical Skin Relief Therapy

Rauhoittava probioottikasvohoito

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä probioottikasvohoito ärtyneelle ja herkistyneelle iholle.

 

Hoito soveltuu mm. atooppisen ihon, couperosan, aktiivisessa vaiheessa olevan ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito rauhoittaa ihoa, vähentää ihon punoitusta, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolustuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti.

 

Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio sekä ihon inflammaatiota vähentävä LED-valoterapia. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta herkityneen ihon hoidossa tuloksia saavutetaan yleensä vain toistamalla hoitoa useamman kerran. 

Image by SUN STUDIO CREATIVE
Hoidon jälkeen

Kemialliset kuorinnat ja laitehoidot

Osana erikoiskasvohoitoa tehdään kemiallinen kuorinta ja/tai tehokas laitehoito sekä käytetään ihoon vaikuttavia aktiiviaineita, kuten a-vitamiinia.

 

Kasvohoidon jälkeen iho tavallisesti tuntuu kosteutetulta ja näyttää kauniin heleältä ja tasaiselta. On kuitenkin täysin normaalia, että uudistavien hoitojen jälkeen iho voi hieman kihelmöidä tai punoittaa.

 

Ihoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja tavallisimmin niitä tulee herkälle, atooppiselle iholle tai ruusufinnin hoidon yhteydessä. Parin päivän päästä käsittelystä ihossa voi tuntua pintakuivuutta tai näkyä lievää hilseilyä, tämä on normaali osa ihon uusiutumisprosessia ja menee nopeasti ohi.

 

Huolehdi hoidon jälkeen ihon kosteutuksesta ja suojauksesta hoitolan ohjeistuksen mukaisesti. Vältä saunaa ja runsasta hikoilua vähintään hoitopäivän ajan. Myös tyynyliina ja kasvopyyhe on hyvä vaihtaa hoitopäivänä!

Image by Evie S.
Freyan Hellä
Clarifying Skin Therapy

Syväpuhdistava & tasapainottava

Syväpuhdistava, kosteuttava ja talintuotantoa tasapainottava probioottikasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle sekä epäpuhtauksien, aknen ja rauhallisessa vaiheessa olevan ruusufinnin hoitoon.

 

Hoito eliminoi ihotulehdusta yhdessä antioksidanttien, BTB13-yhdisteen, probioottien sekä ihoa uudistavan A-vitamiinin kanssa. Hoitoon sisältyy aktiivihiili-, salisyylihappo- tai atselaiinihappokuorinta, ultraääni-ihonpuhdistus sekä aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla. Hoidon päättää ihoa rauhoittava probioottinaamio LED-valoterapialla.

 

Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset aknen hoidossa saavutetaan sarjahoitona yhdistäen iholle soveltuvaan kotihoitoon.

Aknen hoitoon suosittelen myös: Green Peel-hoitoa ja Hydra Vacuum-ihonpuhdistusta.

Image by Annie Spratt
Lisäpalvelut

Täydennä hoitoa lisäpalveluilla

Kasvohoitosi on kokonaishinnoiteltu ja se sisältää laitehoidon (ultraääni, RF, elektroporaatio, LED) ja ihonhoidon erikoisterapiat.

 

Voit kuitenkin halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, jotka löydät nettivarauksen "Kasvohoidon Lisäpalvelut" -kategoriasta. 

Voimme halutessasi myös suunnitella sinulle täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden, johon yhdistämme muita palveluita. Kysy lisää!

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page