BTB13 - PUHDASTA KAUNEUTTA 

 

BTB13 on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät tiede sekä puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet - mm. antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat, prebiootit ja probiootit. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu kokonaan suomessa. 

BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Sillä on runsaasti ihon hyvinvointiin vaikuttavia ominaisuuksia, joista tärkein on kyky aktivoida ihosolujen uusiutumista. BTB13-kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ihon hyvinvoinnin edistämiseen sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Tyypillisiä hoitoaiheita ovat mm. herkän, ärtyvän ja punoittavan ihon hoito, kutina, couperosa, ruusufinni. BTB13 on myös tehokas esteettisten toimenpiteiden jälkihoidossa.

Hoitovalikoimaan kuuluvat tehokkaat medikaaliset kasvohoidot kuten mikroneulausta ja neulatonta mesoterapiaa yhdistävä BTB13 Micro-mesoterapia sekä kemialliset kuorinnat. 

BTB13 -Probioottinen vitamiinikasvohoito

BTB13 Probioottinen Vitamiinikasvohoito rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoito soveltuu myös ikääntymismuutosten hoitoon. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, probioottinen erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet ja laitteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Suosittelemme tätä hoitoa ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme.

BTB13 Medical peel

Medical Peel kemiallinen kuorintahoito on tehokas kuorinta, joka edistää ihosolujen uudistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona se myös häivyttää ihon pieniä juonteita, aknearpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, Medical Peel -kuorinta, rauhoittava ja kosteuttava BTB13-seerumi sekä erikoisnaamio. Medical Peel kuorintahoitoja suositellaan sarjahoitona joko 3 tai 6 kertaa.

BTB13 Micro-mesotherapy

Mikroneulausta ja mesoterapiaa yhdistävä menetelmä avaa BTB13-yhdisteelle suoran tien syvemmälle ihoon. Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Tulokset tehostuvat, mutta hoito on hellävaraisempi kuin rullan avulla tehtävä käsittely. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat kuten herkät silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy ihon puhdistus, kevyt happokuorinta, mikroneulaus, BTB13-seerumin imeytys sekä erikoisnaamio. Hoidossa on lyhyt toipumisaika, hoitopäivänä iho saattaa punoittaa mutta jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Mikroneulaushoitoja tehdään sarjahoitona joko 3 tai 6 kertaa, n. 1kk välein.

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Liikkeessä toimivat myös:
Tmi Veera Varala

Hyvinvointipalelu h.a.n.n.a

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste