PUHDASTA KAUNEUTTA AIKUISELLE IHOLLE

 

Ihomme altistuu jatkuvasti ulkoisille ärsykkeille. Esimerkiksi vuodenajat, stressi, sairaudet ja lääkitys, hormonaaliset tekijät, ihonhoitorutiinit ja allergiat voivat häiritä ihon luonnollista tasapainoa.

Erikoiskasvohoitomme soveltuvat ihon hyvinvoinnin edistämiseen silloin, kun tuotteilta edellytetään medikaalista hoitotehoa. Kokeneet kosmetologimme tekevät juuri Sinulle räätälöidyn hoidon ihosi tarpeet huomioiden, hemmottelua unohtamatta. Kauniissa ja rauhallisessa hoitolaympäristössämme voit rentotutua ja nauttia kokonaisvaltaisesta hoitoelämyksestä. 

Kaikkiin hoitoihin sisältyy perushoito eli ihoanalyysi, ihon kosteustasapainon mittaus, ihon pintapuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hemmottelevaa hierontaa, erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Hoidoissa käyttämämme BTB13 on kotimainen tuotesarja, jossa yhdistyvät tieteellisen tutkimustyön tuloksena kehitetty BTB13-yhdiste ja puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet, kuten kotimaiset marjauutteet ja öljyt. Sarjalla saadaan hyviä tuloksia vaativienkin iho-ongelmien hoidossa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu herkän, aikuisen ja ikääntyvän ihon tarpeisiin Helsingissä Naviterilla. 

micromeso.jpg
Spring border background with beautiful white flowering branches. Blue background, bloom d

BTB13 Intense Hydration Therapy

Kosteuttava & heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle ja kosteusköyhälle iholle. Tässä hemmottelevassa hoidossa imeytetään kirkastavaa C-vitamiinia, kosteuttavaa ja rauhoittavaa B5-vitamiinia, hyaluronihappoa sekä patentoitua BTB13-seerumia, joka vahvistaa ihon rakennetta, puhdistaa ja suojaa ihoa sekä edistää ihon kosteudensitomiskykyä. Ihosta tulee nuorekkaampi, kimmoisampi ja heleämpi. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi ultraäänipuhdistus ja aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme kaikille ihotyypeille.

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

BTB13 Effective lifting Therapy (RF + LED)

Kiinteyttävä ja elvyttävä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja uudistava kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Hoito sisältää mm. vahvan pitoisuuden patentoitua BTB13-yhdistettä sekä iholle välttämättömiä ihovitamiineja (A, B5, C, E) ja laadukkaita marjaöljyjä. Ne kaikki tukevat ihon toimintoja ja auttavat uudistamaan ihoa antaen iholle sen nuorekkaan hehkun. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi kemiallinen AHA-kuorinta, radiofrekvenssihoito, aktiiviaineiden imeytys laitteella sekä LED-valohoito. Radiofrekvenssi yhdistettynä LED-valohoitoon tehostaa hoidon kiinteyttävää vaikutusta merkittävästi.

Lue lisää

A-pullot.jpg

BTB13 Clarifying Skin Treatment

Puhdistava & tasapainottava

Ihoa puhdistava ja tasapainottava kasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle sekä aknen ja rauhallisessa vaiheessa olevan rosaceaihon hoitoon. Hoito sisältää BTB13-yhdistettä, joka eliminoi ihotulehdusta yhdessä antioksidanttien sekä ihoa korjaavan A-vitamiinin kanssa. Tuotteissa on myös ihon hyödyllistä mikrobikantaa vahvistavia prebiootteja. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi ultraääni- tai mekaaninen ihonpuhdistus, aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla sekä erikoisnaamio. Mikäli ihossa on runsaasti puhdistettavaa, voit täydennä hoitoa pidennetyllä mekaanisella ihonpuhdistuksella.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen BTB13 -kotihoitoon.

vitaminhydro.jpg

retipalm Vitamin A Skin Therapy

Uudistava ja tasapainottava

Retipalm-kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille hemmotteluun, ihon hyvinvoinnin edistämiseen sekä vaativaan ikääntyvän ihon hoitoon. Retipalm -kasvohoidot perustuvat A-, B-, C- ja E-vitamiinien imeyttämiseen ja ihosolujen aktivoimiseen glykolihapon ja ATP:n avulla. Hoito kosteuttaa ja heleyttää ihoa, vahvistaa ja uudistaa ihon rakennetta, parantaa ihon sävyä ja tasapainottaa talintuotantoa. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi  ihovitamiinien imeytys retipalmin solubiologista menetelmää hyödyntäen ilman hoitolaitteita. Hoitovaikutus on selkeästi nähtävillä jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Gypsophila Baby breath flowers, light, airy masses of small white flowers on white texture

BTB13 Skin Relief Probiotic Therapy

Rauhoittava 

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä probioottikasvohoito herkistyneelle ja ärtyneelle iholle. Soveltuu mm. atooppisen ihon, couperosan, aktiivisessa vaiheessa olevan ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, ehkäisee ihotulehdusta, vähentää ihon punoitusta, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolustuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio sekä ihotulehdusta vähentävä led-valohoito.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen BTB13 -kotihoitoon.

cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg

CryoAlfa -ihomuutosten poisto

Lisäpalvelu

Meillä kaikilla on ihollamme hyvälaatuisia ihomuutoksia, kuten luomia tai maksaläiskiä. Nämä muutokset voivat olla kosmeettisesti häiritseviä tai sijaita hankalassa paikassa. Hyvälaatuisia ihomuutoksia voidaan poistaa CryoAlfa-jäädytyshoidon avulla. On kuitenkin ehdottoman tärkeää, että huolestuttavat ihomuutokset on lääkärin tarkistamia ja hyvänlaatuiseksi todettuja ennen jäädytyshoitoa. Tyypillisiä jäädytyshoidolla poistettavia ihomuutoksia ovat rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset, hämähäkkiluomet, kirsikkaluomet ja syylät. Poistoja voidaan tehdä erillisinä hoitoina sekä kasvohoitojen lisäpalveluna.

Lue lisää

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple