top of page

ERIKOISKASVOHOIDOT AIKUISELLE IHOLLE

 

Ihomme altistuu jatkuvasti erilaisille sisäisille ja ulkoisille ärsykkeille. Sään vaihtelut, stressi, ravinto, sairaudet ja allergiat, hormonaaliset tekijät sekä virheellinen ihon kotihoito voivat häiritä ihon luonnollista suojakerrosta ja sen mikrobiomia. Ihon suojakerroksen heikkeneminen näkyy ihon pintakuivuutena mikäjatkuessaan voi johtaa ihon herkistymiseen, punoitukseen, epäpuhtauksiin ja akneen tai ihodermatoosien pahenemiseen.

Erikoiskasvohoitoni soveltuvat ihosi hyvinvoinnin edistämiseen silloin, kun hoidolta toivotaan tuloksia iho-ongelmien tai ikääntyvän ihon hoidossa. Valitsen käytettävät ihonhoitotuotteet, hoitolaitteet sekä hoidon sisällön yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeet huomioiden, ihoasi kunnioittaen ja hemmottelua unohtamatta. 

 

Saat erikoiskasvohoidon yhteydessä tietoa ihostasi, käytettävistä tuotteista ja laitteista sekä suosituksia kotihoitoon. Hoitoon voit yhdistää lisäpalveluna ihon laiteanalyysin,joka antaa syvällistä tietoa ihosi tilasta. Erikoiskasvohoitoni soveltuvat myös kaikkein herkimmälle iholle, hajusteherkille sekä ihosairauksien lääketieteellisen hoidon tueksi. 

derma.cosmetics-VitaminC1_web.jpg
Spring border background with beautiful white flowering branches. Blue background, bloom d

Freyan Heleys
Intense Hydration Therapy 

Kosteuttava & heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Hoito aloitetaan ihon alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Tämän jälkeen ihoon imeytetään laitehoidon avulla ihoa hoitavia ja suojaavia antioksidantteja sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita hemmottelevan hieronnan tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon. Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme kaikille ihotyypeille sekä ihon kosteustasapainon ylläpitoon ympäri vuoden. Hoito on saatavilla 30min ja 60min kestolla.

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Freyan Hehku (AHA+RF)
Pro-Age Vitamin Therapy 

Kiinteyttävä ja uudistava

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä, kosteuttava ja kirkastava kasvohoito aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Hoito aloitetaan kasvojen ja decolteen rentoutushieronnalla ja hoitoon sisältyy ihon kaksoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, radiofrekvenssihoito sekä ihosi tarpeiden mukaisesti valitun BTB13 -seerumin imeytys hoitolaitteella. Naamion aikana rentoudut hemmotelevassa hieronnassa ja hoito päätetään hoidon kiinteyttävää vaikutusta tehostavaan LED-valoterapiaan. Parhaat tulokset ikääntymismuutosten hoidossa saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon. 

Suosittelen ikääntyvälle iholle myös seuraavia hoitoja: Green Peel ja PRX-T33.

Gypsophila Baby breath flowers, light, airy masses of small white flowers on white texture

Freyan Helmi
Medical Skin Relief Therapy

Rauhoittava probioottikasvohoito

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä probioottikasvohoito ärtyneelle ja herkistyneelle iholle. Hoito soveltuu mm. atooppisen ihon, couperosan, aktiivisessa vaiheessa olevan ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito rauhoittaa ihoa, vähentää ihon punoitusta, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolustuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio sekä ihon inflammaatiota vähentävä LED-valoterapia. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta  herkityneen ihon hoidossa tuloksia saavutetaan yleensä vain toistamalla hoitoa usemman kerran. 

Image by SUN STUDIO CREATIVE

Hoidon jälkeen

Kemialliset kuorinnat ja laitehoidot

Useimmissa erikoiskasvohoidoissa tehdään osana hoitoa kemiallinen kuorinta ja/tai tehokas laitehoito sekä käytetään ihoa uudistavia aktiiviaineita, kuten ihovitamiineja. Kasvohoidon jälkeen iho tavallisesti tuntuu kosteutetulta ja näyttää kauniin heleältä ja tasaiselta. On kuitenkin  täysin normaalia, että uudistavien hoitojen jälkeen iho voi hieman kihelmöidä tai punoittaa. Ihoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja tavallisimmin niitä tulee herkälle tai atooppiselle iholle. Parin päivän päästä käsittelystä ihossa voi tuntua pintakuivuutta tai näkyä lievää hilseilyä, tämä on normaali osa ihon uusiutumisprosessia ja menee nopeasti ohi. Hoidon jälkeen on hyvä huolehtia ihon runsaasta kosteutuksesta hoitovedellä ja/tai seerumilla sekä huolellisesta aurinkosuojauksesta. Vältä myös saunaa ja runsasta hikoilua vähintään hoitopäivän ajan. Erikoiskasvohoito on hyvä tehdä vähintään viikkoa ennen tärkeää tapahtuma tai juhlaa.

soft feather luxurious color turquoise emerald green texture background.jpg

Freyan Hellä
Clarifying Skin Treatment

Syväpuhdistava & tasapainottava

Syväpuhdistava, kosteuttava ja talintuotantoa tasapainottava probioottikasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle sekä epäpuhtauksien, aknen ja rauhallisessa vaiheessa olevan ruusufinnin hoitoon. Hoito eliminoi ihotulehdusta yhdessä antioksidanttien, BTB13-yhdisteen, probioottien sekä ihoa uudistavan A-vitamiinin kanssa. Hoitoon sisältyy aktiivihiili- & salisyylihappokuorinta, ultraääni- tai mekaaninen ihonpuhdistus sekä aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla. Hoidon päättää ihoa rauhoittava probioottinaamio LED-valoterapialla, joka hoitaa tulehtunutta ihoa sen antibakteerisen ominaisuuden ansiosta. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon.

Suosittelen aknen hoitoon myös: Green Peel.

Image by Annie Spratt

Lisäpalvelut

Täydennä hoitoa lisäpalveluilla

Kasvohoitosi on kokonaishinnoiteltu ja se sisältää laitehoidon (ultraääni, RF, elektroporaatio, LED) ja ihonhoidon erikoisterapiat. Voit kuitenkin halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, jotka löydät nettivarauksen "Kasvohoidon Lisäpalvelut" -kategoriasta. 

Voimme halutessasi myös suunnitella sinulle täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden!

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page