ERIKOISKASVOHOIDOT AIKUISELLE IHOLLE

 

Ihomme altistuu jatkuvasti erilaisille ärsykkeille. Esimerkiksi vuodenajat, stressi, sairaudet ja allergiat, hormonaaliset tekijät sekä virheelliset ihonhoitotottumukset voivat häiritä ihon luonnollista suojakerrosta. Ihon tasapainon heikkeneminen voi näkyä esim. pintakuivuutena, ärtyvyytenä, epäpuhtauksina tai dermatoosien pahenemisena. 

Erikoiskasvohoitomme soveltuvat ihon hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen silloin, kun hoidolta edellytetään medikaalista hoitotehoa. Kokeneet kosmetologimme suunnittelevat juuri sinulle räätälöidyn hoidon ihosi tarpeet huomioiden, hemmottelua unohtamatta. Kauniissa ja rauhallisessa hoitolassa voit unohtaa arjen kiireet ja nauttia kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä. Hoitomme soveltuvat myös herkälle iholle, hajusteallergisille sekä ihosairauksien hoidon tueksi.

Erikoiskasvohoito on täydellinen ihonhoitokonaisuus, jossa teemme kaiken, mitä ihosi tarvitsee. Hoito aloitetaan ihoanalyysillä ja ihon kosteuden mittauksella. Iholle tehdään alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, laitehoito, erikoisnaamio sekä imeytetään kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Myös kulmien siistiminen sisältyy hintaan, värjäykset ja karvanpoistot voi varata lisäpalveluna. Tutustu hoitosarjoihimme tästä.

derma.cosmetics-VitaminC1_web.jpg
Spring border background with beautiful white flowering branches. Blue background, bloom d

Freyan Heleys
Intense Hydration Therapy 

Kosteuttava & heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle. Hoito aloitetaan ihon alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Tämän jälkeen ihoon imeytetään laitehoidon avulla ihoa hoitavia ja suojaavia antioksidantteja sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita hemmottelevan hieronnan tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi ultraäänipuhdistus ja aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme kaikille ihotyypeille sekä ihon hyvinvoinnin ylläpitoon ympäri vuoden.

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Freyan Hehku
Effective lifting Therapy 

Kiinteyttävä ja elvyttävä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä, elvyttävä  ja uudistava kasvohoito aikuiselle ja  ikääntyvälle iholle. Hoito soveltuu myös elottoman ja stressaantuneen ihon virkistämiseen. Hoito sisältää AHA-hedelmähappokuorinnan, vahvan pitoisuuden patentoitua BTB13-yhdistettä, ihovitamiinien imeytyksen mesoterapialla sekä kiinteyttävän ja kirkastavan radiofrekvenssihoidon.  Tarvittavat vitamiinit (A, B, C, E) valitaan jokaiselle iholle tarpeen mukaan. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voit valita hemmottelevan hieronnan tai hoitovaikutusta tehostavan LED-valohoidon. Radiofrekvenssi yhdistettynä LED-valoterapiaan tehostaa hoidon kiinteyttävää vaikutusta merkittävästi. Parhaat tulokset juonteiden hoidossa ja ihon kimmoisuuden palauttamisessa saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon. 

Lue lisää

Image by SUN STUDIO CREATIVE

Hoidon jälkeen

Kemialliset kuorinnat

Useimmissa erikoiskasvohoidoissa tehdään osana hoitoa kemiallinen kuorinta ja/tai tehokas laitehoito sekä käytetään ihoa uudistavia aktiiviaineita, kuten ihovitamiineja. Kasvohoidon jälkeen iho tavallisesti tuntuu kosteutetulta ja näyttää kauniin heleältä ja tasaiselta. On kuitenkin  täysin normaalia, että uudistavien hoitojen jälkeen iho voi hieman kihelmöidä tai punoittaa. Ihoreaktiot ovat hyvin yksilöllisiä ja tavallisimmin niitä tulee herkälle tai atooppiselle iholle. Parin päivän päästä käsittelystä ihossa voi tuntua pintakuivuutta tai näkyä lievää hilseilyä. Tämä on normaali osa ihon uusiutumisprosessia ja menee nopeasti ohi. Hoidon jälkeen on hyvä huolehtia ihon runsaasta kosteutuksesta kasvovedellä, hoitovedellä ja/tai seerumilla sekä huolellisesta aurinkosuojauksesta. Vältä myös saunaa ja runsasta hikoilua vähintään hoitopäivän ajan.Mikäli sinulla on jokin tärkeät apahtuma tai juhla, hoito on hyvä tehdä n. viikkoa ennen.

Gypsophila Baby breath flowers, light, airy masses of small white flowers on white texture

Freyan Helmi
Sensiderm Probiotic Therapy

Rauhoittava probioottikasvohoito

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä probioottikasvohoito ärtyneelle ja herkistyneelle iholle. Hoito soveltuu mm. atooppisen ihon, couperosan, aktiivisessa vaiheessa olevan ruusufinnin (rosacea) tai suunympärysihottuman (perioraalidermatiitti) hoitoon. Hoito vähentää ihon punoitusta, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolustuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla, probioottinen erikoisnaamio sekä ihotulehdusta vähentävä LED-valoterapia. Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon.

Close-up of a beautiful woman receiving a head massage in a Spa center.jpg

Freyan Heleys
Energizing De-Stress Vitamin Treatment kasvoille ja vartalolle

Rentouttava ja virkistävä

Tämä kasvoille ja vartalolle suunnattu hoitoelämys auttaa eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta sekä rentouttaa ja virkistää kokonaisvaltaisesti. Hoito alkaa kevyellä kehon nestekiertoa edistävällä ja lihasjännitystä lievittävällä vartalohieronnalla. Tämän jälkeen tehdään kasvojen ihon puhdistus sekä ihon uusiutumista edistävä kuorinta. Rentouttava kasvohieronta kirkastaa ja virkistää ilmettä edistäen kasvojen, kaulan ja decolteen nestekiertoa. Hoidon päätteeksi teemme ihollesi räätälöidyn erikoisnaamion, jonka aikana hoito viimeistellään stressiä lievittävällä päänhieronnalla.

>>Ihana lahjahoito, paljon hierontaa!

soft feather luxurious color turquoise emerald green texture background.jpg

Freyan Hellä
Clarifying Skin Treatment

Syväpuhdistava & kirkastava

Syväpuhdistava, kirkastava ja talintuotantoa tasapainottava kasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle sekä aknen ja rauhallisessa vaiheessa olevan ruusufinnin hoitoon. Hoito eliminoi ihotulehdusta yhdessä antibakteerisen microhopean, antioksidanttien sekä ihoa uudistavan A-vitamiinin kanssa. Hoitoon sisältyy perushoidon lisäksi ihoa avaava kemiallinen kuorinta, ultraääni- tai mekaaninen ihonpuhdistus sekä aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla. Hoidon päättää rauhoittava ja virkistävä hoitonaamio LED-valoterapialla. Mikäli ihossa on runsaasti puhdistettavaa, voit täydentää hoitoa pidennetyllä mekaanisella ihonpuhdistuksella.

Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen ihotyypin mukaiseen kotihoitoon.

Image by Annie Spratt

Lisäpalvelut

Täydennä hoitoa lisäpalveluilla

Kasvohoitosi on kokonaishinnoiteltu ja se sisältää kaikki laitehoidot ja ihonhoidon erikoisterapiat. Voit kuitenkin halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, jotka löydät nettivarauksen "Kasvohoidon Lisäpalvelut" -kategoriasta. Lisäpalveluna voit valita mm. ripsien värjäyksen, kulmien värjäyksen ja muotoilun, huuli- tai leukakarvojen vahauksen, pidennetyn mekaanisen ihonpuhdistuksen, silmänympäryshoidon sekä pikameikin. Myös luomien jäädytyshoito (cryo) soveltuu useimpien kasvohoitojen yhteyteen.

Voimme halutessasi myös suunnitella sinulle täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden!

.jpg