top of page
BTB13 ERIKOISKASVOHOIDOT AIKUISELLE IHOLLE

Ihon altistuminen erilaisille sisäisille ja ulkoisille ärsykkeille, kuten ympäristötekijöille, stressille, ravinnolle, sairauksille ja lääkityksille sekä hormonaalisille muutoksille voi häiritä ihon luonnollista toimintaa ja aiheuttaa mm. pintakuivuutta, ihon herkistymistä ja ihosairauksien oireiden pahenemista.

Erikoiskasvohoitomme ovat yksilöllisesti räätälöityjä BTB13 -hoitokokonaisuuksia aikuiselle ja ikääntyvälle iholle sekä iho-ongelmien hoitoon. Hoidoissa hyödynnämme kotimaista medikaalista kosmetiikkaa sekä ihonhoidon tavoitettasi tukevia laitehoitoja, hemmottelua unohtamatta. Lue lisää hoitolaitteista

Ihon oma suojakerros avainasemassa iho-ongelmien hoidossa

Ihon luonnollisen suojakerroksen vahvistaminen on tärkeä osa ongelmalähtöistä ihonhoitoa. Hoidossa pyrimme palauttamaan ihon kosteustasapainon, edistämään ihon luonnollista mikrobitasapainoa sekä vahvistamaan ihon suojakerrosta ja sen kosteudensitomiskykyä. Tulehduksellisten ihosairauksien hoidossa hyödynnämme mm. LED-valoterapiaa sekä laserterapiaa erikoiskasvohoitojen tukena.

Uusille asiakkaille suosittelemme "Uuden asiakkaan erikoiskasvohoitoa", joka sisältää kasvohoidon lisäksi esitietojen kartoituksen, laiteihoanalyysin, ihonhoidon opastuksen sekä kirjalliset suositukset. Tämä hoito voidaan muuntaa hoitolassa myös aknen tai ruusufinnin hoitopaketiksi.

_TB_0415p.jpg
Liquid gel or serum on a screen of microscope white isolated background.jpg
"Freyan Heleys" 
Intense Hydration Therapy 

Kosteuttava & heleyttävä

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito aikuiselle iholle.

 

Hoito aloitetaan ihon alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Tämän jälkeen ihoon imeytetään laitehoidon avulla ihoa hoitavia ja suojaavia antioksidantteja sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Hoito päätetään erikoisnaamioon, jonka vaikutusajaksi voidaan valita hemmotteleva hieronta tai hoitovaikutusta tehostava LED-valoterapia.

 

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme kaikille ihotyypeille sekä ihon kosteustasapainon ylläpitämiseen ympäri vuoden. 

unnamed (8).jpg
"Freyan Hehku" Pro-Age Retinol Glow Mesotherapy 

Kiinteyttävä ja kirkastava

Pro-Age Retinol Glow on valikoimamme uutuushoito, joka on varattavissa kesän kampanjahoitona! Saat lahjaksi BTB13 Serumin 15ml (arvo 49€/59€)

 

Tämä ihoa uudistava, kirkastava ja heleyttävä vitamiinikasvohoito soveltuu ihon ikääntymismuutosten tehokkaaseen hoitoon ja hemmotteluun. Tuloksellinen hoito tarjoaa myös rentouttavan hoitoelämyksen keskelle arkea.

 

Hoidon kaksivaiheinen kuorinta kirkastaa ja uudistaa ihoa. Entsymaattinen kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja sekä valmistaa ihoa glykolihappoon. Ihon ikämuutoksia hoitava glykolihappokuorinta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä stimuloi kollageenin muodostusta.

 

Kuorinnan jälkeen ihoa ravitaan imeyttämällä kosteuttavaa hoitovettä sekä BTB13 Retinol Youth Boost A-vitamiiniseerumia laitehoidon avulla.

 

Hoidon viimeistelee ylellisen kosteuttava ja viilentävä peel-off merilevänaamio, jonka vaikutusaikana tehdään hemmottelevaa hierontaa.

Katso myös: Green Peel, PRX-T33, radiofrekvenssihoito sekä BTB13 Mikroneulaus.

Oil and water on top of a string of pear
"Freyan Helmi"
Medical Skin Relief Therapy

Ihotulehdusta hillitsevä

Ihoa kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä kasvohoito laserhoidolla.

 

Hoito soveltuu atooppisen ihon, couperosan ja aktiivisessa vaiheessa olevan aknen, ruusufinnin tai suunympärysihottuman hoitoon.

 

Iholle tehdään hellävarainen entsyymikuorinta ja hoitoveden sekä rauhoittavan BTB13-seerumin imeytys laitehoidolla. 

 

Hoitoon sisältyvä probioottihoito tasapainottaa ihon mikrobikantaa ja vähentää haitallisten bakteerien määrää. Tämä vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta samalla tukien ihon puolustuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti.

 

Hoidon ihotulehdusta rauhoittava vaikutus perustuu laserhoitoon, joka on edistynein ja tehokkain ihonhoitoteknologia tulehtuneen ihon hoitoon.

Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitona yhdistäen iholle soveltuvaan kotihoitoon. Voit jatkaa hoitosarjaa myös pelkällä laserhoidolla.

Katso myös: Ditlaser

Image by Annie Spratt
Lisäpalvelut

Täydennä hoitoa lisäpalveluilla

Kasvohoitosi on kokonaishinnoiteltu ja se sisältää laitehoidon (ultraääni, tehoaineiden imeytys elektroporaatiolla, LED) ja ihonhoidon erikoisterapiat.

 

Voit halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, esim värjäyksillä ja ihokarvojen poistoilla, jotka löydät nettivarauksen "Kasvohoidon Lisäpalvelut" -kategoriasta. 

Voimme halutessasi myös suunnitella sinulle täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden, johon yhdistämme muita palveluita. Kysy lisää!

soft feather luxurious color turquoise emerald green texture background.jpg
"Freyan Hellä"
Clarifying Skin Therapy

Syväpuhdistava & tasapainottava

Syväpuhdistava, kosteuttava ja talintuotantoa tasapainottava probioottikasvohoito kaikille ihotyypeille, erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle.

 

Hoito soveltuu aknen ja rauhallisessa vaiheessa olevan ruusufinnin hoitoon.

 

Hoito rauhoittaa ihotulehdusta yhdessä antioksidanttien, BTB13-yhdisteen, probioottien sekä ihoa uudistavan A-vitamiinin kanssa.

 

Hoitoon sisältyy aktiivihiili-, salisyylihappo- tai atselaiinihappokuorinta, ultraääni-ihonpuhdistus sekä aktiiviaineiden imeytys laitehoidolla. Hoidon päättää ihoa rauhoittava probioottinaamio ja  LED- tai laserterapia.

 

Hoito soveltuu yksittäiseksi hoidoksi mutta parhaat tulokset aknen ja ruusufinnin hoidossa saavutetaan sarjahoitona yhdistäen iholle soveltuvaan kotihoitoon.

Katso myös: Green Peel ja DitLaser

Galanthus nivalis or common snowdrop - blooming white flowers in early spring in the fores

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page