BTB13 - PUHDASTA KAUNEUTTA HERKÄLLE AIKUISELLE IHOLLE

 

BTB13-erikoiskasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ihon hyvinvoinnin edistämiseen sekä iho-ongelmien hoitoon. Tyypillisiä hoitoaiheita ovat mm. herkistyneen, ärtyvän ja punoittavan ihon hoito, kutina, couperosa, ruusufinni ja perioraalidermatiitti. BTB13 hoidot soveltuvat myös vaurioituneelle iholle, kuten esteettisten toimenpiteiden jälkihoitoon, arpien hoitoon sekä uudistamaan ikääntyvää ihoa.

BTB13 on kotimainen medikaalisen tason ammattikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät tiede sekä puhtaat luonnonkosmetiikan raaka-aineet. Pantentoitu BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet - mm. antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat, prebiootit ja probiootit. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu kokonaan suomessa suomalaisen ihon tarpeisiin.

BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13), joilla on tutkitusti ihon terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia, joista tärkein on kyky aktivoida ihosolujen uusiutumista. 

BTB13 -Intense Hydration -kasvohoito

BTB13 Intense Hydration on  pintakuivuudesta kärsivän ihon tehokosteuttava, kirkastava ja elvyttävä kasvohoito. Hoito soveltuu myös stressaantuneen ja elottomalta näyttävän ihon hoitoon. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, AHA-Duo kuorinta, kosteuttavien tehoaineiden imeytys (ultraääni, mesoterapia), hemmotteleva gua sha hieronta sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Hoidon jälkeen iho on kirkas, kuulas ja kosteutettu.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille.

BTB13 Micro-Meso Therapy

Mikroneulausta ja mesoterapiaa yhdistävä menetelmä avaa BTB13-yhdisteelle suoran tien syvemmälle ihoon. Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Tulokset tehostuvat, mutta hoito on hellävarainen. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, myös silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy ihon kolmoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, mikroneulaus BTB13-seerumilla, seerumin imeytys sekä erikoisnaamio ledvalohoidolla. Hoidossa on lyhyt toipumisaika, jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Mikroneulaushoitoja tehdään vain joko 3 x tai 6 x sarjahoitona n. 1kk välein.

BTB13 -Probioottinen vitamiinikasvohoito

BTB13 Probioottinen Vitamiinikasvohoito rakennetaan ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Hoito kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa, tasapainottaa ihon mikrobikantaa sekä tukee ihon puolutuskykyä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoito soveltuu myös ikääntymismuutosten hoitoon. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, AHA-Duo kuorinta, probioottinen erikoisnaamio sekä kaikki tarvittavat hoitotuotteet parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Hoito on saatavilla 60min tai 90min kestoisena.

Hoito soveltuu ensimmäiseksi hoidoksi hoitolassamme sekä aikuisille, että nuorille.

BTB13 Medical Skin peel

Medical Skin peel kemiallinen kuorintahoito on tehokas hedelmähappokuorinta, joka kirkastaa ihoa ja edistää ihosolujen uudistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona se häivyttää ihon pieniä juonteita, aknearpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, Medical Skin peel -hedelmähappokuorinta, rauhoittava ja kosteuttava BTB13-seerumi sekä erikoisnaamio. Skin Peel kuorintahoitoja suositellaan joko 3 x tai 6 x sarjahoitona hoitoaiheesta riippuen.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste