LAITEHOIDOT KASVOJEN JA VARTALON IHON HOITOON

FREYAsta saat monipuoliset tutkimusnäyttöön perustuvat laitehoidot kasvojen ja vartalon ihon hoitoon. Valikoimastamme löytyvät mm. radiofrekvenssi (RF), elektoroporaatio, led-valoterapia ja mikroneulaushoidot.

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoito on tehokkain neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoidolla voidaan vaikuttaa moniin ikääntymismuutoksiin mm. stimuloimalla kollageenin ja elastiinin muodostusta. 

Tyypillisiä hoitoalueita ovat kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, huultenympärysjuonteet, aknearvet, pigmenttimuutokset, juonteet, ihon kuivuus tai liiallinen rasvoittuminen. Kiinteyttävässä radiofrekvenssihoidossa käsitellään myös silmänympärysiho, jolloin pääsemme vähentämään mm. turvotusta, tummia silmänalusia sekä tasoittamaan pintakuivuudesta johtuvia juonteita.  Radiofrekvenssihoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu lämpönä iholla.

Radiofrekvenssihoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka syvälämmittää ihoa. Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta, mikä on ihon kiinteytymisen edellytys. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lisäksi syvälämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Radiofrekvenssiin yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. 

 

Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa 3-6 x sarjahoitona hoidon tavoitteesta riippuen. Erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita mutta saunaa ja aurinkoa on hyvä välttää. Hoidon lämpövaikutuksen myötä iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville, sydämentahdistinta tai valoherkistävää lääkitystä käyttäville.

>> Laitehoito sisältyy kiinteyttävään Effective Lifting therapy -kasvohoitoon.

Neulaton mesoterapia l. elektroporaatio

Elektroporaatio soveltuu aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon kosteuttamiseen, vaurioiden korjaamiseen ja punoittavan ihon rauhoittamiseen. Laite avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho voi niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihoa täyttäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa tulehduksia ihossa puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä nipistelynä ihollasi. Hoidolla voidaan saavuttaa tasaisempi, terveempi ja kauniimpi iho. 

>> Laitehoito sisältyy kaikkiin erikoiskasvohoitoihin sekä nuorten kasvohoitoon.

Mikroneulaus l. BTB13 Micro-mesotherapy

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia syvemmälle ihoon. Näiden mikrokanavien kautta saadaan imeytettyä aktiiviainetta juuri sinne, missä ihon kollageeni ja elastiinisäikeet muodostuvat. Myös hyaluronihapolla saadaan välitön täyteläistäviä vaikutus. Mikroneulauus mm. uudistaa ja kosteuttaa ihoa, pienentää juonteita, tasoittaa ihon väriä, häivyttää leikkaus- ja aknearpia, hoitaa selluliittia ja aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua.

 

Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Tulokset tehostuvat, mutta hoito on hellävarainen. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, myös silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy huolellinen kolmoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, mikroneulaus BTB13-seerumilla, seerumin imeytys sekä erikoisnaamio led-valohoidolla. Hoidossa on lyhyt toipumisaika, jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Mikroneulaushoitoja tehdään vain joko 3 x tai 6 x sarjahoitona n. 1kk välein. 

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste