ESTEETTINEN IHONHOITO 

FREYAsta saat monipuoliset tutkimusnäyttöön perustuvat hoidot kasvojen ja vartalon ihon hoitoon. Valikoimastamme löytyvät mm. PRX-T33 biorevitalisaatio, radiofrekvenssi (RF), elektoroporaatio, led-valoterapia sekä mikroneulaushoidot.

Radiofrekvenssihoito (RF & LED)

Radiofrekvenssihoito on tehokkain neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoidolla voidaan vaikuttaa moniin ikääntymismuutoksiin mm. stimuloimalla kollageenin ja elastiinin muodostusta. 

Tyypillisiä hoitoalueita ovat kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, huultenympärysjuonteet, aknearvet, pigmenttimuutokset, juonteet, ihon kuivuus tai liiallinen rasvoittuminen. Kiinteyttävässä radiofrekvenssihoidossa käsitellään myös silmänympärysiho, jolloin pääsemme vähentämään mm. turvotusta, tummia silmänalusia sekä tasoittamaan pintakuivuudesta johtuvia juonteita. Hoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu lämpönä iholla.

Radiofrekvenssihoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka syvälämmittää ihoa. Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta, mikä on ihon kiinteytymisen edellytys. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lisäksi syvälämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Radiofrekvenssiin yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. 

 

Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa  sarjahoitona hoidon tavoitteesta riippuen. Erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita mutta saunaa ja aurinkoa on hyvä välttää. Hoidon lämpövaikutuksen myötä iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville, sydämentahdistinta tai valoherkistävää lääkitystä käyttäville.

>> RF-Laitehoito sisältyy kiinteyttävään Effective Lifting therapy -kasvohoitoon.

Neulaton mesoterapia l. elektroporaatio

Elektroporaatio soveltuu aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon kosteuttamiseen, vaurioiden korjaamiseen ja punoittavan ihon rauhoittamiseen. Laite avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho voi niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihoa täyttäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa tulehduksia ihossa puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä nipistelynä ihollasi. Hoidolla voidaan saavuttaa tasaisempi, terveempi ja kauniimpi iho. 

>> Laitehoito sisältyy kaikkiin erikoiskasvohoitoihin sekä nuorten kasvohoitoon.

Mikroneulaus l. BTB13 Micro-mesotherapy

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia syvemmälle ihoon. Näiden mikrokanavien kautta saadaan imeytettyä aktiiviainetta juuri sinne, missä ihon kollageeni ja elastiinisäikeet muodostuvat. Myös hyaluronihapolla saadaan välitön täyteläistäviä vaikutus. Mikroneulauus mm. uudistaa ja kosteuttaa ihoa, pienentää juonteita, tasoittaa ihon väriä, häivyttää leikkaus- ja aknearpia, hoitaa selluliittia ja aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua.

 

Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Tulokset tehostuvat, mutta hoito on hellävarainen. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, myös silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy huolellinen kolmoispuhdistus, hedelmähappokuorinta, mikroneulaus BTB13-seerumilla, seerumin imeytys sekä erikoisnaamio led-valohoidolla. Hoidossa on lyhyt toipumisaika, jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Mikroneulaushoitoja tehdään vain joko 3 x tai 6 x sarjahoitona n. 1kk välein. 

LED-Valoterapia

LED-valohoito sisältyy erikoiskasvohoitojen hintaan. Hoito soveltuu erityisen hyvin aknen, psoriasiksen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon, ikääntyvälle iholle, ihovaurioiden korjaamiseen (haavat, leikkausarvet) sekä esteettisten hoitojen jälkeen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoitovaikutusta.

 

LED-valoterapia perustuu LED-valon aallonpituuksiin. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. LED-valoterapia käynnistää ihon korjaantumis- ja uudistumisprosessin ja hoitovaikutus jatkuu vielä valohoidon jälkeen. Eri aallonpituuksilla on kohdesyvyydestä riippuen erilaisia vaikutuksia. LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli hoito on kivuton ja hellävarainen, mutta silti tehokas tapa hoitaa ihoa. Hoidolla ei myöskään ole toipumisaikaa tai haitallisia sivuvaikutuksia. 

Led-valohoidolle vasta-aiheita ovat mm. tietyt valoherkistävät lääkkeet. Varmistamme nämä sinulta hoitolassa esitietolomakkeella.

  • isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. 

  • Valoherkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma

  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria

  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)

  • Epilepsia

  • Raskaus ja imetys

Tutkimuskooste

.jpg