top of page
MEDIKAALINEN IHONHOITO JA LAITEHOIDOT

Medikaalinen ihonhoito on tavoitteellista ja tuloksellista ihonhoitoa, jossa keskitytään ratkaisemaan iho-ongelmia dermakosmetiikkaa sekä tehokkaita hoitolaitteita hyödyntäen. 

 

Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille hoitamaan iholla esiintyviä ikääntymisen merkkejä ja vaurioita sekä ehkäisemään uusien syntyä. Medikaalisia hoitoja toteutetaan sarjaluonteisesti näkyvien hoitotulosten saavuttamiseksi ja hoidot vaativat asiakkaalta sitoutumista ihon kotihoitoon. Hoitotulosten ylläpidossa ihon kotihoidolla on suuri merkitys. 

Medikaalinen ihonhoito edellyttää tekijältä syvällistä osaamista ihon rakenteesta ja toiminnasta sekä medikaalisiin hoitoihin tarkoitetut lääkinnälliset ammattituotteet ja hoitolaitteet, jotka ovat saatavilla vain terveydenhuollon ammattilaisten ja kokeneiden kosmetologien käyttöön. 

1Anni-pedilla.jpg
take-away-koagulointilaite.jpg
Ihomuutosten poisto
Cryo & elektrokoagulaatio

Tyypillisiä hoitolassa poistettavia ihomuutoksia ovat kasvojen alueen luomet, rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet esim kaulassa), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset eli "donitsiluomet", kirsikkaluomet, couperosamuutokset sekä syylät. Ihomuutosten poistoon käytän CryoAlfa-jäädytyslaitetta sekä sähkövirtaan perustuvaa elektrokoagulaatiolaitetta. Hoitolassa tehtävät luomenpoistot eivät aiheuta arpea tai vaadi tikkiä, joten menetelmä sopii erityisen hyvin kasvojen alueen iholle. Yhden hoitokerran kesto on vain joitakin sekunteja ja hoito tuntuu pienenä nipistyksenä. Ihomuutoksen poistoon tarvitaan n. 1-4 käyntiä muutoksesta, sen koosta ja paksuudesta riippuen. Jäädytys aiheuttaa iholle rakkaulan ja/tai ruven, jonka paraneminen vie n. 1-2 viikkoa. Uusi poisto voidaan tehdä 2-3 viikkoa edellisestä käsittelystä.

Huomioithan, että poistamme vain hyvälaatuisia ihomuutoksia, joten poistettavien luomien tai huolestuttavien ihomuutosten tulee olla lääkärin tarkistamia. 

>Varaa ihomuutoksen poisto

1Anni-pedilla.jpg
BTB13 Mikroneulaus
(Micro-mesotherapy)

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jossa muodostetaan ihoon mikrokanavia steriilin neulauslaitteen avulla. Näin patentoitu BTB13 -yhdiste saadaan vaikuttamaan ihon syvemmissä kerroksissa. Hoito parantaa ihon tekstuuria, sävyä ja kimmoisuutta, häivyttää arpia ja pigmenttimuutoksia sekä madaltaa juonteiden syvyyttä. Neulaus vahvistaa ihoa, joten se soveltuu erityisen hyvin atooppiselle ja ohuelle iholle. Hoidossa käytetään sähköistä neulauslaitetta, jonka automatisoitu, kohtisuora neulausliike tekee hoidosta tarkan, hallitun ja kivuttoman. Myös palautuminen hoidosta on nopeaa, jo seuraavana päivänä voit peseytyä ja meikata normaalisti. Mikroneulauksella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, kaula, decoltee, kämmenselät sekä hiuspohjaa ja vartaloa. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, medikaalinen kuorinta, mikroneulaus BTB13-seerumilla sekä erikoisnaamio ja LED-valohoito.

Hoitoa tehdään vain 3-6 kerran sarjahoitona 1kk välein riippuen hoidon tavoitteesta. Tarvitset myös jälkihoitoon soveltuvat ihonhoitotuotteet kosmetologin suosituksen mukaisesti.

>Varaa Mikroneulaus

>Medical Anti-Redness Cream

>Pro-Age Vitalizing Toner

Led grade light skin care treatment. Beauty therapist woman hands using the sphygmomanomet
LED-valoterapia

Led-valoterapia soveltuu tulehduksellisten iho-oireiden kuten aknen, atopian, ruusufinnin ja psoriasiksen hoitoon, ikääntyvälle iholle, ihovaurioiden hoitoon (haavat, leikkausarvet, mustelmat) sekä esteettisten hoitojen jälkeen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoitovaikutusta. Eri aallonpituuksilla on kohdesyvyydestä riippuen erilaisia vaikutuksia. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. LED-valoterapia käynnistää ihon korjaantumis- ja uudistumisprosessin, joka jatkuu vielä valohoidon jälkeenkin. LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli hoito on turvallinen ja tehokas hoitomuoto. Hoidolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia ja sitä voidaan antaa myös silloin, kun muut hoidot eivät ole mahdollisia, esim A-vitamiinilääkityksen aikana. Hoitoa suositellaan n. 6-10 kerran sarjahoitona mahdollisimman usein toteutettuna, esim 1-3 krt/vko. Ylläpitohoitovaiheessa esim aknen hoidossa n. kerran kuukaudessa.

>Varaa LED-valoterapia

>Lue lisää

Liquid gel or serum on a screen of microscope white isolated background.jpg
Hydra Glow
Syväpuhdistava laitehoito

Hydra Vacuum on ihoa syväpuhdistava, kosteuttava ja kuoriva laitehoito, jossa tehokkaan alipaineimun avulla iholta poistetaan kivuttomasti kuollut ihosolukko, meikinjäämät, liiallinen tali ja lika sekä haitalliset mikrobit. Hydra Vacuum -hoidolla voidaan hoitaa useita tyypillisimpiä iho-ongelmia, kuten tukkeutuneet ja laajentuneet ihohuokoset, ihon liiallinen rasvoittuminen, ihon epäpuhtaudet ja akne, ihon sävyn ja tekstuurin parantaminen sekä ihon kimmoisuuden parantaminen. Mikäli sinulla on rasvainen tai sekaiho, hyötyy ihosi säännöllisista Hydra Vacuum -hoidoista. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, AHA-kuorinnan, Hydra vacuum -laitehoidon ihollesi valitulla hoitonesteellä sekä naamion ja loppuvoiteet. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkkä- ja kuivaihoisille, raskauden ja imetyksen aikana, nuorille sekä miehille. Hydra Glow-hoidon jälkeen ihosi tuntuu tasaiselta, pehmeältä, puhtaalta ja kosteutulta. On kuitenkin täysin normaalia, että herkkä iho voi hieman punoittaa. ​Ihoa puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on hyvä ajoittaa vähintään 1-2 viikkoa ennen tärkeää tapahtumaa tai juhlaa.

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand
Radiofrekvenssi
(RF+LED)

Radiofrekvenssihoito on neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu miellyttävänä lämpönä. Tyypillisiä hoitoalueita ovat koko kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, silmänympärysalue, aknearvet, pigmenttimuutokset sekä ihon kuivuus tai liiallinen rasvoittuminen. Hoidossa käsitellään koko kasvojen alue. RF -hoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka syvälämmittää ihoa ja lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu. Lisäksi syvälämpö parantaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. Ihon kiinteyttämiseen suosittelemme hoitoa joko sarjahoitona tai säännöllisesti 4-6 x vuodessa. Hoitoa tehdään myös yksittäisenä ihoa kirjastavana ja elvyttävänä hoitona.

>Varaa Erikoiskasvohoito 90min

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand
Neulaton mesoterapia eli elektroporaatio

Elektroporaatio soveltuu hellävaraiseen ilman neuloja tapahtuvaan ihon kosteuttamiseen sekä aktiiviaineiden imeyttämiseen. Sitä käytetään hyvän siedettävyyden vuoksi myös aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon ja ihon rauhoittamiseen aktiivisessa tulehdusvaiheessa. Elektroporaatio avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihovitamiineja (A, B, C, E) sekä ihoa täyttäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa ihotulehduksia sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä kihelmöintinä ihollasi. Käytämme laitetta aina tarpeen mukaan osana erikoiskasvohoitojamme sekä medikaalisten hoitojen yhteydessä.

 

>Varaa Erikoiskasvohoito 60min

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page