top of page
MEDIKAALINEN IHONHOITO JA LAITEHOIDOT

Medikaalinen ihonhoito on tavoitteellista ihonhoitoa, jossa keskitytään ratkaisemaan iho-ongelmia hyödyntäen medikaalista dermakosmetiikkaa sekä tehokkaita laitehoitoja. Laitehoidot tehostavat hoitotuotteilla tehtäviä ihon pinnallisia hoitoja vaikuttamalla ihon syvempiin kerroksiin. 

 

Hoidot soveltuvat kaiken ikäisille asiakkaille ihosairauksien lääketieteellisen hoidon tueksi sekä ennaltaehkäisemään ja hoitamaan ihon ikääntymismuutoksia ja vaurioita kuten arvet ja pigmenttimuutokset. 

 

Medikaalisia hoitoja toteutetaan sarjaluonteisesti ja hoidot vaativat asiakkaalta sitoutumista ihon kotihoitoon. Hoitotulosten ylläpidossa ihon kotihoidolla on suurin merkitys. 

Medikaalinen ihonhoito edellyttää tekijältään syvällistä osaamista ihon rakenteesta ja toiminnasta, ihosairauksista sekä medikaalisiin hoitoihin tarkoitetut ammattituotteet ja hoitolaitteet, jotka ovat saatavilla vain koulutettujen terveydenhuollon ammattilaisten ja kosmetologien käyttöön. 

_TB_0261p.jpg
IMG_1376.jpg
Laiteihoanalyysi

Kauniin ja terveen ihon saavuttaminen vaatii täsmällisen analyysin ihon tilasta, ihotyypistä ja sen tarpeista. Tunnistamalla ihon tarpeet oikein, voidaan tuloksia honhoidossa saavuttaa nopeammin sekä vältytään turhilta tuote- ja hoitokokeiluilta. 


Laiteihoanalyysissä ihosi tila kartoitetaan modernilla ihoskannerilla, jonka tuloksena saadaan mm. ihon kosteus ja elastisuus, ihon rasvapitoisuus (sebum), huokosten koko, tukkeutuneet ja tulehtuneet huokoset, pigmenttimuutosten esiintyminen, ihon herkkyys ja tulehdusmuutokset sekä juonteiden syvyys. Saat myös vertailuarvot ikäisesi keskiarvoon nähden.

Analyysin tulosten sekä esitietojen kartoituksen perusteella suosittelen sinulle yksilöllisen ihonhoitorutiinin kotihoitotuotteineen sekä ihollesi parhaiten soveltuvat hoitolahoidot. Analyysi tallennetaan asiakastietoihisi ja näin pystymme seuraamaan tulevien hoitojen vaikuttavuutta.

 

Ihoanalyysi sisältyy veloituksetta medikaalisten sarjahoitojen aloituskäyntiin sekä uuden asiakkaan kasvohoitoon. Saavuthan analyysiin puhtaalla meikittömällä iholla, jonka olet puhdistanut vähintään 2h ennen analyysiä. 

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand
Radiofrekvenssi
(RF+LED)

Radiofrekvenssihoito on neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu miellyttävänä lämpönä. Tyypillisiä hoitoalueita ovat koko kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, silmänympärysalue, aknearvet, pigmenttimuutokset sekä ihon kuivuus tai liiallinen rasvoittuminen. Hoidossa käsitellään koko kasvojen alue sekä leuanalus.

 

RF -hoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka syvälämmittää ihoa ja lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu. Lisäksi syvälämpö parantaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti.

 

Ihon kiinteyttämiseen suosittelemme hoitoa joko sarjahoitona tai säännöllisesti 4-6 x vuodessa. Hoitoa tehdään myös yksittäisenä ihoa kirjastavana ja elvyttävänä hoitona.

>Varaa Radiofrekvenssihoito 60min tai Erikoiskasvohoito 90min

Girl with birthmarks on the neck.jpg
Ihomuutosten poisto
Cryo & elektrokoagulaatio

Tyypillisiä hoitolassa poistettavia ihomuutoksia ovat kasvojen alueen luomet, rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet esim kaulassa), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset eli "donitsiluomet", kirsikkaluomet, couperosamuutokset sekä syylät. Hoitolassa tehtävät luomenpoistot eivät aiheuta arpea, joten menetelmä sopii erityisen hyvin kasvojen alueen iholle.

 

Ihomuutosten poistoon käytän CryoAlfa-jäädytyslaitetta sekä sähkövirtaan perustuvaa elektrokoagulaatiolaitetta. Yhden käsittelykerran kesto on vain sekunteja ja hoito tuntuu pienenä nipistyksenä.

 

Ihomuutoksen poistoon tarvitaan n. 1-4 käyntiä muutoksesta, sen koosta ja paksuudesta riippuen. Jäädytys voi aiheuttaa iholle rakkulan ja/tai ruven, jonka paraneminen vie n. 1-2 viikkoa. Uusi poisto voidaan tehdä 2-3 viikkoa edellisestä käsittelystä. Yhden hoitolakäynnin kesto on 15min.

Huomioithan, että poistamme vain hyvälaatuisia ihomuutoksia, joten poistettavien luomien tai ihomuutosten tulee olla lääkärin tarkistamia. 

_TB_0261p.jpg
BTB13 Mikroneulaus
(Micro-mesotherapy)

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jossa muodostetaan ihoon mikrokanavia steriilin neulauslaitteen avulla. Näin patentoitu BTB13 -yhdiste saadaan vaikuttamaan ihon syvemmissä kerroksissa. Hoito parantaa ihon tekstuuria, sävyä ja kimmoisuutta, häivyttää arpia ja pigmenttimuutoksia sekä madaltaa juonteiden syvyyttä.

 

Neulaus on yksi harvoista hoidosta, joka vahvistaa ja korjaa ihon rakennetta, joten se soveltuu erityisen hyvin atooppiselle, kuivalle ja ohuelle iholle. Hoidon vahvistava vaikutus auttaa pitkäaikaisesti ihoa sitomaan kosteutta.

 

Hoidossa käytetään sähköistä neulauslaitetta, jonka automatisoitu, kohtisuora neulausliike tekee hoidosta tarkan, hallitun ja kivuttoman. Myös palautuminen hoidosta on nopeaa, jo seuraavana päivänä voit peseytyä ja meikata normaalisti.

 

Mikroneulauksella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, kaula, decoltee, kämmenselät sekä hiuspohjaa ja vartaloa. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, medikaalinen kuorinta, mikroneulaus yksilöllisesti valitulla BTB13-seerumilla sekä erikoisnaamio.

Hoitoa tehdään tyypillisesti 3-6 kerran sarjahoitona 1kk välein riippuen hoidon tavoitteesta. Tarvitset myös jälkihoitoon soveltuvat BTB13-ihonhoitotuotteet (hoitovesi ja aloituspakkaus, jossa voide ja seerumi) kosmetologin suosituksen mukaisesti.

>Varaa Mikroneulaus

>BTB13 aloituspakkaus

>BTB13 Toner

Led grade light skin care treatment. Beauty therapist woman hands using the sphygmomanomet
LED-valoterapia

Led-valoterapia soveltuu tulehduksellisten iho-oireiden kuten aknen, atopian, ruusufinnin ja psoriasiksen hoitoon, ikääntyvälle iholle, ihovaurioiden hoitoon (haavat, leikkausarvet, mustelmat) sekä esteettisten hoitojen jälkeen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoitovaikutusta.

 

Eri aallonpituuksilla on kohdesyvyydestä riippuen erilaisia vaikutuksia. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. LED-valoterapia käynnistää ihon korjaantumis- ja uudistumisprosessin, joka jatkuu vielä valohoidon jälkeenkin.

 

LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli hoito on turvallinen ja tehokas hoitomuoto. Hoidolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia ja sitä voidaan antaa myös silloin, kun muut hoidot eivät ole mahdollisia, esim A-vitamiinilääkityksen aikana.

 

Hoitoa suositellaan n. 6-10 kerran sarjahoitona mahdollisimman usein toteutettuna, esim 1-3 krt/vko. Ylläpitohoitovaiheessa esim aknen hoidossa n. kerran kuukaudessa.

 

LED-valoterapia sisältyy hoitoajan puitteissa erikoiskasvohoitoihin. Voit myös varata sen omana hoitonaan.

>Varaa Erikoiskasvohoito 60min tai LED-valoterapia 30min

>Lue lisää

Liquid gel or serum on a screen of microscope white isolated background.jpg
Neulaton mesoterapia eli elektroporaatio

Elektroporaatio soveltuu hellävaraiseen ilman neuloja tapahtuvaan ihon kosteuttamiseen sekä aktiiviaineiden imeyttämiseen. Sitä käytetään hyvän siedettävyyden vuoksi myös aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon ja ihon rauhoittamiseen aktiivisessa tulehdusvaiheessa. Elektroporaatio avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihovitamiineja (A, B, C, E) sekä ihoa täyttäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa ihotulehduksia sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä kihelmöintinä ihollasi. Käytämme laitetta aina tarpeen mukaan osana erikoiskasvohoitojamme sekä medikaalisten hoitojen yhteydessä.

 

>Varaa Erikoiskasvohoito 60min

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page