MEDIKAALINEN IHONHOITO 

FREYAsta saat tutkimusnäyttöön perustuvat medikaaliset hoidot kasvojen ja vartalon ihon uudistamiseen. Hoitomuotomme ovat tehokkaita, hyvin siedettyjä, asiakkaalle miellyttäviä ja niissä on vain vähäinen tai ei lainkaan toipumisaikaa. Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ja mahdolliset vasta-aiheet tarkistamme esitietojen kartoituksen yhtedessä. Voit myös varata veloituksettoman konsultaatioajan, jossa käymme läpi toiveesi ja suunnittelemme sinulle parhaan tuloksen antavan hoitosarjan. Hoitosarjoihin sisältyy ammattilaisen seuranta ja tuki, joten voit olla yhteydessä meihin milloin tahansa.

Medikaaliset hoidot vaativat turvalliset hoitovälineet, puhtaat työtilat sekä huolellisen aseptiikan ja välinehuollon. Tämän vuoksi hoidot kannattaa teettää niihin perehtyneellä hoitoalan ammattilaisella. FREYAssa medikaaliset hoidot suorittaa SKY-kosmetologi ja laillistettu terveydenhuollon ammattilainen. Ihohoitola Freya on rekisteröity terveydenhuollon toimipisteeksi.

prxt33.jpg

PRX-T33 Biorevitalisaatio

PRX-T33 on valikoimamme tehokkain ihoa uudistava ja korjaava hoitomenetelmä. Hoidolla on monia positiivisia vaikutuksia mm. ihoa kiinteyttävä lifting-vaikutus, juonteiden madaltuminen, pigmenttimuutosten ja arpien vaaleneminen, ihohuokosten pieneneminen, tulehduksen rauhoittuminen, ihon heleytyminen ja ihon sävyn tasoittuminen. Kasvohoito syväkosteuttaa ihoa sekä stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Hoito on miellyttävä ja kivuton, siinä ei käytetä neuloja eikä se vaadi toipumisaikaa kuten muut teholtaan vastaavat hoidot. PRX-T33 on CE sertifioitu lääkinnällinen laite (hoitoliuos). Sen uniikki ja patentoitu koostumus mahdollistaa hoidon vaikutuksen syvällä ihon dermiksessä vaurioittamatta ihon pintakerrosta.  Erityistä toipumisaikaa joidon jälkeen ei tarvita. 

Hoitoa tehdään vain 3-4 kerran sarjahoitona n. 1-2 viikon välein. Tarvitset kotiin myös jälkihoitoon soveltuvat WiQo -ihonhoitotuotteet. Yhdistettävissä muihin hoitoihin.

>> Lue lisää

Young female with clean fresh skin .jpg

Radiofrekvenssi (RF+LED)

Radiofrekvenssihoito on tehokas neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoidolla voidaan vaikuttaa moniin ikääntymismuutoksiin mm. stimuloimalla kollageenin ja elastiinin muodostusta. Hoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Tyypillisiä hoitoalueita ovat kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, juonteet, aknearvet, pigmenttimuutokset sekä ihon kuivuus tai liiallinen rasvoittuminen. Kiinteyttävässä radiofrekvenssihoidossa käsitellään myös silmänympärysiho. RF -hoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka syvälämmittää ihoa ja lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu. Lisäksi syvälämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Hoitoon yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. Erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita.

Hoitoa suositellaan 3-4 kerran sarjahoitona n. 2 viikon välein riippuen hoidon tavoitteesta.

1Anni-pedilla.jpg

BTB13 Mikroneulaus (Micro-mesotherapy)

Mikroneulaus on esteettinen toimenpide, jossa muodostetaan steriilien neulojen avulla ihoon mikrokanavia. Näiden kanavien kautta saadaan imeytettyä aktiiviaineita juuri sinne, missä ihon kollageeni ja elastiinisäikeet muodostuvat. Hoidolla saadaan välitön ihoa täyteläistäviä vaikutus. Mikroneulaus mm. uudistaa ja kosteuttaa ihoa, pienentää juonteita, tasoittaa ihon väriä, häivyttää leikkaus- ja aknearpia, hoitaa selluliittia ja aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua. Hoidossa käytetään sähköistä neulauslaitetta, jonka automatisoitu, kohtisuora neulausliike tekee hoidosta tarkan ja kivuttoman. Myös palautuminen hoidosta on nopeaa, jo seuraavana päivänä voit meikata. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, kaula, decoltee sekä hiuspohjaa ja vartaloa. Hoitoon sisältyy huolellinen puhdistus, medikaalinen kuorinta, ihon desinfiointi, mikroneulaus BTB13 -seerumilla sekä erikoisnaamio led-valohoidolla. 

Hoitoa suositellaan 4 kerran sarjahoitona n. 1kk välein riippuen hoidon tavoitteesta. Tarvitset kotiin myös jälkihoitoon soveltuvat BTB13-ihonhoitotuotteet. 

led_pink.jpg

LED-valohoito

Led-valohoito soveltuu aknen, psoriasiksen sekä tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon, ikääntyvälle iholle, ihovaurioiden korjaamiseen (haavat, leikkausarvet) sekä esteettisten hoitojen jälkeen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoitovaikutusta. Eri aallonpituuksilla on kohdesyvyydestä riippuen erilaisia vaikutuksia. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. LED-valoterapia käynnistää ihon korjaantumis- ja uudistumisprosessin, joka jatkuu vielä valohoidon jälkeenkin. LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli hoito on turvallinen ja hellävarainen mutta silti tehokas tapa hoitaa ihoa. Hoidolla ei ole toipumisaikaa tai haitallisia sivuvaikutuksia.
Hoitoa suositellaan n. 6-10 kerran sarjahoitona mahdollisimman usein toteutettuna, esim 1-3 ker/vko.

B2DB0E36-6695-442A-B05C-D8EC3C7A097D.jpeg

BTB13 Medical Skin Peel (kemiallinen kuorinta)

BTB13 Medical Skin peel -ihon kemiallinen kuorinta on kosmeettinen toimenpide, jolla voidaan parantaa ihon ulkonäköä ja rakennetta. Se on tehokas ja turvallinen kasvohoito, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta, hoitaa juonteita, paksua, rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vähentää bakteerinkasvua ihossa. Lisäksi se on tehokas anti-age hoito sillä ihon elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona se häivyttää myös  aknearpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, ihoanalyysi, Medical Skin peel -kuorinta  (käytettävät hapot valitaan ihosi tarpeiden mukaisesti), rauhoittava ja kosteuttava BTB13-seerumi sekä erikoisnaamio.

Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona n. 1-2 viikon välein riippuen hoidon tavoitteesta. Tarvitset kotiin myös jälkihoitoon soveltuvat BTB13-ihonhoitotuotteet.

hair_mikroneulaus.png

Neulaton mesoterapia l. elektroporaatio

Elektroporaatio soveltuu aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon kosteuttamiseen, vaurioiden korjaamiseen ja punoittavan ihon rauhoittamiseen. Laite avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho voi niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihovitamiineja sekä ihoa täyttäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa tulehduksia ihossa puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä nipistelynä ihollasi. Hoidolla voidaan saavuttaa tasaisempi, terveempi ja kauniimpi iho. 

 
 
 
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple