MEDIKAALINEN IHONHOITO 

Medikaalinen ihonhoito on tieteellisesti kehitetyillä ja tutkitusti toimivaksi todistetuilla raaka-aineilla tehtävää ihonhoitoa. Medikaaliset hoidot vaativat turvalliset hoitolaitteet, medikaalisiin hoitoihin tarkoitetut tuotteet, puhtaat työtilat, syvällistä osaamista ihon toiminnasta sekä huolellisen aseptiikan ja välinehuollon. 

Keskityn ihosi ongelman ratkaisemiseen hyödyntämällä dermatologian ja kosmetologian tietopohjaa yhdistäen hoitolassa toteutettavan ihonhoidon, medikaaliseen dermakosmetiikan sekä kotona tapahtuvan ihon perushoidon jälkihoitoon valituilla hoitotuotteilla. 


Freyan medikaaliset ihonhoidot ovat tehokkaasti ihon toimintaa korjaavia, hyvin siedettyjä ja kivuttomia hoitoja sekä niissä on vain vähäinen tai ei lainkaan toipumisaikaa. Hoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille ja mahdolliset vasta-aiheet tarkistan huolellisesti esitietojen kartoituksen yhtedessä. Mikäli mietit eri hoitovaihtoehtojen soveltuvuutta, voit ottaa yhteyttä tai varata veloituksettoman konsultaatioajan.

prxt33.jpg

PRX-T33
Biorevitalisaatio

PRX-T33 on valikoimamme tehokkain ihoa uudistava ja korjaava hoitomenetelmä. Hoidolla on monia positiivisia vaikutuksia mm. ihoa kiinteyttävä lifting-vaikutus, juonteiden madaltuminen, pigmenttimuutosten ja arpien vaaleneminen, ihohuokosten pieneneminen, tulehduksen rauhoittuminen, ihon heleytyminen ja ihon sävyn tasoittuminen. Kasvohoito syväkosteuttaa ihoa sekä stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Hoito on miellyttävä ja kivuton, siinä ei käytetä neuloja eikä se vaadi toipumisaikaa kuten muut teholtaan vastaavat hoidot. PRX-T33 on CE -sertifioitu lääkinnällinen laite. Sen uniikki ja patentoitu koostumus mahdollistaa hoidon vaikutuksen syvällä ihon dermiksessä vaurioittamatta ihon pintakerrosta.  Erityistä toipumisaikaa joidon jälkeen ei tarvita. 

Hoitoa tehdään vain 3-4 kerran sarjahoitona n. 1-2 viikon välein. Tarvitset myös kotiin jälkihoitoon soveltuvat WiQo -ihonhoitotuotteet. 

>> Lue lisää

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Neulaton mesoterapia l. elektroporaatio

Elektroporaatio soveltuu tehokaaseen ja hellävaraiseen ilman neuloja tapahtuvaan ihon kosteuttamiseen sekä aktiiviaineiden imeyttämiseen. Sitä käytetään hyvän siedettävyyden vuoksi myös aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon ja ihon rauhoittamiseen aktiivisessa vaiheessa. Elektroporaatio avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho voi niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihovitamiineja (A, B, C, E) sekä ihoa täyttäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa tulehduksia ihossa puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä kihelmöintinä ihollasi. Hoidolla voidaan saavuttaa tasaisempi, terveempi ja kauniimpi iho. Käytämme laitetta osana erikoiskasvohoitojamme.

1Anni-pedilla.jpg

BTB13 Mikroneulaus (Micro-mesotherapy)

Mikroneulaus on esteettinen toimenpide, jossa muodostetaan steriilien neulojen avulla ihoon mikrokanavia. Näiden kanavien kautta saadaan imeytettyä aktiiviaineita juuri sinne, missä ihon kollageeni ja elastiinisäikeet muodostuvat. Hoidolla saadaan välitön ihoa täyteläistäviä vaikutus. Mikroneulaus mm. uudistaa ja kosteuttaa ihoa, pienentää juonteita, tasoittaa ihon väriä, häivyttää leikkaus- ja aknearpia, hoitaa selluliittia ja aktivoi hiuspohjassa hiusten kasvua. Hoidossa käytetään sähköistä neulauslaitetta, jonka automatisoitu, kohtisuora neulausliike tekee hoidosta tarkan ja kivuttoman. Myös palautuminen hoidosta on nopeaa, jo seuraavana päivänä voit meikata. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, kaula, decoltee sekä hiuspohjaa ja vartaloa. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, medikaalinen kuorinta, ihon desinfiointi, mikroneulaus yksilöllisesti valitulla tehoaineella sekä erikoisnaamio led-valohoidolla. 

Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona n. 1kk välein riippuen hoidon tavoitteesta. Tarvitset myös kotiin jälkihoitoon soveltuvat ihonhoitotuotteet. 

Blue Cosmetic setting for facial skin care with white orchid flowers, homemade mask tools

Radiofrekvenssi
(RF+LED)

Radiofrekvenssihoito on tehokas neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoidolla voidaan vaikuttaa ikääntymismuutoksiin mm. stimuloimalla kollageenin ja elastiinin muodostusta. Hoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Tyypillisiä hoitoalueita ovat kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, juonteet, aknearvet, pigmenttimuutokset sekä ihon kuivuus tai liiallinen rasvoittuminen. Kiinteyttävässä radiofrekvenssihoidossa käsitellään myös silmänympärysiho. RF -hoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka syvälämmittää ihoa ja lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu. Lisäksi syvälämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Hoitoon yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. Erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita.

Hoitoa suositellaan 3-4 kerran sarjahoitona n. 2 viikon välein riippuen hoidon tavoitteesta.

Led grade light skin care treatment. Beauty therapist woman hands using the sphygmomanomet

LED-valoterapia

Led-valoterapia soveltuu tulehduksellisten iho-oireiden kuten aknen, atopian, ruusufinnin ja psoriasiksen hoitoon, ikääntyvälle iholle, ihovaurioiden hoitoon (haavat, leikkausarvet, mustelmat) sekä esteettisten hoitojen jälkeen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoitovaikutusta. Lisäksi laitteella hoidetaan kehon kiputiloja ja tulehduksellisia nivel- ja lihasoireita. Eri aallonpituuksilla on kohdesyvyydestä riippuen erilaisia vaikutuksia. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. LED-valoterapia käynnistää ihon korjaantumis- ja uudistumisprosessin, joka jatkuu vielä valohoidon jälkeenkin. LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli hoito on turvallinen ja hellävarainen mutta silti tehokas hoitomuoto. Hoidolla ei ole toipumisaikaa tai haitallisia sivuvaikutuksia ja sitä voidaan antaa myös silloin, kun muut hoidot eivät ole mahdollisia, esim A-vitamiinilääkityksen aikana.
Hoitoa suositellaan vähintään n. 6-10 kerran sarjahoitona mahdollisimman usein toteutettuna, esim 1-3 ker/vko. Ylläpitohoidot n. kerran kuukaudessa.

B2DB0E36-6695-442A-B05C-D8EC3C7A097D.jpeg

Medical Skin Peel (kemiallinen kuorinta)

Medical Skin peel -ihon kemiallinen kuorintahoito on kosmeettinen toimenpide, jolla voidaan parantaa ihon ulkonäköä ja rakennetta. Se on tehokas ja turvallinen hoito, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta, hoitaa juonteita, paksua, rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vähentää aknebakteerien kasvua ihossa. Lisäksi happohoito on tehokas anti-age hoito sillä ihon elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona kemiallinen kuorinta häivyttää  aknearpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, happokuorinta (käytettävät hapot valitaan hoitotarpeen mukaisesti) sekä erikoisnaamio LED-valohoidolla. 

>>Lue lisää

Hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona n. 1-2 viikon välein riippuen hoidon tavoitteesta. Tarvitset myös kotiin jälkihoitoon soveltuvat ihonhoitotuotteet. 

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple