top of page

MEDIKAALINEN IHONHOITO JA LAITEHOIDOT

Medikaalinen ihonhoito on terveydenhuollon ammatttilaisen antamaa ihonhoitoa, jonka tavoitteena on edistää ihon terveyttä ja ehkäistä ja hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä. Hoidot soveltuvat kaikenikäisille asiakkaille myös ihosairauksien lääkinnällisen hoidon tueksi sekä lääkehoitojen ja toimepiteiden jälkihoitoon.

 

Laitehoidot tehostavat hoitoja vaikuttamalla ihon syvempiin kerroksiin. Niitä tehdään kasvojen, kaulan, dekolteen ja vartalon iholle. Medikaalisia hoitoja suoritetaan usein sarjahoitoina ja ne edellyttävät asiakkaalta sitoutumista ihon kotihoitoon, jolla on merkittävä rooli hoitotulosten ylläpidossa.

Valinta parhaiten tarpeisiisi soveltuvasta hoidosta riippuu ihosi tilanteesta, hoidon tavoitteista ja yksilöllisistä mieltymyksistä. On myös mahdollista yhdistää eri hoitomuotoja toivottujen vaikutusten aikaansaamiseksi.

Medikaalinen ihonhoito vaatii hoitajalta laajaa asiantuntemusta ihon rakenteesta ja toiminnasta, hygieniasta sekä ihosairauksista. Lisäksi tarvitaan erityisiä medikaalisiin hoitoihin tarkoitettuja ammattituotteita ja hoitolaitteita. Nämä tuootteet ja välineet ovat saatavilla ainoastaan koulutettujen ihonhoidon (kosmetologi) ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

 

Mikäli mietit eri hoitovaihtojen välillä, voit varata myös veloituksettoman konsultaatioajan tai laiteihoanalyysin, jotta voimme yhdessä valita sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

BTB13 Mikroneulaus
DitLaser_01_1024x1024.jpg
Kosmeettinen laserterapia DitLaser

Kosmeettista laserhoitoa käytetään erilaisten iho-ongelmien kuten juonteiden, arpien (leikkausarvet, aknearvet) ja pigmenttimuutosten häivyttämiseen sekä tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon. Erityisen hyviä tuloksia saadaan aknen, couperosan, ruusufinnin ja ikääntymismuutosten hoidossa. 

 

Laitteen avulla on mahdollista antaa tehokasta valoenergiahoitoa niin kasvoille kuin vartalollekin. Laserhoitoa voidaan suorittaa erillisenä hoitona tai yhdistettynä muihin kasvo- ja vartalohoitoihin. Sitä voidaan soveltaa koko hoitoalueelle, kuten kasvoille tai kohdistettuna paikallisiin ongelmakohtiin.

 

Laserhoito on nopeaa ja kivutonta hoitoa, eikä siihen liity toipumisaikaa tai tarvetta sairaslomalle, toisin kuin kirurgisessa laserhoidossa. Sitä voidaan soveltaa lähes kaikille asiakkaille sillä sillä ei ole varsinaisia vasta-aiheita. Laserhoitoa ei tehdä jos olet raskaana, sinulla on sydämentahdistin tai valoherkistävä lääkitys. 

Laserhoidolla voidaan saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia, vaikka se ei pysäytäkaan ihon luonnollista vanhenemisprosessia. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan yleensä useita hoitokertoja sarjahoitona.

> Lue lisää

BTB13 Mikroneulaus
BTB13 Micro-Mesotherapy

Mikroneulaus on hoitomenetelmä, jossa ihon pintakerrosta käsitellään pienillä neuloilla mikroneulauslaitteen avulla. Tekniikkaa käytetään parantamaan ihon ulkonäköä ja hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, samanaikaisesti saadaan patentoitu BTB13 -yhdiste vaikuttamaan ihon syvemmissä kerroksissa.

 

Hoidon tavoitteena on saavuttaa kiinteämpi, vahvempi ja tasaisempi iho. Sitä käytetään myös arpien, pigmenttimuutosten ja juonteiden hoitoon. Mikroneulaus auttaa vahvistamaan ihon rakennetta ja sitomaan ihoon kosteutta jolloin se soveltuu hyvin myös kuivalle ja ohuelle iholle.

Hoidossa käytetään sähköistä neulauslaitetta, jonka automatisoitu, kohtisuora neulausliike tekee hoidosta tarkan, hallitun ja kivuttoman. Ihon palautuminen hoidosta on nopeaa, jo seuraavana päivänä voit peseytyä ja meikata normaalisti.

 

Mikroneulausta voidaan käyttää kasvojen, kaulan, decolltén, hiuspohjan ja vartalon ihon sekä arpien hoitoon. Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus, BTB13 Medical Peel -hedelmähappokuorinta, mikroneulaus yksilöllisesti valitulla BTB13-seerumilla sekä erikoisnaamio.

Hoitoa tehdään tavallisesti 1 kk välein n. 3-6 hoitokerran sarjahoitona riippuen tavoitteesta. Hoitosarjan aikana tulee käyttää jälkihoitoon soveltuvia BTB13-ihonhoitotuotteita, kuten hoitovettä, hoitovoidetta ja seerumia.

> Varaa Mikroneulaus

BTB13 aloituspakkaus

Phototherapy-light treatment. Device for
LED-valoterapia

LED-valoterapia soveltuu monipuolisesti erilaisiin ihonhoitotarpeisiin, kuten herkän ja reaktiivisen ihon hoitoon, tulehduksellisten iho-oireiden kuten aknen, atooppisen ihottuman, ruusufinnin ja psoriasiksen hoitoon, ihovaurioiden hoitoon (haavat, leikkausarvet) sekä esteettisten hoitojen jälkihoitoon.

 

Eri aallonpituuksilla on kohdesyvyydestä riippuen erilaisia vaikutuksia. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. 

 

LED-valoterapia on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, joka ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily. Sillä ei ole haitallisia sivuvaikutuksia ja sitä voidaan antaa myös silloin, kun muut hoidot eivät ole mahdollisia.

 

Aktiivisen tulehduksen hoitoon (ruusufinni, akne) suositellaan n. 6-10 kerran sarjahoitoa mahdollisimman usein toteutettuna, esim 1-2 krt/vko. Ylläpitovaiheessa hoitoa voidaan tarpeen mukaan jatkaa noin kerran kuukaudessa, esimerkiksi aknen hoidossa.

 

LED-valoterapia sisältyy hoitoajan puitteissa erikoiskasvohoitoihin ja sitä voi varata myös erikseen tai lisäpalveluna muiden hoitojen yhteyteen.

 

Hoitolasta voit myös vuokrata kotiin LED-valohoitomaskin.

> Varaa LED-valoterapia 30min

> Varaa Erikoiskasvohoito 60min

> Lue lisää

Neulatorn mesoterapia
Neulaton mesoterapia elektroporaatiolaitteella

Elektroporaatio soveltuu hellävaraiseen ilman neuloja tapahtuvaan ihon kosteuttamiseen sekä aktiiviaineiden imeyttämiseen. Sitä käytetään hyvän siedettävyyden vuoksi myös aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon ja ihon rauhoittamiseen aktiivisessa tulehdusvaiheessa.

 

Elektroporaatio avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystytään imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihovitamiineja (A, B, C, E) sekä ihoa täyteläistäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa.

 

Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa ihotulehduksia sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaatio on täysin kivutonta, saatat tuntea sen pienenä kihelmöintinä ihollasi. Käytämme laitetta aina tarpeen mukaan osana erikoiskasvohoitoja sekä medikaalisten hoitojen yhteydessä.

> Varaa Erikoiskasvohoito 60min

> Varaa Erikoiskasvohoito 90min

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand
Radiofrekvenssi
(RF+LED)

Radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja kivuton ihoa kiinteyttävä hoitomenetelmä, jonka teho perustuu elektromagneettiseen energiaan. RF-hoito syvälämmittää ihoa, lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta sekä parantaa kollageenin laatua.

 

Kollageenin aktivaatio johtaa ihon kiinteytymiseen sekä nuorekkaampaan ja kirkkaampaan ihoon. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus lievenee ja ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu. 

LED-valoterapian yhdistäminen hoitoon tehostaa vaikutusta lisäämällä kollageenin tuotantoa moninkertaisesti.

 

Radiofrekvenssihoitoa voidaan käyttää kasvojen ja vartalon ihon kiinteytykseen, nasolabiaalijuonteiden hoitoon, silmänympärysalueelle, aknearpiin, pigmenttimuutoksiin sekä ihon kuivuuden tai liiallisen rasvoittumisen hoidossa.

 

Kasvohoidossa käsitellään koko kasvojen alue sekä leuanalus.

 

Hoito soveltuu kaikenikäisille asiakkaille ja siitä hyötyvät kaikki ihotyypit. Ihon kiinteyttämiseen suosittelemme hoitoa sarjahoitona tai säännöllisesti 4-6 hoitoa vuodessa toteutettuna. Hoitoa tehdään myös yksittäisenä ihoa kirkastavana ja elvyttävänä hoitona.

 

Radiofrekvenssihoitoa voidaan tehdä myös osana erikoiskasvohoitoja sekä Luonnonkaunis Relax elämyskasvohoitoa.

Ihomuutosten poisto
Ihomuutosten poisto
Cryo & elektrokoagulaatio

Tyypillisiä hoitolassa poistettavia ihomuutoksia ovat kasvojen alueen luomet, rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet esim kaulassa), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset eli "donitsiluomet", kirsikkaluomet, couperosamuutokset sekä syylät. 

 

Luomenpoisto typpioksidilla ei jätä arpia, joten menetelmä sopii hyvin kasvojen alueelle. Yksi hoitokerta kestää vain muutamia sekunteja ja hoito tuntuu lievänä nipistyksenä.

 

Ihomuutosten poistoon käytän CryoAlfa-jäädytyslaitetta sekä sähkövirtaan perustuvaa elektrokoagulaatiolaitetta. 

 

Ihomuutoksen poistoon tarvitaan yleensä 1-4 käyntiä riippuen muutoksen koosta ja paksuudesta.

Huomioithan, että poistamme vain hyvälaatuisia ihomuutoksia, joten poistettavien luomien tai ihomuutosten tulee olla lääkärin tarkistamia. 

> Lue lisää

> Jälkihoito-ohjeet

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page