KASVOJEN LAITEHOIDOT

Radiofrekvenssihoito

Radiofrekvenssihoito Dual Injector Pro+ -hoitolaitteella on tehokkain neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymismuutoksia, stimuloida kollageenin ja elastiinin muodostusta sekä tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä. Hoidossa yhdistyy kolme edistynyttä ihonhoitoteknologiaa, radiofrekvenssi, neulaton mesoterapia (elektroporaatio) ja led-valohoito. 

Tyypillisiä hoitoalueita ovat kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, huultenympärysjuonteet, aknearvet, pigmenttimuutokset, juonteet, ihon kuivuus tai tai liiallinen rasvoittuminen. Kiinteyttävässä radiofrekvenssihoidossa käsitellään myös silmänympärysiho, jolloin pääsemme vähentämään mm. turvotusta, tummia silmänalusia sekä tasoittamaan pintakuivuudesta johtuvia juonteita.  Radiofrekvenssihoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu lämpönä iholla.

Radiofrekvenssihoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka lämmittää ihoa pintaa syvemmältä. Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta, mikä on ihon kiinteytymisen edellytys. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lisäksi syvälämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Radiofrekvenssiin yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. 

 

Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa 3-6 x sarjahoitona hoitoalueesta ja hoidon tavoitteesta riippuen. Erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita mutta saunaa ja aurinkoa on hyvä välttää. Hoidon lämpövaikutuksen myötä iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville, sydämentahdistinta tai valoherkistävää lääkitystä käyttäville.

Neulaton mesoterapia l. elektroporaatio

Neulaton mesoterapia avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho voi niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihoa täyttäviä ja kosteuttavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa tulehduksia ihossa puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä nipistelynä ihollasi. Hoidolla voidaan saavuttaa tasaisempi, terveempi ja kauniimpi iho. 

Radiofrekenssi kasvoille ja kaulalle

Neulaton kasvoja ja kaulaa kiinteyttävä ja elvyttävä radiofrekvenssihoito, jossa hyödynnetään tehoaineiden imeyttämistä elektroporaatiolla sekä led-valoterapiaa. Hoidolla voidaan lieventää monia ikääntymisen merkkejä mm. stimuloimalla kollageenin ja elastiinin muodostusta. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, Dual Injector -laitehoito yksilöllisesti valituilla tehoaineilla, erikoisnaamio sekä loppuvoiteet. Erityistä toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa 3-6 x sarjahoitona hoitoaiheesta riippuen.

Neulaton mesoterapia LED -valohoidolla

​Neulaton mesoterapia (elektroporaatio) mahdollistaa kosteuttavien ja hoitavien tehoaineiden imeyttämisen ihokudokseen ilman ihon pinnan rikkomista. Hoitoon sisältyvä LED- valohoito on tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa kivuttomasti. Hoito soveltuu aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon kosteuttamiseen, vaurioiden korjaamiseen ja punoittavan ihon rauhoittamiseen. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, mesoterapia LED-valohoidolla, erikoisnaamio sekä loppuvoiteet. Suosittelelemme hoitoa sarjahoitona.

Radiofrekvenssi osahoito

Neulaton kasvoja ja kaulaa kiinteyttävä ja elvyttävä radiofrekvenssihoito, jossa hyödynnetään tehoaineiden imeyttämistä elektroporaatiolla sekä led-valoterapiaa. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille yksittäisen ihoalueen hoitoon, esim silmänympäryksille. Silmänympäryshoito on kiinteyttävä, turvotusta vähentävä ja tummia silmänalusia hoitava. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, Dual Injector -laitehoito yksilöllisesti valituilla tehoaineilla, erikoisnaamio sekä loppuvoiteet. Erityistä toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa 3-6 x sarjahoitona hoitoaiheesta riippuen.

BTB13 Micro-Mesotherapy

Mikroneulausta ja mesoterapiaa yhdistävä menetelmä avaa BTB13-yhdisteelle suoran tien syvemmälle ihoon. Hoidossa käytetään sähköistä mikroneulauslaitetta, joka takaa tarkan, kohtisuoran ja kivuttoman hoidon. Tulokset tehostuvat, mutta hoito on hellävaraisempi kuin rullan avulla tehtävä käsittely. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat kuten herkät silmän- ja huultenympärykset. Hoitoon sisältyy ihon puhdistus, kevyt happokuorinta, mikroneulaus, BTB13-seerumin imeytys sekä erikoisnaamio. Hoidossa on lyhyt toipumisaika, hoitopäivänä iho saattaa punoittaa mutta jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Mikroneulaushoitoja tehdään vain sarjahoitona joko 3 tai 6 kertaa n. 1kk välein.

Radiofrekvenssi vartalolle

Radiofrekvenssihoidolla voidaan kiinteyttää vartalon ihoa, tyypillisimpiä hoitokohteita ovat decoltee, olkavarret, rinnat, vyötärö, vatsa, reidet sekä pakarat. Radiofrekvenssi lisää kollageenin muodostusta ja hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi, jotka poistuvat verenkiertoon ja näin tilavuus rasvasoluissa pienenee. Tuloksena saat hoikemman ulkonäön, ääriviivat kaunistuvat ja selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyiden edetessä. Sillä voidaan häivyttää myös vartalon raskausarpia. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan ja radiofrekvenssihoidon yksilöllisesti valituilla tehoaineilla ja erikoisnaamiolla. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa, 3-10 kerran sarjana hoitoalueesta riippuen. 

retipalm mikroneulaus

Mikroneulaushoidossa imeytetään tehoaineita (A-vitamiinia, C-vitamiinia, B-vitamiinia ja hyaluronihappoa sähköisellä mikroneulauslaitetteella, joka takaa hygieenisen, tarkan ja kivuttoman hoidon. Neulaus käynnistää ihon luonnollisen paranemismekanismin, jonka ansioista iho kosteutuu, tasoittuu ja kiinteytyy. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, Cell Power -soluaktivoija, vitamiinien imeytys mikroneulauksella sekä erikoisnaamio LED -valoterapialla, joka nopeuttaa ihon toipumista toimenpiteen jälkeen ja tehostaa hoitovaikutusta valitun valon aallonpituuden mukaisesti. Voit jo seuraavana päivänä meikata normaalisti. Hoitoa teemme 3 tai 6 kerran sarjahoitona 1kk välein.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste