DUAL INJECTOR PRO+ LAITEHOIDOT

Dual Injector Pro+ on tehokkain neulaton kasvoja ja vartaoa kiinteyttävä laitehoito. Hoidolla voidaan lieventää monia ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä, stimuloida kollageenin ja elastiinin muodostusta sekä tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ilman ihon pinnan rikkomista neuloilla. 

Hoidossa yhdistyy kolme edistynyttä ihonhoitoteknologiaa, radiofrekvenssihoito, elektroporaatio ja led-valohoito. 

Radiofrekvenssihoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka lämmittää ihoa myös pintaa syvemmältä. Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta, mikä on ihon kiinteytymisen edellytys. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lisäksi lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista tehokkaammin. Radiofrekvenssiin yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. 

 

Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa 3-6 x sarjahoitona hoitoalueesta ja hoidon tavoitteesta riippuen. Erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita mutta saunaa ja aurinkoa on hyvä välttää. Hoidon lämpövaikutuksen myötä iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville, sydämentahdistinta tai valoherkistävää lääkitystä käyttäville. Varmistamme nämä esitietolomakkeella ennen hoidon toteutusta.

Elektroporaatio eli neulaton mesoterapia

Elektoroporaatio eli neulaton mesoterapia muodostaa ihon solukalvojen väleihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään iholle juuri niitä tehoaineita mitä iho tarvitsee. Hoidossa käytetään mm. ihoa täyttäviä ja kosteuttavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa tulehduksia ihossa puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä nipistelynä ihollasi.

Radiofrekvenssin ja elektroporaation yhteistuloksena saavutetaan tasaisempi, terveempi ja kauniimpi iho. 

 

Tyypillisiä hoitoalueita ovat koko kasvojen alueen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, huultenympärysrypyt, veltostunut iho, aknearvet, pigmenttimuutokset, juonteet, ihon kuivuus tai rasvoittuminen jne. Kiinteyttävässä radiofrekvenssihoidossa käsitellään myös silmänympärysiho, jolloin pääsemme vähentämään mm. turvotusta, tummia silmänalusia sekä tasoittamaan pintakuivuudesta johtuvia juonteita. Radiofrekvenssihoito on täysin turvallista, se on kivutonta ja tuntuu lämpönä iholla.

Dual Injector RF kasvoille ja kaulalle

Dual Injector Pro+ on neulaton kasvoja ja kaulaa kiinteyttävä radiofrekvenssihoito, jossa hyödynnetään tehoaineiden imeyttämistä elektororaatiolla sekä led-valoterapiaa (punainen ja sininen led). Hoidolla voidaan lieventää monia ikääntymisen merkkejä mm. stimuloimalla kollageenin ja elastiinin muodostusta. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, Dual Injector -laitehoito yksilöllisesti valituilla tehoaineilla ja erikoisnaamioilla sekä loppuvoiteet. Erityistä toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa sarjahoitona. 

Elektroporaatio LED -valohoidolla

​LED- valohoito on tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa kivuttomasti. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu LED-valon aallonpituuksilla olevan mm. tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava, hiussuonistoa korjaava ja vahvistava (couperosa) ja kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoiva vaikutus. Hoito sopii kuivalle ja ärtyneelle iholle, aknen ja muiden tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon vaurioiden mm. arpien korjaamiseen. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, AHA -kuorinta, elektroporaatio sinisellä LED-valohoidolla yksilöllisesti valituilla tehoaineilla ja erikoisnaamiolla sekä loppuvoiteet. Suosittelelemme hoitoa sarjahoitona.

Dual Injector RF Express

Dual Injector Pro+ on neulaton silmänympärysaluetta kiinteyttävä, turvotusta vähentävä ja tummia silmänalusia lievittävä radiofrekvenssihoito, jossa hyödynnetään myös tehoaineiden imeyttämistä elektororaatiolla sekä led-valoterapiaa. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hellävarainen AHA-kuorinta, Dual Injector -laitehoito yksilöllisesti valituilla tehoaineilla ja erikoisnaamioilla sekä loppuvoiteet. Erityistä toipumisaikaa ei tarvita. Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta suosittelemme hoitoa sarjahoitona. 

Dual Injector RF vartalolle

Radiofrekvenssihoidolla voidaan kiinteyttää myös vartalon ihoa, tyypillisimpiä hoitokohteita ovat decoltee, olkavarret, rinnat, vyötärö, vatsa, reidet sekä pakarat. Radiofrekvenssi lisää kollageenin muodostusta ja hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi, jotka poistuvat verenkiertoon ja näin tilavuus rasvasoluissa pienenee. Tuloksena saat hoikemman ulkonäön, ääriviivat kaunistuvat ja selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyiden edetessä. Sillä voidaan häivyttää myös vartalon raskausarpia. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan ja radiofrekvenssihoidon yksilöllisesti valituilla tehoaineilla ja erikoisnaamiolla. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, noin kerran viikossa, 3-10 kerran sarjana hoitoalueesta riippuen. 

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

(Sisäänkäynti lasiovesta)

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste