top of page

MEDIKAALINEN IHONHOITO JA LAITEKASVOHOIDOT

Medikaalinen ihonhoito on tutkituilla ja tehokkailla, tieteellisesti toimivaksi todistetuilla raaka-aineilla tehtävää ihonhoitoa, jossa keskitytään iho-ongelman ratkaisemiseen. Yhdistämällä hoitoon laadukkaat ja turvalliset hoitolaitteet, saadaan hoidon vaikuttavuutta lisättyä merkittävästi. 

Ihon suojakerroksen kunto ja sen mikrobiomi ovat avainasemassa useimpien iho-ongelmien hoidossa. Hoidoissani pyrin palauttamaan ihosi tasapainon sekä edistämään sen omaa luonnollista toimintaa. Tulehduksellisten ihosairauksien hoidossa hyödynnän probioottista ihonhoitoa ja LED-valoterapiaa, jota voidaan antaa myös aktiivisten lääkehoitojen aikana.

 

Yksilöin kaikki hoidot asiakaslähtöisesti juuri sinun ihosi parhaaksi. Voit kääntyä puoleeni missä tahansa iho-ongelmassa, myös haastavissakin tilanteissa. Hoidan esim atopiaa, ihottumia, hormonaalista aknea, ruusufinniä, suunympärysihottumaa ja psoriasista 

Medikaalinen ihonhoito vaatii tekijältä syvällistä osaamista sekä hoitoihin tarkoitetut ammattituotteet. Varmistathan, että hoitoa sinulle tekevä henkilö on koulutettu kosmetologi ja/tai terveydenhuollon ammattihenkilö. SKY-kosmetologin merkki annetaan vain alan koulutuksen saaneelle ammattilaiselle. 

Mikäli mietit eri vaihtoehtojen soveltuvuutta Sinulle, voit ottaa yhteyttä tai varata veloituksettoman konsultaatioajan

1Anni-pedilla.jpg
cryo-super-contact-jaadytyshoito.jpg

Cryo-hoito
Ihomuutosten poisto

Tyypillisiä Cryo-jäädytyshoidolla poistettavia ihomuutoksia ovat kasvojen alueen luomet, rasvaluomet, fibroomat (varsiluomet esim kaulassa), pienet pigmenttiläiskät, laajentuneet talirauhaset eli "donitsiluomet", hämähäkkiluomet, kirsikkaluomet ja syylät. Cryo-hoidolla poistetaan vain hyvälaatuisia ihomuutoksia, joten poistettavat ihomuutokset tulee olla lääkärin tarkistamia. CryoAlfa on lääkinnällisiin toimenpiteisiin kehitetty jäädytyshoitomenetelmä, jossa käytetään nestemäistä -89C typpioksidia. Yhden hoitokerran kesto on vain sekunteja ja hoito tuntuu pienenä nipistyksenä. Typpioksidilla tehtävä luomenpoisto ei aiheuta arpea, joten menetelmä sopii erityisen hyvin kasvojen alueen iholle. Ihomuutoksen poistoon tarvitaan n. 2-4 käyntiä muutoksen koosta ja paksuudesta riippuen. Isompia rasvaluomia (>1cm) voidaan poistaa osissa useammalla hoitokerralla. Luomien poistoja tehdään erillisinä hoitoina tai kasvohoitojen yhteydessä. 

1Anni-pedilla.jpg

BTB13 Mikroneulaus (Micro-mesotherapy)

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jossa muodostetaan ihoon mikrokanavia steriilin neulauslaitteen avulla. Näin patentoitu BTB13 -yhdiste saadaan vaikuttamaan suoraan ihon syvempiin kerroksiin asti. Tämä parantaa ihon tekstuuria, sävyä ja kimmoisuutta, häivyttää arpia sekä madaltaa juonteiden syvyyttä. Hoidossa käytetään sähköistä neulauslaitetta, jonka automatisoitu, kohtisuora neulausliike tekee hoidosta tarkan ja kivuttoman. Myös palautuminen hoidosta on nopeaa, jo seuraavana päivänä voit peseytyä ja meikata normaalisti. Mikroneulauksella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat, kaula, decoltee, kämmenselät sekä hiuspohjaa ja vartaloa. Hoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, medikaalinen kuorinta, mikroneulaus BTB13-seerumilla sekä erikoisnaamio.

Hoitoa tehdään vain 3-6 kerran sarjahoitona n. 1kk välein riippuen hoidon tavoitteesta. Tarvitset myös  jälkihoitoon soveltuvat ihonhoitotuotteet kosmetologin suosituksen mukaisesti.

>Medical Anti-Redness Cream

Led grade light skin care treatment. Beauty therapist woman hands using the sphygmomanomet

LED-valoterapia

Led-valoterapia soveltuu tulehduksellisten iho-oireiden kuten aknen, atopian, ruusufinnin ja psoriasiksen hoitoon, ikääntyvälle iholle, ihovaurioiden hoitoon (haavat, leikkausarvet, mustelmat) sekä esteettisten hoitojen jälkeen rauhoittamaan ihoa ja tehostamaan hoitovaikutusta. Lisäksi laitteella hoidetaan kehon kiputiloja ja tulehduksellisia nivel- ja lihasoireita. Eri aallonpituuksilla on kohdesyvyydestä riippuen erilaisia vaikutuksia. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. LED-valoterapia käynnistää ihon korjaantumis- ja uudistumisprosessin, joka jatkuu vielä valohoidon jälkeenkin. LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli hoito on turvallinen ja hellävarainen mutta silti tehokas hoitomuoto. Hoidolla ei ole toipumisaikaa tai haitallisia sivuvaikutuksia ja sitä voidaan antaa myös silloin, kun muut hoidot eivät ole mahdollisia, esim A-vitamiinilääkityksen aikana. Hoitoa suositellaan vähintään n. 6-10 kerran sarjahoitona mahdollisimman usein toteutettuna, esim 1-3 krt/vko. Ylläpitohoito n. kerran kuukaudessa.

Lue lisää

Liquid gel or serum on a screen of microscope white isolated background.jpg

Hydra Vacuum -ihon syväpuhdistus

Hydra Vacuum on ihoa syväpuhdistava ja kuoriva laitehoito, jossa tehokkaan alipaineimun avulla iholta poistetaan kuollut ihosolukko, meikinjäämät, liiallinen tali ja lika sekä haitalliset mikrobit. Hoidon avulla puhdistan ihosi kivuttomasti ja ihoa vaurioittamatta samalla imeyttäen ihollesi valitut tehoaineet ja ihovitamiinit. Hydra Vacuum -hoidolla voidaan hoitaa useita tyypillisimpiä iho-ongelmia, kuten tukkeutuneet ja laajentuneet ihohuokoset, ihon liiallinen rasvoittuminen, ihon epäpuhtaudet (mustapäät, valkopäät) ja akne, ihon sävyn ja tekstuurin parantaminen sekä ihon kimmoisuuden ja kirkkauden parantaminen. Mikäli sinulla on rasvainen tai sekaiho, hyötyy ihosi säännöllisista Hydra Vacuum -syväpuhdistuksista. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, myös herkkä- ja kuivaihoisille, raskauden ja imetyksen aikana, nuorille sekä miehille. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalon iholle, esim selkään. Lisäksi hoitoon voidaan yhdistää  kemiallinen kuorinta ja radiofrekvenssi & LED-hoidot.

Lue lisää

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Radiofrekvenssi
(RF+LED)

Radiofrekvenssihoito on neulaton kasvoja ja vartaloa kiinteyttävä laitehoito. Hoito on täysin turvallista, kivutonta ja tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Tyypillisiä hoitoalueita ovat koko kasvojen kiinteytys, nasolabiaalipoimut, silmänympärysalue, aknearvet, pigmenttimuutokset sekä ihon kuivuus tai liiallinen rasvoittuminen. Hoidossa käsitellään koko kasvojen alue. RF -hoidon teho perustuu elektromagneettiseen energiaan, joka syvälämmittää ihoa ja lisää kollageenin ja elastiinin uudismuodostusta. Ihon vahvistuessa myös ihon pintakapillaarit vahvistuvat, punoitus häviää ja ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu. Lisäksi syvälämpö parantaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon yhdistetty punainen led-valo tehostaa hoitovaikutusta lisäten kollageenin tuotantoa moninkertaisesti. Erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen ei tarvita.

Ihon kiinteyttämiseen suosittelemme hoitoa säännöllisesti 4-6 x vuodessa.  Soveltuu myös yksittäisenä hoitona.

>Radiofrekvenssihoito

>Pro-Age Vitamin Treatment (RF)

Microcurrent light esthetics procedure. Beauty girl face. Cosmetology machine. Doctor hand

Neulaton mesoterapia l. elektroporaatio

Elektroporaatio soveltuu tehokaaseen ja hellävaraiseen ilman neuloja tapahtuvaan ihon kosteuttamiseen sekä aktiiviaineiden imeyttämiseen. Sitä käytetään hyvän siedettävyyden vuoksi myös aknen sekä muiden tulehduksellisten iho-oireiden hoitoon ja ihon rauhoittamiseen aktiivisessa vaiheessa. Elektroporaatio avaa ihon solukalvoihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden avulla pystymme imeyttämään valittuja tehoaineita juuri sinne, missä iho voi niitä hyödyntää. Hoidossa käytetään mm. ihovitamiineja (A, B, C, E) sekä ihoa täyttäviä, kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa. Hoitoon yhdistettävä sininen led-valo parantaa ihotulehduksia sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden vaikutuksesta. Elektroporaation saatat tuntea pienenä kihelmöintinä ihollasi. Käytämme laitetta aina tarpeen mukaan osana kaikkia erikoiskasvohoitojamme sekä mikroneulauksen yhteydessä.

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page