LAHJAKORTTI

Antaisitko lahjaksi läheisellesi rentoutumista, omaa aikaa ja hemmottelua? Hoitovalikoimamme on laaja ja sieltä löytyy mieluinen vaihtoehto jokaiselle. Lahjakortteja voit ostaa suoraan hoitolasta tai tilata sähköisenä.

 

Lahjakortin voit ostaa tiettyyn palveluun tai valitsemallesi summalle.  Hinnastosta löydät hoitolan palvelut hintoineen.  Kaikki palvelut mukautetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä, mikäli haluat apua lahjan suunnitteluun!

Poikkea liikkeessä shoppailutunnilla tai ota yhteyttä ja sovi oma aika lahjakortin noutoon. Tällä varmistat, että olen paikalla palvelemassa sinua. Ajan ostoskäynnille (15min) voi varata puhelimitse tai nettivarauksesta. 

SÄHKÖISEN LAHJAKORTIN TILAUS

Lahjakortin voi ostaa sähköisenä milloin tahansa. Saat heti maksun yhteydessä ladattavan tiedoston, jonka voit tulostaa ja toimittaa itse lahjan saajalle. Lisäksi saat koodin, joka toimii lahjakorttina myös sellaisenaan. Tilaa sähköinen lahjakortti oheisella painikkeella.

Lahjakortit ovat voimassa 4kk ostopäivästä, joululahjakortit 9kk. Lahjakortilla voit maksaa normaalihintaisia palveluja tai tuoteostoja. Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä siitä makseta rahaa takaisin. Ajanvaraus tulee tehdä hyvissä ajoin, jotta lahjakortin ehtii käyttämään voimassaoloaikana. Mikäli tarvitset saamallesi lahjakortille lisää voimassaoloaikaa, ota yhtettä ennen kortin vanhenemista. Varausehdot koskevat myös lahjakortteja. 

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste