top of page
LAHJAKORTTI
Anna läheisellesi lahjaksi kauneutta, hemmottelua ja hyvää oloa!

Sähköisen lahjakortin voit ostaa milloin tahansa päivästä tai kellonajasta riippumatta. Lahjakortti saapuu heti oston yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Painettuja lahjakortteja voit ostaa joko suoraan hoitolasta tai oheisella painikkeella hoitolan lahjakorttikaupasta, jolloin lahjakortti toimitetaan kirjeenä.

Suosituimpia lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis -kasvohoito (90€), Luonnonkaunis Relax -elämyskasvohoito (130€), Luonnonkaunis Hemmottelupaketti (150€) sekä intialainen päähieronta (54€). Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen ja liikkeemme viikottaisen aukiolon voit tarkistaa nettiajanvaraussivulta.

Lahjakortit hierontaeduilla

ePassi Hyvinvoinnilla ja Smartum Hierontaedulla voit ostaa itsellesi lahjakortin mikäli sinulla on vanhenemassa olevaa hierontasaldoa.

 

Huomioithan kuitenkin, että hyvinvointiedulla ostettu lahjakortti on henkilökohtainen työsuhde-etu eli et voi antaa lahjakorttia toisen henkilön käyttöön. Lisäksi vuonna 2024 hyvinvointieduilla voi maksaa ainoastaan hierontapalveluita.

  • Tee maksu sovelluksellasi toimipaikkaan Ihohoitola Freya.

  • (Smartumin-sovelluksessa kirjoita maksun viestikenttään "lahjakortti")

  • Lähetä sinulle saapunut sähköpostikuitti osoitteeseen info@hoitolafreya.com ja pyydä sähköistä lahjakorttia.

IMG_1174.jpg

Lahjakortit ovat voimassa 6kk (myös hyvinvointiedulla ostetut) ja jouluahjakortit 12kk. Lahjakortit käyvät kaikille Freyan tiloissa säännöllisesti työskenteleville henkilöille sekä opiskelijoille. Huomioithan, että henkilöiden palveluissa ja hinnastoissa voi olla eroja. Lahjakortin voi käyttää myös tuoteostoihin ja varausehdot koskevat myös lahjakortteja - lahjakortti katsotaan käytetyksi, jos palvelua ei lunasteta lahjakortin voimassaolon aikana tai lahjan saaja jättää saapumatta varatulle ajalle. 

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page