LAHJAKORTTI

Anna läheisellesi lahjaksi rentoutumista, omaa aikaa ja hemmottelua!

 

Laajasta hoitovalikoimastamme löytyy mieluisa vaihtoehto jokaiselle. Lahjakortin voi ostaa valitsemalleen summalle ja sen voi käyttää mihin tahansa hoitolan palveluun, tuoteostoihin tai verkkokauppaan. 

Suosituimpia joulun lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis hemmottelukasvohoito 75€, Hellä hemmottelujalkahoito 60€, Taivaanvalkeat hemmottelupaketti 130€ (kasvo- ja vartalohoito), kuumakivihieronta 69€ ja intialainen päähieronta 45€. Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen.

 

Painettuja lahjakortteja voit ostaa suoraan hoitolasta tai tilata verkkokaupasta. Ostoskäynti hoitolaan kannattaa varata etukäteen. 

 

Sähköinen lahjakortti on heti käytettävissä, saat maksun yhteydessä ladattavan tiedoston, jonka voit tulostaa ja toimittaa itse lahjan saajalle. Lisäksi saat koodin, joka toimii lahjakorttina myös sellaisenaan. 

Joululahjakortit ovat voimassa 9kk (30.9. asti) ja varausehdot koskevat myös lahjakortteja. Lahjakortit käyvät sekä Susannan, että Veeran palveluihin. Voimassaoloaikoihin olemme antaneet joustoa tarvittaessa epidemiatilanteen vuoksi. Huomioithan, että liikkeemme muuttaa tammikuussa 2021 Pirkkalaistorille Nokian keskustaan.

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste