LAHJAKORTTI

Antaisitko lahjaksi läheisellesi rentoutumista, omaa aikaa tai hemmottelua? Laajasta hoitovalikoimastamme löytyy mieluinen vaihtoehto jokaiselle. Painettuja lahjakortteja voi ostaa suoraan hoitolasta tai tilata verkkokauppa-painikkeen kautta. Myös sähköisen lahajkortin tilaaminen on mahdollista, tällöin lahjakortti on heti käytettävissä.

 

Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle ja sen voi käyttää mihin tahansa hoitolan palveluun, tuoteostoihin tai verkkokauppaan. Hinnastosta löydät hoitolan palvelut hintoineen. 

KEVÄT 2020: Sähköisen lahjakorttikauppamme välityksellä on nyt mahdollista ostaa lahjakortteja itselle tai lahjaksi ilman rahallista riskiä. Lahjakortin saa käyttää muuhun Timma-palvelua käyttävään liikkeeseen, mikäli FREYAn toiminta päättyisi. Lahjakorttien voimassaoloaikaa on nostettu 9 kuukauteen. Näin voit turvallisesti tukea pieniä alan yrittäjiä. Kiitämme luottamuksestasi!

SÄHKÖISEN LAHJAKORTIN TILAUS

Lahjakortin voi ostaa sähköisenä milloin tahansa. Saat heti maksun yhteydessä ladattavan tiedoston, jonka voit tulostaa ja toimittaa itse lahjan saajalle. Lisäksi saat koodin, joka toimii lahjakorttina myös sellaisenaan. Tilaa sähköinen lahjakortti oheisella painikkeella.

Lahjakortit ovat voimassa 15.3.3020 alkaen 9kk ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä siitä makseta rahaa takaisin. Ajanvaraus tulee tehdä hyvissä ajoin, jotta lahjakortin ehtii käyttämään voimassaoloaikana. Mikäli tarvitset saamallesi lahjakortille lisää voimassaoloaikaa, ota yhtettä ennen kortin vanhenemista. Varausehdot koskevat myös lahjakortteja. 

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste