top of page

LAHJAKORTTI

Anna läheisellesi lahjaksi kauneutta, hyvää oloa ja hemmottelua!

Lahjakortti on aina toivottu lahja! Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle tai suoraan tiettyyn palveluun. Lahjakortit käyvät myös Tmi Veera Varalan palveluihin.

Suosituimpia lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis -kasvohoito (85€), Relaxing Luxus -elämyskasvohoito (120€) sekä intialainen päähieronta (49€). Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen.

 

Painettuja lahjakortteja voit tilata verkkokaupasta tai ostaa hoitolasta. Liikkeemme aukiolon voit tarkistaa nettivaraussivun yläreunasta. Sähköisen lahjakortin saat heti ostohetkellä sähköpostiisi, joten voit ostaa lahjakortin milloin tahansa! 

Myös Smartum Hierontaedulla ja ePassi Hyvinvoinnilla voit ostaa itsellesi lahjakortin. Huomioithan kuitenkin, että hyvinvointiedulla ostettu lahjakortti on henkilökohtainen etkä voi antaa sitä eteenpäin. 

Smartumilla voit ostaa lahjakortin seuraavasti: 

  • tee maksu sovelluksella toimipaikkaan Ihohoitola Freya

  • lähetä sinulle saapunut sähköpostikuitti osoitteeseen info@hoitolafreya.com ja pyydä sähköistä lahjakorttia. Toimitan lahjakortin sähköpostiisi!

ePassilla voit ostaa lahjakortin verkkokauppamme kautta (painike ohessa).

IMG_1174.jpg

Lahjakortit ovat voimassa 4kk (joululahjakortit 12kk) ja varausehdot koskevat myös lahjakortteja. Voimassaoloaikoihin annamme tarvittaessa joustoa, otathan yhteyttä lahjakortin voimassaolon aikana.

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page