top of page
LAHJAKORTTI
Anna läheisellesi lahjaksi kauneutta, hyvää oloa ja hemmottelua!

Lahjakortti hoitolaan on toivottu lahja! 

 

Sähköisen lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle ja saat lahjakortin heti ostohetkellä sähköpostiisi. Painettuja lahjakortteja voit ostaa hoitolasta haluamallesi summalle tai tiettyyn palveluun. 

Suosituimpia lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis -kasvohoito (90€), Relaxing Luxus -elämyskasvohoito (129€) sekä intialainen päähieronta (49€). Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen ja liikkeemme viikottaisen aukiolon voit tarkistaa sähköisen ajanvaraussivun yläreunasta.

Lahjakortit hierontaeduilla

ePassi Hyvinvoinnilla ja Smartum Hierontaedulla voit ostaa itsellesi lahjakortin mikäli saldosi ovat vanhenemassa. Huomioithan kuitenkin, että hyvinvointiedulla ostettu lahjakortti on aina henkilökohtainen työsuhde-etu ja Smartumilla ostettu lahjakortti käy vain hierontaan ja ePassi-lahjakortti käy hierontaan ja jalkahoitoihin.

  • tee maksu sovelluksella toimipaikkaan Ihohoitola Freya

  • lähetä sinulle saapunut sähköpostikuitti osoitteeseen info@hoitolafreya.com ja pyydä sähköistä lahjakorttia. Teemme lahjakortin nimelläsi järjestelmään kuitin numerolla.

IMG_1174.jpg

Lahjakortit ovat voimassa 4kk ja jjoululahjakortit 12kk ja ne käyvät kaikille Freyan tiloissa säännöllisesti työskentelevielle yrittäjille. Huomioithan kuitenkin, että henkilöiden hinnastoissa voi olla eroja. Lahjakorteilla voi tehdä myös tuoteostoja. Varausehdot koskevat myös lahjakortteja. Lahjakortti katsotaan käytetyksi, jos palvelua ei lunasteta lahjakortin voimassaolon aikana. Varaathan ajan siis hyvissä ajoin. 

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page