LAHJAKORTTI

Anna läheisellesi lahjaksi rentoutumista, omaa aikaa ja hemmottelua!

 

Laajasta hoitovalikoimastamme löytyy mieluisa vaihtoehto jokaiselle. Lahjakortin voi ostaa valitsemalleen summalle ja sen voi käyttää mihin tahansa hoitolan palveluun, tuoteostoihin tai verkkokauppaan. Hinnastosta löydät hoitolan palvelut hintoineen.

Suosituimpia lahjakorttihoitojamme ovat Luonnonkaunis hemmottelukasvohoito 70€, Hellä hemmottelujalkahoito 60€, Hilla-hemmottelupaketti 130€ (kasvo- ja vartalohoito), Hilla-vartalohoito 79€ ja kuumakivihieronta 60€.

 

Painettuja lahjakortteja voit ostaa suoraan hoitolasta, ostoskäynti kannattaa sopia viestillä etukäteen, jotta olemme paikalla. Sähköinen lahjakortti on heti käytettävissä, saat maksun yhteydessä ladattavan tiedoston, jonka voit tulostaa ja toimittaa itse lahjan saajalle. Lisäksi saat koodin, joka toimii lahjakorttina myös sellaisenaan. 

Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä ja varausehdot koskevat myös lahjakortteja. Lahjakortit käyvät sekä Susannan, että Veeran palveluihin. Voimassaoloaikoihin saa joustoa tarvittaessa epidemiatilanteen vuoksi.

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

(Sisäänkäynti lasiovesta)

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste