top of page
LAHJAKORTTI
Anna läheisellesi lahjaksi kauneutta, hyvää oloa ja hemmottelua!

Lahjakortti hoitolaan on toivottu lahja! 

 

Sähköisen lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle ja saat lahjakortin heti ostohetkellä sähköpostiisi. 

Painettuja lahjakortteja voit ostaa hoitolasta haluamallesi summalle tai tiettyyn palveluun. Lahjakorteilla voi tehdä myös tuoteostoja. Liikkeemme aukiolon voit tarkistaa sähköisen ajanvaraussivun yläreunasta.

Suosituimpia lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis -kasvohoito (90€), Relaxing Luxus -elämyskasvohoito (129€) sekä intialainen päähieronta (49€). Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen.

Lahjakortit hierontaeduilla

ePassi Hyvinvoinnilla ja Smartum Hierontaedulla voit ostaa itsellesi lahjakortin mikäli saldosi ovat vanhenemassa. Huomioithan kuitenkin, että hyvinvointiedulla ostettu lahjakortti on aina henkilökohtainen ja Smartumilla ostettu lahjakortti käy vain hierontaan ja ePassi-lahjakortti käy hierontaan ja jalkahoitoihin.

Smartumilla voit ostaa lahjakortin seuraavasti: 

  • tee maksu sovelluksella toimipaikkaan Ihohoitola Freya

  • lähetä sinulle saapunut sähköpostikuitti osoitteeseen info@hoitolafreya.com ja pyydä sähköistä lahjakorttia. Teemme lahjakortin nimelläsi järjestelmään, kuitin numero toimii myös lahjakorttina.

ePassilla voit ostaa lahjakortin myös verkkokauppamme kautta (painike ohessa).

IMG_1174.jpg

Lahjakortit ovat voimassa 4kk (joululahjakortit 12kk) ja lahjakortit käyvät kaikkien Freyan tiloissa työskentelevien yrittäjien ja opiskelijoiden palveluihin. Varausehdot koskevat myös lahjakortteja. Voimassaoloaikoihin annamme tarvittaessa joustoa, otathan yhteyttä lahjakortin voimassaolon aikana.

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page