LAHJAKORTTI

Anna läheisellesi lahjaksi kauneutta, hyvää oloa ja hemmottelua!

Laajasta hoitovalikoimastamme löytyy mieluisa vaihtoehto jokaiselle. Lahjakortin voi ostaa valitsemalleen summalle ja lahjakortin saaja voi vapaasti käyttää lahjakortin mihin tahansa palvelu- ja tuoteostoihin. Lahjakortit käyvät Susannan ja Veeran palveluihin.

Suosituimpia lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis -kasvohoito (80€), Luonnonkaunis -vartalohoito (89€), Relaxing Luxus -elämyskasvohoito (120€), hemmottelujalkahoito (74€) ja intialainen päähieronta (49€). Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen.

 

Painettuja lahjakortteja voit ostaa hoitolasta tai tilata lahjakorttikaupasta. Liikkeemme aukiolon voit tarkistaa Instagramin biosta tai sähköisestä ajanvarauksesta. Viestillä voit halutessasi sopia ajankohdan ostoskäynnille!

Pink%20Roses_edited.jpg

Sähköisen lahjakortin saat heti ostohetkellä sähköpostiisi, joten voit ostaa lahjakortin milloin tahansa! Maksun yhteydessä voit valita, toimitetaanko lahjakortti sähköpostilla Sinulle vai lahjan saajalle. 

Lahjakortit ovat voimassa 6kk (joululahjakortit 12kk) ja varausehdot koskevat myös lahjakortteja. Voimassaoloaikoihin annamme tarvittaessa joustoa, otathan yhteyttä tarvittaessa ennen kuin lahjakortti umpeutuu! 

.jpg