LAHJAKORTTI

Anna läheisellesi lahjaksi kauneutta, hyvää oloa ja hemmottelua!

Laajasta hoitovalikoimastamme löytyy mieluisa vaihtoehto jokaiselle. Lahjakortin voi ostaa valitsemalleen summalle tai tiettyyn hoitoon. Lahjakortin saaja voi vapaasti käyttää lahjakortin mihin tahansa palvelu- ja tuoteostoihin. Lahjakortit käyvät Freyan, Tmi Veera Varalan ja Tmi Saila Kempin palveluihin.

Suosituimpia lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis -kasvohoito (85€), Luonnonkaunis -vartalohoito (89€), Relaxing Luxus -elämyskasvohoito (120€), hemmottelujalkahoito (79€) sekä intialainen päähieronta (49€). Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen.

 

Painettuja lahjakortteja voit ostaa hoitolasta tai tilata lahjakorttikaupasta. Liikkeemme aukiolon voit tarkistaa viestillä tai sähköisestä ajanvarauksesta. Viestillä voit myös halutessasi sopia ajankohdan ostoskäynnille!

Sähköisen lahjakortin saat heti ostohetkellä sähköpostiisi, joten voit ostaa lahjakortin milloin tahansa! Maksun yhteydessä voit valita, toimitetaanko lahjakortti sähköpostilla Sinulle vai lahjan saajalle. 

IMG_1174.jpg

Lahjakortit ovat voimassa 4kk (joululahjakortit 12kk) ja varausehdot koskevat myös lahjakortteja. Voimassaoloaikoihin annamme tarvittaessa joustoa, otathan yhteyttä lahjakortin voimassaolon aikana.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple