LAHJAKORTTI

Lahjakortti kauneuteen ja hyvinvointiin on aina toivottu lahja! Lahjakortin voit ostaa tiettyyn palveluun tai valitsemallesi summalle. Painettuja lahjakortteja voit noutaa hoitolasta tai tilata oheisella lomakkeella. Tilauksen jälkeen lähetän sähköpostitse maksutiedot. Hinnastosta löydät hoitolan palvelut hintoineen. 

Aika lahjakortin noutoon kannattaa sopia etukäteen. Tällä varmistat, että olen paikalla palvelemassa sinua. Ajan ostoskäynnille (15min) voi varata puhelimitse tai nettivarauksesta. Jos lahjakortilla on kiire, kannattaa soittaa tai laittaa tekstiviestiä!

PAINETUN LAHJAKORTIN TILAUS
SÄHKÖISEN LAHJAKORTIN TILAUS

Lahjakortin voi ostaa myös sähköisenä. Tällöin saat heti maksun yhteydessä ladattavan tiedoston, jonka voit tulostaa ja toimittaa itse lahjan saajalle. Lisäksi saat koodin, joka toimii lahjakorttina myös sellaisenaan. Tilaa sähköinen lahjakortti oheisella painikkeella.

Lahjakortit ovat voimassa 4kk ostopäivästä, joululahjakortit 9kk. Lahjakortilla voit maksaa normaalihintaisia palveluja tai tuoteostoja. Lahjakorttia ei voi palauttaa eikä siitä makseta rahaa takaisin. Ajanvaraus tulee tehdä hyvissä ajoin, jotta lahjakortin ehtii käyttämään voimassaoloaikana. Mikäli tarvitset saamallesi lahjakortille lisää voimassaoloaikaa, ota yhtettä ennen kortin vanhenemista. Varausehdot koskevat myös lahjakortteja. 

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Veera Varala

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste