top of page

LAHJAKORTTI

Anna läheisellesi lahjaksi kauneutta, hemmottelua ja hyvää oloa!

Sähköisen lahjakortin voit ostaa milloin tahansa päivästä tai kellonajasta riippumatta. Lahjakortti saapuu heti oston yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Painettuja lahjakortteja voit ostaa joko suoraan hoitolasta tai oheisella painikkeella hoitolan lahjakorttikaupasta, jolloin lahjakortti toimitetaan kirjeenä.

Suosituimpia lahjahoitojamme ovat Luonnonkaunis -kasvohoito (90€), Luonnonkaunis Relax -elämyskasvohoito (130€), Luonnonkaunis Hemmottelupaketti (160€) sekä intialainen päähieronta (54€). Hinnastosta löydät kaikki hoitolan palvelut hintoineen ja liikkeemme viikottaisen aukiolon voit tarkistaa nettiajanvaraussivulta.

Lahjakortit hierontaeduilla

ePassi Hyvinvoinnin ja Smartum Hierontaedun käyttöaikaa voit jatkaa 6 kuukaudella ostamalla itsellesi hierontaedulla lahjakortin.

 

Huomioithan, että hyvinvointiedulla ostettu lahjakortti on henkilökohtainen työsuhde-etu eli et voi antaa lahjakorttia toisen henkilön käyttöön ja sillä voi maksaa ainoastaan hierontapalveluita.

  • Tee maksu sovelluksellasi toimipaikkaan Ihohoitola Freya.

  • Ota yhteyttä sähköpostitse, lähetä sinulle saapunut sähköpostikuitti osoitteeseen info@hoitolafreya.com ja pyydä sähköistä lahjakorttia.

Freya lahjakortti

Lahjakortit ovat voimassa 6kk (myös hyvinvointiedulla ostetut) ja jouluahjakortit 12kk. Lahjakortit käyvät kaikille Freyan tiloissa säännöllisesti työskenteleville henkilöille sekä opiskelijoille. Huomioithan, että henkilöiden palveluissa ja hinnastoissa voi olla eroja. Lahjakortin voi käyttää myös tuoteostoihin ja varausehdot koskevat myös lahjakortteja - lahjakortti katsotaan käytetyksi, jos palvelua ei lunasteta lahjakortin voimassaolon aikana tai lahjan saaja jättää saapumatta varatulle ajalle. 

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page