MEILLE ON HELPPO TULLA

Ihohoitola FREYA

SKY-kosmetologi Susanna Rinne

Pirkkalaistori 4, Nokia

Puh 045-355 8399

info@hoitolafreya.com

Avoinna sopimuksesta

 

Kauneushoitola on avoinna pääsääntöisesti ajanvarauksella. Viikoittaiset aukioloaikamme julkaisemme Instagramin biossa ja nettivaraussivulla. 

 

Ajanvaraus

 

Tavoitat meidät parhaiten viestillä tai sähköpostilla. Käytössämme on myös sähköinen ajanvaraus, joka toimii ympäri vuorokauden. 

Myymälä


Löydät myymälästämme laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotemerkkeinämme kotimaiset Ekopharma ja BTB13, sekä Jane Iredale, Retipalm ja Dr. Schrammek. Voit poiketa milloin tahansa, mutta suosittelemme joko varaamaan ostosajan tai varmistamaan viestillä, että olemme paikalla!

Verkkokauppa

Tuotteemme ovat myynnissä myös hoitolamme verkkokaupassa. Kauppa on myös kiva paikka tutustua tuotteisiin, niiden sisältöihin, hintoihin ja käyttövinkkeihin.

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunalla Härkitiellä. 

Saapuminen

Kun saavut varatulle hoitoajalle, ole täsmällinen, jotta tarpeettomia kontakteja asiakkaidemme kesken ei syntyisi ja ehdimme puhdistamaan työtilat. Pesethän kädet heti hoitolaan saapuessasi. Käsidesiä on saatavilla sisäänkäynnin yhteydessä.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on meille sydämen asia. Freyassa voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä tarkkaan aseptiseen työskentelyyn. Käytössämme on myös tehokas ilmanpuhdistin. Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä! Siirräthän aikaasi myös, jos joku lähipiirissäsi sairastaa hengitystieinfektiota. Suosittelemme maskin käyttöä hoitolaan saapuessa, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä.

17926525012885076.jpg
kartta.PNG
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple