MEILLE ON HELPPO TULLA

Freya sijaitsee Nokian ydinkeskustassa Pirkkalaistorilla (Pirkkalaistori 4). Meidät löytää Siisonin naapurista "kulman takaa". Ulko-ovessa on ovikello, jota voit soittaa jos ovemme on lukossa. Sisäänkäynti liikkeeseen on esteetön. 

Myymälä


Löydät myymälästämme laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotesarjoina meillä on Retipalm, BTB13, Ekopharma ja Jane Iredale. Tuotteitamme on myös myynnissä verkkokaupassamme. Tiedotamme viikottain aukioloaikamme somessa!

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunalla Härkitiellä. 

Saapuminen

Kun saavut varatulle hoitoajalle, ole täsmällinen, jotta tarpeettomia kontakteja asiakkaidemme kesken ei syntyisi ja ehdimme tuulettamaan ja siivoamaan työtilat. WC ja käsienpesupiste löytyvät käytävän päästä ja käsidesiä on tarjolla aulassa. Pesethän kädet heti hoitolaan saapuessasi.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä ja pidät ajanvarauksessa 10 päivän varoajan matkan tai tiedossa olevan Covid-19 (tai muu hengitystieinfektio) -altistuksen jälkeen. Käytäthän maskia voimassaoleva maskisuosituksen mukaisesti.

Myymälä
Myymälä

Sijainti
Sijainti

Myymälä
Myymälä

1/2
.jpg