top of page
MEILLE ON HELPPO TULLA
Ihohoitola FREYA
Pirkkalaistori 4, Nokia 

Sijainti katutasossa, Härkitien puoleisessa päässä torialuetta. 

Avoinna sopimuksesta

 

Olemme avoinna ajanvarausten perusteella. Viikottaiset aukioloaikamme löytyvät sähköisestä ajanvarauksesta. 

Lahjakorttimyynti
Sähköinen ajanvaraus
 
Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata, siirtää ja peruuttaa aikoja. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa (esim peruutus samalle päivälle), laitathan viestin henkilölle, jolle sinulla on aika varattuna. Palvelun tekijän näet varausvahvistuksestasi.
 
Ajanvaraukset ja peruutukset
 
Susannalle:
Sähköinen
Email
puh: 045-355 8399
Veeralle:
Sähköinen
Email
puh. 044-981 7595
Puhelintiedustelut

Voit tiedustella hoidoista ja tuotteistamme sähköpostilla tai varaamalla veloituksettoman ostos- tai konsultaatioajan. Puhelintiedusteluihin pääsemme vastaamaan vain harvoin, sillä emme ota vastaan puheluita asiakashoitojen aikana. Jos emme vastanneet puheluusi, laitathan yhteydenottopyynnön yhteystietoineen viestitse tai sähköpostitse.

Luonnonkosmetiikkamyymälä


Löydät myymälästäni laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Olet tervetullut ostoksille milloin tahansa, mutta suosittelemme varaamaan henkilökohtaisen ostosajan, jotta ehdimme palvelemaan sinua kiireettä! 

Verkkokauppa

Myymälän tuotevalikoiman löydät hoitolan verkkokaupasta. Verkkokaupasta voit tilata tuotteita postitse tai veloituksetta noutamalla liikkeestä. Verkkokaupan tuotesaldot vastaavat myymälän hyllysaldoa.

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunassa Härkitiellä. 

Opiskelijat

Yksi tärkeimmistä arvoistani on ammattitaito ja sen jatkuva kehittäminen. Tämän vuoksi toimin oppisopimusmentorina sekä opiskelijahoitolana auttaen tulevaisuuden ammattilaisia kehittymään ja kasvamaan ammattiin sekä sen monipuolisiin vaatimuksiin aidossa työskentelyympäristössä. Opiskelijahoidot ovat tyypillisesti -30-50% normaalihinnoista.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on minulle sydämen asia. Hoitolassani voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä huolelliseen aseptiseen työskentelyyn. Liikkeessä on kaksi tehokasta ilmanpuhdistinta ja hoitolan pyykki desinfioidaan pesun yhteydessä. 

Ihohoitoja_Freya_sijainti
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page