top of page

MEILLE ON HELPPO TULLA

Pirkkalaistori 4, Nokia 

Sijainti katutasossa, Härkitien puoleisessa päässä PirkkalaistoriaOlemme avoinna ajanvarausten perusteella. Viikottaiset aukioloaikamme löytyvät sähköisestä ajanvarauksesta ja hoitolan sovelluksesta. 

Esteetön sisäänkäynti

Pääset hoitolaan sisään suoraan katutasosta ilman liuskaa tai rappuja, joten meille on helppo tulla myös pyörätuolilla tai rollaattorilla. WC-tilamme ei valitettavasti ole esteetön pienen kokonsa ja kapean ovensa vuoksi.

Hoitola Freya -sovellus

Meillä on nyt ihan oma Android-sovellus, jolla voit mm. varata ja siirtää aikojasi. Lataa Google Play-kaupasta!

Lahjakorttimyynti
Sähköinen ajanvaraus
Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata, siirtää ja peruuttaa aikoja. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa (esim peruutus samalle päivälle), laitathan viestiä henkilölle, jolle sinulla on aika varattuna. Palvelun tekijän näet mm. varausvahvistuksestasi.
Puhelintiedustelut

Voit tiedustella palveluista ja tuotteistamme sähköpostilla, Whatsapp-viestillä tai varaamalla veloituksettoman ostos- tai konsultaatioajan. Puhelintiedusteluihin pääsemme vastaamaan vain harvoin, sillä emme vastaanota puheluita asiakashoitojen aikana. Mikäli haluat, että soitamme sinulle takaisin, laitathan yhteydenottopyynnön viestitse tai sähköpostitse.

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Löydät myymälästäni laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Voit piipahtaa ostoksille milloin tahansa, mutta mikäli haluat tarkemmin tutustua tuotteisiimme, suosittelemme varaamaan henkilökohtaisen ostosajan, jotta ehdimme palvelemaan sinua kiireettä! 

Verkkokauppa

Myymälän tuotevalikoiman löydät hoitolan verkkokaupasta. Verkkokaupasta voit tilata tuotteita postitse tai veloituksetta noutamalla liikkeestä. Verkkokaupan tuotesaldot vastaavat myymälän hyllysaldoa.

Autolla tai bussilla

Pirkkalaistorilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunassa Härkitiellä. Huom. jotkin navigaattorit ohjaavat sinut Välikadulle, tarkistathan että navigaattorisi tuo sinut torille (kadun mini on Pirkkalaistori).

Opiskelijat

Yksi tärkeimmistä arvoistani on ammattitaito ja sen jatkuva kehittäminen. Tämän vuoksi toimin oppisopimusmentorina sekä opiskelijahoitolana auttaen tulevaisuuden ammattilaisia kehittymään ja kasvamaan ammattiin sekä sen monipuolisiin vaatimuksiin aidossa työskentelyympäristössä. Opiskelijahoidot ovat tyypillisesti -30-50% normaalihinnoista.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

Huolellinen hygienia on minulle sydämen asia. Hoitolassani voit luottaa puhtaisiin desinfioituihin tiloihin, hoitovälineisiin sekä huolelliseen aseptiseen työskentelyyn. Liikkeessämme on kaksi tehokasta ilmanpuhdistinta ja hoitolan pyykki desinfioidaan pesun yhteydessä. Hoitovälineet puhdistetaan desinfiointiliuoksessa ultraäänipesurissa sekä steriloidaan EU:n lääkintälaitedirektiivin mukaisella autoklaavilla.

Ihohoitoja_Freya_sijainti

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page