MEILLE ON HELPPO TULLA

Rauhallisessa ja viihtyisässä hoitolassani pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskityn vain sinun hyvinvointiisi. 

Liikkeen sijainti

Liike sijaitsee Siuron valtatien varressa n. pari minuuttia keskustasta Siuron suuntaan. Rakennus on heti Hallitien risteyksessä oleva uusi siniharmaa kiinteistö, jonka päädyssä on Nokian Pyryn mainos. Sisäänkäynti hoitolaan on sisäpihan "sisänurkasta" löytyvästä rapusta C (lasiovi, jossa yrityksen nimi). Ulko-ovessa on ovikello, jota voit soittaa silloin kun ovi on lukossa. 

Maksuton pysäköinti

 

Kiinteistön pihassa on vapaata pysäköintitilaa, suositellut pysäköintipaikat löytyvät rakennuksen länsipäädystä tai piha-alueen reunalta valtatien ja liikekiinteistön välistä. Rakennuksen ympäri pääsee ajamaan.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

FREYA on tunnettu korkeasta hygieniatasostaan. Edellytämme, että asiakkamme tulevat hoitolaan vain terveinä. Ajan voi siirtää tai peruuttaa sairastuessa lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. Mikäli olet epävarma, kysy tarvittaessa Susannalta!

Kynsityöpisteemme sekä kassamme on suojattu pleksillä. Lisäksi liikeessä on tehokas ilmanpuhdistuslaite. 

Jokaisen asiakkaan jälkeen desinfioimme ovenkahvat, kassatiskin, maksupäätteen, hoitolan puhelimen ja tabletin, hoito- ja kynsipöydän, käytetyt välineet ja tarvikkeet, asiakastuolin sekä wc-tilat. Välinehuoltomme on tehokasta tartuntojen ehkäisyssä. Käytämme ultraäänipesuria desinfioivalla pesunesteellä sekä kuumailmasterilisaattoria. 

Pidämme itse hengityssuojaa ja/tai suojavisiiriä sekä suojakäsineitä hoidoissa ja annamme myös asiakkaalle kertakäyttöisen suusuojan hoidon ajaksi, silloin kun se hoidon kannalta on mahdollista.

Ole täsmällinen ja saavu hoitolaan juuri silloin kun sinulla on aika varattuna. Ennen sisääntuloa, PESE KÄDET huolellisesti saippualla hoitolan WC-tiloissa, kuivaa kädet paperilla ja laita käsidesiä. Desiä löytyy sekä WC:stä, että kassatiskiltä. Jätä valo päälle wc:hen. Suosittelemme, ettet käytä puhelinta hoitolassa mutta mikäli se on välttämätöntä, desinfioi puhelin paperilla ja käsidesillä. 

FREYA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Maksutavat käteinen, kortti & MobilePay

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste