top of page

MEILLE ON HELPPO TULLA

Pirkkalaistori 4, Nokia 

Sijaitsemme torin laidalla katutasossa, Härkitien puoleisessa päässä PirkkalaistoriaOlemme avoinna ajanvarausten perusteella. Viikottaiset aukioloaikamme löytyvät sähköisestä ajanvarauksesta ja hoitolan sovelluksesta. 

Esteetön sisäänkäynti

Pääset hoitolaan sisään suoraan katutasosta ilman liuskaa tai rappuja, joten meille on helppo tulla myös pyörätuolilla tai rollaattorilla. WC-tilamme ei ole esteetön pienen kokonsa ja kapean ovensa vuoksi.

Hoitola Freya -sovellus

Lataa hoitolan oma sovellus, jolla voit mm. varata ja siirtää aikojasi. Saatavilla vain Android-puhelimille Google Play-kaupasta!

Lahjakorttimyynti
Sähköinen ajanvaraus
Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata, siirtää ja peruuttaa aikoja. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa (esim hoitoajan peruutus samalle päivälle), laitathan viestiä henkilölle, jolle sinulla on aika varattuna. Palvelun tekijän näet mm. varausvahvistuksestasi.
Puhelintiedustelut

Pyydämme laittamaan ajanvaraustiedustelut sähköpostilla, viestillä tai varaamalla henkilökohtaisen ostos- tai konsultaatioajan. Puhelintiedusteluihin pääsemme vastaamaan vain harvoin sillä emme vastaa puheluihin asiakkaan hoidon aikana. Mikäli haluat, että soitamme sinulle, laitathan yhteydenottopyynnön viestitse tai sähköpostitse.

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Löydät myymälästämme laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Voit piipahtaa ostoksille milloin tahansa, mutta mikäli haluat yksilöllistä opastusta, suosittelemme varaamaan henkilökohtaisen ostosajan, jotta ehdimme palvelemaan sinua kiireettä! 

Verkkokauppa

Myymälän tuotevalikoiman löydät hoitolan verkkokaupasta. Verkkokaupasta voit tilata tuotteita postitse tai veloituksetta noutamalla liikkeestä. Verkkokaupan tuotesaldot vastaavat myymälän hyllysaldoa.

Autolla tai bussilla

Pirkkalaistorilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunassa Härkitiellä. Huom. jotkin navigaattorit ohjaavat sinut Välikadulle, tarkistathan että navigaattorisi tuo sinut torille (kadun nimi on Pirkkalaistori).

Opiskelijat

Yksi tärkeimmistä arvoistani on ammattitaito ja sen jatkuva kehittäminen. Tämän vuoksi toimin oppisopimusmentorina sekä opiskelijahoitolana auttaen tulevaisuuden ammattilaisia kehittymään ja kasvamaan ammattiin sekä sen monipuolisiin vaatimuksiin aidossa työskentelyympäristössä. Opiskelijahoidot on varttavissa nettivarauksen "opiskelijahoidot"-kategoriasta valmiiksi alennettuun hintaan.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

Huolellinen hygienia on minulle sydämen asia. Hoitolassani voit luottaa puhtaisiin tiloihin, steriloituun välineistöön sekä huolelliseen aseptiseen työskentelyyn. Liikkeessämme on kaksi tehokasta ilmanpuhdistinta ja hoitolan pyykki desinfioidaan pesun yhteydessä. Hoitovälineet puhdistetaan desinfiointiliuoksessa ultraäänipesurissa sekä metalliset instrumentit steriloidaan EU:n lääkintälaitedirektiivin mukaisella autoklaavilla. Henkilöstömme ei milloinkaan työskentele sairaana ja käytämme maskia kaikissa asiakashoidoissamme.

Ihohoitoja_Freya_sijainti
Parking_edited.jpg
Galanthus nivalis or common snowdrop - blooming white flowers in early spring in the fores

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page