top of page

MEILLE ON HELPPO TULLA

Pirkkalaistori 4, Nokia

Puh 045-355 8399

info@hoitolafreya.com

Avoinna sopimuksesta

 

Freya on avoinna ajanvarausten perusteella. Viikoittaiset aukioloaikani julkaisen nettiajanvaraussivun yläreunan tiedotteessa!

 

Ajanvaraus

 

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata, siirtää ja peruuttaa aikoja. Asiakkaan läsnäollessa en vastaa puheluihin, joten tavoitat minut parhaiten viestillä tai sähköpostilla! Voit myös jättää soittopyynnön.

Myymälä


Löydät myymälästäni laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotemerkkeinä ovat kotimaiset Ekopharma, BTB13, Mills ja Moi Forest sekä Jane Iredale, Retipalm ja Dr. Schrammek. Voit poiketa ostoksille milloin tahansa, mutta suosittelemme varaamaan ostosajan tai varmistamaan viestillä, että olemme paikalla!

Verkkokauppa

Myymälän tuotevalikoiman löydät myös verkkokaupastani. Verkkokaupasta voit tilata tuotteita postitse tai veloituksettomalla noudolla liikkeestä. 

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunassa Härkitiellä. 

Saapuminen

Suosittele pesemään kädet heti hoitolaan saapuessasi, myös käsidesiä on saatavilla sisäänkäynnin yhteydessä. Vältäthän tarpeettomia kontakteja muihin asiakkaisiin ja saavut mahdollisimman lähellä hoitoaikaasi, jotta ehdimme puhdistamaan hoitotilat Sinua varten.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on meille sydämen asia. Hoitolassani voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä huolelliseen aseptiseen työskentelyyn. Liikkeessä on kaksi tehokkasta ilmanpuhdistinta ja hoitolan pyykki desinfioidaan pesun yhteydessä. Pyydän, että tulet hoitolaan vain terveenä ja siirrät aikaasi myös, jos perheenjäsenesi on sairaana. Mekin toimimme samoin.

17926525012885076.jpg
kartta.PNG
Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page