MEILLE ON HELPPO TULLA

Ihohoitola FREYA

Pirkkalaistori 4, Nokia

Puh 045-355 8399

info@hoitolafreya.com

Avoinna sopimuksesta

 

Olemme avoinna ajanvarausten perusteella. Viikoittaiset aukioloaikani julkaisen nettiajanvaraussivulla. 

 

Ajanvaraus

 

Käytössäsi on sähköinen ajanvaraus, jonka kautta voit varata, siirtää ja peruuttaa aikoja. Asiakkaan läsnäollessa en vastaa puheluihin, joten tavoitat minut parhaiten viestillä tai sähköpostilla! Voit myös jättää soittopyynnön.

Myymälä


Löydät myymälästäni laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotemerkkeinä ovat kotimaiset Ekopharma, BTB13, Mills ja Moi Forest sekä Jane Iredale, Retipalm ja Dr. Schrammek. Voit poiketa ostoksille milloin tahansa, mutta suosittelemme varaamaan ostosajan tai varmistamaan viestillä, että olemme paikalla!

Verkkokauppa

Tuotteita on myös ostettavissa hoitolani verkkokaupassa. Kauppa on myös kiva paikka tutustua tuotteisiin, niiden sisältöihin, hintoihin ja käyttövinkkeihin.

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunalla Härkitiellä. 

Saapuminen

Suosittele pesemään kädet heti hoitolaan saapuessasi, myös käsidesiä on saatavilla sisäänkäynnin yhteydessä. Vältäthän tarpeettomia kontakteja muihin hoitolan asiakkaisiin ja saavut mahdollisimman lähellä hoitoaikaasi, näin ehdimme puhdistamaan hoitotilat Sinua varten.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on meille sydämen asia. Hoitolassani voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä huolelliseen aseptiseen työskentelyyn. Käytössämme on myös tehokas ilmanpuhdistin. Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä! Siirräthän aikaasi myös, jos perheenjäsenesi sairastaa hengitystieinfektiota. Käytämme edelleen maskeja kaikissa asiakashoidoissa.

17926525012885076.jpg
kartta.PNG
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple