MEILLE ON HELPPO TULLA

Liikkeen sijainti

Liike sijaitsee Siuron valtatien varressa n. pari minuuttia keskustasta Siuron suuntaan. Rakennus on Hallitien risteyksessä oleva siniharmaa kiinteistö, jonka päädyssä on Nokian Pyryn mainos. Sisäänkäynti hoitolaan on sisäpihan "sisänurkasta" löytyvästä rapusta C (lasiovi, jossa yrityksen nimi). Ulko-ovessa on ovikello, jota voit soittaa silloin kun ovi on lukossa. 

Maksuton pysäköinti

 

Kiinteistön pihassa on vapaata pysäköintitilaa, suositellut pysäköintipaikat löytyvät rakennuksen länsipäädystä tai piha-alueen reunalta valtatien ja liikekiinteistön välistä. 

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Hygienia on meille sydämen asia. Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä ja pidät ajanvarauksessa 2 viikon varoajan ulkomaanmatkan tai tiedossa olevan Covid-19 -altistuksen jälkeen. Ajan voi siirtää tai peruuttaa tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. Mikäli olet epävarma, kysy Susannalta!

FREYAssa voit luottaa puhtaisiin välineisiin ja hoitotiloihin. Jokaisen asiakkaan jälkeen desinfioimme ovenkahvat, kassatiskin,  maksupäätteen, hoitolan puhelimen ja tabletin, hoitopöydät, käytetyt välineet, asiakastuolin sekä wc-tilat. Välinehuoltoon käytämme ultraäänipesuria desinfioivalla pesunesteellä sekä kuumailmasterilisaattoria.  Kynsityöpiste sekä kassa on suojattu pleksillä. Lisäksi liikeessä on tehokas ilmanpuhdistuslaite. 

 

Pidämme itse hengityssuojaa ja/tai suojavisiiriä sekä suojakäsineitä hoidoissa. Suosittelemme, että tuot hoitolaan oman maskin mukaasi ja käytät sitä silloin kun se hoidon kannalta on mahdollista. Tarvittaessa meiltä löytyy myös asiakkaalle kertakäyttöisiä suojia hoitolakäynnin ajaksi.

Ole täsmällinen ja saavu hoitolaan silloin kun sinulla on aika varattuna. Ennen sisääntuloa, pese kädet huolellisesti hoitolan WC-tiloissa. Desiä löytyy sekä WC:stä, että kassatiskiltä. Suosittelemme, ettet käytä puhelinta hoitolassa mutta mikäli se on välttämätöntä, desinfioi puhelin paperilla ja käsidesillä. 

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Liikkeessä toimivat myös:
Tmi Veera Varala

Hyvinvointipalelu h.a.n.n.a

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste