MEILLE ON HELPPO TULLA

Liike sijaitsee Nokian ydinkeskustassa Pirkkalaistorilla osoitteessa Pirkkalaistori 4. Ulko-ovessa on ovikello, jota voit soittaa jos ovi on lukossa. Sisäänkäynti liikkeeseen on esteetön.

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinja 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunalla Härkitiellä. 

Saapuminen

Kun saavut varatulle hoitoajalle, ole täsmällinen, jotta tarpeettomia kontakteja asiakkaidemme kesken ei syntyisi ja ehdimme tuulettamaan ja siivoamaan työtilat. WC ja käsienpesupiste löytyvät käytävän päästä ja käsidesiä on tarjolla aulan automaatissa. 

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Hygienia on meille sydämen asia. Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä ja pidät ajanvarauksessa 10 päivän varoajan matkan tai tiedossa olevan Covid-19 -altistuksen jälkeen. Ajan voi siirtää tai peruuttaa tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. Mikäli olet epävarma, kysy Susannalta!

Suosittelemme maskin käyttöä, jos sille ei ole terveydellistä estettä. Tarvittaessa saat meiltä kertakäyttömaskin hoitokäynnin ajaksi. 

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste