MEILLE ON HELPPO TULLA

FREYA sijaitsee Nokian keskustan sydämessä Pirkkalaistorilla. Liike löytyy torin Härkitien puoleisestä päädystä. Tiedotamme viikottain aukioloaikamme Instagram-profiilissa ja nettiajanvaraussivulla!


Löydät myymälästämme laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Toimimme pääsääntöisesti ajanvarauksella! Varaa oma ostosaika, tai kysy viestillä, milloin olemme vapaana ostoskäynnille!  Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupastamme.

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunalla Härkitiellä. 

Saapuminen

Kun saavut varatulle hoitoajalle, ole täsmällinen, jotta tarpeettomia kontakteja asiakkaidemme kesken ei syntyisi ja ehdimme puhdistamaan työtilat. Pesethän kädet heti hoitolaan saapuessasi. Käsidesiä on saatavilla aulatiloissa.

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on meille sydämen asia. FREYAssa voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä tarkkaan aseptiseen työskentelyyn. Käytössämme on myös tehokas ilmanpuhdistin.

Pyydämme, että tulet salonkiin vain täysin terveenä ja pidät ajanvarauksessa riittävän varoajan matkan tai tiedossa olevan altistuksen jälkeen. Siirräthän aikaasi myös, jos joku lähipiirissäsi sairastaa hengitystieinfektiota.

 

Varattua aikaa voi siirtää tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. Mikäli olet epävarma, varmista asia Susannalta ennen hoitolaan tuloasi.

kartta.PNG
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple