MEILLE ON HELPPO TULLA

Rauhallisessa ja viihtyisässä hoitolassani pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rentouttavasta hoitoelämyksestä, jonka aikana keskitymme vain sinun hyvinvointiisi. Olemme paikalla ajanvarausten perusteella, joten käyntiaika on hyvä sopia ennalta. Nettiajanvarauksesta löytyy aika myös ostoskäynnille tai lahjakortin noudolle.

Liikkeen sijainti

Liike sijaitsee Siuron valtatien varressa n. pari minuuttia keskustasta Siuron suuntaan. Rakennus on heti Hallitien risteyksessä oleva uusi siniharmaa kiinteistö, jonka päädyssä on Nokian Pyryn mainos. Sisäänkäynti hoitolaan on sisäpihan "sisänurkasta" löytyvästä rapusta C (lasiovi, jossa yrityksen nimi). Ulko-ovessa on ovikello, jota voit soittaa mikäli ovi on lukossa. KIpaise raput ylös ja astu sisään käytävän päässä olevasta hoitolan ovesta, niin pääset odotustiloihimme. WC:t löytyvät käytävästä.

Maksuton pysäköinti

 

Kiinteistön pihassa on vapaata pysäköintitilaa, parhaat pysäköintipaikat löytyvät rakennuksen länsipäädystä tai piha-alueen reunalta valtatien ja liikekiinteistön välistä. Rakennuksen ympäri pääsee ajamaan autolla. Ethän jätä autoasi hallinovien eteen. 

PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste