top of page
MEILLE ON HELPPO TULLA
Ihohoitola FREYA
Pirkkalaistori 4, Nokia
Lahjakortit ja tiedustelut:
info@hoitolafreya.com
SKY-kosmetologi Susanna
puh: 045-355 8399
Tmi Veera Varala
puh. 044-981 7595
Tmi Heli Majalahti
Puh. 044-214 6789

Avoinna sopimuksesta

 

Olen avoinna ajanvarausten perusteella! Viikottaiset aukioloajat löytyvät sähköisen ajanvaraussivun yläosan tiedotteessa! 

 

Ajanvaraus

 

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata, siirtää ja peruuttaa aikoja. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa, laitathan sähköpostia.

Myymälä


Löydät myymälästäni laadukkaita ihonhoito-, hiustenhoito- ja luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuotemerkkejäni ovat mm. kotimaiset Ekopharma Berries & Science, BTB13 sekä Moi Forest. Meikkejä valikoimastani löytyy esim Jane Iredalelta ja Lily Lololta. 

Verkkokauppa

Myymälän tuotevalikoiman löydät myös hoitolan omasta verkkokaupasta. Verkkokaupasta voit tilata tuotteita postitse tai noudolla liikkeestä.

Autolla tai bussilla

 

Torilta löytyy runsaasti 3h kiekkopaikkoja pysäköintiin. Lisäksi bussilinjan 70 pysäkki on Pirkkalaistorin reunassa Härkitiellä. 

Opiskelijat

Yksi tärkeimmistä arvoistani on ammattitaito ja sen jatkuva kehittäminen. Tämän vuoksi toimimme opiskelijahoitolana auttaen tulevaisuuden ammattilaisia kehittymään ja kasvamaan ammattiin sekä sen monipuolisiin vaatimuksiin aidossa työskentelyympäristössä. 

Huolehdimme tarkasti hoitolan hygieniasta

 

Huolellinen hygienia on minulle sydämen asia. Hoitolassani voit luottaa puhtaisiin tiloihin, hoitovälineisiin sekä huolelliseen aseptiseen työskentelyyn. Liikkeessä on kaksi tehokasta ilmanpuhdistinta ja hoitolan pyykki desinfioidaan pesun yhteydessä. 

IMG_20210123_145805.jpg
kartta.PNG
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page