top of page

KOSMETOLOGISET JALKAHOIDOT – HYVINVOINTIA JA HEMMOTTELUA JALOILLE

Kosmetologiset jalkahoidot sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta jalkojensa terveydestä ja kauneudesta. Jalkahoidot eivät ainoastaan paranna jalkojen ulkonäköä, vaan ne myös edistävät terveyttä ja hyvinvointia erityisesti seisomatyön, iän, sairauksien ja lääkityksen tai harrastusten vaikuttaessa jalkaterveyteen. Jalkaterveyden ongelmat, kuten kynsien ja ihon ongelmat tai kipeät känsät ja kovettumat, tulisi havaita ja hoitaa ammattilaisen toimesta varhaisessa vaiheessa.  

Hoitolamme perus- ja hemmottelujalkahoidot sopivat terveiden jalkojen hoitoon, lakkauksiin ja hemmotteluun. Tarkemmat hoitojen kuvaukset näet alta.

 

Koulutetut kosmetologimme tarjoavat laadukkaita jalkahoitoja, jotka räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jos sinulla on säännöllistä hoitoa tai lääkitystä vaativa sairaus (esim diabetes), ihosairaus, sisäänkasvava tai vaurioitunut kynsi tai kynsisieni, varaathan ajan erikoisjalkahoitoon.

Pedicured Feet
Perusjalkahoito
60min/30min

Perusjalkahoito soveltuu kaikille ikäryhmille terveiden jalkojen ihon ja kynsien hoitoon sekä hemmotteluun.

 

60min hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsien lyhennys, ihon ja kynsinauhojen hoito, kovettumien ja känsien poisto sekä rentouttavaa jalkahierontaa. 

Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää kynsilakkaukseen, joka sisältyy hoidon hintaan.

 

Hoidon yhteyteen voit varata lisäpalveluna säärten sokeroinnin tai kynsien geelilakkauksen.

30min hoidossa keskitymme yhteen jalkahoidon osa-alueeseen (kynsien lyhennys ja siistiminen, känsän poisto, kovettuman poisto, varpaankynsien lakkaus tai jalkakylpy, kuorinta ja hieronta).

Pedicure
Berry SPA Hemmotteluhoito
75min

Hemmottelujalkahoito tehdään luonnonkosmetiikalla ilman jalkaporaa tai veistä. Kotimaisten marjojen uutteet ja siemenöljyt ravitsevat ja kosteuttavat jalkojen kuivaa ihoa tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan.

 

Hoitoon sisältyy Ekopharma Berry Spa -jalkakylpy, jalkojen ihon sokerikuorinta ja/tai kovettumien raspaus, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen hoito, jalkanaamio sekä rentouttavaa jalkahierontaa.

 

Asiakkaan toiveesta osa hoitoajasta voidaan käyttää kynsilakkaukseen, joka sisältyy hoidon hintaan.

 

Susannalle varattaessa hieronta voidaan tehdä vyöhyketerapiana.

Berry Spa Hemmottelujalkahoito
Varpaankynsien geelilakkaus
60min

Varpaankynsien geelilakkaus antaa kynsille kauniin, kestävän ja huolitellun ilmeen useiden viikkojen, jopa kuukausien ajaksi sillä se ei lohkeile tai kulu normaalissa käytössä kuten kynsilakka.

Geelilakka kovetetaan LED-valolla ja se on täysin kuiva heti lakkauksen jälkeen. Voit pukea sukat ja kengät huoletta ilman riskiä lakkauksen suttaantumisesta. 

Varpaankynsien geelilakkaus sisältää kynsien lyhennyksen ja muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kynsien puhdistuksen ja lakkauksen valitsemallasi värillä. Lopuksi kynsiin laitetaan hoitava kynsinauhaöljy. 

Varpaankynsien geelilakkaus ei sisällä jalkahoitoa. Halutessasi voit varata erikseen jalkahoidon ja sen lisäpalveluna varpaankynsien geelilakkauksen. 

Huomioithan, että geelilakkaus voidaan tehdä vain terveisiin kynsiin. Jos sinulla on kynsisieni tai epäilys kynsisienenstä, emme tee lakkausta sillä se voi johtaa infektion pahenemiseen. 

Galanthus nivalis or common snowdrop - blooming white flowers in early spring in the fores

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page