KEMIALLINEN KUORINTA

 

Ammattilaisen tekemänä kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ihon pintakerrosta, häivyttää juonteita ja arpia, hoitaa rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon sävyä sekä vähentää aknebakteerien kasvua. Kemiallinen kuorinta on myös tehokas anti-age hoito. SIllä on ihon toimintoja elvyttävä vaikutus, ihon elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Sarjahoitona kemiallista kuorintaa käytetään erityisesti aknearpien sekä pigmenttimuutoksien hoitoon.

 

Kosmetologimme valitsee käytettävät hapot aina asiakkaan ihon hoitotarpeen mukaisesti. Hoitokertoja tarvitaan tavallisesti 3-4 n. 2 viikon välein. Hoitosarjassa edetään kumulatiivisesti, joten hoitovaikutus tehostuu sarjan edetessä. Käytössämme on laaja valikoima tuotteita BTB13- ja Simildiet-tuotesarjoilta. Alla joitain esimerkkejä käytettävistä hapoista.

 

Kemialliseen kuorintahoitoon sisältyy ihon kolmoispuhdistus, ihoanalyysi, kemiallinen kuorinta sekä rauhoittava erikoisnaamio. Käytämme hoidossa LED-valoterapiaa tehostamaan hoitovaikutusta ja rauhoittamaan ihoa toimenpiteen jälkeen.

Aknen hoito (atselaiinihappokuorinta)

 

Atselaiinihappo on myös lääkkeenä käytetty happo aknen ja rosacean hoitoon. Se on vaikutukseltaan vahvaa A-vitamiinia ja bentsyyliperoksidia vastaava mutta huomattavasti paremmin siedetty. Atsaleiinihapolla on vahva antimikrobinen vaikutus propionibacterium acnes ja staphylococcus epidermidis -bakteereihin. Se estää 5a-reduktaasin aktiivisuutta vähentäen talin tuotantoa ja melaniinia tuottavien pigmenttisolujen kasvua, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja hidastaa ihon sarveissolujen lisääntymistä (komedot). Lisäksi sillä on anti-inflammatorinen ja antioksidanttinen vaikutus.

 

Kuorinta sisältää atselaiinihappoa 20%, salisyylihappoa 2%, maitohappoa 3% ja arnikkia 1%. Arnikki vahvistaa kapillaarisuonten seinämiä, vähentää turvotusta ja tulehdusta sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Aknen hoidossa yhdistämme kemialliseen kuorintaan LED-valohoidon

Käyttösuositukset:
- rasvainen iho (laajentuneet huokoset, mustapäät, ihon paksuuntuminen)
- akne
- karvatuppitulehdus
- ruusufinni (rosacea)
- ihon pigmenttimuutokset

Herkän ja kuivan ihon hoito (Argilac mask)

 

Argilac Mask on erikoistuote lifting-hoitoon ohuelle, herkälle ja kuivalle iholle. Se häivyttää tummia silmänympäryksiä ja luomiturvotusta sekä aknen ja vammojen aiheuttamia arpia. Kuorinta on niin hellävarainen, että sitä voidaan käyttää jopa yliherkän ihon hoitoon. Silloin kun couperosan ja muiden kasvojen alueen verisuonimuutosten vuoksi monet hoitomenetelmät eivät ole suositeltavia, arginiinikuorinta voidaan tehdä ilman komplikaatioita. 

Käyttösuositukset:

- ikääntyvän ja auringon vahingoittaman ihon yhdistelmähoitoon

- aknen ja ruusufinnin hoitoon
- couperosaiholle
- atooppiselle iholle
- auringon, tuulen tai kylmän ärsyttämälle iholle
- kesakkoiselle iholle (lentigo)
- silmäpussien ja turvonneiden luomien hoitoon
- hyperpigmentaatiosta johtuvien tummien silmänalusten hoitoon
- aknearpien hoitoon
- pienien juonteiden hoitoon.

simildiet.jpg
B2DB0E36-6695-442A-B05C-D8EC3C7A097D.jpeg
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple