top of page
KEMIALLINEN KUORINTA

 

Ammattilaisen tekemä kemiallinen kuorinta on hyvin tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ihon pintakerrosta, häivyttää juonteita ja arpia, hoitaa rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon sävyä sekä vähentää aknebakteerien kasvua ihossa. 

 

Kemiallinen kuorinta on myös tehokas ikääntyvän ihon hoito, jolla on ihon toimintoja elvyttävä vaikutus. Ihon elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin.

Sarjahoitona näkyviä tuloksia 

 

Kaikki erikoiskasvohoitomme sisältävät ihon tarpeita vastaavan kemiallisen kuorinnan joko entsyymeillä tai hedelmähapoilla. Sarjahoitona kemiallinen kuorinta toteutetaan tavallisesti n. 2-4 viikon välein 4-10 hoitokertaa ihosi hoitotarpeesta ja hoidon tavoitteesta riippuen. Sarjahoitona toteuttaviin hoitoihin sisältyy ihon laiteanalyysi ennen ja jälkeen hoitosarjan. Hoidon aloituskäyntiin suosittelen varaamaan 60min erikoiskasvohoidon, sarjahoidon jatkokäynnit voidaan toteuttaa joko 30min tai 60min erikoiskasvohoitona.

Aknen hoito 

 

Atselaiinihappo on myös lääkkeenä käytetty happo aknen ja rosacean hoitoon. Se on vaikutukseltaan vahvaa A-vitamiinia ja bentsyyliperoksidia vastaava mutta huomattavasti paremmin siedetty. Atselaiinihapolla on vahva antimikrobinen vaikutus propionibacterium acnes ja staphylococcus epidermidis -bakteereihin. Se estää 5a-reduktaasin aktiivisuutta vähentäen talin tuotantoa ja melaniinia tuottavien pigmenttisolujen kasvua, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja hidastaa ihon sarveissolujen lisääntymistä (komedot). Lisäksi sillä on anti-inflammatorinen ja antioksidanttinen vaikutus.

 

Kuorinta sisältää atselaiinihappoa 20%, salisyylihappoa 2%, maitohappoa 3% ja arnikkia 1%. Arnikki vahvistaa kapillaarisuonten seinämiä, vähentää turvotusta ja tulehdusta sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Aknen hoidossa yhdistämme kemialliseen kuorintaan LED-valohoidon

Käyttösuositukset:
- rasvainen iho (laajentuneet huokoset, mustapäät, ihon paksuuntuminen)
- akne
- karvatuppitulehdus
- ruusufinni (rosacea)
- ihon pigmenttimuutokset

Hoida ihoa atselaiinihapolla myös kotona.

Herkän ja kuivan ihon hoito (Argilac mask)

 

Argilac Mask on erikoistuote lifting-hoitoon ohuelle, herkälle ja kuivalle iholle. Se häivyttää tummia silmänympäryksiä ja luomiturvotusta sekä aknen ja vammojen aiheuttamia arpia. Kuorinta on niin hellävarainen, että sitä voidaan käyttää jopa yliherkän ihon hoitoon. Silloin kun couperosan ja muiden kasvojen alueen verisuonimuutosten vuoksi monet hoitomenetelmät eivät ole suositeltavia, arginiinikuorinta voidaan tehdä ilman komplikaatioita. 

Käyttösuositukset:

- ikääntyvän ja auringon vahingoittaman ihon yhdistelmähoitoon

- aknen ja ruusufinnin hoitoon
- couperosaiholle
- atooppiselle iholle
- auringon, tuulen tai kylmän ärsyttämälle iholle
- kesakkoiselle iholle (lentigo)
- silmäpussien ja turvonneiden luomien hoitoon
- hyperpigmentaatiosta johtuvien tummien silmänalusten hoitoon
- aknearpien hoitoon
- pienien juonteiden hoitoon.

_TB_0415p.jpg
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page