top of page

KEMIALLINEN KUORINTA

Ammattilaisen tekemä kemiallinen kuorinta on hyvin tehokas ja turvallinen hoitomuoto, joka uudistaa ihon pintakerrosta, häivyttää juonteita ja arpia, hoitaa rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon sävyä sekä vähentää aknebakteerien kasvua ihossa. 

 

Kemiallinen kuorinta on myös tehokas ikääntyvän ihon hoito, jolla on ihon toimintoja elvyttävä vaikutus. Ihon elastiini- ja kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin.

Sarjahoitona näkyviä tuloksia 

 

Kaikki BTB13-erikoiskasvohoitomme sekä medikaaliset laitekasvohoitomme sisältävät kemiallisen kuorinnan joko hellävaraisilla entsyymeillä tai hedelmähapoilla, joita valikoimastamme löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja ihon tarpeiden mukaisesti. 

 

Sarjahoitona kemiallinen kuorinta toteutetaan tavallisesti n. 2-4 viikon välein minimissään 3 hoitokertaa ihosi hoitotarpeesta ja hoidon tavoitteesta riippuen. Sarjahoitona toteuttaviin hoitoihin sisältyy ihon laiteanalyysi ennen ja jälkeen hoitosarjan. Hoidon aloituskäyntiin suosittelen varaamaan 60min tai 75min erikoiskasvohoidon, sarjahoidon jatkokäynnit voidaan toteuttaa myös 45min erikoiskasvohoitona.

Aknen hoito atselaiinihapolla

 

Atselaiinihappo on lääkkeenä käytetty happo aknen ja rosacean hoitoon. Se on vaikutukseltaan vahvaa A-vitamiinia ja bentsyyliperoksidia vastaava mutta se aiheuttaa huomattavasti vähemmän ei-toivottuja vaikutuksia, kuten ihoärsytystä tai ihon kuivumista.

 

Atselaiinihapolla on vahva antimikrobinen vaikutus propionibacterium acnes ja staphylococcus epidermidis -bakteereihin. Se estää 5a-reduktaasin aktiivisuutta vähentäen talin tuotantoa ja melaniinia tuottavien pigmenttisolujen kasvua, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja hidastaa ihon sarveissolujen lisääntymistä (komedot). Lisäksi sillä on anti-inflammatorinen ja antioksidanttinen vaikutus.

 

Aknen hoidossa suosittelmme yhdistämään kemialliseen kuorintaan joko laserhoitoon tai LED-valoterapian

Käyttösuositukset:
- rasvainen iho (laajentuneet huokoset, mustapäät, ihon paksuuntuminen)
- akne
- karvatuppitulehdus
- ruusufinni (rosacea)

Hoida ihoa atselaiinihapolla myös kotona.

Hedelmähappokuorinta

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page