IHON LAITEANALYYSI

 

Kauniin ja terveen ihon saavuttaminen vaatii huolellisen ja täsmällisen analyysin ihon tilasta, ihotyypistä ja sen tarpeista. Tunnistamalla ihon tarpeet, voidaan ihonhoidon tuloksia saavuttaa nopeammin ja tehokkaammin sekä vältytään turhilta tuote- ja hoitokokeiluilta. 


Laiteihoanalyysissä kartoitan ihosi tämän hetkisen tilan modernilla ja monipuolisella ihoskannerilla. Tuloksena saadaan mm. ihon kosteus ja elastisuus, ihon rasvapitoisuus (sebum), huokosten koko ja tukkeutuminen, pigmenttimuutosten esiintyminen, herkkyys ja tulehdusmuutokset sekä juonteiden syvyys. Saat myös vertailuarvot ikäsi keskiarvoon nähden.

Tulosten, esitietojen kartoituksen sekä medikaalisen ihonhoidon kokemukseni perusteella suosittelen sinulle yksilöllisen ihonhoitorutiinin, parhaiten ihollesi soveltuvat hoitolahoidot sekä ihollesi parhaiten soveltuvat kotihoitotuotteet. Analyysin tulokset tallennamme asiakastietoihisi ja näin pystymme seuraamaan tulevien hoitojen vaikuttavuutta. Suosittelen laiteihoanalyysiä aina uusille asiakkaille sekä ennen medikaalisten sarjahoitojen toteuttamista. Ihoanalyysi sisältyy veloituksetta medikaalisten sarjahoitojen aloituskäyntiin.

Analyysin yhteydessä saat 10% alennuksen ihonhoitotuotteista mutta palvelu ei edellytä ostoja. Saavuthan analyysiin puhtaalla meikittömällä iholla, jonka olet puhdistanut vähintään 2h ennen analyysiä. 

scannertablet.png
Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg