top of page
IHON LAITEANALYYSI

 

Kauniin ja terveen ihon saavuttaminen vaatii huolellisen ja täsmällisen analyysin ihon tilasta, ihotyypistä ja sen tarpeista. Tunnistamalla ihon tarpeet, voidaan ihonhoidon tuloksia saavuttaa nopeammin sekä vältytään turhilta tuote- ja hoitokokeiluilta. 


Laiteihoanalyysissä kartoitan ihosi tilan modernilla ihoskannerilla, jonka tuloksena saadaan mm. ihon kosteus ja elastisuus, ihon rasvapitoisuus (sebum), huokosten koko ja tukkeutumat, pigmenttimuutosten esiintyminen, ihon herkkyys ja tulehdusmuutokset sekä juonteiden syvyys. Saat myös vertailuarvot ikäisesi keskiarvoon nähden.

Analyysin tulosten sekä esitietojen kartoituksen perusteella suosittelen sinulle yksilöllisen ihonhoitorutiinin kotihoitotuotteineen sekä ihollesi parhaiten soveltuvat hoitolahoidot. Analyysin tulokset tallennamme asiakastietoihisi ja näin pystymme seuraamaan tulevien hoitojen ja kotihoidon vaikuttavuutta.

 

Suosittelen laiteihoanalyysiä aina uusille asiakkaille sekä ennen medikaalisten sarjahoitojen toteuttamista. Ihoanalyysi sisältyy veloituksetta medikaalisten sarjahoitojen aloituskäyntiin sekä uuden asiakkaan kasvohoitoon.

Analyysin yhteydessä saat 10% alennuksen ihonhoitotuotteista mutta palvelu ei edellytä ostoja. Saavuthan analyysiin puhtaalla meikittömällä iholla, jonka olet puhdistanut vähintään 2h ennen analyysiä. 

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page