GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinta - TULOSSA 05/2022

 

GREEN PEEL® -hoito on lääketieteellisesti kehitetty syväkuorintamenetelmä, jossa käytetään yksinomaan luonnollisia kasviraaka-aineita. Tämä ainutlaatuinen kuorintamenetelmä tukee ihosi luonnollista uudistumis- ja paranemisprosessia vahvistaen ja korjaten ihoa sekä häivyttäen monia ei-toivottuja iho-oireita.

 

GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinnalla voidaan hoitaa useimpia iho-ongelmia, kuten ihon epäpuhtaudet ja aknearvet, laajentuneet huokoset, rypyt ja juonteet, pigmenttimuutokset, ihon sävyn ja tekstuurin parantaminen sekä vartalon ihon veltostuminen ja venymäarvet. GREEN PEEL® -hoito onkin yksi parhaiten tunnetuista ja todistetuista biologisista menetelmistä ihon uudistamiseen ja ihon kunnon parantamiseen. GREEN PEEL-menetelmän on kehittänyt saksalainen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri Christine Schrammek-Drusio.

 

Menetelmä perustuu erilaisista yrteistä valmistettuun seokseen. Yrtit ehkäisevät tulehdusta, ravitsevat ihoa, aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa, tukevat solujen uusiutumista, parantavat ihovaurioita ja vahvistavat ihoa. Ne sisältävät myös runsaasti vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä.

GREEN PEEL® -menetelmälla voimme toteuttaa eri asteisia hoitoja iho-ongelmiin ratkaisua hakeville. Hoitoa voidaan toteuttaa kolmella eri tasolla: Fresh Up, Energy ja Classic, joista Classic on voimakkain aiheuttaen ihon kuorimisen. 

Kun suunnittelet GREEN PEEL Classic -hoitoa

 

Sinun on hyvä varautua siihen, että hoidon jälkeen iho saattaa kuoriutua hyvin näkyvästi, et ehkä halua varata hoitoa juuri ennen tärkeää tapahtumaa. Kuoriminen on runsainta n. 3-4 päivänä hoidon jälkeen. Viidentenä päivänä hoidon jälkeen ihollesi tehdään hoitolassa Beauty Finish-hoito, minkä jälkeen ihosi uudistumisprosessi on saatu päätökseen. Classic hoitoon sisältyy myös Beauty Finish-hoito. Fresh UP ja Energy -hoidot eivät aiheuta ihon pinnan kuoriutumista eivätkä vaadi Beauty Finish-hoitoa.

GREEN PEEL Classic -hoidon jälkeen

 

Hoitopäivänä iho on kuumottava, punoittava ja saattaa tuntua pistelevältä. Vältä ihon kastelua, koskettelua, hikoilemista, saunomista ja urheilua. Auringonotto ja solarium ovat kiellettyjä 14 päivää kuorinnan jälkeen ja niitä tulisi välttää 4 viikon ajan. Vielä tämänkin jälkeen auringossa oltaessa on käytettävä suojavoidetta.

 

Hoidossa ihollesi on hierottu yrttiseosta, josta ihoon jää vaikuttavia aineita. Näitä ei saa huuhdella iholta pois, jotta hoidon käynnistämä uudistumisprosessi ei esty. Huomoithan, että viiteen vuorokauteen hoidon jälkeen et saa käyttää meikkiä tai puhdistaa ihoa muilla tuotteilla kuin niillä, jotka olet hoitokäynnillä saanut mukaasi. Käytä kotihoitoon vain Schrammekin ihonhoitotuotteita ja tehosta hoitoa niillä myös toipumisajan jälkeen. 

greenpeel.jpg

Hoidon vasta-aiheet

  • Aknelääkitys

  • Allergia tuotteen ainesosille,

  • Raskaus ja imetys,

  • Ihovauriot tai haavat hoidettavalla alueella,

  • Virusperäiset ihosairaudet (herpes) aktiivisessa vaiheessa,

  • Ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa

  • pahanlaatuiset kasvaimet sekä

  • Aktiivinen auringonotto

.jpg