top of page

GREEN PEEL®

GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on monikäyttöinen hoitomenetelmä, joka pystyy vastaamaan lähes mihin tahansa iho-ongelmaan täysin luonnollisesti ilman ihoa ohentavia happoja tai vahvoja kemikaaleja. Ei-invasiivinen hoito perustuu GREEN PEEL -yrttien uudistavaan vaikutukseen ja sen teho on tieteellisesti todistettu.

Miten Green Peel vaikuttaa ihoon?

 

Green Peel -hoito tukee ihon omaa uudistumis- ja paranemisprosessia kosteuttaen, vahvistaen sekä korjaten ihoa. Lisäksi hoidolla on komedolyyttinen eli epäpuhtauksia hoitava ja puhdistava vaikutus. Hoidon vaikutuksen näet jo heti ensimmäisessä hoidossa - ihon kuulaus, sävy ja tekstuuri paranevat silminnähden! 

Green Peel perustuu ihoa hoitaviin yrtteihin, jotka vähentävät tulehdusta, puhdistavat ja ravitsevat ihoa, aktivoivat ihon aineenvaihduntaa ja kollageenin tuotantoa, tukevat solujen uusiutumista, parantavat ihovaurioita ja vahvistavat ihoa. Yrtit sisältävät myös runsaasti iholle tärkeitä ravinteita kuten vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. 

Kenelle hoito soveltuu?

 

Hoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille. Parhaimmillaan se on rasvaisen ja sekaihon, aknen ja aknearpien, laajentuneiden ihohuokosten, epätasaisen ihon sekä ikääntyvän ihon hoidossa. 

Green Peel® -hoitoa tehdään kolmella eri tasolla joko Fresh Up, Energy tai Classic-hoitoina, joista Classic on vaikutukseltaan voimakkain. 

Green Peel -hoitoon valmistautuminen

 

Tarkistathan oheiselta listalta, että sinulla ei ole hoidolle vasta-aiheita. Saat sähköpostiisi muutama päivä ennen hoitoa esitietolomakkeen, joka on hyvä täyttää jo ennen hoitolaan saapumistasi.

 

Fresh Up ja Energy -hoidot eivät aiheuta ihon pinnan kuoriutumista eivätkä vaadi erikoishoituotteita kotiin. Green Peel Classic-hoidossa sinun tulee varautua siihen, että hoidon jälkeen iho voi kuoriutua näkyvästi. Kuoriminen on runsainta n. 3-4 päivinä hoidon jälkeen.

Green Peel Hair Boost ennaltaehkäisee ja hoitaa hiustenlähtöä

Lue lisää hiuspohjan hoidoistamme.

Jälkihoito-ohjeet I Green Peel -esite
GreenPeel
Hoidon vasta-aiheet

 • Esteettiset hoidot, botox, langoitus, täyteaineet (4-6kk)

 • aknen a-vitamiinilääkitys (2 kk)

 • sisäinen kortisonilääkitys, retinoli , PRX-T33 (1 kk)

 • antibiootti, ulkoinen kortisonilääkitys (2 vkoa)

 • allergia tuotteen ainesosille,

 • raskaus ja imetys,

 • ihovauriot tai haavat hoidettavalla alueella,

 • virusperäiset ihosairaudet (herpes) aktiivisessa vaiheessa,

 • ihon bakteeri-infektio,

 • ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa

 • aurinkokeratoosi, 

 • pahanlaatuiset kasvaimet sekä

 • aktiivinen auringonotto.

Green Peel Classic
Green Peel Classic
Vahva syväkuorinta

Classic-yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa ihosi uudistuu ja vahvistuu täydellisesti viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavaa vaikutusta. Syväkuorinta soveltuu epätasaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, arpiin sekä juonteisiin.

 

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta, pistelyä ja kuumotusta. n. 2-3 päivän kuluessä hoidosta iho alkaa useimmilla asiakkailla hilseilemään tai kuoriutumaan näkyvästi ja alta paljastuu sileämpi, vahvempi ja kauniimpi iho. 5-7 päivän kuluttua Classic hoidosta tehdään hoitolassa 30min erikoiskasvohoito, jonka jälkeen ihosi on kokenut täydellisen uusiutumisprosessin. Green Peel Classic-hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 1kk välein. Hoidon hintaan sisältyy 60min ja 30min hoitolahoidot sekä kotihoitopakkaus, jossa on tuotteet hoitoa seuraavan viikon kotihoitoon.

Green Peel Energy
Green Peel Energy
Keskivahva syväkuorinta

Ihoasi tehokkaasti uudistava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito ikääntymismuutoksiin, rasvaiselle suurihuokoiselle iholle, epäpuhtauksiin, arpiin sekä väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Tämä hoito tasoittaa ihoa ja palauttaa iholle sen kauniin ja terveen hehkun. Lisäksi hoito tasapainottaa hormonaalista aknea, syväpuhdistaa ihoa sekä hoitaa liikapigmentaatiota.

 

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta, pistelyä ja kuumotusta ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hieman hilseillä seuraavien päivien aikana mutta vain harvoin iho lähtee kuoriutumaan voimakkaammin. Green Peel Energy hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona 2-4 viikon välein. n. 2-3 Energy-hoitoa vastaa yhtä Classic -hoitoa. Hoidon hintaan sisältyy kotihoitoampulli.

Ampullit
Green Peel Fresh up
Kevyt syväkuorinta

Green Peel Fresh Up -yrttisyväkuorinta tukee ihon omaa uudistumis- ja paranemisprosessia kosteuttaen, vahvistaen sekä korjaten ihoa. Lisäksi hoidolla on komedolyyttinen eli epäpuhtauksia hoitava ja puhdistava vaikutus. Hoito virkistää ja kirkastaa ihoasi silloin, kun haluat kasvohoidoltasi tavallista enemmän mutta ilman ihoa kuorivaa vaikutusta, esim ennen tärkeää juhlaa tai tapahtumaa.

 

Green Peel Fresh Up -hoitoa voidaan tehdä kaikenikäisille asiakkaille yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona, n. 2-3 hoitokertaa vastaa yhtä Energy-hoitoa. Sarjahoitona hoitoa voidaan toistaa 1-2 viikon välein.

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page