top of page
GREEN PEEL®

GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on monikäyttöinen hoitomentelmä, joka pystyy vastaamaan lähes mihin tahansa iho-ongelmaan täysin luonnollisesti ilman ihoa ohentavia happoja tai vahvoja kemikaaleja. 

 

Green Peel -hoito tukee ihon omaa uudistumis- ja paranemisprosessia kosteuttaen, vahvistaen sekä korjaten ihoa. Hoidon vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisessä hoidossa - ihon kuulaus, sävy ja tekstuuri paranevat silminnähden! 

 

Hoito soveltuu kaiken ikäisille asiakkaille. Parhaimmillaan se on rasvaisen ja sekaihon, aknen ja aknearpien, laajentuneiden ihohuokosten, epätasaisen ihon sekä ikääntyvän ihon hoidossa. 

 

Green Peel perustuu ihoa hoitaviin yrtteihin, jotka vähentävät tulehdusta, puhdistavat ja ravitsevat ihoa, aktivoivat ihon aineenvaihduntaa ja kollageenin tuotantoa, tukevat solujen uusiutumista, parantavat ihovaurioita ja vahvistavat ihoa. Yrtit sisältävät myös runsaasti iholle tärkeitä ravinteita kuten vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. 

Green Peel® -hoitoa tehdään kolmella eri tasolla joko Fresh Up, Energy tai Classic-hoitoina, joista Classic on vaikutukseltaan voimakkain. Hoidon voit varata Erikoiskasvohoitokategoriasta.

Green Peel -hoitoon valmistautuminen

 

Fresh Up ja Energy -hoidot eivät aiheuta ihon pinnan kuoriutumista eivätkä vaadi erikoishoituotteita kotiin. Green Peel Classic-hoidossa sinun tulee varautua siihen, että hoidon jälkeen iho voi kuoriutua näkyvästi. Kuoriminen on runsainta n. 3-4 päivinä hoidon jälkeen.

Ihon jälkihoito Green Peel® Energy -hoidon jälkeen

 

Hoidossa ihollesi on hierottu yrttiseosta, josta ihoon jää vaikuttavia aineita. Näitä ei tule huuhdella iholta pois, jotta hoidon käynnistämä vaikutus ei esty. Hoitopäivänä iho voi olla kuumottava, punoittava, kutiseva tai saattaa tuntua pistelevältä. Ihon kastelua, koskettelua, hikoilemista, saunomista ja urheilua tulee välttää hoitopäivän ajan. Mikäli jälkioireet ovat voimakkaat, ihon huuhtelu vedellä lievittää oireita. Auringossa oleskeltaessa on käytettävä korkean suojakertoimen suojavoidetta. Käytä ihonhoitoon hoitolassa suositeltuja ihonhoitotuotteita.

Ihon jälkihoito Green Peel® Classic -hoidon jälkeen

Classic-hoidon jälkeinen toipumsiaika on viisi vuorokautta. Tänä aikana et saa käyttää meikkiä tai mitään muita ihonhoitotuotteita, kuin mitä mukaan saamasi kotihoitopakkaus sisältää. Pakkauksessa on ihon sävyä kevyesti tasoittava ja peittävä BB-voide, kasvovesi ja hoitovoide. 5-7 päivänä hoidon jälkeen ihollesi tehdään hoitolassa jälkihoitominkä jälkeen ihosi uudistumisprosessi on saatu päätökseen. Vasta jälkihoidon jälkeen ihoa saa pestä ja meikata normaalisti.

BB-Kranz.jpg

Hoidon vasta-aiheet

 • aknen a-vitamiinilääkitys, 2 kk

 • sisäinen kortisonilääkitys, 1 kk

 • PRX-T33 1 kk

 • ulkoinen kortisonilääkitys, 2 vkoa

 • allergia tuotteen ainesosille,

 • raskaus ja imetys,

 • ihovauriot tai haavat hoidettavalla alueella,

 • virusperäiset ihosairaudet (herpes) aktiivisessa vaiheessa,

 • ihon bakteeri-infektio,

 • ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa

 • aurinkokeratoosi,

 • pahanlaatuiset kasvaimet sekä

 • aktiivinen auringonotto.

1080x1080px-Kräutertopf Kopie.jpg
Green Peel Classic
Vahva syväkuorinta

Classic-yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa ihosi uudistuu ja vahvistuu täydellisesti viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavaa vaikutusta. Parin päivän kuluessä hoidosta iho alkaa useimmilla asiakkailla hilseilemään tai kuoriutumaan ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, vahvempi ja kauniimpi iho. Syväkuorinta soveltuu epätasaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, arpiin sekä juonteisiin. Hoidon yhteydessä tulee hankkia kotihoitopakkaus (49€), jossa on tuotteet viikon kotihoitoon. Ihoa ei saa pestä ja iholle ei saa käyttää mitään muita tuotteita tai meikkiä ennen jälkihoitoa, joka tehdään hoitolassa viikon sisällä kuorintahoidosta. Suosittelemme varaamaan hoidon ke-to, jolloin kuorintavaihe osuu viikonloppuun ja jälkihoito varataan alkuviikkoon. 

18048564640319865.jpg
Green Peel Energy
Keskivahva syväkuorinta

Ihoasi tehokkaasti uudistava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito ikääntymismuutoksiin, epäpuhtauksiin, arpiin sekä väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Tämä hoito tasoittaa ihoa ja palauttaa iholle sen kauniin ja terveen hehkun. Lisäksi hoito tasapainottaa hormonaalista aknea, syväpuhdistaa ihoa sekä hoitaa liikapigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta, pistelyä ja kuumotusta ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hieman hilseillä seuraavien päivien aikana mutta vain harvoin iho lähtee kuoriutumaan voimakkaammin. Green Peel Energy hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona, n. 2-3 hoitokertaa vastaa yhtä Classic -hoitoa. Hoidon hintaan sisältyy kotihoitoampulli.

1080x1080px-Ampullen-gemischt-lb Kopie.jpg
Green Peel Fresh up
Kevyt syväkuorinta

Hellävaraisin Green Peel -yrttihoito virkistää ja kirkastaa ihosi silloin, kun haluat kasvohoidoltasi tavallista enemmän mutta ilman ihoa kuorivaa vaikutusta. Green Peel Fresh Up -hoito on täydellinen valinta ihoa kirkastavaksi hoidoksi ennen tärkeää juhlaa tai tapahtumaa. Hoito syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa, joten suosittelemme hoitoa myös epäpuhtauksiin taipuvan ihon ylläpitohoitoon. Hoitoa voidaan tehdä kaikenikäisille asiakkaille ja sitä voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin päästään Energy-hoidon vaikutukseen n. 2-3 hoitokerralla. Tämä hoito on varattavissa kasvohoitojen lisäpalveluista.

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page