top of page

GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinta 

Green Peel® -hoito on lääketieteellisesti kehitetty syväkuorintamenetelmä, jossa käytetään yksinomaan luonnollisia kasviraaka-aineita. Tämä ainutlaatuinen hoitomenetelmä tukee ihosi luonnollista uudistumis- ja paranemisprosessia vahvistaen ja korjaten ihoa.

 

Green Peel® -yrttisyväkuorinnalla voidaan hoitaa useimpia iho-ongelmia. Parhaimmillaan se on epäpuhtaan ihon, aknen ja aknearpien, laajentuneiden ihohuokosten sekä pigmenttimuutosten hoidossa. Green Peel -hoito kannattaa valita myös, kun haluat parantaa ihon sävyä, kuulautta ja tekstuuria vain yhdellä hoidolla. Käytän hoitoa myös vartalon ihon kiinteyttämiseen ja venymäarpien hoitoon. 

 

Green Peel®-menetelmän on kehittänyt saksalainen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri Christine Schrammek-Drusio ja se on yksi maailman tunnetuimmista ihonhoitomenetelmistä.

 

Menetelmä perustuu ihoa hoitaviin yrtteihin, jotka hoitavat tulehdusta, puhdistavat ja ravitsevat ihoa, aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa, tukevat solujen uusiutumista, parantavat ihovaurioita ja vahvistavat ihoa. Yrtit sisältävät myös runsaasti vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä. Ihosi näyttää välittömästi hoidon jälkeen raikkaalta ja kirkkaalta.

Green Peel® -hoitoa voimme toteuttaa kolmella eri tasolla joko Fresh Up, Energy tai Classic-hoitoina, joista Classic on vaikutukseltaan voimakkain. Green Peel -yrtit voit yhdistää myös Luonnonkaunis- tai erikoiskasvohoitoihin.

Kun suunnittelet Green Peel Classic -hoitoa

 

Fresh Up ja Energy -hoidot eivät aiheuta ihon pinnan kuoriutumista eivätkä vaadi Beauty Finish-jatkohoitoa tai muita erityistoimenpiteitä. Classic-hoidossa sinun tulee varautua siihen, että hoidon jälkeen iho voi kuoriutua näkyvästi. Kuoriminen on runsainta n. 3-4 päivinä hoidon jälkeen. Viidentenä päivänä hoidon jälkeen ihollesi tehdään hoitolassa Beauty Finish -jatkohoito, minkä jälkeen ihosi uudistumisprosessi on saatu päätökseen. Beauty Finish hoidon jälkeen ihoa saa pestä ja meikata normaalisti.

Green Peel Classic -hoidon jälkeen

 

Hoidossa ihollesi on hierottu yrttiseosta, josta ihoon jää vaikuttavia aineita. Näitä ei tule huuhdella iholta pois, jotta hoidon käynnistämä vaikutus ei esty. Hoitopäivänä iho voi olla kuumottava, punoittava, kutiseva tai saattaa tuntua pistelevältä. Ihon kastelua, koskettelua, hikoilemista, saunomista ja urheilua tulee välttää 5 päivän ajan. Hoito ei estä sinua työskentelemästä, mutta emme suosittele likaisissa tai pölyisissä ympäristöissä oleilua hoidon toipumisaikana. Auringonotto ja solarium ovat kiellettyjä 14 päivää kuorinnan jälkeen ja niitä tulisi välttää vähintään 4 viikon ajan. Auringossa oltaessa on käytettävä suojavoidetta.

 

Huomoithan, että viiteen vuorokauteen Classic-hoidon jälkeen et saa käyttää meikkiä tai muita ihonhoitotuotteita, kuin mitä mukaan saamasi kotihoitopakkaus sisältää. Pakkauksessa on ihon sävyä kevyesti tasoittava ja peittävä BB-voide, kasvovesi ja hoitovoide, joita voit käyttää vapaasti toipumisaikana.

greenpeel.jpg
GREEN-PEEL-sertifioitu-toimipiste.png

Hoidon vasta-aiheet

 • aknen a-vitamiinilääkitys, 2 kk

 • sisäinen kortisonilääkitys, 1 kk

 • PRX-T33 1 kk

 • ulkoinen kortisonilääkitys, 2 vkoa

 • allergia tuotteen ainesosille,

 • raskaus ja imetys,

 • ihovauriot tai haavat hoidettavalla alueella,

 • virusperäiset ihosairaudet (herpes) aktiivisessa vaiheessa,

 • ihon bakteeri-infektio,

 • ihodermatoosit ja ekseemat pahenemisvaiheessa

 • aurinkokeratoosi,

 • pahanlaatuiset kasvaimet sekä

 • aktiivinen auringonotto.

greenpeel-classic_edited_edited.png

Vahvin klassinen kuorinta, 5-7 päivän toipumisaika ja jälkihoito viikon sisällä kuorinnasta.

Classic-yrttisyväkuorinta on tehokas ja uniikki hoito, jossa ihosi uudistuu ja vahvistuu täydellisesti viidessä päivässä. Se on luonnollinen ja turvallinen syväkuorinta ilman ihoa ohentavaa vaikutusta. Parin päivän kuluessä hoidosta iho alkaa hilseilemään tai kuoriutumaan ja alta paljastuu silminnähden sileämpi, vahvempi ja kauniimpi iho. Syväkuorinta soveltuu epätasaisen ja suurihuokoisen ihon tasoittamiseen, pigmenttimuutoksiin, aknen ja epäpuhtauksien hoitoon, arpiin sekä juonteisiin. Hoitohintaan sisältyy kotihoitopakkaus, jossa on tuotteet viikon kotihoitoon. Ihoa ei saa pestä ja iholle ei saa käyttää mitään muita tuotteita tai meikkiä ennen jälkihoitoa, joka tehdään hoitolassa viikon sisällä kuorintahoidosta. Suosittelemme varaamaan hoidon ke-to, jolloin kuorintavaihe osuu viikonloppuun ja jälkihoiton alkuviikkoon. 

greenpeel-energy_edited_edited.png

Keskivahva hoito, ei toipumisaikaa, iho voi hieman hilseillä uudistumisen vuoksi

Ihoasi tehokkaasti uudistava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito ikääntymismuutoksiin, epäpuhtauksiin, arpiin sekä väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Tämä hoito tasoittaa ihoa ja palauttaa iholle sen kauniin ja terveen hehkun. Lisäksi hoito tasapainottaa hormonaalista aknea, syväpuhdistaa ihoa sekä hoitaa liikapigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hieman hilseillä seuraavien päivien aikana mutta vain harvoin iho lähtee kuoriutumaan voimakkaammin. Green Peel Energy hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona, n. 2-3 hoitokertaa vastaa yhtä Classic -hoitoa. 

greenpeel-freshup_edited_edited_edited.png

Green Peel Fresh up. Kevyt yrittisyväkuorinta yhdistetään muuhun kasvohoitoon lisäpalveluna.

Tehokas, mutta samalla hellävarainen Green Peel -yrttihoito virkistää ja kirkastaa ihosi silloin, kun haluat kasvohoidoltasi tavallista enemmän mutta ilman ihoa kuorivaa vaikutusta. Green Peel Fresh Up -hoito on täydellinen valinta ihoa kirkastavaksi hoidoksi ennen tärkeää juhlaa tai tapahtumaa. Hoito syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa, joten suosittelemme hoitoa myös epäpuhtauksiin taipuvan ihon ylläpitohoitoon. Hoitoa voidaan tehdä kaikenikäisille asiakkaille ja sitä voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin päästään Energy-hoidon vaikutukseen n. 2-3 hoitokerralla. Tämä hoito varataan Luonnonkaunis- tai erikoiskasvohoidon lisäpalveluksi.

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg
bottom of page