LED-VALOTERAPIA

 

LED-valoterapia perustuu LED-valon aallonpituuksiin (LED = Light Emitting Diode). Aallonpituudesta (valon väri) riippuen LED-valo läpäisee ihon tiettyyn syvyyteen asti ja vaikuttaa tämän vuoksi eri tavoin. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu LED -valolla olevan tulehdusta rauhoittava, bakteereja tuhoava ja kollageenin ja elastaanin tuotantoa aktivoiva vaikutus. LED-valoterapia käynnistää ihon korjaantumisprosessin ja hoitovaikutus jatkuu vielä valohoidon jälkeenkin.

Käytämme LED-valohoitoa erikoiskasvohoidoissamme. Peruskasvohoitoihin se on saatavilla lisäpalveluna. Hoito sopii erityisen hyvin aknen, psoriasiksen ja tulehduksellisten iho-oireiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon, ikääntyvälle iholle sekä ihon uudistamiseen, vaurioiden korjaamiseen (haavat, leikkausarvet) ja punoittavan ihon rauhoittamiseen. Tutkimuksissa on osoitettu, että LED-valossa ihosolut kasvavat n. 150-200 kertaa nopeammin, kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa. Myös leikkausten jälkeen iho paranee noin 50% nopeammin kuin ilman LED-valoa. Se sopii erinomaisesti myös medikaalisten hoitolahoitojen (mikroneulaus, happokuorinnat) jälkeen uudistamaan, rauhoittamaan ja stimuloimaan ihoa. 

LED-valoterapiassa käytettävä valo ei polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli hoito on kivuton ja hellävarainen, mutta silti tehokas tapa hoitaa ihoa. Hoidolla ei myöskään ole toipumisaikaa tai haitallisia sivuvaikutuksia. 

 

Valohoitolaite lähettää valon eri aallonpituuksia ja hoidossa voidaan käyttää myös näiden yhdistelmiä: 

 • Punainen valo (640nm) lisää kollageenin tuotantoa viisinkertaiseksi. Se käynnistää ihon korjausmekanismit, herättää fibroblastisolut sekä nopeuttaa solujen kasvua. 

 • Sininen valo (423nm) parantaa aknea ja kaikkia tulehduksia ihossa sen puhdistavan ja antibakteerisen ominaisuuden ansiosta.

 • Vihreä valo (532nm) rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa sekä vähentää punoitusta. Aknen hoidossa se vähentää talintuotantoa. VIhreä valo estää melaniinin syntyä solun tumassa, paras pigmenttihäiriöiden poistoon.  Vihreä valo on soveltuu myös couperosa, rosacea iholle rauhoittamaan ja tukemaan ihon paranemisprosessia.

Led-valohoito ei sovellu:

 • Jos käytät valoherkistävaiä lääkkeitä, kuten isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon tulee varmistaa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla.

 • Valoherkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma

 • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria

 • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)

 • Epilepsia

 • Raskaus ja imetys

Tutkimuskooste

blossom-3054805_1920.jpg
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta,

 

Avoinna ajanvarauksella: 
TI-LA

Maksutavat:
Käteinen, kortti & MobilePay

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon

Liikkeessä toimivat myös:
Tmi Veera Varala

Hyvinvointipalelu h.a.n.n.a

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste