top of page

MEIKKIOPASTUKSET

Susannalta saat ammattitaitoista meikkiopastusta kauniisti ja luonnollisesti omia piirteitäsi korostavan meikin luontiin ekologisilla mineraalimeikeillä. Mineraalimeikit ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät ekologisempia ja ihoystävällisempiä vaihtoehtoja sekä luonnollista lopputulosta meikkiin. 

 

Mineraalimeikit sisältävät vähemmän täyteaineita ja kemikaaleja, mikä tekee niistä sopivia myös herkälle iholle. Mineraalimeikkien käyttäjäystävällisyys näkyy siinä, että niillä on helppo luoda tasainen meikkipohja ja voit lisätä meikkiä myös päivän aikana. 

 

Olen kouluttautunut meikkauksen pariin mm. kosmetologiopinnoissa sekä Vilja Vuolteen Meikkitaitelija 1.0 ja Häämeikkien huippuosaajaksi -koulutuksissa. Mineraalimeikkejä olen käyttänyt jo yli 20 vuoden ajan henkilökohtaisessa käytössäni.

Jane Iredale - Clean Beauty meikit ihonhoitoon

Käytän meikkituotteina Jane Iredalen sertifioituja mineraalimeikkituotteita, jotka edustavat Clean Beauty -kauneudenhoitoideologiaa.

 

Jane Iredalen tuotteet ovat koostumukseltaan hoitavia ja sopivat erinomaisesti aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Ne myös tukevat hoitolassamme tehtävää ihonhoitoa, soveltuen myös jälkihoitotuotteiksi. 

 

Jane Iredale on ollut edelläkävijä yli 25 vuoden ajan luonnollisten ja puhtaiden mineraalimeikkien saralla. Tuotteet valmistetaan farmakologisen tason puhdistetuista mineraaleista, mikä estää taudinaiheuttajien kasvun. Siksi ne sopivat hyvin myös akneiholle. Laadukas mineraalimeikki ei kuivata tai tuki ihoa, sillä se ei sisällä yleisesti käytettyä talkkia (talc) täyteaineena.

HighPerformance_1_450sq_600x.jpg
jane_edited.jpg

Meikkiopastus

Yksin, kaksin tai ryhmille

Meikkiopastuksessa paneudumme meikkauksen ja luonnonkosmetiikan saloihin toiveidesi mukaisesti.

 

Meikkausopastus sisältää valmiin meikin, kaunistavien värien valintaa, siveltimien käytön opastusta, mineraalimeikkipohjan levityksen harjoittelun, poskipunan sekä kevyen silmä- ja kulmameikin yhdellä sävyllä.

 

Sisältöä voidaan painottaa toiveidesi mukaan ja pääset myös harjoittelemaan meikkiä itsellesi kosmetologin opastuksella.

 

Lopuksi sinulla on mahdollisuus ostaa tai tilata tuotteita omaan käyttöösi. Opastuksen yhteydessä meikkituotteet -10%.

Teemme palvelua sekä henkilökohtaisena opastuksena (90€) tai pienryhmille (2-6 henkilö 50€/hlö).

Galanthus nivalis or common snowdrop - blooming white flowers in early spring in the fores

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page