top of page
MEIKKAUSPALVELUT JA MEIKIT

FREYAsta saat meikit sekä arkeen, että juhlaan. Meikkauspalvelut hoitolassa tekee Susanna ja toiveestasi teen meikin kokonaan ekologisilla mineraaleimeikeillä. Hoitolasta saat myös ihonhoitopalvelut, karvanpoistot, kynsipalvelut sekä ripsien ja kulmien värjäykset, kestotaivutukset ja muotoilun eli kaikki yleisimmät kosmetologipalvelut, joita tärkeään päivääsi tarvitaan. Emme tee liikkuvia palveluita, eli meikit saat hoitolastamme NOkian keskustasta!

Jane Iredale - Clean Beauty meikit ihonhoitoon

Päivämeikit ja meikkiopastustukset tehdään pääsääntöisesti ekologisilla mineraalimeikkituotteilla. Jane Iredalen tuotteet ovat koostumukseltaan hoitavia ja ne tukevat hoitolassa tehtävää ihonhoitoa soveltuen myös medikaalisten hoitojen jälkihoitoon.

 

Jane Iredale on ollut edelläkävijä jo yli 25:n vuoden ajan  luonnollisiin ja puhtaisiin mineraaleihin perustuvissa meikeissä. Tuotteet on valmistettu farmakologisen tason puhdistetuista mineraaleista, jolloin niissä ei kasva taudinaiheuttajia. Tästä syystä tuotteet sopivat hyvin myös akneiholle. Mineraalipohjaa voi kerrostaa, joten voit tehdä samalla tuotteella sekä voimakasta peittoa, että kevyen läpikuultavaa lopputulosta. 

Laadukas mineraalimeikki ei kuivata tai tuki ihoa sillä se ei sisällä täyteaineena yleisesti käytettävää talkkia (talc)

foundation.jpg
Image by freestocks

Päivämeikki

Arkeen tai juhlaan

Päivämeikissä kasvot ehostetaan luonnollisella ja hillityllä tavalla mineraalimeikkejä käyttäjäen. Päivämeikki sopii esimerkiksi tärkeisiin tapaamisiin, kuten työhaastatteluihin tai arki- tai juhlatilaisuuksiin, joissa haluat haluat tuoda parhaat piirteesi esiin luonnollisesti. Kevyt ehostus painottuu ihon meikkipohjaan (tasainen ja kaunis pohjustus, mineraalipohja ja poskipuna) ja kulmiin. Silmät ja huulet ehostetaan kevyesti. Halutessasi voit ottaa mukaasi lempihuulipunasi ja oman ripsivärin. 

jane_edited.jpg

Häämeikki

Morsiamen, sulhasen ja hääseurueen meikit

Häämeikkejä teemme morsiamille tilauksesta liikkemme tiloissa Nokian Pirkkalaistorilla. Varaathan häämeikin hyvissä ajoin, mielellään vähintään 6kk ennen hääpäivää. Häämeikkiin sisältyy aina koemeikki, jolla mahdollistetaan sujuva ja nopea meikki koemeikissä tehdyn suunnitelman mukaan. Myös puoliso kaipaa usein kevyttä ehostusta, jotta valokuvissa ihon punoitus tai virheet eivät korostu meikatun puolison rinnalla. Häämeikin veloitukseton peruutusaika on 7 vuorokautta.

HighPerformance_1_450sq_600x.jpg

Koemeikki

Häämeikin suunnittelu

Koemeikillä varmistamme, että meikki on sinun näköisesi, kestää ihollasi koko juhlapäivän ja käytettävät tuotteet sopivat ihollesi. Näin vähennämme meikkiin liittyvää epävarmuutta sekä nopeutamme hääaamun aikatauluasi. Koemeikissä suunnitellaan meikkityyli, valitaan käytettävät tuotteet, sävyt, muodot sekä meikin voimakkuus. Koemeikki on hyvä tehdä vasta kun hääpuku, korut ja kukat ovat jo valittu. Suosittelen koemeikin tekemistä 2-4 viikkoa ennen tärkeää päivää. Tässä tapaamisessa annan myös vinkkejä ihonhoitoon ja ihon valmisteluun. Ota mukaan koemeikkiin inspiraatiokuvia, jotka miellyttävät sinua. Ota myös kuvia itsestäsi meikattuna, jos meikkaat säännöllisesti. Voit myös lähettää sähköpostilla toiveitasi tai kysymyksiäsi osoitteeseen info@hoitolafreya.com. Koemeikin yhteydessä veloitetaan 70€ häämeikin hinnasta. Tehdyn koemeikin hintaa ei palauteta jos häämeikki peruuntuu.

Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page