top of page

MEIKKAUSPALVELUT

FREYA tarjoaa ammattitaitoista meikkiopastusta sekä kauniisti ja luonnollisesti omia piirteitäsi korostavan meikin ekologisilla mineraalimeikeillä. Olen kouluttautunut meikkauksen pariin mm. kosmetologiopinnoissa sekä Vilja Vuolteen Meikkitaitelija 1.0 ja Häämeikkien huippuosaajaksi -koulutuksissa.

Jane Iredale - Clean Beauty meikit ihonhoitoon

Käytän meikkituotteina Jane Iredalen sertifioituja mineraalimeikkituotteita, jotka edustavat Clean Beauty -kauneudenhoitoideologiaa. Jane Iredalen tuotteet ovat koostumukseltaan hoitavia ja sopivat erinomaisesti aikuiselle ja ikääntyvälle iholle. Ne myös tukevat hoitolassamme tehtävää ihonhoitoa, soveltuen myös medikaalisten hoitojen jälkihoitoon.

 

Jane Iredale on ollut edelläkävijä yli 25 vuoden ajan luonnollisten ja puhtaiden mineraalimeikkien saralla. Tuotteet valmistetaan farmakologisen tason puhdistetuista mineraaleista, mikä estää taudinaiheuttajien kasvun. Siksi ne sopivat hyvin myös akneiholle. Laadukas mineraalimeikki ei kuivata tai tuki ihoa, sillä se ei sisällä yleisesti käytettyä talkkia (talc) täyteaineena.

HighPerformance_1_450sq_600x.jpg
Pink Blush

Meikkiopastus

Yksin, kaksin tai ryhmille

Meikkiopastuksessa paneudumme meikkauksen ja luonnonkosmetiikan saloihin toiveidesi mukaisesti.

 

Meikkausopastus sisältää valmiin meikin, kaunistavien värien valintaa, siveltimien käytön opastuksen, mineraalimeikkipohjan harjoittelun korostuksineen ja varjostuksineen sekä kevyen silmä- ja kulmameikin.

 

Sisältöä voidaan painottaa toiveidesi mukaan ja pääset myös harjoittelemaan meikkiä itsellesi kosmetologin opastuksella.

 

Lopuksi sinulla on mahdollisuus ostaa tai tilata tuotteita omaan käyttöösi. Opastuksen yhteydessä meikkituotteet -10%.

Teemme palvelua sekä henkilökohtaisena opastuksena (90€) tai pienryhmille (2-6 henkilö 50€/hlö).

Blue Eye Shadow

Päivämeikki

Arkeen tai juhlaan

Päivämeikissä kasvot ehostetaan luonnollisella ja hillityllä tavalla.

 

Päivämeikki sopii esimerkiksi tärkeisiin tapaamisiin, kuten työhaastatteluihin tai arki- tai juhlatilaisuuksiin, joissa haluat haluat tuoda parhaat piirteesi esiin luonnollisesti.

 

Kevyt ehostus painottuu kuulaaseen mineraalimeikkipohjaan ja kasvojen heleytykseen poskipunalla. Lisäksi harjaamme kulmat sävyttävällä geelillä, teemme silmämeikin yhdellä sävyllä ja laitamme huulille kuultopunan.

 

Halutessasi voit ottaa mukaan omia meikkejäsi esim lempihuulipunasi ja oman ripsivärin. 

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page