MINERAALIMEIKIT

Jane Iredale - Clean Beauty

Meikit ja meikkiopastustukset teen hoitolassa Jane Iredalen mineraalimeikkituotteilla. Tuotteet ovat koostumukseltaan hoitavia ja ne tukevat hoitolassa tehtäviä ihonhoitoja soveltuen myös kuorintojen ja mikroneulauksen jälkihoitoon. Jane Iredale tuotteet eivät kuivata tai tuki ihoa sillä ne eivät sisällä täyteaineena yleisesti käytettävää talkkia. Korkealaatuiset mineraalit antavat ihon hengittää ja tuntuvat iholla höyhenenkevyiltä. 

 

Jane Iredale on jo yli 25:n vuoden ajan ollut edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin. 

Tuotteet ovat valmistettu parhaan farmakologisen tason puhdistetuista epäorgaanisista mineraaleista, jolloin niissä eivät kasva bakteerit. Tästä syystä tuotteet sopivat hyvin myös haasteelliselle iholle, esim akneiholle. Mineraalit ovat kerrostettavia, joten voit tehdä sekä voimakasta peittoa, että kevyen läpikuultavaa lopputulosta. 

 

Suurin osa tuotteista on vegaanisia, gluteenittomia ja kaikki tuotteet on aina ilman eläinkokeita valmistettuja. Tuotteilla on mm. Leaping Bunny sertifikaatti.

Foudation finder - löydä oma sävysi

Test Tubes
blue glitter texture christmas abstract
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna sopimuksesta.
 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Tietosuojaseloste