MINERAALIMEIKIT

Jane Iredale - Clean Beauty meikit ihonhoitoon

Hoitolamme meikit ja meikkiopastustukset tehdään ekologisilla Jane Iredalen mineraalimeikkituotteilla. Tuotteet ovat koostumukseltaan hoitavia ja ne tukevat hoitolassa tehtäviä ihonhoitoja soveltuen myös medikaalisten kuorintojen ja mikroneulauksen jälkihoitoon.

 

Jane Iredale on ollut edelläkävijä jo yli 25:n vuoden ajan  luonnollisiin ja puhtaisiin mineraaleihin perustuvissa meikeissä. Tuotteet on valmistettu farmakologisen tason puhdistetuista epäorgaanisista mineraaleista, jolloin niissä ei kasva taudinaiheuttajia, kuten bakteereita. Tästä syystä tuotteet sopivat erityisen hyvin haasteelliselle iholle, esim akneiholle. Mineraalipohjaa voi kerrostaa, joten voit tehdä sekä voimakasta peittoa, että kevyen läpikuultavaa lopputulosta. 

Jane Iredale -tuotteet eivät kuivata tai tuki ihoa sillä ne eivät sisällä täyteaineena yleisesti käytettävää talkkia. Korkealaatuiset mineraalit antavat ihon hengittää ja tuntuvat iholla höyhenenkevyiltä. 

 

Suurin osa tuotteista on vegaanisia, gluteenittomia ja kaikki tuotteet on aina ilman eläinkokeita valmistettuja. Tuotteilla on mm. Leaping Bunny sertifikaatti.

Hoitolassa on runsas valikoima testereitä ja hyllystä löytyy yleisimmät meikkipohjasävyt. Koko Jane Iredale valikoima on saatavilla kauttamme tilaustuotteina.

Meikkipohjan levitys.

Meikkipohjien värikartta:

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste