top of page
RIPSET JA KULMAT
Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Sekoitamme värit aina yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Valikoimastamme löytyy myös vaalentava kestoväri. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 2-4 viikkoa, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja muotoilemme kulmat aina värjäyksen yhteydessä. 

Intense Brows -kestovärjäys kulmille

Elan Smart Brow -hybridivärjäys on täysin uudenlainen intensiivinen värjäysmenetelmä, jossa värjätään sekä kulmakarvat, että iho. Palveluun sisältyy kulmien suunnittelu, värjäys sekä vahaus. Värjäyksen kesto iholla on n. 1-2 viikkoa ihotyypistä riippuen ja karvassa noin kuukauden. Halusitpa siis intensiivistä värjäystulosta, kaunista ombre -lookkia tai täyttää ja korvata puuttuvia karvoja, tämä kulmapalvelu on ehdottomasti kokeiltava. Suosittelemme palvelua myös kulmien kestopigmentointia suunnitteleville.

 

Värjäyksen jälkeen 24h ajan tulee välttää käsin koskettelua, kastelua, hikoilua ja alkoholipitoisia tuotteita kulmakarvojen alueella. Värit ovat kasvipohjaiset ja vegaaniset eivätkä ne sisällä PPD:tä.

Ripsien kestotaivutus ja värjäys "lashlift"

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta, vahvistaa ripsiä ja tuo lyhyetkin omat ripset kauniisti esiin. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk (ripsien uusiutumissykli), jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uudelle taivutukselle on n. 8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää myös ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos piirtyy kauniisti esiin.

 

Kestotaivutus tehdään Inlei Lash Filler -tuotteilla, jotka hoitavat ripsiä ja tuovat volyymia omiin ripsiin. Suosittelemme taivutetuille ripsille hoitaavaa ripsiseerumia, joka säännöllisessä käytössä vahvistaa ja pidentää ripsiä. Palvelu ei sovellu akrylaattiallergikolle. 

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella, kulmien siistimisen sekä kestovärjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk, jonka jälkeen se voidaan uusia. Suosittelemme laminoiduille kulmille hoitoavaa kulmakarvageeliä, jolla saat ylläpidettyä muotoa helposti kotona. Palvelu ei sovellu akrylaattiallergikolle. 

Ripsipidennykset

Veera tekee hoitolamme klassiset ripsipidennykset sekä kouluttautuu lokakuun 2023 aikana myös volyymiripsipidennyksiin..

ripsiseerumi.jpg
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page