RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Sekoitamme värit aina yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Valikoimastamme löytyy myös vaalentava kestoväri. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4 viikkoa, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen yhteydessä. Värjäykset voidaan tehdä myös hellävaraisilla kestoväreillä, jotka eivät sisällä PPD:tä (p-Fenyleenidiamiini), kysy lisää hoitolassa!

Ripsien kestotaivutus ja värjäys "lashlift"

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta, vahvistaa ripsiä ja tuo lyhyetkin omat ripset kauniisti esiin. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos piirtyy kauniisti esiin. Kertotaivutus tehdään Inlei Lash Filler -tuotteilla, jotka hoitavat ja tuovat volyymia omiin ripsiin. Suosittelemme taivutetuille ripsille hoitoavaa BTB13 ripsiseerumia, joka säännöllisessä käytössä hoitaa, pidentää ja vahvistaa ripsiä. Palvelu ei sovellu akrylaattiallergikolle. 

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn Ilei Brow Bomber -taivutusaineella, kulmien siistimisen ja trimmauksen sekä kestovärjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk, jonka jälkeen se voidaan uusia. Suosittelemme laminoiduille kulmille hoitoavaa kulmakarvageeliä, jolla saat ylläpidettyä muotoa helposti kotona. Palvelu ei sovellu akrylaattiallergikolle. 

Ripsipidennykset

Veeralta saat nyt myös klassiset JB Lashes -ripsipidennykset. Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen omaan ripseen kiinnitetään yksi 0,15-0,20 paksuudeltaan oleva kuitu. Klassiset ripsikuidut ovat paksumpia kuin oma ripsi tai volyymit mutta lopputulos on yleensä luonnollisempi. Käytämme myös "pre-made fans" valmiita volyymiviuhkoja korostamaan tai tuomaan runsautta omiin ripsiisi tarvittaessa. Huomioithan, että asiakkaan omat ripset vaikuttavat siihen, miten pitkää tai paksua kuitua voidaan käyttää. Omien luonnonripsesi kasvukausi on n. 60-90 päivää ja ripset putoavat kasvun päättyessä. Suositeltava huoltoväli on n. 2-3 viikkoa. Jos olet aiemmin herkistynyt ripsipidennyksille tai geelikynsille tai sinulla on todettu akrylaattiallergiaa, ripsipidennyksiä ei voi laittaa. 

ripsiseerumi.jpg

Alle 16-v ripsien ja kulmien käsittelyt

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) ohjeiden mukaisesti voimakkaita allergisoivia kemikaaleja ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme te palveluita lapsilta kielletyillä aineilla edes vanhempien luvalla. Käyttöohjeiden noudattaminen takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta allergisoiville tai voimakkaille kemikaaleille liian varhain. Sovellamme sääntöä värjäyksiin, kestotaivutuksiin, laminointeihin, ripsipidennyksiin sekä kynsien geelauksiin.

Winter Sunset in the birchwood. Pink sunlight among white trunks of birch trees .jpg