top of page
RIPSET JA KULMAT
Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Sekoitamme värit aina yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Valikoimastamme löytyy myös vaalentava kestoväri. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4 viikkoa, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja muotoilemme kulmat aina värjäyksen yhteydessä. Kulmien siistiminen sisältyy myös kasvohoitojen hintaan.

Intense Brow[n]s -kestovärjäys kulmille

Refectocil Intense Browns on uusi kulmien kestovärjäysmenetelmä, jolla saat intensiivisen ja normaalia kestovärjäystä pitkäkestoisemman värjäystuloksen! Uutta menetelmässä on se, että kulmakarvojen lisäksi värjätään iho. Väri kestää iholla 1-2 viikkoa ja karvoissa jopa 6 viikkoa. Värjäyksen jälkeen 24h ajan tulee välttää käsin koskettelua, kastelua, hikoilua, öljyjä ja alkoholipitoisia tuotteita kulamkarvojen alueella.

 

Halusitpa siis voimakasta värjäystulosta, kaunista ombre -lookkia tai täyttää omista kulmista puuttuvia karvoja, tämä palvelu on ehdottomasti kokeiltava. Samoin jos suunnittelet kulmien kestopigmentointia, voit kokeilla ensin Intense Browns-värjäystä, jolla saat samankaltaisen lopputuloksen. Intense Browns on ainoa USA:n elintarvike- ja lääkeviraston FDA:n hyväksymä kestovärjäysmenetelmä. Värit ovat kasvipohjaiset ja vegaaniset.

Ripsien kestotaivutus ja värjäys "lashlift"

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta, vahvistaa ripsiä ja tuo lyhyetkin omat ripset kauniisti esiin. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk (ripsien uusiutumissykli), jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uudelle taivutukselle on n. 8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää myös ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos piirtyy kauniisti esiin.

 

Kestotaivutus tehdään Inlei Lash Filler -tuotteilla, jotka hoitavat ripsiä ja tuovat volyymia omiin ripsiin. Suosittelemme taivutetuille ripsille hoitaavaa ripsiseerumia, joka säännöllisessä käytössä vahvistaa ja pidentää ripsiä. Palvelu ei sovellu akrylaattiallergikolle. 

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella, kulmien siistimisen sekä kestovärjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk, jonka jälkeen se voidaan uusia. Suosittelemme laminoiduille kulmille hoitoavaa kulmakarvageeliä, jolla saat ylläpidettyä muotoa helposti kotona. Palvelu ei sovellu akrylaattiallergikolle. 

ripsiseerumi.jpg
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page