RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Sekoitamme värit yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Valikoimastamme löytyy myös vaalentava kestoväri. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4-6 viikoa hiljalleen haalistuen, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen yhteydessä. 

Refectocil Sensitive

Ripsien ja kulmien värjäykset voidaan tehdä myös hellävaraisilla Refectocil Sensitive kasviväreillä, jotka eivät sisällä allergisoivaa PPD:tä (p-Fenyleenidiamiini).

Ripsien kestotaivutus ja värjäys "lashlift"

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta ja tuo lyhyetkin ripset esiin. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä, sillä ripset uusiutuvat jatkuvasti. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos piirtyy kauniisti esiin. 

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella, kulmien muotoilun sekä kestovärjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk, jonka jälkeen se voidaan uusia. Suosittelemme laminoiduille kulmille kulmakarvageeliä, jolla saat ylläpidettyä muotoa helposti kotona.

Kulmien mikroneulaus

Kulmakarvat alkavat harventua ikääntyessä ja monilla vaihdevuosi-ikäisillä karvojen harveneminen on jo selvästi havaittavissa, ensin harvenevat ulkonurkat. Meillä on tehokkaita hoitoja karvanlähdön hoitoon, mm. BTB13 ripsi- ja kulmaseerumi sekä kulmakarvojen mikroneulaus, jolla saadaan aktivoitua karvankasvua uudelleen. Kysy lisää hoitolasta!

Asiakkaalle tehty ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi.

Alle 16-v ripsien ja kulmien käsittelyt

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei kestovärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme Freyassa värjää ripsiä/kulmia lapsilta kielletyillä väriaineilla edes vanhempien luvalla. Käyttöohjeiden noudattaminen takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta allergisoiville tai voimakkaille kemikaaleille liian varhain. Sovellamme sääntöä myös kestotaivutuksiin, laminointeihin ja rakennekynsiin.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Sty
blue glitter texture christmas abstract
IHOHOITOLA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT

Pirkkalaistori 4,

37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella
TI-LA

 

Maksutavat:
Kortti, MobilePay, Klarna

YHTEYDENOTOT

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2021 Ihohoitola Freya I Tietosuojaseloste