RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Sekoitamme värit aina yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Valikoimastamme löytyy myös vaalentava kestoväri. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4 viikkoa, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen yhteydessä. Värjäykset voidaan tehdä myös hellävaraisilla kestoväreillä, jotka eivät sisällä allergisoivaa PPD:tä (p-Fenyleenidiamiini), kysy lisää hoitolassa!

Ripsien kestotaivutus ja värjäys "lashlift"

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta, vahvistaa ripsiä ja tuo lyhyetkin omat ripset kauniisti esiin. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos piirtyy kauniisti esiin. Kertotaivutus tehdään Inlei Lash Filler -tuotteilla, jotka hoitavat ja tuovat volyymia omiin ripsiin. Suosittelemme taivutetuille ripsille hoitoavaa BTB13 ripsiseerumia, joka säännöllisessä käytössä hoitaa, pidentää ja vahvistaa ripsiä.

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn Ilei Brow Bomber -taivutusaineella, kulmien siistimisen ja trimmauksen sekä kestovärjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk, jonka jälkeen se voidaan uusia. Suosittelemme laminoiduille kulmille hoitoavaa kulmakarvageeliä, jolla saat ylläpidettyä muotoa helposti kotona.

ripsiseerumi.jpg

Alle 16-v ripsien ja kulmien käsittelyt

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) ohjeiden mukaisesti kestovärejä ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme värjää ripsiä/kulmia lapsilta kielletyillä väriaineilla edes vanhempien luvalla. Käyttöohjeiden noudattaminen takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta allergisoiville tai voimakkaille kemikaaleille liian varhain. Sovellamme sääntöä värjäyksiin, kestotaivutuksiin, laminointeihin ja kynsien geelauksiin.

Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple