RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat omat ripset ja kulmat esiin kauniisti. Sekoitamme värit aina yksilöllisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Valikoimastamme löytyy myös vaalentava kestoväri. Väri säilyy ripsissä ja kulmissa n. 4 viikkoa hiljalleen haalistuen, jonka jälkeen värjäys voidaan uusia. Siistimme ja trimmaamme kulmat värjäyksen yhteydessä. 

Värjäykset voidaan tehdä myös hellävaraisilla Refectocil Sensitive kasviväreillä, jotka eivät sisällä allergisoivaa PPD:tä (p-Fenyleenidiamiini).

Ripsien kestotaivutus ja värjäys "lashlift"

Ripsien kestotaivutuksella saat kauniisti kaartuvat ja näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Taivutus avartaa katsetta ja tuo lyhyetkin omat ripset kauniisti esiin. Kestotaivutus on hellävärainen eikä se vahingoita omia ripsiä, sillä ripset uusiutuvat jatkuvasti. Kestotaivutus kestää ripsissä n. 1-2kk, jonka jälkeen taivutus voidaan uusia. Suositeltu ajankohta uusimisille on n. 6-8 viikkoa. Kestotaivutus sisältää ripsien värjäyksen, jolloin taivutustulos piirtyy kauniisti esiin. Taivutuksen yhteydessä laitetaan Inlei Lash Filler -hoito, joka hoitaa ja tuo volyymia omiin ripsiin.

Kulmien laminointi ja värjäys "browlift"

Kulmien laminointi eli brow lift on uusi tapa tehdä kulmista runsaamman näköiset ja huolitellut. Palvelu sisältää kulmien käsittelyn taivutusaineella, kulmien siistimisen ja trimmauksen sekä kestovärjäyksen. Laminointi kestää kulmissa n. 1-2kk, jonka jälkeen se voidaan uusia. Suosittelemme laminoiduille kulmille hoitoavaa kulmakarvageeliä, jolla saat ylläpidettyä muotoa helposti kotona.

Kulmien mikroneulaus

Kulmakarvat alkavat harventua ikän myötä. Monilla +50 vuotiailla karvojen harveneminen on jo selvästi havaittavissa, ensin harvenevat ulkonurkat. Meillä on tehokkaita hoitoja karvanlähdön hoitoon, mm. kotihoitoon tarkoitettu BTB13 Eyelash Serum sekä kulmakarvojen mikroneulaus, jolla saadaan aktivoitua karvankasvua uudelleen. Kysy lisää hoitolasta!

Alle 16-v ripsien ja kulmien käsittelyt

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) ohjeiden mukaisesti kestovärejä ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Emme värjää ripsiä/kulmia lapsilta kielletyillä väriaineilla edes vanhempien luvalla. Käyttöohjeiden noudattaminen takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta allergisoiville tai voimakkaille kemikaaleille liian varhain. Sovellamme sääntöä värjäyksiin, kestotaivutuksiin, laminointeihin ja kynsien geelauksiin.

refectocil.jpg
lashlift, browlift, kestotaivutus, laminointi
Abstract ocean- ART. Natural Luxury. Style incorporates the swirls of marble or the ripple