Kaunis ja terve iho sekä rentoutunut mieli

 

Hoidan ihoasi kokonaisvaltaisesti yhdistäen terveyttä edistävän ja kosmetologisen hoidon. Olen erikoistunut iho-ongelmien tulokselliseen hoitoon. Valikoimassani ovat hemmottelevat ja tehokkaat Medical SPA-hoidot, ekokasvohoidot sertifioidulla luonnonkosmetiikalla sekä kivuttomat ihonpuhdistushoidot nuorille

Monipuoliset kynsi- ja kauneuspalvelut

FREYA on täyden palvelun kynsisalonki. Palveluina mm. manikyyrit, luonnonkynttä korjaava IBX-hoito, geelilakkaukset, geelivahvistukset sekä rakennekynnet koristeluineen. Hoidan myös käsien iho-ongelmia sekä kynsivaurioita. 

Rauhallinen hoitohetki

 

Haluan tarjoata jokaiselle asiakkaalle rentouttavan ja rauhallisen hoitohetken, tämän vuoksi en ota vastaan puheluita hoitojen aikana. Aikoja voi varata sähköisestä ajanvarauksesta ja viestillä tavoitat minut nopeasti!

Hoitolani sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Nokian keskustaa ja pihasta löytyy vapaata pysäköintitilaa. Yhteystiedot ja saapumisohjeet löytyvät täältä!

JOULUKUUSSA
AJANKOHTAISTA

12-19: Joulukuussa lahjakortin ostajalle tuoteostoista -10% sekä tutustumistarjouksena Retipalm-kasvohoito 75min 69€ (Varaa joulukuussa, käytä milloin tahansa.) Veeralla tarjouksena kuumakivihieronta 55€.

11-19. Marraskuun kampanjat: Rakennekynnet uudella tuotesarjalla 75€ (norm 85€), ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 25€ ja BTB13 Ihonhoitotuotteet -10%. Katso myös opiskelija Vilman hinnasto.

10-19: Lokakuun kampanjat: SYKSY-kasvohoito 69€ (norm. 80€), geelilakkaus 39€, kuumakivihieronta 50€ (norm 60€). Katso myös opiskelija Vilman hinnasto.

09-19: Syyskuussa meillä aloittaa työharjoittelussa toisen vuoden kosmetologiopiskelija Vilma. Vilma on meillä joulukuulle asti ja hänelle voi varata opiskelijahintaisia hoitoja nettiajanvarauksesta! 

KAUNEUDEN JA KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN ASIANTUNTIJA

Olen Susanna - FREYAn omistaja, kosmetologi, ravintoneuvoja, urheiluhieroja ja vyöhyketerapeutti. Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta jo vuosia sitten ja löysin siitä toimivan ratkaisun oman herkän ja atooppisen ihoni hoitoon. Ravintoterapiaopintojeni myötä ymmärrys raaka-aineiden merkityksestä vahvistui. Se, mikä hoitaa meitä sisäisesti, tarjoaa toimivat ratkaisut myös ihon ulkoiseen hoitoon. 

 

Hoitolaan valitsemani tuotesarjat ovat tutkitusti tehokkaita ihonhoitosarjoja. Käyttämissäni tuotteissa minulle on tärkeää aidot ja puhtaat raaka-aineet, suomalaiselle iholle soveltuvat koostumukset, lisäaineettomuus sekä tehokkuus. Raaka-aineet ovat luonnollisia, tuotteet sisältävät mm. probiootteja, prebiootteja, antioksidantteja, vitamiineja ja hyvia luonnollisia rasvahappoja. Retipalm-sarjassa erikoisuutena ovat vitamiinien ohella mikrohopea ja Thera Vital-mineraalisuola, joita käytetään myös lääkinnällisessä ihonhoidossa.

 

Oman kauneushoitolani myötä olen palannut juurilleni hoitotyön pariin. Alunperin olen valmistunut röntgenhoitajaksi mutta päädyin työskentelemään yli 15 vuoden ajaksi IT-alalle. Perustin hoitolani vuonna 2011 ja työn ohessa olen kouluttautunut laajasti sekä terveydenhuollon, täydentävien terapiamuotojen, että kauneudenhoitoalan parissa. Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!

TUOTESARJAT

INSTAGRAM @hoitolafreya
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella, saatavilla myös ilta- ja viikonloppuaikoja!

Varaustiedustelut,
lahjakortit ja tuotetilaukset:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Veera Varala

Susanna:

045-355 8399

Veera:

050-477 3737

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2019 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste