KAUNIS JA TERVE IHO LUONNOLLISESTI

 

FREYA on tulokselliseen ihonhoitoon erikoistunut kauneushoitola Nokialla. Autamme sinua kaikissa ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä!

 

Palveluihimme kuuluvat sekä hemmottelevat, että tehokkaat Medical SPA kasvohoidot, ekokasvohoidot kotimaisella luonnonkosmetiikalla sekä nuorten ihonhoidot. Hoidot sekä käyttämämme tuotteet soveltuvat myös ihosairauksien hoitojen tueksi.

TÄYDEN PALVELUN KYNSISALONKI

Saat meiltä manikyyrit, luonnonkynttä korjaavan IBX-hoidon, geelilakkaukset, oman kynnen geelivahvistukset sekä rakennekynnet koristeluineen parhailla ammattisarjoilla tehtynä. 

 

Kynsipalvelut tehdään huolellisesti, hygienisesti sekä asiakkaan omaa luonnonkynttä kunnioittaen. Hoitomme soveltuvat myös käsien iho-ongelmien hoitoon sekä kynsivaurioiden korjaamiseen. 

RAUHALLINEN HOITOELÄMYS

 

Haluamme tarjoata jokaiselle asiakkaalle rentouttavan hoitokokemuksen, tämän vuoksi emme vastaa puheluihin hoitojen aikana. Aikoja voi varata sähköisellä ajanvarauksella 24/7 ja viestillä tavoitat meidät nopeasti! Hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Nokian keskustaa ja pihasta löytyy vapaata pysäköintitilaa. Lue myös saapumis- ja hygieniaohjeemme!

shop.jpg

AJANKOHTAISTA

Seuraamme jatkuvasti epidemiaan liittyvää tiedotusta ja toimimme liikkeessä tarkkaa hygieniaa noudattaen. Palvelemme toistaiseksi vain ajanvarauksella sopimuksen mukaan. Lue tarkemmat hygieniaohjeemme täältä.

Ajanvarausjärjestelmämme uudistuu kesäkuussa

Olemme siirtymässä uuteen ajanvarausjärjestelmään (Phorest) kesäkuun aikana. Tämä tulee näkymään asiakkaillemme mm. nykyisten varausten siirtoina uuteen järjestelmään sekä uutena kanta-asiakasjärjestelmänä. Tiedotamme muutoksista tarkemmin Facebook-sivuillamme.

CND_SS_20_SPRING.png
Ihon terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija

Olen Susanna - FREYAn omistaja, SKY-Kosmetologi, tietojenkäsittelyn tradenomi, kouluttaja sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija.

 

Oman kauneushoitolani myötä olen palannut juurilleni hoitotyön pariin. Alunperin olen valmistunut röntgenhoitajaksi mutta päädyin työskentelemään yli 15 vuoden ajaksi IT-alalle. Perustin hoitolani vuonna 2011 ja työn ohessa olen kouluttautunut laajasti sekä terveydenhuollon, täydentävien terapiamuotojen, että kauneudenhoitoalan parissa. 

Olen valinnut hoitolaani vain laadukkaimpia ihonhoitotuotteita ja hoitolaitteita. Tuotteissa minulle on tärkeää aidot ja puhtaat raaka-aineet, herkälle iholle soveltuvat koostumukset, ekologisuus, hajusteettomuus sekä hoitoteho. Huolehdin hoitolan hygieniasta huolellisesti ja toimin kaikissa hoidoissa tarkkaa aseptiikkaa noudattaen, jotta sinä voit huoletta nauttia hoidoista! Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!

Seuraa meitä instassa ja Facebookissa @hoitolafreya

Freya Medical Spa

Upean hemmottelevat kasvohoidot tutkitusti vaikuttavilla Retipalm Derma Cosmetis -hoitotuotteilla.

 

Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti, siksi räätälöimme hoidon aina yksilöllisesti. Spa-tunnelmaa luo kaunis ja rauhallinen hoitoympäristö sekä hoitoihin sisältyvä hieronta. Kasvohoidon jälkeen iho on kirkas, kuulas, tasaisemman sävyinen ja ihanan pehmeä. 

 

Ammatillinen osaamiseni ihonhoidosta, sairaanhoidosta sekä funktionaalisesta lääketieteestä mahdollistavat hyvät hoitotulokset ja turvallisen hoidon. Hoitola on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon toimintayksikkö. 

FREYA
PALVELUT
YHTEYSTIEDOT
YHTEYDENOTOT

Hallitie 1 C, 37140 Nokia, 

Sisäänkäynti lasiovesta, 2krs

Avoinna ajanvarauksella!

Varaustiedustelut ja 
lahjakortit:

info@hoitolafreya.com

puh 045-355 8399

Y-tunnus: 2388490-2 I Copyright 2020 Hyvinvointihoitola Freya I Potilasrekisteri ja tietosuojaseloste