top of page
IHOKARVOJEN POISTO - SOKEROINTI
9A9809.jpg

Ihokarvoja poistetaan hoitolassa sekä sokerilla, että vahalla. 

 

Karvanpoiston tuloksena on sileä, kosteutettu ja silkinpehmeä iho. Sokeroinnin tulos on pitkäkestoinen, karvat pysyvät poissa jopa viikkoja. Säännöllinen karvanpoisto hidastaa karvojen kasvua ja tekee karvoista hennompia, näin häiritsevä karvoitus sokeroitavilla ihoalueilla vähenee ja saattaa hävitä säännöllisen sokeroinnin myötä kokonaan. 

 

Käyttämämme Ekopharma Hilla Hellä -sokeri soveltuu myös herkän ihon sokerointiin. Kasvojen alueen karvanpoistoon, erityisesti kulmien siistimiseen käytämme matalassa lämpötilassa sulavaa Lycon -vahaa, joka poistaa myös sinnikkäät ihokarvat tehokkaasti. 

Ennen karvanpoistoa

Kuori hoidettava alue muutama päivä ennen varattua aikaa ja kosteuta ihoa hyvin, älä kuitenkaan kuori tai laita voiteita hoitopäivänä. Poistettavien karvojen on oltava vähintään 0.5cm pitkiä, sokerointitulos heikkenee merkittävästi jos karva on hyvin lyhyttä tai kovin pitkää. Sopiva aika ensimmäiseen karvanpoistoon on n. 2 viikkoa sheivaamisesta.​ Sokeroinnista veloitetaan täysi hinta, vaikka liian lyhyttä karvaa ei saataisi poistettua. Mikäli karva on pidempää kuin 0,5cm, sokerointi tuntuu kivuliaammalta ja osa karvoista katkeaa irtoamisen sijaan, tällöin ne pääsevät kasvamaan nopeammin takaisin.

Jälkihoito-ohjeet
Galanthus nivalis or common snowdrop - blooming white flowers in early spring in the fores

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page