top of page
IHOKARVOJEN POISTO
Close-up of wax heater with hot pink wax and a wooden spatula.jpg

Ihokarvoja poistetaan hoitolassa sokerilla ja vahalla. Kosmetologimme valitsee sinulle soveltuvan karvanpoistomenetelmän, tavallisesti aksvojen alueella käytämme vahaa ja vartalolla sokeria. Karvanpoiston tuloksena on sileä, kosteutettu ja silkinpehmeä iho. Säännöllinen karvanpoisto hidastaa karvojen kasvua ja tekee karvoista hennompia, näin häiritsevä karvoitus sokeroitavilla ihoalueilla vähenee. 

 

Käyttämämme Ekopharma Hilla Hellä -sokeri on kotimaista vartalosokeria, joka soveltuu myös herkän ihon sokerointiin. Kasvojen alueen karvanpoistoon käytämme matalassa lämpötilassa sulavaa Lycon -vahaa, joka poistaa lyhimmätkin ihokarvat tehokkaasti. 

Ennen karvanpoistoa:

Kuori hoidettava alue muutama päivä ennen varattua aikaa ja kosteuta ihoa hyvin, älä kuitenkaan kuori tai laita voiteita hoitopäivänä. Poistettavien karvojen on oltava vähintään 0.5cm pitkiä, sokerointitulos heikkenee merkittävästi jos karva on hyvin lyhyttä tai kovin pitkää. Sopiva aika ensimmäiseen karvanpoistoon on n. 2 viikkoa sheivaamisesta.​ Sokeroinnista veloitetaan täysi hinta, vaikka liian lyhyttä karvaa ei saataisi poistettua. Mikäli karva on pidempää kuin 0,5cm, osa karvoista katkeaa sokeroitaessa eikä irtoa juurineen, tällöin ne pääsevät kasvamaan nopeammin takaisin.

Jälkihoito-ohjeet
Fresh snowdrops on blue background with place for text.jpg
bottom of page