top of page
IHOKARVOJEN POISTO
Close-up of wax heater with hot pink wax and a wooden spatula.jpg

Ihokarvoja poistetaan hoitolassa sokerilla ja vahalla. Kosmetologimme valitsee sinulle parhaiten soveltuvan menetelmän. Tavallisesti kasvojen alueella käytämme vahaa ja vartalolla sokeria.

 

Karvanpoiston tuloksena on sileä, kosteutettu ja silkinpehmeä iho. Säännöllinen karvanpoisto hidastaa karvojen kasvua ja tekee karvoista hennompia, näin häiritsevä karvoitus sokeroitavilla ihoalueilla vähenee. 

 

Käyttämämme Ekopharma Hilla Hellä -sokeri on kotimaista vartalosokeria, joka soveltuu myös herkän ihon sokerointiin. Kasvojen alueen karvanpoistoon käytämme matalassa lämpötilassa sulavaa Lycon -vahaa, joka poistaa myös sinnikkäät ihokarvat tehokkaasti. 

Ennen karvanpoistoa:

Kuori hoidettava alue muutama päivä ennen varattua aikaa ja kosteuta ihoa hyvin, älä kuitenkaan kuori tai laita voiteita hoitopäivänä. Poistettavien karvojen on oltava vähintään 0.5cm pitkiä, sokerointitulos heikkenee merkittävästi jos karva on hyvin lyhyttä tai kovin pitkää. Sopiva aika ensimmäiseen karvanpoistoon on n. 2 viikkoa sheivaamisesta.​ Sokeroinnista veloitetaan täysi hinta, vaikka liian lyhyttä karvaa ei saataisi poistettua. Mikäli karva on pidempää kuin 0,5cm, osa karvoista katkeaa sokeroitaessa eikä irtoa juurineen, tällöin ne pääsevät kasvamaan nopeammin takaisin.

Jälkihoito-ohjeet

Kaunis ja terve iho luonnollisesti

bottom of page